Motorstyrelsen Anmeldelser 31

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, var det her et af de steder jeg ville give 0. Vores firma, Hammershøj Autoophug, genbestiller af og til en registreringsattest. For det første er proceduren for bes... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Motorstyrelsen sikrer vi korrekt og effektiv registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer.

Kontaktopplysninger

1,5

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, var det her et af de steder jeg ville give 0.
Vores firma, Hammershøj Autoophug, genbestiller af og til en registreringsattest. For det første er proceduren for bestilling blevet meget, meget besværlig, og dernæst er ventetiden inden vi modtager en attest helt, helt ude i skoven!
Vi modtog en registreringsattest i dag (20.4.26), og jeg bestilte den d.5.3.26.
Det er under al kritik.

20. april 2026

manglende registreringsattest

MStyr får ikke sendt registreringsattesterne ud ELLER DAO får dem ikke leveret. Og går der mere end 14 dage tillader de sig at tage 100kr for at GENSENDE den som man aldrig har fået. Der er jo ren landevejs røveri

1. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har d.15/2 26 bestilt og betalt for…

Har d.15/2 26 bestilt og betalt for historiske plader nu her d.13/3 får jeg at vide at de plader jeg har bestilt ikke er ledig .Der er vist nogen der sover i timen det har de haft en hel måned til at finde ud af "sørgeligt"nu skal jeg vente en hel måned igen er ikke tilfredstillende

13. mars 2026

Brevpost

Motorstyrelsen bruger DAO til vigtig post, over en måned for at få en registreringsattest og ingen brugbar hjælp fra Motorstyrelsen.

29. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestiller prøvemærke til brug samme…

Bestiller prøvemærke til brug samme dag, får ingen kvittering med info - så jeg kan ikke køre hen til en synshal og få printet prøvenumrene. Jeg ringer til dem, efter lang ventetid - de kan ikke gøre noget og vil ikke refundere beløbet.
total til grin.
Hvorfor får man ikke lavet en ordning, så almindelige borgere selv kan printe prøvepladerne hjemme - så er synshallerne også fri for at have os rendende.

6. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helt umuligt at komme i kontakt med via…

Helt umuligt at komme i kontakt med via telefon og chat er det rene hån… gir intet fornuftigt svar, henviser til at stille videre til en medarbejder,- men så bliver du lige så stille glemt… 0 points til jer ! desværre 😳
Efter flere ihærdige forsøg fik jeg i sidste ende så fat i en medarbejder der ihvertfald var meget venlig, forstående og hjalp lidt videre hen af vejen… Der er altså gode medarbejdere,- men systemet skal ligeha’ en opstrammer endnu 🤔

8. september 2025

Vanvittig ventetid til ingen nytte NOGEN STEDER

Skulle gentagne gange vente 45 minutter på at komme igennem, for at blive omstillet og så skulle vente 45 minutter igen til ingen nytte fordi de ikke aner hvad de har med at gøre. Nogle er meget forstående det hjælper jo ikke meget når de ikke hverken vil eller kan hjælpe

EFTERFØLGENDE ***** TIL TOD/SKAT_MOTOR I ÅRHUS (nok del af motorstyrelsen) DE VAR TILGENGÆLD TIL UG, kort ventetid, blev sat i hold og ikke skudt videre før nødvendigt og her 3 minutters ventetid til en der VIRKELIG VIDSTE hvad han lavede, og GERNE HJALP!!! Åbenbart MEGET stor forskel på afdelingerne

14. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

"Motorstyrelsens kerneopgave er at…

"Motorstyrelsens kerneopgave er at sikre, at alle køretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag."
De er simpelthen en joke..Ændrer afgift et år efter, hvor man bare uden videre siger det grundlag (De biler til salg) hvorfra handelsprisen er udregnet ikke dur og har derfor selv udvalgt 6 nye biler.
Disse priser har man så ikke selv mulighed for at efterprøve.
Sv*n

14. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

At komme i telefonisk kontakt med…

At komme i telefonisk kontakt med motorstyrelsen er en hån, i bedste fald bare en meget dårlig joke.

