I tillegg kr 24 for å kunne booke inn på nett. Det stemte heller ikke . Jeg skulle bestillt direkte gjennom Easy Jet flyselskapet jeg skulle reist med, da hadde det blitt billigere. Jeg kommer til... Vis mer
Dårlig fra A til Å. Kommer opp på søk hos f.eks finn.no til gunstig priser, men ikke tro at du får den prisen. 2 dager senere fikk jeg beskjed om at orderen var kansellert. Dårlig kundeservice, forf... Vis mer
Bestilte gjennom finn.no, fylte ut alt og betalte. Rett etter jeg hadde betalt så kræsjer hele siden deres, jeg har ikke fått noe orderbekreftelse eller billetten min på eposten jeg hadde skrevet. Men... Vis mer
Hos Sky-Tours fant jeg en reise med lang mellomlanding. Ingen andre søkemotorer tilbød den samme reisen. Det, samt at reisen var rimelig sammenlignet med alternativene, gjorde meg skeptisk. Men det va... Vis mer
Sky-tours was recently attacked by fraudsters. They booked tickets and holidays but paid less than 10% of what they should have paid by cheating our payment providers system. This is now stripped and all unpaid tickets and hotels are canceled. Some fraudsters however are not happy and give us now a bad review. Sky-tours existed 1973 years and we are online since 1999 and have grown to a worldwide operating Tour Operator and OTA. We take care of our clients offering very good rates combined with friendly multi-language 24/7 support.
United States, Europe,, The Americas, Europe, Asia, , USA
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Rett frem enkel betsilling og betalingen uten for my ditt og datt.

Svar fra Sky-Tours
Vi søkte og bestilte flybilletter fra Tallinn til Helsinki hos dette selskapet. Fikk booking informasjon og billetter på mail. Der står det Tallinn airport to Helsinki airport. Når vi ankommer flyplassen, kan de ikke finne flighten. Ansatte der mener vi har fått båtbilletter. Vi tar taxi til havneterminalen, og det viser seg at det er båtbilletter vi har fått. For en mega tabbe av dere. Kommer aldri til å benytte oss av dette selskapet igjen!!!

Svar fra Sky-Tours
Selger billetter til priser som ikke finnes, bruker langt tid for å fikse. Mye frustrajon...

Svar fra Sky-Tours
Det oppsto noe problemer med betalingen av billettet via credit kort.
Ett eller annent feil var årsakentil net av betalingen.
Etter chatte samtale gikk alt i orden.
Takk på forhand.

Svar fra Sky-Tours
Alt fungerte veldig bra-så langt;;;;;;;;;

Svar fra Sky-Tours
Ble beste pris/reiseplan etter søk på Finn.no.
Google Flight ga ikke dette resultatet, men når enden og bestillingen er god er allting godt. Dette var en effektiv løsning til god pris!

Svar fra Sky-Tours
God service og god hjelp. Stor takk til Ryan.
Forsøkt å booke billett fra Bergen til Thailand 3 ganger på ulike datoer uten å faktisk kunne få billettene. Jeg plotter inn alle detaljene for de reisende, dvs passnr,navn,adresse etc, gjennomfører betaling for så å få vite at billettene jeg ønsket kjøpe akkurat er blitt utsolgt. 3 ganger har dette skjedd uten at kjøpet har gått igjennom.
NÅ er situasjonen slik at sky-tours har reservert beløpene på kredittkortet mitt, som tilsammen etter tre forsøk utgjør over 70.000 kr som overstiger kreditten jeg har på kortene. Dette resulterer i at jeg uansett ikke kan kjøpe billetter hverken hos dem eller andre steder før reservasjonen av pengene for billettene jeg IKKE fikk opphører. Det er nå gått over 4 dager, og billettprisene økes dag for dag uten at jeg får gjort noe med det! Når man ikke får billettene man har kjøpt skal ikke beløpene reserveres. Dette er utrolig dårlig service og koster meg ærlig talt penger for hver dag som går. Hvordan er dette mulig.. I det hele tatt lov undres jeg?
Skal det virkelig være slik at vi som kjøper blir skadelidende når bookingselskapet ikke kan levere det de lover.. ser de `billige` billettene fortsatt ligger ute, dog økt prisen med ytterligere 3000... men ikke vil de hjelpe meg med å få booket disse. Hadde de kunne kommet med en løsning, så hadde jeg sluppet mye frustrasjon av at både penger er låst og at billettene stadig øker i pris uten at jeg kan gjøre noe. Har sendt dem Mail på dette, og de beklager og forsikrer meg om at pengene skal være returnert, men at de ikke vil kunne bekrefte dette grunnet påsken før på torsdag? Det er 8 dager etter billettene ble forsøkt kjøpt! Samtidig oppfordrer de meg til å bruke andre kredittkort for å forsøke booke på nytt? To kort er benyttet, og begge to er nå oversteget... Hvor mange kredittkort tror de at vi har liggende? Og for å være ærlig er jeg usikker på om jeg tørr forsøke på nytt om pengene skal bli låst for hver gang uten at jeg får billettene jeg ønsker å kjøpe.
Da vi så prisen på finn.no var den 15954,- for 4 personer. Vi bestilte , men fikk en tlf. etter noen timer at det ikke gikk gjennom. At vi måtte betale 2000,- ekstra nkr. for å få disse billettene. De hadde ikke noe annet. Så vi gjorde det og gikk inn på finn.no noen timer senere, der fikk vi se at de igjen hadde denne reisen til samme pris som vi egentlig ville ha. Vi sendte mail og klaget på dette, og de sa igjen at de ikke hadde denne prisen. MEN hvorfor operer dere da med disse "lokke" prisene??? Det er jo bare tull!! Dessuten er det uten baggasje, så det kommer i tillegg, dette burde også stå før man bestiller :-( Vi måtte nå betale 18200,- kr pluss 2400,- ekstra for baggasje, så dere er ikke så billige. Vi føler oss lurt. Dessuten ser vi idag igjen at dere opererer med samme reise til 15954,- nkr.
Bra service, men de økte prisen i forhold til opprinnelig tilbud. Likevel rimelig billett og tett personlig oppfølging
Raskt og enkelt å bestille, men synes det var rart at man måtte betale et ekstra gebyr etter bestilling og betalingen var godkjent. Jeg forstod heller ikke hvorfor jeg måtte betale dette ekstra gebyret.
Bestilt Houston-Orlando t.o.r. 26 febr. retur 4. mars med Spirit Airlines. Kan ikke se å ha mottatt e-ticket. Forsøkt få kontakt med Spirit for å booke sete. Uten rersultat. På hjemmesiden ber de om konfirmation number som er oppgitt, men de ber også om passord. Trykket på knappen for nytt passord. Ingen tilbakemelding. Jeg lurer derfor på om bestillingen er OK.
Sky-tours kunne ikke informere om hvor mye bagasje som var tillatt på billetten. De kunne heller ikke informere om hva bagasje eventuelt kostet. Vi ble henvist til å ringe til flyselskapet.
Sky-tours må vite hva de selger!!