CampingbruserAnmeldelser

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestilte en campingbruser for over…

Jeg bestilte en campingbruser for over en uge siden. Har fået besked at varen er på vej, men kan ikke spore forsendelsen??
Med venlig hilsen Sara Ravn Hansen

25. juni 2026

Hej Sara,

Vi må ærligt sige, at vi er lidt kede af at modtage en 1-stjernet anmeldelse, når din ordre er sendt og stadig er inden for vores normale leveringstid.

Din ordre blev lagt den 25. juni og sendt afsted fra os den 26. juni. Vores leveringstid er normalt 5–8 hverdage, og der er på nuværende tidspunkt gået 4 hverdage.

Hvis trackingen ikke kan findes endnu, skyldes det typisk, at den ikke altid bliver opdateret korrekt hos fragtfirmaet med det samme.

Vi ville ønske, at du havde kontaktet os på mail først, så vi kunne have tjekket og forklaret status på din ordre, inden anmeldelsen blev lagt.

Din pakke er sendt og bør være fremme i starten af næste uge.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service. Varer kom som lovet.

11. juni 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber, du får masser af glæde af din Camping Bruser 🚿

Svindel

Alt lyser af svindel!

8. juni 2026

Hej Benjamin,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vi har søgt på dit navn i vores system, men vi kan ikke finde nogen bestilling fra dig hos Camping Bruser. Derfor undrer det os meget, at du har givet os en 1-stjernet anmeldelse og skriver, at det er svindel.

Camping Bruser er ikke svindel. Vi er en rigtig webshop, og vi sender ordrer ud til vores kunder.

Hvis du mener, at du har bestilt hos os, må du meget gerne kontakte os på info@campingbruser.com med dit ordrenummer, så undersøger vi det selvfølgelig med det samme.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er usikker hvis det her er en Fup butik…

Er usikker hvis det her er en Fup butik pga de har ikke nogen anmeldelser. Ønsker at bestil men er bange for at det bliver noget som ikke bliver leveret?
Har kun god anmeldelse på deres egen hjemmeside og det har alle god anmeldelse på egen hjemmeside.
Ops har ikke bestilt noget endnu vil bare forhøre mere med denne butik.

28. mai 2026

Hej Birgitte,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vi har søgt på dit navn i vores system, men vi kan ikke finde nogen bestilling fra dig hos Camping Bruser. Derfor undrer det os, at du giver os en 1-stjernet anmeldelse uden selv at have handlet hos os.

Camping Bruser er ikke en fupbutik. Vi er en rigtig webshop, og vi leverer vores ordrer til kunder i Danmark.

Anmeldelserne på vores hjemmeside er kundeanmeldelser fra vores egen webshop. Vi forstår godt, at man gerne vil være tryg før bestilling, og du er altid velkommen til at kontakte os på info@campingbruser.com, hvis du har spørgsmål.

Camping Bruser

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv