Plintenfabriek.nl Anmeldelser

1 090
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gekozen voor standaard keukenplinten met specifieke RAL verfkleur. Aantal keer telefonisch contact gehad en prima advies gekregen. Levertijd mooi op tijd binnen onze planning en nu geplaatst in onze k... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bij langere lengtes betaal je extra transportkosten. Echter komen ze het met eenzelfde bus bezorgen als waarmee de kortere lengtes bezorgd worden. Er is dan een ruimte gemaakt zodat de lengtes tot in... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

meeste plinten hadden duidelijk schade aan de lak door de zaagsnede. Hierdoor moeten alle plinten nog bijgeschilderd worden terwijl ik bewust voorgelakte plinten besteld had. De aangerade 10% snij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne service met kwaliteit. Ik zocht al heel lang een plek waar ik wandplanken om maat kon vinden. Uiteindelijk terecht gekomen bij De Plintenfabriek die een enorm groot assortiment heeft aan ve... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bygningsmaskinsalg

Skrevet av virksomheten

Voor elke stijl de juiste afwerking

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 090)

314 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

1-3 dagen klopt niet.

Bewust plinten besteld die op voorraad waren met een levertijd van 1 -3 werkdagen. Worden ze zonder communicatie pas na 8 dagen (5 werkdagen) geleverd.
De bezorgkosten zijn al fors, maar er komen op het eind ook nog lange lengte kosten bij. Al met al dure plinten, die niet op tijd geleverd worden.
Volgende keer haal ik ze weer gewoon bij de bouw groothandel.

19. mai 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben tevreden, ondanks enkele gebogen / getordeerde stukken.

Ik beoordeel mijn aankoop(-proces) als zeer positief. De service is goed en prijs lijkt me fair.
Bezorging was als aangegeven en verder netjes.
Over de kwaliteit twee opmerkingen:
Niet alle profielen zijn recht: sommige (beetje) krom en anderen getordeerd. Soms goed te gebruiken in het werk, soms de knik er tussenuit gezaagd.
Het andere is dat je de de structuur van de roller ziet die ze gebruiken voor de grondverf. Het kan zijn dat je die ribbeltjes terugziet bij je eigen verwerking. Bijvoorbeeld als je zelf ook rolt. Ik heb gekwast en daarmee werd het onzichtbaar.

5. mai 2026

Prachtige plinten!

We zijn erg blij met onze online bestelde plinten. Wat we erg fijn vonden was dat we een pakket met proefstukjes kregen thuis gestuurd. Hierdoor konden we perfect de kleurnuances, profielen en verschillende hoogtes zien. Daardoor wisten we uiteindelijk precies welke plint we wilden aanschaffen. Alles werd op tijd geleverd zoals afgesproken. En de plinten zijn inmiddels geïnstalleerd. Het ziet er prachtig uit! Dankjewel Plintenfabriek!

12. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zou afgelopen woensdag mijn plinten…

Ik zou afgelopen woensdag mijn plinten geleverd krijgen, keurig een bericht met tijdsframe gehad: niemand geweest en geen bericht gehad. 2 x een mail gestuurd en niets gehoord. vanochtend eerste mogelijkheid om te bellen wegens hemelvaart en na 20 minuten iemand aan de lijn. Niet duidelijk wat de reden was, maar het staat voor volgende week woensdag opnieuw ingepland...

Helaas is dat veel te laat, dus de bestelling moeten annuleren.

15. mai 2026

Prima service

Tweemaal plinten en grenen vensterbanken besteld. Bezorging was netjes volgens afspraak en goed verpakt geleverd. Enige minpuntje bij de eerste levering waren enkele noesten die met wit vulmiddel waren opgevuld in een grote plaat (wat er niet zo fraai uit ziet bij een grenen plank). Doordat ik nog wat moest uitzagen was dit geen probleem. Andere kleinere vensterbanken en plinten zagen er keurig uit.

27. desember 2025

Plintenfabriek stelt nooit teleur

Voor de derde keer na een verbouwing de plinten voor de ruimte bij de Plintenfabriek besteld. Het bestellen gaat uitstekend en het bezorgen is helemaal een feest. Vantevoren een telefoontje van de bezorger en keurig op de afgesproken tijd voor de deur. Tenslotte, en daar gaat het om, zijn de plinren perfect: kaarsrecht, hoofwaardige kwaliteit en eenvoudig aan te brengen.

30. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prijzig maar wel uitstekende kwaliteit.

Hoewel behoorlijk aan de prijs, ontving ik mijn keukenplinten keurig volgens bestelling. Hoogwaardig mdf ipv de rottige spaanplastplinten die de vorige bewoner erin had laten zetten en die inmiddels ook gebroken waren. Om de een of andere reden had ik blijkbaar enorme inmeetfouren gemaakt, dus ik moest nog wel even aan het inkorten. Het zit nu wel helemaal fantastisch en omdat ik die aan de hand van 2 (gratis) proefsrukjes had kunnen controleren ook nog in exact de goede kleur. Helemaal. top dus.

17. april 2026

Netjes verpakt

Op tijd bezorgd en netjes beschermd verpakt.
Helaas veel minder te spreken over de aflevering. Plinten zijn, zonder ons daarover te informeren, op de openbare weg gelegd achter onze garage. Gelukkig maakte een buurman ons daarop attent.

15. april 2026

Top bedrijf.

Duidelijke site. Goede communicatie. Plintenfabriek zegt wat zij doen en nog belangrijker, doen wat ze zeggen! Vriendelijke chauffeur. Jeroen Ramacher. Bedankt!

12. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv