Plintenfabriek.nl Anmeldelser

1 085
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gekozen voor standaard keukenplinten met specifieke RAL verfkleur. Aantal keer telefonisch contact gehad en prima advies gekregen. Levertijd mooi op tijd binnen onze planning en nu geplaatst in onze k... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

meeste plinten hadden duidelijk schade aan de lak door de zaagsnede. Hierdoor moeten alle plinten nog bijgeschilderd worden terwijl ik bewust voorgelakte plinten besteld had. De aangerade 10% snij... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Met dank aan Tobias, heb ik de juiste afmetingen en type lambrisering kunnen bestellen. Hij heeft me aan de telefoon ontzettend goed geholpen mijn wens ten aanzien van lambrisering in de hal te vertal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne service met kwaliteit. Ik zocht al heel lang een plek waar ik wandplanken om maat kon vinden. Uiteindelijk terecht gekomen bij De Plintenfabriek die een enorm groot assortiment heeft aan ve... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bygningsmaskinsalg

Skrevet av virksomheten

Voor elke stijl de juiste afwerking

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 085)

308 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Monteur Daniel leverde mooi resultaat

Monteur Daniel leverde mooi resultaat. Plinten zien er strak uit. Hele vriendelijke en behulpzame man, die me allerlei tips gaf voor het plaatsen van dorpels en plakplinten. Ook bood hij aan een stukje laminaat te vervangen dat ik zelf te kort had afgezaagd.

26. juni 2026

Top levering/bestelling

De persoon in de winkel was heel behulpzaam.
Ook de leverancier Nftalem was een super behulpzame kerel en heeft speciaal op zaterdag (vrije dag) zijn bestelling komen brengen, omdat hij panne had met zijn camionette de oorspronkelijke dag van levering. Niets op aan te merken, zo mag het altijd zijn.

27. juni 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Drie Platte plinten besteld in de Ral…

Drie Platte plinten besteld in de Ral 7044 kleur zodat de aannemer die kon plakken tegen de muur. Deze zaten in de plastic verpakking dus kon de kleur niet goed bekijken. Toen de aannemer 2 van de 3 plinten had bevestigd zag ik dat het plinten waren in de grondverf en dus niet op kleur gespoten. Ral gekleurde plinten zijn 2 x zo duur als grondverf plinten. Gemeld bij de klantenservice en die schrijven het volgende;

Wij behouden ons het recht voor producten om te ruilen of te vervangen. Dit recht komt te vervallen indien wordt besloten ondeugdelijke producten desondanks te monteren.

Inmiddels opnieuw contact gehad met een service medewerker en is met een passende oplossing gekomen.

19. juni 2026

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden! We hebben heel fijn en gezellig telefonisch contact gehad met Tobias, die ons uitstekend heeft geholpen en goed meedacht. De plinten zijn van topkwaliteit en het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt. We zijn er ontzettend blij mee. Zeker een aanrader!

25. juni 2026

Goede service en kwaliteit

De hele journey van bestellen, inmeten tot plaatsen ging heel goed . Omdat het een terecht drukke plekke is duurt het wel lang van A tot Z maar er worden goede producten gemaakt en geleverd en geplaatst . Pluspunt was Daniel die snel en precies en vrolijk het werk afrondde

18. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 weken geleden iets besteld

2 weken geleden iets besteld, tot op heden nog niks van gehoord wanneer ik dit product kan verwachten. Telefonisch niet bereikbaar (meerdere malen minimaal 10minuten in de wacht gestaan) reageren niet op de mail of via het contactformulier op de site. Zou fijn zijn als ze wat beter bereikbaar zijn, zodat de klant weet waar die aan toe is.

1. juni 2026

Plintenfabriek ruud de topper

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Plintenfabriek.

Gisteren kreeg ik al een bericht met het tijdstip van levering en vandaag ontving ik ongeveer een half uur voordat de bezorger arriveerde nog een extra berichtje. Dat vond ik echt een groot pluspunt. Zo kon ik me goed voorbereiden en hoefde de bezorger niet voor een dichte deur te staan.

De bezorger, Ruud, was bovendien ontzettend vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Je merkt dat hij zijn werk met plezier doet. Als ik had geweten dat hij zo vroeg zou komen, had ik hem zelfs een ontbijtje aangeboden.

Ook de plinten zien er over het algemeen netjes uit. Van de vijftien stuks waren er één of twee die een klein beschadigd of geschuurd plekje hadden, waarschijnlijk tijdens transport of het laden en lossen. Maar eerlijk is eerlijk: bij de rest was alles keurig in orde en dat kleine puntje mag de pret absoluut niet drukken.

Al met al een uitstekende ervaring. Goede communicatie, vriendelijke service en mooie producten. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

12. juni 2026

Fraaie nieuwe plinten

Daniel is een zeer vriendelijke en deskundige monteur en heeft uitstekend werk geleverd met een prachtig eindresultaat!

10. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goede plinten maar communicatie bij vertragingen kan beter

Medewerkers zijn aardig en het is top dat je eenvoudig proefstukjes kunt bestellen. De levertijd was echter veel langer dan aangegeven op de website (zonder indicatie wanneer). Kan een keer gebeuren, maar toen ik vroeg waarom ik nog niets had gehoord en of alles wel goed was doorgekomen, kwam er pas meerdere dagen later een reactie. Het was handiger geweest als ze uit zichzelf hadden gemaild dat het wat langer zou duren, dan maak je je als klant niet ongerust. De communicatie kan dus beter!

28. mai 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Tevreden over de plinten, teleurgesteld in de klantenservice

Ik heb plinten besteld die volgens de website binnen 1 à 3 werkdagen geleverd zouden worden. De levering liep wat vertraging op, maar dat vond ik op zich geen groot probleem.

Wat ik wel jammer vond, is dat ik twee keer een e-mail heb gestuurd met een vraag over mijn bestelling en hier nooit een reactie op heb ontvangen. Een korte update of antwoord was op zijn plaats geweest. Klanten negeren geeft geen professionele indruk.

De plinten zelf zijn ondertussen geleverd en geplaatst. De kwaliteit is zoals verwacht en voldoet aan mijn verwachtingen. Aan sommige uiteinden was er wel lichte schade aanwezig, maar aangezien die stukken afgezaagd moesten worden, vormde dit uiteindelijk geen probleem.

Samengevat: tevreden over het product, minder tevreden over de communicatie. Een betere opvolging van e-mails zou de klantenervaring aanzienlijk verbeteren.

27. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top product en proffesionele service.

De website is informatief en overzichtelijk, het bestellen gaat zeer gemakkelijk. De bezorging is snel en meer dan keurig. De chauffeur belt vantevoren , legt de producten voorzichtig en netjes binnen en is echt welgemeend vriendelijk.
De architraven zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Kort samengevat: Top!

20. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv