Helt klart et anbefalelsesværdigt produkt. Fik et par test undertrøjer til min kæreste, som ikke kunne få armene ned efter en lang arbejdsdag i sommervarmen. Undertrøjen er åndbar og virker nærmest kø... Vis mer

Har ledt længe efter “hudfarvede” t-shirts til under skjorter, men enten passede farven ikke eller udskæringen ved kraven - denne gang lykkede det! Super t-shirts. Eneste ting jeg vil fremhæve... Vis mer

1. Herreklesbutikk

Seamless CPH has one goal: to create the perfect "invisible" business undershirt. Our undershirts are made from high-quality Lenzing Tencel with a core focus on sustainability, comfort and practicality. It is softer than cotton, absorbs and transports moist like sportswear, long-lasting and strong material, biodegradable, anti-bacterial, high breathability and produced from sustainable wood sources. And best of all, the undershirt is made without seams to decrease visibility through your business shirt.

4,2

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Ventede cirka 1 måned på min bestilling…

Ventede cirka 1 måned på min bestilling og blev ikke opdateret på noget tidspunkt - kan I gøre meget bedre. Jeg kunne ikke bestille 2 da jeg bestilte - så kunne jeg have sparet porto. Men det ene fik jeg lov til at bestille og måtte så vente ... så kunne jeg lige så godt have ventet til de kom på lager igen og bestilt begge der - og sparet portoen. Jeres produkter er rigtig fine - så ærgerligt med processen

26. januar 2026

Hej Thomas
Det er vi virkelige kede af, det er jo selvfølgelig ikke sådan vores process skal være eller normalt er.. Vi bruger en eksternt lagerservice hvor vi kun har oplevet 2 større fejl som dette over en 5 årig periode. Jeg har tilbagebetalt portoen på din ordre - så du skulle gerne have modtaget pengene retur. Skriv gerne en mail, hvis der er andet vi kan gøre. Tak,
Andreas

Hurtig levering - check størrelse!

Hurtig levering - desværre størrelserne i undertrøjer er meget små, xl svarer næsten til medium!?!

17. desember 2025

Svar fra Seamless CPH

Hej Bente! Tak for din fine anmeldelse, vi håber du lykkedes med at finden den rigtige størrelse eller benyttede vores gratis ombytningsservice.
Angående størrelserne, så er det korrekt at undertrøjerne har et tight fit. Dog er jeg selv 1,98 meter høj og vejer knap 100kg, jeg passer en XL perfekt. Jeg bruger normalt XXL i t-shirts. Generelt anbefaler vi, at man bestiller undertrøjen i samme størrelse om man bruger t-shirt. Hvis man derimod ønsker et lidt mindre tight fit kan man gå en størrelse op. Derudover, er der ekstra længde på alle størrelser, så undertrøjen kan komme ned i bukserne under skjorten.

Strømperne kom lynhurtigt

Strømperne kom lynhurtigt, men der er noget “mærkeligt” med dem. De er nemlig ret løse i den del der går (uventet langt) op ad benet. De falder ned, men jeg folder dem så bare. Men altså ikke som forventet.

16. oktober 2025

Hej!
Det lyder som en produktfejl, det har jeg ikke hørt om tidligere. Send os en mail, så får vi nogle nye sokker afsted til dig! :)

God hjemmeside og hurtig levering

Nem hjemmeside, hurtig levering, men alt for dyrt et produkt ift holdbarheden.
Det er 3 mdr siden jeg bestilte en under-T-shirt til min mand. Han har brugt den ca 5-6 gange og den er vasket ved 30grader uden vaskemiddel. Men allerede efter første vask var blødheden markant forringet. Den har ikke holdt den silkebløde kvalitet, men er blevet meget “rug”. Den bliver stadig brugt i mangel på bedre, men prisen matcher ikke kvaliteten, i min optik.

3. juni 2025

Hej Trine!
Tak for din besked, feedback gør os bedre, så det modtager vi meget gerne. Vi har solgt 1000vis af undertrøjer og vi har ikke fået denne form for feedback før. Derfor tror jeg enten er der en fejl på denne produktionsordre eller også er der noget andet galt! Jeg har selv brugt mine undertrøjer i mere end 4 år og de har været vasket et utal af gange. Tencel er et fantastisk materiale men det det er også følsom og bliver selvfølgelig mere slidt med tiden - dog er det først nu, de er begyndt at skulle byttes ud. Uanset hvad, bytter vi meget gerne dine undertrøjer til nogle nye! Send mig en mail på contact@seamlesscph.com, så finder vi en løsning :)
Vi tales ved,
Andreas

Rigtig dejlige undertrøjer

Rigtig dejlige undertrøjer, der 100% gør hvad de skal. Skønt at kunne holde varmen her om vinteren uden at skulle have en alm t-shirt under skjorten. Jeg er ret lys i huden og troede at jeg skulle have den Bare Oak, men Calm cedar passede bedre til mine farver.

8. januar 2025

Super behageligt og KANON lækker kvalitet!!!!!!!!!

Bruger normalt undertrøjer og boxers i bommuld, indtil nu, hvor jeg har opdaget Seamless CPH.
Har købt undertrøjer og boxers her og er TOTAL fan af det der TENCEL stof - virkelig lækkert!!!
Både undertrøjer og boxers er mega behagelige at have på, SUPER lækkert.

Hjælp til størrelser: Er 175 cm og vejer 81 kg. Bruger L i undertrøje og M i boxers.

Returnering går som smurt. Mail til dem, svar med returlabel, print, pak, send - slut.

Kæmpe tak til Andreas!!!!!

27. desember 2024

Kæmpe anbefaling! God kvalitet og hurtig levering

Jeg havde allerede tre undershirts, som jeg har været super glad for. De er perfekte under en skjorte og hjælper meget mod sved uden, at man kan se undertrøjen.
Denne gang købte jeg - udover nye undershirts i anden farve - både strømper og underbukser. De er super behagelige at have på og fungerer helt perfekt! Det er helt sikkert ikke de sidste underbukser eller strømper jeg har købt her!

Jeg bestilte varerne om søndagen og de var allerede klar til afhentning tirsdag - KÆMPE ANBEFALING

10. september 2024

Super t-shirts under skjorter!

Super t-shirts.

Eneste ting jeg vil fremhæve er størrelsen: bestil så stor en størrelse som muligt. Jeg bruger normalt M i t-shirts og har bestilt XL her selvom jeg er slank. Årsagen er at de sidder meget tæt, hvilket jeg ikke er vandt til. XL passer dog super godt.

Stor anbefaling herfra

14. august 2024