Shuttle Direct Anmeldelser 21 205

4,2

Flyet mitt ble kansellert når jeg stod på flyplassen kl 06. Jeg fikk kjøpt en ny billett med avgang samme dag kl 1530 fra en annen flyplass. Ringte til busselskapet for å høre om det var mulig å ordne... Vis mer

Bussen stod og ventet på sin plass. Ble kjørt helt frem til overnattingstedet. Eneste som var kjedelig, var at vi havnet midt i rushtrafikken og kø siden det var ettermiddagen og hverdag.

fin bil god service, presis oppmøte. har vært veldig fornøyd utenom en gang da vi fikk en van isteden for p erson bil som vi hadde bestilt. da jeg har vondt ibenet kom jeg ikke opp da bilen var f... Vis mer

1. Transport
  2. Flybuss
  3. Turistbusselskap
  4. Internasjonal lufthavn
  5. Maxi-taxi
  6. Taxiselskap

Om Shuttle Direct

At Shuttle Direct, we offer a wide range of transportation options that cater to both individuals and groups. Our transportation services are perfect for those who are looking for a comfortable and hassle-free way to get to their destination.

With our shuttle services 🚌 🚌 🚌, you'll be picked up from the airport and dropped off at your accommodation economically as you will be riding with other passengers in the same vehicle.

If you're looking for something a little more private, we also offer private transportation services🚗 🚐. With our private transportation services, you'll have your own driver who will take you directly to your destination.

At Shuttle Direct, we aim to provide the best possible transportation experience for our customers; whether you're traveling for business or pleasure, we're here to help. Our exclusive partnerships with top Online Tour Operators and Airlines 🧳 ✈️ allow us to offer tailored services for our business accounts. Get in touch to find out how we can help with your transportation needs.

Choose Shuttle Direct for your transportation needs, and experience the best level of comfort, convenience, and safety.👇 👇 👇 👇 👇

Book a transfer

4,2

Bra

21k anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ansvarsfraskrivelse

De fraskriver seg ansvar da sjåfør i alanya ikke dukket opp på flyplassen og ikke fikk vi refundert beløpet vi hadde betalt,de viser til at firma i tyrkia har GPS bevis på å ha vært der noe jeg har etterspurt og ikke fått,styr unna er mitt råd

27. september 2025

Svar fra Shuttle Direct

Takk for at du delte tilbakemeldingen din. Vi er oppriktig lei oss for å høre om opplevelsen din og forstår frustrasjonen din angående transporten i Alanya.
Hvis du ønsker at vi skal se nærmere på saken igjen, ber vi deg vennligst kontakte oss på e-post og legge ved eventuell tilleggsdokumentasjon eller bevis du måtte ha. Når vi mottar dette, vil vi gjerne gjennomgå saken din videre sammen med vår lokale partner.
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Shuttle bussen slapp meg av 1 km fra hotellet

Shuttle bussen slapp meg av 1 km fra hotellet mitt, ved siden av et helt annet hotell enn det jeg skulle på. Synes det var veldig dumt at de ikke kunne slippe meg av ved riktig hotell og at jeg måtte finne hotellet mitt selv. Jeg var den siste som skulle av og det hadde ikke kostet noe å slippe meg av ved riktig hotell.
Ellers var det enkelt å finne innsjekkingsskranken på flyplassen, men de skrev ikke riktig hotell på bekreftelsen min. Derfor ble det krøll.

9. september 2025

Svar fra Shuttle Direct

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager virkelig at din opplevelse med shuttle-bussen ikke ble som forventet. Vi forstår at det var frustrerende å bli sluppet av et stykke unna hotellet ditt, og at dette skapte ekstra besvær for deg.
Vi vil gjerne informere om at du hadde bestilt en delt shuttle-transfer. Denne typen service har forhåndsbestemte hentesteder og avstigningspunkter, som er satt av leverandøren, og derfor kan det dessverre hende at bussen ikke kan kjøre helt frem til hvert enkelt hotell. Vi forstår likevel at dette kunne vært bedre kommunisert, og vi tar tilbakemeldingen din videre for å se hvordan vi kan gjøre informasjonen tydeligere i fremtiden.
Når det gjelder bekreftelsen din, beklager vi også at hotellets navn ikke ble skrevet korrekt. Vi setter stor pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, slik at vi kan unngå lignende situasjoner fremover.
Vi håper likevel at resten av reisen din gikk bra, og at du fikk en god start på oppholdet ditt.

Veldig lang ventetid til bussen forlot…

Veldig lang ventetid til bussen forlot flyplassen. Ca 1,5 timer.

16. februar 2025

Svar fra Shuttle Direct

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager å høre at ventetiden på flyplassen var lengre enn forventet.

Vær oppmerksom på at for en delt skytteltjeneste starter ventetiden når du møter opp hos tjenesteleverandøren på flyplassen, ikke når flyet ditt lander. Dette gir tid for alle bestilte passasjerer til å sjekke inn og gå om bord før avreise.

Vi forstår at venting kan være frustrerende, og vi setter pris på tålmodigheten din. Din tilbakemelding er verdifull, og vi vil gjennomgå dette med vår lokale leverandør for å se om forbedringer kan gjøres.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å ta kontakt.

Ikke alltid god ide å forhåndsbestille Shuttle buss!

