Se hva andre synes
Jeg har nu fire gange benyttet mig af Skovlygård Hundepension. Jeg vil ikke bare sige mange tak for de tager sig godt af mine to Rottweilere, men jeg er meget taknemmelig for hvordan de gør og... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Joomla! - dynamisk portalløsning og content management system
Kontaktopplysninger
Ryttermosevej 51, 3230, Græsted, Danmark
- www.skovlygaard-dyrehotel.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tak!
Kære Skovlygård Kattepension
Når jeg skriver dette postkort til jer fra min ferie, er det fordi jeg tænker på min kat, og jeg ved, at katten ikke skænker mig en tanke, det har han det alt for godt til. At jeg kan tage på ferie skyldes udelukkende jer, og kan katten ikke være hjemme sammen med mig, er der kun ét sted der duer, Skovlygård Kattepension.
Vi ses om et par dage - så håber jeg katten vil med mig hjem.
Mvh en meget tilfreds kunde
Altid trygt at aflevere sin hund når…
Altid trygt at aflevere sin hund når man kommer til Skovlygaard.
Bailey har været der mange gange over nu de sidste 4-5 år. Vores hund er ikke altid glad for alle andre hunde, men Jens og personalet kender hende godt nu.
Samtidig er forholdene i top, så roligt som det kan være med en flok hunde under samme tag. Når man ankommer bliver hun typisk luftet og når man kører derfra glemmer man næsten at man har hund.
Afhentning er ligeledes en fornøjelse hvor man mødes af en glad hund, og har tid til at høre hvordan det er gået i børnehaven.
Fantastiske og enestående Skovlygård
Skovlygård hundepension er beliggende i det mest naturskønne område omgivet af marker, skov og søer, og har de bedste faciliteter til hundene, såsom eget værelse med varme i gulvet og med privat gårdhave til. Derudover et fantastisk legeområde til alle hundene.
Vores Beagle Sofus har været passet hos Skovlygård mange gange og gennem flere år. Både på de kortere men også de længere ophold, har det altid været trygt at aflevere Sofus, med bevidstheden om at han var i yderst kompetente og omsorgsfulde hænder. Når vi har hentet Sofus, har han altid været glad, veltilfreds og i god form.
Vi giver Skovlygård – Anne-Grethe og Jens og alle medhjælperne de allervarmeste anbefalinger.
Fantastisk og professionelt
Fantastisk oplevelse med at få passet min vanskelige schæfer. Han blev mødt med forståelse og respekt og endte med at have et super ophold med masser af oplevelser og personalet kunne omgås ham uden problemer, hvilket vidner om stor professionalisme og indsigt. Tusind tusind tak. Største anbefaling herfra. Lækre faciliteter og en dejlig ro hos hundene.
Dejlig Hundepasning i Græsted
Shifu har tidligere været passet et rigtig dejligt sted i Hørsholm, som jeg har brugt en del gange til han. Det har vi været rigtig glade for, og det har været svært at finde et nyt sted, der er lige så godt. Så det var med spænding ventet afhentning i søndags, da Shifu skulle hentes fra sit første besøg hos Skovlygård. Han har været der en hel uge. Det var en super veltilfreds og glad hund, der tydeligvis havde nydt sin ferie på gården.
At sidde på ferien og modtage sms og se dejlige billeder på hjemmesiden af hans leg med både hunde og mennesker, havde også givet god ro i maven på ferien.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer på Skovlygård, når ferien eller begivenheder kalder.
Tak for et dejligt ophold.
Bedste hundepension i Gribskov
Jeg har nu fire gange benyttet mig af Skovlygård Hundepension.
Jeg vil ikke bare sige mange tak for de tager sig godt af mine to Rottweilere, men jeg er meget taknemmelig for hvordan de gør og med den omsorg og kærlighed de begår. Mine hunde er ikke kun i trygge hænder, men de bliver også udfordret, fodret, afrettet og inspireret på særlig vis hos Skovlygård Hundepension.
Tak Jens & Co.
Klasse Pension!!!!
Vores Melvin ELSKER at være på ferie…
Vores Melvin ELSKER at være på ferie hos Jens og Anne-Grethe.
Det er et skønt sted med en masse dejlige hundepassere, legeområder og skovture.
Både Melvin og vi, bliver taget SÅ godt imod og vi får en opdatering midt i Melvins ferie.
Vi kan bestemt anbefale Skovlygaard hunde - & kattepension.
Enestående Hundepension!
Vi har lige haft vores Pommeranian på 12 mdr. i pasning i uge 6 og vi afleverede en lidt reserveret, forsigtig hund som blev modtaget af Jens som med det samme sørgede for at den kom ud på en gåtur imens vi sørgede for det praktiske og kunne nå at tage afsted inden den kom tilbage. Om Tirsdagen blev der lagt billeder op på hjemmesiden og vi kunne se vores hund i fuld trivsel, leg med andre hunde. Da vi hentede hende i weekenden efter var vi helt Paf - vi havde en træt, glad samt socialiseret hund som havde "fået løbet hornene" af sig. TAK Anne-Grethe og Jens i er helt specielle og på hundenes præmisser. Vi har tidligere prøvet ca. 4 forskellige hundepensioner (med vores nu 15 år gamle pommeranian) og kun oplevet at hente en misrygtet, bange og ulykkelig hund med en klassisk staldbås. Det kan godt være at Skovlygård er lidt dyrere end andre MEN VI ER IKKE I TVIVL - det bliver fremadrettet Skovlygaard!
Jeg skulle hilse alle på Skovlygård !
Jeg skulle hilse alle på Skovlygård Hundehotel mange gang fra Molly !
(Molly er en 12 mdr. Cocapoo)
Hun glæder sig til at hendes menneske Mor og Far skal på ferie igen så hun kan komme over til vennerne på Skovlygård. For det var simpelthen så sjovt at være der i 10 dage i September.
Fantastisk hundepension!
Fantastisk hundepension!
Anne Grethe og Jens og deres søde personale tager sig fantastisk godt af vores hund hver eneste gang. Han kommer glad og træt tilbage hver gang og det er tydeligt at han nyder at være der. Leg, gåture og adgang til udearealer hele tiden. Det er trygt og af højeste kvalitet. Kan kun anbefales.
Bedste hundehotel
Vi får jævnligt vores hund Bailey passet hos Jens og Anne-Grethe, tre gange indenfor seneste halve år.
Jeg er specielt glad for at de får leget så meget i gode grupper og vi er altid helt trygge ved at hunden har det godt under hotelopholdet.
Vi har netop hentet en glad men træt og velstimuleret hund.
Besynderlig regel
Jeg afbestilte opholdet 3 ½ måned før, fordi vi måtte aflive vores dejlige hund, jeg regnede selvfølgelig med jeg ville få mit indbetalte depositum på 500 kr. retur (det er ikke grundet beløbets størrelse at jeg skriver, men rent principielt ), efter at have skrevet til dem 3 gange for at høre nyt, først da fik jeg svar om, at der ikke betales depositum tilbage, selv når man afbestiller over de 3 mdr. inden, (således at de hurtigt kunne bruge tidspunktet til booking). Det har jeg da aldrig været ude for før, et depositum er dog til sikkerhed for at folk ikke bare ikke afbestiller ca. 14 dage før!!!!!!! men jeg kunne jo så egentlig have ventet med at afbestille til 15 dage før, resultatet have været det samme. Hold da op, godt at jeg normalt bruger en super god pension. For fremtiden lægger jeg mine ferier efter min gode pensions ferier! Det skal jeg lige huske at fortælle min familie og venner, som har hunde, de skal tænke sig godt om før de vælger pension, når de har brug for det.
Fantastisk hundepension
Vi har lige hentet vores 2-årlige Springer Spanier, Ben efter et fantastisk ophold på Skolygård.
