RobotEksperten.no Anmeldelser

2,4

Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer

Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer

Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer

Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer

1. Hvitevareforretning

Om RobotEksperten.no

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

RobotEksperten startet i 2008, når det fortsatt var uvanlig å ha roboter i sitt hjem. I dag har blant annet robotstøvsugeren funnet sin plass i mange hjem, og RobotEksperten har blitt en markedsleder innen hus-roboter.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ikke imponert over kunde støtte eller…

Ikke imponert over kunde støtte eller leverings tid, ventet snart en måned på levering.

11. desember 2022

Hej Dan,

Jag får beklaga att du ännu inte fått din leverans.
Vill du vänligen skriva till mig på Petter.skoglund@bagarenochkocken.se så skall jag se vad som hänt med din order.

MVH Petter BoK & Robotexperten

Utrolige treige på service og…

Utrolige treige på service og reklamasjon. Det går uker....

21. oktober 2022

Hej Sigrun,

Jag får beklaga att du är missnöjd med vår hantering av ditt reklamationsärende. När jag går igenom ärendet så ser jag att ni funnit en lösning tillsammans med min kollega och att din produkt nu är på service.

Vi jobbar så fort vi kan och jag är säker på att ert ärende snart kommer att vara löst.

MVH Petter BoK & Robotexperten

Elendig kundeservice

4. oktober 2022

Hej Jenny,

Vill du vara snäll och dela ditt ärendenummer/ordernummer som du har hos oss så skall jag genast se över ert ärende.

Du når mig på Petter.Skoglund@bagarenochkocken.se

MVH Petter Robotexperten & Bagaren och kocken Group

Lett å håndtere,klipper perfekt

Lett å håndtere,klipper perfekt. Sliter litt her som det er ganske skrått,men det er nok en tilvenning-sak på å justere vinkel på håndtaket. Tar minimalt med plass for oppbevaring.

27. september 2022

Anbefaler ingen og kjøpe her i fra

Hei skriver på vegne av min mor og far
De har problemer med robot støvsugeren sin en stund og prøvd gjentatte ganger og komme i kontakt med kundeservice men ingen svar noen steder.. og ikke greit og vurderes og melde inn til forbrukerrådet.
De er flinke til og selge men anbefaler ikke noen og kjøpe fra den her siden svært skuffet og uprofesjonelt..

11. august 2022

Hej Ingrid,

Jag får verkligen beklaga att dina föräldrar haft en dålig köpupplevelse hos oss.

Dock känner jag inte riktigt igen att vi arbetar på detta sätt, skulle du vilja vara snäll och återkomma till mig med dina föräldrar ordernummer så skall jag undersöka saken vidare?

Du når mig på ice.kohkaew@bagarenochkocken.se.

Bagaren och kocken och Robotexperten går under samma koncern.

MVH Ice K RX/BoK

Gardena HandyMower

Feil beskrivelse på ladetid av HandyMower. Står 60 min, men det tar opptil 3 timer!

2. august 2022

Hej,

Jag får verkligen beklaga om du fått till dig fel information. Dock så låter det som att något är fel om det tar upp till 3 timmar.

Vill du vara snäll och kontakta oss på service@robotexperten.no så skall vi undersöka detta vidare.

Du når mig direkt på Petter.skoglund@bagarenochkocken.se

MVH Petter BoK RX

Snar og levere og uheldigvis kom…

Snar og levere og uheldigvis kom kabelen fra clasolson en dag før dere jeg ha ventet på i 14 dager på pruduktet fra clasolson. Jeg hvar så lei at jeg la den ned med en gang... Nå kommer jeg til og bestille fra dere uansett før dere er snar og se ordren og sender varen ganske fort... Dere brukte 4 dager. Når pakken var på døra trode jeg det ikke var mulig. Så det vises dere bryr dere om kunden 😀 😀Er kjempe førnøyd med dere😀 riktig god sommer 😀

11. juli 2022