Flyet mitt ble kansellert når jeg stod på flyplassen kl 06. Jeg fikk kjøpt en ny billett med avgang samme dag kl 1530 fra en annen flyplass. Ringte til busselskapet for å høre om det var mulig å ordne... Vis mer
Bussen stod og ventet på sin plass. Ble kjørt helt frem til overnattingstedet. Eneste som var kjedelig, var at vi havnet midt i rushtrafikken og kø siden det var ettermiddagen og hverdag.
fin bil god service, presis oppmøte. har vært veldig fornøyd utenom en gang da vi fikk en van isteden for p erson bil som vi hadde bestilt. da jeg har vondt ibenet kom jeg ikke opp da bilen var f... Vis mer
Om Shuttle Direct
At Shuttle Direct, we offer a wide range of transportation options that cater to both individuals and groups. Our transportation services are perfect for those who are looking for a comfortable and hassle-free way to get to their destination.
With our shuttle services 🚌 🚌 🚌, you'll be picked up from the airport and dropped off at your accommodation economically as you will be riding with other passengers in the same vehicle.
If you're looking for something a little more private, we also offer private transportation services🚗 🚐. With our private transportation services, you'll have your own driver who will take you directly to your destination.
At Shuttle Direct, we aim to provide the best possible transportation experience for our customers; whether you're traveling for business or pleasure, we're here to help. Our exclusive partnerships with top Online Tour Operators and Airlines 🧳 ✈️ allow us to offer tailored services for our business accounts. Get in touch to find out how we can help with your transportation needs.
Choose Shuttle Direct for your transportation needs, and experience the best level of comfort, convenience, and safety.👇 👇 👇 👇 👇
Calle Emilio Ortuño, 15 - Benidorm Center Building, 03501, Benidorm, Spania
- +34 965 856 694
- customer.care@shuttledirect.com
- www.shuttledirect.com
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Presis buss begge veier.
Bussen stod og ventet på sin plass
Ansvarsfraskrivelse
De fraskriver seg ansvar da sjåfør i alanya ikke dukket opp på flyplassen og ikke fikk vi refundert beløpet vi hadde betalt,de viser til at firma i tyrkia har GPS bevis på å ha vært der noe jeg har etterspurt og ikke fått,styr unna er mitt råd

Liten ventetid
Liten ventetid, rimelig i forhold til TAXI.
Hyggelig betjening og sjåfør.
Shuttle bussen slapp meg av 1 km fra hotellet
Shuttle bussen slapp meg av 1 km fra hotellet mitt, ved siden av et helt annet hotell enn det jeg skulle på. Synes det var veldig dumt at de ikke kunne slippe meg av ved riktig hotell og at jeg måtte finne hotellet mitt selv. Jeg var den siste som skulle av og det hadde ikke kostet noe å slippe meg av ved riktig hotell.
Ellers var det enkelt å finne innsjekkingsskranken på flyplassen, men de skrev ikke riktig hotell på bekreftelsen min. Derfor ble det krøll.

Alt gikk som avtalt 🤩👍
God informasjon både før og underveis. Bussen møtte opp til avtalt tid og sted.
To much waiting but exelent treatment…
To much waiting but exelent treatment when driving.🤗
Perfekt service
Veldig lang ventetid til bussen forlot…
Veldig lang ventetid til bussen forlot flyplassen. Ca 1,5 timer.

Svar fra Shuttle Direct
Ikke alltid god ide å forhåndsbestille Shuttle buss!
Å forhåndsbestille Shuttle buss isteden for å ta en normal Taxi til hotell fra flyplass Tenerife Sør til Los Cristianos er ingen god ide. Denne strekningen tar mindre enn 15 min med vanlig lokal taxi fant vi ut... litt for sent. Vi var kun 4 personer som skulle til Los Christianos og resten av turistene i Shuttle bussen skulle til Playa de Las Americas som er på omtrent samme plassen, men vi kommer først til Los Cristianos for den som er kjent. Først ble vi sittende over 45 minutter i bussen før avreise fra flyplass for så å bli kjørt rundt i ring i Playa de Las Americas i 1 time før bussen kjører bort til Los Cristianos. Hvorfor blir ikke vi som egentlig skal først av sluppet av sist er en gåte?? Da er vi som sagt kun 4 personer igjen i bussen og her blir vi nå i tillegg satt av på feil sted i forhold til bosted som er et meget godt kjent og stort hotell, Berverly Hills Hight. Med to store tunge kofferter og heldigvis Google Maps på telefonen fant vi frem etter 15 nye minutter i bratt bakke oppover. Etter 2 timer og 20 minutter kommer vi da endelig frem til hotellet, på en tur som med taxi tar 15 min og kostet 26 Euro, dvs. omtrent den samme prisen som Shuttle bussturen til hotellet hadde kostet oss?
Vi valgte da selvfølgelig ikke å bli hentet av Shuttle Direct buss når vi hadde hjemreise selv om dette var forhåndsbetalt men tok lokal taxi og kom raskt og sikkert frem.

Svar fra Shuttle Direct
God punktlighet og service.
God punktlighet og service.
Vi har benyttet Shuttle Direkt flere ganger og har stort sett hatt positive opplevelser med personal og sjåfører.
Veldig mange stopp fra Lloret de mar…
Veldig mange stopp fra Lloret de mar til flyplassen. Dumt at det kun gikk transfer kl 1415 og neste kl 18. Ble sittende 5 timer på flyplassen som kunne vært i feriemodus istedet..

Meget hyggelig sjåfør
Meget hyggelig sjåfør, hyggelig til tross for at vi protesterte på at vi ikke var levert på riktig sted. Dette stedet var 200 meter fra vår leilighet.
👍👍👍👍
Vi måtte vente på sjaføren i nesten 1…
Vi måtte vente på sjaføren i nesten 1 time. Flyet vårt var forsinket og det tok lang tid å få bagasjen. Men vi hadde oppgitt flightnr. så det skulle være en enkel sak for dere å fange opp.
Ble oppringt av dere, og måtte gi beskjed når vi hadde fått bagasjen. Etter det måtte vi vente i nesten 1 time. Det var sent kveld ( ca kl 23) og 35 grader. Vi måtte ringe opp igjen for å høre hvor dere ble av. Vi sto der i uvisshet. Kjedelig.

Svar fra Shuttle Direct
Turen til Side var veldig bra
Turen til Side var veldig bra, men hjemturen var ikke bra. Sjåføren kjørte alt for fort og holdt på å kollidere 2 ganger på grunn av uforsvarlig kjøring. Vi hadde med et barn på 3 år og foreldrene ble livredde da han heller ikke hadde barnesete.

Veldig god opplevelse
Veldig god opplevelse, enkel booking på forhånd og god informasjon underveis. God plass på en fin buss. Booker gjerne igjen neste gang vi skal på tur!
Høflig og serviceinnstilt sjåfør
Høflig og serviceinnstilt sjåfør. Presis ift tid. Komfortabel bil.