Vi følte os helt trygge ved at afleverer han og skønt med opdateringer både på sms og med billeder i ugens løb. Vi nød vores ferie i overbevisning om at Ben havde den bedste tid sammen med andre hunde.
Der er masser af plads til leg og aktiviteter i indhegnede områder og gåture i dejlig natur.
Det er absolut ikke sidste gang at vi vil få vores hund passet af Anne-Grethe og Jens.
Kære Anne-Grethe og Jens.
Kære Anne-Grethe og Jens.
Det er første gang vores Coco er blevet passet hos jer, og jeg må sige, at det absolut ikke er sidste gang.
I har virkelig formået at favne vores lidt forsigtige hund, som virkede en anelse skeptisk til start, men som er blevet mere modig og tryg i løbet af opholdet. Kæmpe ros og tak til jer og jeres ansatte. Coco virkede træt, men glad og afslappet på vejen hjem. Ikke stresset, som vi desværre har oplevet tidligere ved andet ophold. Vi kan i den grad mærke, at I brænder for det I laver, og har tid til de hunde der er hos jer - så stor tak til jer 🌟
Trygt, godt og en glad hund.
Har netop igen hentet vores kongepuddel Sasha fra et godt og trygt ophold på Skovlygård.
Det er en fornøjelse at aflevere hende der, og vi føler os helt trygge ved at hun er i gode hænder i skønne og rolige omgivelser, og kunne ikke forestille os, at hun skulle være andre steder, når vi er på ferie.
Vi har altid en træt men glad hund, som har leget en masse, med hjem, når vi henter hende.
Tak for endnu en god oplevelse!
Imødekommenhed og godt opsyn på den enkelte
Vores hund Lulu er blevet passet på Skovlygård 4 gange nu, og vi har allerede booket næste ophold. Hun hader at køre bil, men hver gang vi nærmer os Skovlygård liver hun op. Hun er især glad for Jens, der styrer pensionen for de større hunde meget professionelt. Lulu er temmelig stædig, og har meget personlighed. Det er ikke lige altid hun gider at gå lange ture hjemme, men efter ophold på Skovlygård får hun virkelig leget igennem, og hun sover næsten 2 hele dage efterfølgende :) Tak for god pasning og imødekommenhed.
Professionelt ophold hos Skovlygård
Kære Skovlygård
Eddie og familie siger endnu en gang 1000 tak for et super ophold.
På 6. År kan jeg ikke sætte en finger på jeres professionelle tilgang til at passe trygt på hundene. Engagerede medarbejdere, individuelle hensynstagen hvis det kræves, rene pæne båse, i det hele taget ordentlige forhold. Man kan mærke at i brænder for Skovlygård. Eddie glæder sig allerede til næste gang.
Fantastisk hundepension
Fantastisk hundepension. Der er utrolig opmærksomme på de hunde, de har i pension. Vi har alle gange fået en glad og træt hund (på den rigtig gode måde) hjem. Vi er super trygge ved at sende vores hund på pension på Skovlygaard og vi kan klart anbefale stedet.
Skovlygård Hundepension
Vi har de sidste 7 år haft vores Broholmer til pasning på Skovlygård Hundepension, der drives af Anne-Grethe og Jens. Vi er fulstændig trykke ved at afleverer hunden i deres kyndige varetægt, alle bliver gået tur med flere gange dagligt, og kommer ud og lege med de andre hunde. Vores hund er altid glad for at blive afleveret, hun løber selv hen til indgangen og er glad for at komme hjem igen. Vi kan på det varmeste anbefale hundepensionen.
Tak for endnu et godt ophold til Wesley
Tak for endnu et godt ophold til Wesley❤️ vi er altid trygge ved at aflevere ham til jer for vi kan se og mærke, at han er i de bedste hænder hos jer og jeres søde hjælpere. Vi blev oprindelig anbefalet Skovlygård fra nogle venner, det også bruger jer i dag - og ligesom os er super tilfredse. Så vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Tak fordi i tager jer så godt af vores vovse og tak for julekortet til Wesley (og os;-))
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.