Forsikring som ble solgt var ikke det den ga seg ut for å være. I tillegg var ikke valgt bil tilgjengelig så det måtte betales ekstra. Rantalcars tar ingen selvkritikk
A: Bilen hadde for mange småbulker / skrammer. Liker ikke å leie / kjøre en slik bil B: UTROLIG komplisert å få takk i skukkelig faktira. Jeg har gitt opp å finne frem til mva'en, og får derfro... Vis mer
Uærlig firma! Vi skulle gi beskjed om at vi hentet bilen en dag senere pga fly kansellering. Vi fikk beskjed om at da ble leiebilen kansellert og at vi kunne leie ny bil og få beløpet vi hadde bet... Vis mer
Jeg bestilte bil på nett, la inn kortdetaljer og fikk til slutt beskjed om at noe var galt. Jeg måtte ha en bil med engang så gikk derfor å leide en annen bil (på skranken på Gardermoen) Senere så jeg... Vis mer
Arranging car hire in 167 countries, with over 60,000 locations and in 40 languages, Rentalcars.com is the world's biggest car hire booking service. Working with leading suppliers, we offer great prices on all car groups, including luxury cars, people carriers, minivans and automatic cars. With a multilingual call centre open 7 days a week, we can find you the best rental prices whenever you want – wherever you go. If you need to get in touch with us, visit www.rentalcars.com/en/contact/
Sunlight House, Quay Street, M3 3JZ, Manchester, Storbritannia
- www.rentalcars.com/help?
- www.rentalcars.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jeg fant det jeg skulle på en lettvint…
Jeg fant det jeg skulle på en lettvint måte. Priser etc.
Elendig service fra Rentalcars
Leiebil fra Herz oppført med "1 ekstra fører inkludert". Når bestilling og betaling er gjennomført, viser det seg at ekstra fører ikke er inkludert. Ved henvendelse til Rentalcars får jeg bekreftet at ekstra fører ikke er inkludert. Når jeg videre spør hva dette skyldes, gidder Rentalcars ikke å svare. For meg virker dette som lureri, og jeg har ikke tillit til selskapet
Litt kluss med valg av sjåfør
Litt kluss med valg av sjåfør, men avbestilte og booket på nytt, for å være sikker på at det ble riktig.
Greit å bestille og betale bil
Greit å bestille og betale bil. Litt merkelig at mellomstore biler kun skal ha plass til en koffert og en bag men regner med at der er plass til mer...
kjempe greit
Oversiktlig og bra søkemotor
Bra søkemotor og fin oversikt. Veldig greit å bestille
Litt lureri?
Litt lureri? Jeg bestilte RAV4. Den bestillingen gikk gjennom men da eposten kom stod det RAV4 eller lignende. Det kom ikke frem da jeg bestilte bilen. Jeg vil ikke ha lignende jeg vil ha RAV4. Er det usikkert bør de fremkomme under bestillingen.
Skulle leie en VW uP eller tilsvarende…
Skulle leie en VW uP eller tilsvarende relativt ny bil. Fikk en Fiat Panda velbrukt!!!! Virket som den ikke hadde vært gjennom noen form for etterkontroll før utlevering til oss. Setene fulle av salt. Venstre forhjul lekket luft. Måtte etterfylle flere ganger. Clutchen tok langt ute.. Bilen hadde mange bulker somle påvist. Ba om en annen bil i reklamen ble avvist. Dårlig service!!!!!!!!!!
Lett å sammenligne prisene.
Litt problemer med å få betalt på appen.
Bestilling av bil
Hei
Det var lett å velge bil, rimelige priser og veldig rask bekreftelse om bestillingen.
Gjennomgående profesjonelt
Effektiv plattform for bestilling, gode tilbud, og profesjonell service!
Enkel å benytte
Enkel å benytte. Gode priser (sjekket nemlig også andre steder). Enkelt å benytte deres hjemmeside og finne riktig bil til vårt behov.
Greit utvalg med konkurransedyktige betingelser
Alt i alt veldig greit å booke biler her. Tar litt tid å få oversikt over alle tilbud, men priser er konkurransedyktige og utsjekk smidig.
Enkelt å bestille den bilen man ønsker
Enkelt å bestille den bilen man ønsker basert på størrelse og pris hos mange utleieselskaper. Har sjekket, og funnet, at Rentalcars car er konkurransedyktig på pris. Liker gratis avbestilling til 48 timer før henting og har hatt nytte av dette tidligere.