Å forhåndsbestille Shuttle buss isteden for å ta en normal Taxi til hotell fra flyplass Tenerife Sør til Los Cristianos er ingen god ide. Denne strekningen tar mindre enn 15 min med vanlig lokal taxi fant vi ut... litt for sent. Vi var kun 4 personer som skulle til Los Christianos og resten av turistene i Shuttle bussen skulle til Playa de Las Americas som er på omtrent samme plassen, men vi kommer først til Los Cristianos for den som er kjent. Først ble vi sittende over 45 minutter i bussen før avreise fra flyplass for så å bli kjørt rundt i ring i Playa de Las Americas i 1 time før bussen kjører bort til Los Cristianos. Hvorfor blir ikke vi som egentlig skal først av sluppet av sist er en gåte?? Da er vi som sagt kun 4 personer igjen i bussen og her blir vi nå i tillegg satt av på feil sted i forhold til bosted som er et meget godt kjent og stort hotell, Berverly Hills Hight. Med to store tunge kofferter og heldigvis Google Maps på telefonen fant vi frem etter 15 nye minutter i bratt bakke oppover. Etter 2 timer og 20 minutter kommer vi da endelig frem til hotellet, på en tur som med taxi tar 15 min og kostet 26 Euro, dvs. omtrent den samme prisen som Shuttle bussturen til hotellet hadde kostet oss?
Vi valgte da selvfølgelig ikke å bli hentet av Shuttle Direct buss når vi hadde hjemreise selv om dette var forhåndsbetalt men tok lokal taxi og kom raskt og sikkert frem.

18. januar 2025

Svar fra Shuttle Direct

Takk for din tilbakemelding. Vi forstår at opplevelsen med shuttletransporten ikke levde opp til forventningene dine.
Vi vil gjerne informere om at det ble bestilt en delt shuttletransport, og dette er grunnen til at reisen tok lenger tid enn med en taxi. En delt shuttle har forhåndsbestemte av- og påstigningspunkter som er satt av tjenesteleverandøren, og ruten er tilpasset for å dekke flere reisende samtidig. Dette kan dessverre føre til ventetid og en lengre reisevei, avhengig av hvor de andre passasjerene skal.
Vi beklager eventuelle ulemper dette har medført, og vi setter pris på din tilbakemelding da den hjelper oss med å forbedre våre tjenester.

Veldig mange stopp fra Lloret de mar…

Veldig mange stopp fra Lloret de mar til flyplassen. Dumt at det kun gikk transfer kl 1415 og neste kl 18. Ble sittende 5 timer på flyplassen som kunne vært i feriemodus istedet..

20. oktober 2024

Svar fra Shuttle Direct

Takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at det kan være frustrerende med mange stopp underveis og ventetid på flyplassen. Når det gjelder delt shuttle-transfer, er det dessverre ikke mulig å velge spesifikke hentetidspunkter, da tjenesten følger faste rutetider for å kunne betjene flere reisende. Vi beklager ulempen dette medførte og setter pris på at du deler din erfaring med oss. Vi tar tilbakemeldingen med oss videre for å se om det er noe vi kan forbedre.
Håper du ellers hadde en fin ferie, og vi håper å se deg igjen snart!

Vi måtte vente på sjaføren i nesten 1…

Vi måtte vente på sjaføren i nesten 1 time. Flyet vårt var forsinket og det tok lang tid å få bagasjen. Men vi hadde oppgitt flightnr. så det skulle være en enkel sak for dere å fange opp.
Ble oppringt av dere, og måtte gi beskjed når vi hadde fått bagasjen. Etter det måtte vi vente i nesten 1 time. Det var sent kveld ( ca kl 23) og 35 grader. Vi måtte ringe opp igjen for å høre hvor dere ble av. Vi sto der i uvisshet. Kjedelig.

18. august 2024

Svar fra Shuttle Direct

Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Vi beklager virkelig for den lange ventetiden og den frustrerende opplevelsen du hadde. Vi forstår at det var en svært ubehagelig situasjon, spesielt med forsinkelsen og den høye temperaturen.
For å kunne undersøke dette nærmere og ta nødvendige skritt med vår tjenesteleverandør, vil vi gjerne at du kontakter oss direkte på e-post. Vennligst send oss detaljene til hendelsen så vil vi se på saken og komme tilbake til deg så snart som mulig.
Igjen, vi beklager for ulempene dette har medført, og vi setter stor pris på din tålmodighet.

Turen til Side var veldig bra

Turen til Side var veldig bra, men hjemturen var ikke bra. Sjåføren kjørte alt for fort og holdt på å kollidere 2 ganger på grunn av uforsvarlig kjøring. Vi hadde med et barn på 3 år og foreldrene ble livredde da han heller ikke hadde barnesete.

25. august 2024

Svar fra Shuttle Direct

Takk for at du deler din tilbakemelding. Jeg er svært lei for å høre om opplevelsene dine med hjemturen. Dette er helt klart ikke den standarden vi ønsker å levere.
For å kunne undersøke saken nærmere og sikre at slike hendelser ikke skjer igjen, ber vi deg om å kontakte oss direkte på e-post så vil vi ta oss av saken så raskt som mulig.
Vi setter stor pris på din hjelp i denne prosessen, og vi ser frem til å høre fra deg.

Veldig god opplevelse

Veldig god opplevelse, enkel booking på forhånd og god informasjon underveis. God plass på en fin buss. Booker gjerne igjen neste gang vi skal på tur!

11. august 2024