Skovlygård hunde- & kattepension Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk oplevelse med at få passet min vanskelige schæfer. Han blev mødt med forståelse og respekt og endte med at have et super ophold med masser af oplevelser og personalet kunne omgås ham uden p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores hund Lulu er blevet passet på Skovlygård 4 gange nu, og vi har allerede booket næste ophold. Hun hader at køre bil, men hver gang vi nærmer os Skovlygård liver hun op. Hun er især glad for Jens,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har nu fire gange benyttet mig af Skovlygård Hundepension. Jeg vil ikke bare sige mange tak for de tager sig godt af mine to Rottweilere, men jeg er meget taknemmelig for hvordan de gør og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har de sidste 7 år haft vores Broholmer til pasning på Skovlygård Hundepension, der drives af Anne-Grethe og Jens. Vi er fulstændig trykke ved at afleverer hunden i deres kyndige varetægt, alle bli... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Joomla! - dynamisk portalløsning og content management system

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Bedste kattepension

Vores gamle hankat Mio har været på Skovlygård nu 4 gange i op til 4 uger af gangen.
Kan kun varmt anbefale stedet, hvor vi trygt har har afleveret ham til Anne-Grethe og teamet, som har været super professionelle på den hyggelige måde. Der er styr på evt. medicin givning, eget foder og alt foregår på dyrenes præmisser. Når man så er væk hjemmefra, kan man gå på deres hjemmeside og finde billeder og så er Anne-Grethe sød til at sende en sms i ny og næ med en lille status. Tilmed julehilsen året efter landede også i mailboxen. Nu har vi desværre måtte tage afsked med Mio, men mange tusinde tak til Skovlygård for at have passet godt på ham, når vi var væk. Jeg har kun godt at sige om Skovlygård og vil til enhver tid anbefale til andre.

10. januar 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har udelukkende brugt Skovlygaard…

Vi har udelukkende brugt Skovlygaard som "det andet hjem" for vores nu næsten 10 årige Thor, som er en Golden Doodle.
Vi kom første gang uanmeldt i øsende regnvejr og ud fra skoven kom våde medarbejdere og hunde fra en gåtur. Det overbeviste os om at dette er et hundevenligt sted, hvor vi var sikre på, at der ville blive taget godt af Thor. - Allerede når vi kører ned af grusvejen ved Thor, hvad han skal og venter utålmodigt på at blive lukket ud. - Thor er lige så glad for at blive afleveret, som han er for at blive hentet igen - og dét er den allerbedste reklame!
Vi ved, at han har det godt og vi føler os trygge, så vi kan slappe helt af på vores ferier m.v.
Jens & Anne-Grethe er nogle fantastiske dyrevenner og yderst professionelle på den allermest behagelige måde.

22. april 2019

Vores varmeste anbefaling

Vi har af flere omgange fået vores hund Buster passet her, og kan varmt anbefale stedet. Pensionen ligger i de dejligste omgivelser, og personalet er meget passionerede og venlige. Der bliver en gang om ugen lagt billeder op af ugens forløb på deres hjemmeside, og de gange vi har fået Buster passet i længere tid, har vi modtaget en ugentlig sms med en opdatering på hvordan han har det og om han har fundet nogen som han kan lide at rende rundt med. Det er tydeligt når vi henter ham at han er glad og tilfreds, og at han er vild med personalet.
Vi føler os altid trykke ved at få ham passet her og af den grund, vil vi til hver en tid anbefale pensionen.

17. mars 2019

Den bedste hundepension i Nordsjælland

Den bedste hundepension i Nordsjælland. Vi får passet vores 2 dejlige hunde der hver gang vi har brug for det. Det rareste og dybt professionelle værtspar, Jens og Annegrete, og søde unge mennesker, der lufter hundene og leger med dem. Dejlige rene og rummelige "værelser", super udendørsarealer med "legeland" og masser af legekammerater i alle aldre og størrelser. Fantastisk beliggenhed. For ikke at nævne den smukke skov til de mange daglige lufteture. Vi kan følge med på deres hjemmeside, da der lægges fotos op løbende af alle "gæster" under opholdet. Kan kun give vores allerbedste anbefalinger. 5 stjerner herfra!

26. februar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv