Gekozen voor standaard keukenplinten met specifieke RAL verfkleur. Aantal keer telefonisch contact gehad en prima advies gekregen. Levertijd mooi op tijd binnen onze planning en nu geplaatst in onze k... Vis mer
Se hva andre synes
Bij langere lengtes betaal je extra transportkosten. Echter komen ze het met eenzelfde bus bezorgen als waarmee de kortere lengtes bezorgd worden. Er is dan een ruimte gemaakt zodat de lengtes tot in... Vis mer
meeste plinten hadden duidelijk schade aan de lak door de zaagsnede. Hierdoor moeten alle plinten nog bijgeschilderd worden terwijl ik bewust voorgelakte plinten besteld had. De aangerade 10% snij... Vis mer
Selskapet har svart
Hele fijne service met kwaliteit. Ik zocht al heel lang een plek waar ik wandplanken om maat kon vinden. Uiteindelijk terecht gekomen bij De Plintenfabriek die een enorm groot assortiment heeft aan ve... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Voor elke stijl de juiste afwerking
Kontaktopplysninger
De Hammen 6, 5371 MK, Ravenstein, Nederland
- 088 34 35 000
- info@plintenfabriek.nl
- www.plintenfabriek.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Aardige bezorger
Prima qua uitzoek mogelijkheden
Prima qua uitzoek mogelijkheden, snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit verhouding ook goed!
Levering in orde echter had gekozen…
Levering in orde echter had gekozen voor in kleur gespoten plinten dat was ook goed maar wel een paar plinten met beschadigingen er op.
Top product en proffesionele service.
De website is informatief en overzichtelijk, het bestellen gaat zeer gemakkelijk. De bezorging is snel en meer dan keurig. De chauffeur belt vantevoren , legt de producten voorzichtig en netjes binnen en is echt welgemeend vriendelijk.
De architraven zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Kort samengevat: Top!
snelle en correcte levering van goede…
snelle en correcte levering van goede plinten
Waardeloze toko
Bezorging werd zonder aankondiging vertraagd.
Klantenservice slecht te bereiken
Kwaliteit van de plinten zeer slecht
Niet bestellen

Svar fra Plintenfabriek.nl
Prettige communicatie, top service!
Prettige communicatie. Leverdag met bijhorende tijdsvak optijd gekregen. Helaas tijdens een uitvaart maar na contact te hebben gehad hebben ze het aan kunnen passen zodat het op een ander tijdstip geleverd werd. Top service dus, waarvoor dank!!
Negatieve ervaring
Het begon met het feit dat de planningsafdeling niet bereikbaar is. Telefonisch niet en men reageert op geen enkel mailtje. Toen kwamen de plinten op een moment dat wij niet thuis zijn. Buurman heeft ze aangenomen en binnen gelegd, buitenste plinten zagen er goed uit. Binnenin zaten beschadigde exemplaren.
Helaas bleek ik de verkeerde plinten te hebben besteld, mijn fout. Toen ik ze wilde retourneren kon dat niet, het was een maatwerkproduct en dat had ik kunnen zien. Klopt, er 1x een schermpje waar dat staat, niet op de bevestiging en niet op de factuur. Wendy van de klantenservice bood nog wel sarcastisch aan om de bussen kit op te laten halen voor 22,-.
Helaas, zonde van het geld. Toen ik ze naar de stort ging brengen mocht ik ze niet bij het hout gooien, maar mocht het bij het karton omdat het hardboard bleek te zijn.
Optelsom is dus zeer negatief. Let op als je iets hier besteld en kijk ook goed naar wat je krijgt.
Update 18-08
Plintenfabriek zegt met mij contact te hebben opgenomen, dat is niet waar maar men geeft aan open te staan voor een passende oplossing.
Ben benieuwd, want het project is al lang en breed klaar met kwaliteitsplinten van elders.
Top!!
Snelle, correcte levering. Troffen een beschadigde plint in het pakket. Melding van gemaakt en kostenloos een vervanging voor gekregen. Prima service. Aanrader
Goede bezorgservice en plinten gelakt…
Goede bezorgservice en plinten gelakt zoals je mag verwachten.
Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken. Prima communicatie. Fijne behulpzame aflevering. En... Nette plinten.
Keurig verzorgd weer!
Keurig verzorgd weer!
Kan niet anders zeggen dan dat we uitermate tevreden zijn met kwaliteit, prijs en levering
Goed geholpen in de showroom en daarna…
Goed geholpen in de showroom en daarna perfecte levering!
Fijne levering
Bestelling werd netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur Jeroen. Belde voor levering ook netjes op dat hij eraan kwam.
Plinten geplaatst door Daniël met…
Plinten geplaatst door Daniël met perfecte afwerking! Zeker aan te raden
Jeroen A
Jeroen A. kwam de plinten netjes op tijd brengen. Terwijl hij de stapels naar binnenbracht vertelde hij met enthousiasme over het bedrijf, erg leuk.
Plinten zijn ook helemaal prima, dus zeker een 5 sterren waard.
Levering netjes
Levering netjes, producten kwalitatief uitstekend en goed verpakt.
Waardeloze kwaliteit. Slechte afwerking. Onbruikbaar.
13 merantiplinten in de grondverf besteld. ik kreeg 13 beschadigde plinten, stukjes eruit, dikke grondverfklodders, andere kleur verfspetters erop, zwarte vingerafdrukken en stukken die geplamuurd waren. Zelfs na uitgebreid schuren en verven niet te gebruiken. Melding gemaakt bij plintenfabriek. Keurig opgelost door nogmaalos 13 plinten in de grond verf te sturen. Inmiddels ontvangen, van de 13 is er 1 die niet beschadigd/vies/korrelig is... Waardeloos. Valt bijzonder tegen. Volgende keer gewoon maar weer bij Hornbach halen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.