parfumsuper.nl geeft uitstekende service. telefonisch contact gehad, ook daar uitstekend geholpen. men is bereid om dingen voor je uit te zoeken. je krijgt gericht antwoord op je vraag. bestelling i... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb 3 soorten parfums gekocht, tot we erachter kwamen dat bij 100 ml maar 7 euro duurder koste dan bij een andere parfumerie shop online. Daar betaalde je echt gewoon bijna het dubbele ervoor.... Vis mer
Had voor het eerst besteld voor een verjaardag. Pakket kwam lekker op tijd aan en ook nog eens binnen de via track en trace gestelde tijd. Totaal geen problemen ondervonden. Dus ik dacht: ja, ja b... Vis mer
Langs deze weg wens ik mijn tevredenheid kenbaar te maken . Alleen maar pluspunten, ik heb reeds 2 x een bestelling geplaatst. Zoals dus terecht aangegeven in de reviews:" snel, goedkoop en goed !"... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Ruim assortiment parfums nu extra voordelig. 100% echte merken parfums!
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.parfumsuper.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke website en snelle levering!!!
Mooie duidelijke website.
Goede uitleg over de parfums.
Scherpe prijs
En zeer snelle levering!
Ik koop nu altijd via deze website.
Super!
Super snelle levering en keurig verpakt. Zelfs luchtjes welke niet (meer) in de winkel te verkrijgen zijn, kan je hier nog vinden!
Ik heb al een nieuw luchtje op het oog, dus binnen 2 weken plaat ik de volgende bestelling. Wat ik wel jammer vind is dat je nog geen mannen cosmetica kan aanschaffen (mannen cremes)
Goede service en discrete verpakking!
Ik was blij verrast dat het in een blanco verpakking gestuurd werd, in een superwinkel-gestickerde doos ipv parfumswinkel.....ik vind dit heel diefstalwerend bedacht, niemand weet dat er een duur parfum in de doos zit! Fantastisch!
Parfumswinkel was echt de voordeligste aanbieder van de geur die ik kocht....voor nu en nog eens.....
Super snel
De laatste aankoop heb ik cadeau gestuurd. Met alle vertrouwen het berichtje wat ik terug kreeg was... Wat heb ik een heerlijk geurtje gekregen mijn man en zoon vinden het ook heerlijk.
Zelf heb ik Organza van Givenchi en Cinema van Yves SaintLauren, ik kan ze aan iedereen aanbevelen het geurtje is voor de hele dag.
ik ben blij met deze site, alles keurig verpakt eb afgeleverd!!!!
Van mij een dikke 10
snelle service va leveren erg prettig.
Leuke online winkel als je wat nodig hebt. Ben tevreden over de snelle levering. Ze hebben veel keus aan parfums etc. erg prettig en betaalbaar.Echt een aanrader!
zeer goede servise met een uitstekende prijs
deze site heb ik al diverse mensen doorgegeven dus ook aan jou echt een aanrader met een goede service
eureka eindelijk gevonden
ik heb jarenlang gezocht naar mijn merk parfum,nergens te vinden.Heb op alle vliegvelden gezocht,totdat mijn dochter mij atent maakte op jullie pagina.Ik ben super blij
Moeilijk te krijgen parfum hier wel te koop, super!
Het eerste parfum on line door mij gekocht
Kado verpakking mogelijk. Zag er goed uit.
Bij een ander merk parfum had ik info nodig. Deze kreeg ik per omgaande via de mail.
Het zou leuk geweest zijn als ik in de door een of twee testertjes had gevonden
Snelle levering, keurig verpakt, niet duur!
Bij parfumsuper kon ik mijn favoriete luchtje (Roses van Paul Smith) zonder problemen bestellen in verschillende verpakkingsmaten, terwijl het in geen enkele parfumerie hier in de buurt te krijgen was. Bovendien goedkoper en al binnen 1 dag geleverd. Super!
super winkel echt waar! !
Heel contente van mijn aankoop
,je recommande se site parce qu'il est super ,très serieux ,pas cher.
je donne 10 sur 10
SUPER
Diverse malen besteld bij Parfumsuper nooit problemen of lange levertijden
Goede prijzen en snelle levering
Breed assortiment aan producten, voordelige prijzen en een snelle levering. Top bedrijf!
Zeer ruim aanbod van geuren en het fijne zo vlug aan huis. Bedankt.
. Zeer tevreden . Na twee dagen had mijn ik bestelling.Ook belangrijk ..... Zeer veilige betalingssite.
De moeite waard
Heb nu 1 keer een bestelling gedaan, snelle levering. Wel vergelijken met andere aanbiedingen op andere internetshops, maar deze aanbieding was echt het goedkoopst!
Vandaag besteld en ECHT morgen in huis. Super!
Al een paar jaar bestel ik mijn favoriete geurtje bij Parfum Super. Heerlijk dat zodra t op is, ik de volgende dag de nieuwe fles alweer in mijn badkamer heb staan!
Helemaal super, gemakkelijk en betrouwbaar
Altijd alles op voorraad en snelle levering. Ook de betaling is makkelijk geregeld. Helemaal tevreden!
superparfum is ECHT super
Fijne webwinkel veel keuze echt lage prijzen kortom:
als ik iets nodig heb of een kadootje zoek dan naar parfumsuper.
snelle levering ga zo door
Hoge kwaliteit tegen een lage prijs
Ondekte onlangs deze shop. Overzichtelijke site. Snelle levering. Ik weet waar ik vanaf nu de geurtjes bestel.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.