Alt fungerte veldig bra, sjåføren stod på flyplassen ved ankomst og var tidlig ute når vi skulle dra til flyplassen. Veldig fornøyd. Eneste vi reagerte negativt på var at vi måtte betale ekstra fo... Vis mer
Bestilte transport t/r Gazipasa Alanya Airport og hotell. Fikk kontinuerlig oppdatering på epost og WhatsApp om tid, sted og hvem som er sjåfør. Presise, hyggelige sjåfører og (ikke minst) aircondi... Vis mer
At MyTransfers we offer reliable airport transfers worldwide. Book Today your airport or holiday taxi or minivan transfer and save BIG. Pre-book your private door-to-door transfer anywhere in the world.
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra My Transfers
Elendig service. Sjåfører som ikke kan engelsk. Kom med nye priser og krevde ekstra betaling i kontanter. Ville ikke gi oss kvittering. Virker som svindel, så styr unna dette selskapet.

Svar fra My Transfers
Møtte ikke opp til avtalt tid eller sted ved hjemreise. Måtte bestille taxi som kostet oss 110 EUR. Fikk ingen refund da de mente de hadde vært der. Noe som ikke stemmer.

Svar fra My Transfers
Bestilte transport t/r Gazipasa Alanya Airport og hotell.
Presise, hyggelige sjåfører og (ikke minst) aircondition i bilene.
Helt problemfritt!

Svar fra My Transfers
Ingen sjåfør møtte opp. Når jeg etterspør i ettertid, forklarer de at sjåføren var der (meetingpoint). Jeg ventet der i en time og ingen sjåfør. Måtte ta ny taxi og fikk ingen refusjon. Svært dårlig!!! Anbefaler ikke!
Bookingnr: 1938194

Svar fra My Transfers
Eneste vi reagerte negativt på var at vi måtte betale ekstra for golfbagger da vi bestilte en transporter som skulle ta 6 personer og 6 kofferter og vi var kun 2 personer med 2 kofferter og 2 golfbagger.

Svar fra My Transfers
Fikk raskt kontakt kontakt med transportør ved ankomst flyplassen.Skjåføren var ikke helt oppdater på hvor vi skulle, men fant ut av det under veis. Vi hadde god tid til avlang for båten vår fra Piraeus.

Svar fra My Transfers
Kom for seint i forhold til avtalt tid. Det er ganske kritisk når vi skulle nå eit fly. Dette blei beklaga og vi rakk flyet. Bilen var av eldre type, men fungerte greitt til vårt behov.
Jeg var veldig redd når booking ikke ble besvart. Jeg hadde allerede reservert og lagt inn betaling. Jeg leste reviwes fra trustpilot og det var blandet som gjorde meg enda mer nervøs. Jeg fikk heldigvis svar 2 dager etter at booking ble gjort og før jeg skulle reise.
Jeg ba om at sjåføren ikke skulle følge med på monitor for flyankomst,men komme 2 timer senere. Vi fikk en eksemplarisk sjåfør, som kom til riktig tid og vi ble fraktet til Port of Tarifa trygt. Han hjalp til med baggasje og hjalp oss med info som vi trengte. Jeg anbefaler dette selskapet.
Bare synd at de ikke svarer fortløpende på forespørsler.

Svar fra My Transfers
Don't ever use this company. Dette selskapet er ikke til å stole på, de innkasserer pengene og stikker. Hvis flyet er forsinket i mer enn 1 time, er de forduftet når du kommer og er ikke villig til å refundere innbetalt beløp, selv om det er flyet som er forsinket 👍🥵🥵
Ved ankomst Barcelona kom bilen en halv time for seint, dette er for så vidt ingen stor sak. Ved avreise skulle vi bli hentet 05.50 AM, etter ti minutters venting, ringte vi kundeservice som ikke fikk kontakt med sjåføren, slik at vi etter 25 minutters venting selv måtte ordne to drosjer til reisefølget vårt. Dette var stressende så tidlig på morgenen og førte også til en dyrere transport. Vi har heller ikke fått refundert de 55 Euroene som var forskuddsbetalt enda vi har tatt kontakt flere ganger. Velg annen transport om du kan! (Om kundeservice skulle lese dette, så er vår bookingreferanse 1619740).

Svar fra My Transfers
Jeg bestilte sjåfør fra Athen flyplass til Piraeus.Det står i kontrakten at de venter 1 time etter landing.Jeg var ute av flyplassen 45 minutter etter landing.Det var ingen sjåfør der.Jeg forsøkte å ringe men det ble brutt hver gang.Jeg ba selskapet om å få refundert pengene siden de ikke leverte den tjenesten jeg betalte for.De nekter meg pengene tilbake.Hold dere langt unna dette selskapet!!

Svar fra My Transfers
Hadde forhåndsbooket to taxier for vår familie på 10 personer til flyplassen. Måtte vente lenge for en av sjåførene kom. Det ble så en lang diskusjon mellom sjåførene på de to bilene om transporten. Selve reisen var slitsom i biler uten aircondition! Anbefales ikke.