Og fra 1. juli lukker de 4 sidste betjente kontorer.
De online funktioner og på ingen måde brugervenlige, og er der det mindste som fraviger standard betjening, så skal du have fat i en person, og det er så så godt som umuligt.
Hvorfor er det at de offentlige instanser skal give os borgere så undelig dårlig service?

23. juni 2025

Transittilladelse

Skulle have en transittilladelse til udenlandsk bil Havde fået oplyst fra motorstyrelsen i København, at den kunne jeg få i Odense. Blev mødt af en særdeles uvenlig og nedladen medarbejder, der ikke mente at det var hendes opgave at give en straks tilladelse. Ingen hjælpsomhed eller venlighed overhovedet. Først da hun havde talt med sin chef, blev stemplet smækket ned på transittilladelsen og uden et ord smidt ud til os.

21. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Væreste service længe og uvident…

Væreste service længe og uvident medarbejder som er ligeglad med alt udover deres løn, blev opkrævet en stor bøde fordi jeg ikke kunne syne min bil fordi den var totalskadet og de ville ikke trække det tilbage selvom jeg havde dokumentation på det hele.. håber virkelig at de får en smæk bag nakken fordi de er helt ude og skide og umenneskelige…. MINUS stjerner!!!!

23. desember 2024

Elendig "service"

Elendig "service".

Der er trukket to x 340 kr for ejerskifte. Ingen hjælp at hente fra kundeservice. Det er bare ærgerligt. Det er virkelig noget dårlig service som kun det offentlige kan service, i det der monopol på omregistrering af køretøjer.
Utrolig man ikke kan få pengene tilbage for noget man reelt ikke har fået.

2. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har fået lavet en bindende vurdering på…

Har fået lavet en bindende vurdering på en clk 200 cabriolet fra 2003, man skulle tro det er en robot der har lavet vurderingen,der er gået fra det ene skema til anden,uden hold i virkeligheden. Kan ikke sælge den for det der skal betales i afgift,og så de 135000dkr jeg betalte for bilen i SV for 10år siden er pist væk.Forstår ikke helt systemet ØV ØV.

27. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi vil gerne gøre en forskel

Motorstyrelsen starte med at sige "vi vil gerne gøre en forskel" og det belønnes med en vente tid på 19 min
Motorstyrelsen starte ligeledes med at sige "Vær med til at bevare den gode tone" Det kunne man gøre ved IKKE, at sige dette, da det er det samme antage personen der ringer ind ikke gør dette. Jeg starter heller ikke en samtale med at sige "jeg håber ikke du er en stalinistisk lakaj, der er med til at holde skatten oppe, ved at håndhæve staten undertykkelse af deres borger ved af bruger af en bil, skal HÆFTE for en eventuel arbejdes giver ikke betaler for FIRMAET bil, og jeg håber IKKE du nyder din MAGT"

29. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

idioter der ik ka hjælpe med en skid…

idioter der ik ka hjælpe med en skid vil bare ha penge ingen afdragningsordning man kan intet det tar bare pladerne selvom man hat forklaret man først ka betale den næste måned de vil ik udskyde dato politiet tar pladerne
system vi lever i

28. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moterstyrrelsen har da bare nada styr…

Moterstyrrelsen har da bare nada styr på vægtafgift.. har fået en vægtafgift på en brugt bil jeg har købt. Den er så 3000kr højere end det jeg skal betale.. har nu ringet tre gange til dem. Og ingen kan hjælpe med og løse problemet. Og det er en endda selvom de har erkendt at fejlen er deres. Seriøst de er jo så ligeglade hvis man alligevel ikk betaler sin vægtafgift så kommer politiet bare og nupper pladerne. Hvad kan man lige gøre? Men moterstyrelse jeg har snakket med politiet….!!!

8. august 2024

Har bestilt ny registreringsattest

Har bestilt ny registreringsattest. Aldrig modtaget. Ringet igen. De sender en ny. Så må vi se om den kommer. Der er åbenbart ingen løsninger der kan gå hurtigere end de angivne 10 dage. Hvilket nok nærmer sig de 30 når jeg endelig får en i hånden.

18. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv