RobotEksperten.no Anmeldelser

2,4

Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer

Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer

Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer

Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer

1. Hvitevareforretning

Om RobotEksperten.no

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

RobotEksperten startet i 2008, når det fortsatt var uvanlig å ha roboter i sitt hjem. I dag har blant annet robotstøvsugeren funnet sin plass i mange hjem, og RobotEksperten har blitt en markedsleder innen hus-roboter.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Rask og god kundeservice!!

Sendte henvendelse til dei med spm og bilde av det eg trengte, dei svarte raskt med info eg trengte for å legge inn bestilling. La inn bestilling og handelen var fullført raskt og enkelt. Varene dukka opp raskt og var riktige!

9. januar 2022

Alt i i orden

Alt i i orden. Rask levering. Eneste problemet krøllete og aggressiv klarna betaling adresse stemmer ikke med ordre adresse.

2. januar 2022

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice. Hold dere unna denne forhandleren.

21. oktober 2021

Hej!

Jag får verkligen beklaga att du är missnöjd med vår kundservice. Vill du vara snäll och skriva ditt ordernummer samt vad som vår kundservice inte kunnat hjälpa dig vidare med till Petter.skoglund@bagarenochkocken.se (Företagen är inom samma concern). Så skall jag titta närmare på detta.

MVH Petter BoK & Robotexperten

Rask levering av varen.

Rask levering av varen.
Ingenting å utsette. Anbefales!

7. oktober 2021

Hej Eric,
Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss!
Välkommen åter

kundeservicen er ikke profesjonell

kundeservicen er ikke profesjonell, jeg har kontaktet dem i henhold til levering, men de ignorerer bare forespørselen min

4. oktober 2021

Hej Tarek,

Jag får verkligen beklaga om du inte nått fram till vår kundservice.
Vill du vara snäll och skriva direkt till mig med ditt ordernummer på Petter.Skoglund@bagarenochkocken.se så skall jag hjälpa dig vidare.

MVH Petter Bagaren och kocken, Robotexperten.

Levering som forventet

Fungerte som det skulle. Kjapp og grei levering.

2. oktober 2021

Hej Helge,

Kul att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med köpet!

Godt fornøyd med leveransen

Godt fornøyd med leveransen, men ikke så fornøyd med bestillingssiden, der en ble automatisk plassert på hjemlevering, til kr 59,- men jeg måtte hente varen på posten allikevell, og noe som da betinget fraktfri leveranse. Denne automatikken burde ikke vert der, så man selv måtte velge frakt alternativer.

18. september 2021

Hej!
Tack för din feedback. Det ska vara förvalt att man hämtar på uthämtningsställe på hemsidan. Om du har betalat för hemleverans men ändå fått paketet till ett ombud får du gärna kontakta vår kundservice så kikar vi på detta!
info@roboteksperten.no

/Sarah, Robotexperten

Ikke mottatt ny vare/sporingslink etter reklamasjon pga transportskade

Fikk varen raskt etter bestilling. Transportskade. Reklamasjon gikk greit, men ikke mottatt ny vare. Sto at man fikk beskjed med sporingslink når ny vare sendes, men ikke mottatt denne, selv om kundeservice sier den er sendt.

16. september 2021

Hej Roy,

Jag får beklaga att informationen inte nått fram till dig. Jag ser nu att min kollega har skickat resterande information till dig att din order nu är uthämtat.

Hoppas du är nöjd med din nya produkt och skulle du har några frågor är det bara att återkoppla i ärendet så hjälper vi dig.

Önskar dig en fin dag!

MVH Petter BoK

Flott maskin

Flott maskin, ganske så stillegående. Katta ligger bare å skuler på den. Og den gjør en flott jobb.

14. september 2021

Hej!

Vad roligt att höra att du är nöjd med maskinen! Vi hoppas du ska få mycket glädje av den framöver

/Sarah, Bagaren och Kocken

Oppgir at de selger originalprodukter. noe det ikke er! Styr unna!

Oppgir at de selger originalprodukter, men dette stemmer ikke. Fikk tilsendt en vare, som ble beskrevet som originaldel. Det var bare en "kinakopi" som de mest sannsynlig har bestilt i stort kvanta fra ebay/wish o.l.

8. september 2021

Hej Vegard,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme hos oss.

Jag kan garantera att vi inte försöker lura någon och att vi inte säljer några kopior. Vill du vara snäll och återkomma med ditt ordernummer till mig på petter.skoglund@bagarenochkocken.se så skall jag hjälpa dig vidare.

MVH Petter BoK & Robotexperten.

Hvorfor sender dere en liten pakke som…

Hvorfor sender dere en liten pakke som hadde fått plass i en boblekonvolutt i ei stor eske? Innebærer en lang høyere porto enn det kunne blitt!!

6. september 2021

Hej Oddvar,

Jag beklagar att vi varit slarviga i paketeringen. Jag för denna informationen vidare till vår logistikansvarige så vi har möjlighet att lära oss av detta misstaget.

Vi jobbar ständigt med att bli bättre och tar gladligen emot all feedback.

MVH Petter BoK

Utrolig dårlig

Utrolig dårlig. Robotstøvsugeren sluttet å virke etter kort tid. Forsøkte alle forslag funnet på nett, inkludert renhold og pussing av ladepunkter, uten hell. Fikk beskjed om at den måtte sendes inn. Tenkte det var flott at det gikk på garantien. Etter mange uker fikk jeg mail om at det skyldes "dårlig vedlikehold". Den ble kjøpt i oktober 2020, og var knapt brukt ti ganger i løpet av 4 måneder. Det var visstnok "smuss". Jeg fikk tilsendt en regning på 1275 kr, og om jeg ikke betalte ville de beholde støvsugeren. Om du har kjøpt et produkt så er det åpenbart ingen hjelp å få, uten å risikere store utgjifter. Unngå.

30. august 2021

Storfornøyd

Storfornøyd, tar seg frem i ujevnt og bakkete terreng. Et sted var brattere enn oppgitt i beskrivelsen, så da fant den selv ut hvordan den kunne komme seg rundt hindring. Svært stillegående og rask. Anbefales.
Nb: kunne vært opplyst at den er et MTD produkt(hvis jeg har oppfattet riktig) MTD er kvalitet😀

27. august 2021