parfumsuper.nl geeft uitstekende service. telefonisch contact gehad, ook daar uitstekend geholpen. men is bereid om dingen voor je uit te zoeken. je krijgt gericht antwoord op je vraag. bestelling i... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb 3 soorten parfums gekocht, tot we erachter kwamen dat bij 100 ml maar 7 euro duurder koste dan bij een andere parfumerie shop online. Daar betaalde je echt gewoon bijna het dubbele ervoor.... Vis mer
Had voor het eerst besteld voor een verjaardag. Pakket kwam lekker op tijd aan en ook nog eens binnen de via track en trace gestelde tijd. Totaal geen problemen ondervonden. Dus ik dacht: ja, ja b... Vis mer
Langs deze weg wens ik mijn tevredenheid kenbaar te maken . Alleen maar pluspunten, ik heb reeds 2 x een bestelling geplaatst. Zoals dus terecht aangegeven in de reviews:" snel, goedkoop en goed !"... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Ruim assortiment parfums nu extra voordelig. 100% echte merken parfums!
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.parfumsuper.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Positief: Meerdere keren parfum gekocht
Meerdere keren parfum gekocht, ze zijn scherp geprijsd en ze leveren snel.
Niet tevreden met de geboden service
Ontevreden klant: te laat ontvangen en slechte kwaliteit
Ik heb een parfum voor mijn moeder besteld wegens haar verjaardag. De site gaf aan dat hij op dinsdag ging aankomen, net op de dag van de verjaardag. Nu kwam de parfum pas de donderdag aan! Had de site eerlijk weergegeven dat hij later ging aankomen, dan had ik hem niet besteld. Bovendien is de parfum van zeer lage kwaliteit dan ik hem in de winkel heb geroken. De serienummer gaf aan dat hij een 4 tal jaar geleden geproduceerd werd. Dit kan parfumsuper een klant toch niet aandoen?
Prima
Prima service. Snelle levering. Zou er zo weer bestellen.
Supersnelle levering
Supersnelle levering , veel keuze en goedkoop in vergelijking met andere shops. Monstertjes meesturen is een goed idee !
parfum clinigue
parfum besteld volgende dag in huis en ook nog een mail hoe laat het
geleverd werd bestel alleen nog maar bij parfumsuper
mvg nel
geweldige service en dat voor een super prijs!
De aanbieding lijkt bijna te mooi om waar te zijn ( zoveel korting ). Vervolgens ook nog de opmerking dat de volgende dag de bestelling in huis en....helemaal juist! Ik ben verbaast dat met die enorme korting, die perfecte service en uw belofte nakomen nog bestaan tegenwoordig. Niets dan lof voor uw bedrijf!
Goeie prijs, snelle levering
Dinsdag besteld, donderdag in huis. Helaas werkte betalen met creditcard niet, dus bestelling van zondag werd geannuleerd, zodat ik dinsdag wederom kon bestellen en met IDeal kon betalen. Goeie service, snellelevering, prijzen liggen onder winkelprijzen.
groots geweldig goedkoop.
mooiste meisje van het land.
Snelle levering en prima prijs!
Echt een superwinkel!!
Super is wat ze zijn.
Snelle levering. Lage prijzen. Nooit meer ergens anders bestellen.
Voordelig en snelle levering
Als ik weer aan een bestelling toe ben dan ga ik gegarandeerd weer naar
Parfumsuper.
Om half vier besteld, de andere morgen om kwart voor acht levering.
Ik bestelde een fles van 100 ml. Eau de parfum voor dezelfde prijs als
een fles van 50 ml. bij ons in de winkel. Beslist aan te raden. Goedkoper als parfumsuper kon ik echt niet vinden. Een aanrader
Elly
Favoriete geur, in geen winkel te koop; wel bij Parfumsuper.
Mijn favoriete geur (Pour Femme van Salvatore Ferragamo) is al jaren niet meer in parfumeriewinkels te krijgen. Gelukkig wel bij de Parfumsuper en voor een voordelige prijs. Ik ben er SUPERBLIJ mee!!
De service is prima! Warm aanbevolen!
Anja Oosterhoff
Snel en heel bezorgd
Pakketje was snel bezorgd en luchtjes waren heel. Helaas ging er met post NL iets niet helemaal goed maar daar kan superwinkel niets aan doen.
mijn eerste bestelling en er komen er nog!heel tevreden
kon niet geloven volgende dag levering en toch was het waar.
Ben super content van mijn bestellingen
Verry happy, fast delivery.
snel goedkoop en ruikt heerljjk
Geweldige webwinkel, zeer aantrekkelijke prijzen
supersnel en schadeloos
was verwonderd over de leveringstijd echt supersnel en volkomen intact
Niet te geloven wat een service voor een goede prijs
"s Middags besteld en de ochtend daarop om halfnegen werd het product geleverd. Een goede opvolging, niet duur.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.