Do Not Buy From These People!! They are not Worth it! They don’t respond to my messages. I have emailed them , and , sent them an Instagram message! There is no contact number for them and , they don’... Vis mer
Se hva andre synes
Pure oplichting! Armbandjes besteld en betaald...niets ontvangen! Contact opnemen lukt ook niet want het opgegeven nummer en mail bestaan niet! De zogenaamde alexandra kan je ook niet beantwoorden! Co... Vis mer
In december 2023 armbandjes besteld voor familie (met foto’s van emotionele waarde). Armbandjes wel ontvangen, maar 1 ging snel kapot (foto was eruit gevallen, heeft nu alleen een gat). Hierover... Vis mer
Na 2 mails gestuurd te hebben, omdat ik vanwege slechte reviews toch huiverig was het bestelde product niet te ontvangen, vandaag mijn bestelling ontvangen. 1,5 week nadat ik de armbandjes met foto’s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
support@papajas.nl
Kontaktopplysninger
Den Haag, Nederland
- www.papajas.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niet laten vangen !
Normaal gezien laat ik mij niet vangen door gesponsorde advertenties op facebook, bij deze een zwak moment wegens het verlief van mijn huisdier.
Bandje met foto 1 + 1. Bestelling geplaatst, een zwart en een wit. Ik heb 2 weken geleden mijn bestelling ontvangen, jammer genoeg maar 1 gekregen het witte. Direct gemaild, ook via messenger maar helaas krijg ik geen antwoord. trap hier niet in mensen, op facebook maken ze veel reclame maar is dikke zever. A propos, bandje die ik ontvangen heb , foto niet echt duidelijk.
Geen contact
Bestelling geplaatst voor 2 armbanden. Echter bedacht ik me na 1 uur en heb mijn bestelling netjes geannuleerd door direct een mail te sturen (dit kan binnen 12 uur geeft de site aan). Echter kreeg ik na meerdere mails te hebben gestuurd geen reactie. Na de recensies te hebben gelezen, heb ik nu de armbanden binnen, maar durf ze niet terug te sturen omdat ik dan waarschijnlijk mijn geld kwijt zal zijn
BESTEL HIER NIET
Ik had 2 armbanden en 2 kettingen besteld met 4 verschillende foto's. Echter zijn er 2 foto's gebruikt voor de armbanden en kettingen. Dit wordt geen personalisatie genoemd, de service is enorm slecht. Contact opgenomen en steeds maar geen oplossing! Bestel hier niet!
NIET HIER BESTELLEN !!!
NIET HIER BESTELLEN !!!
Van de 2 maar 1 correcte ontvangen. Reageren nergens op. Reeds 4 mailtjes verzonden maar geen reactie. Waardeloze service, zijn gewoon oplichters.
Helaas te laat de reacties op…
Helaas te laat de reacties op Trustpilot gelezen.
Ik heb netjes een track en trace ontvangen per mail. Na 4 dagen gaf deze track en trace een error aan.
Sindsdien meerdere keer gemaild naar papaja maar tot op heden geen reactie ontvangen.
Mooie waardevolle producten
Mooie waardevolle producten, snelle levering en super goede service indien een product niet naar verwachting is!
Helemaal nep en nu geld kwijt
Bestelling 15 dagen geleden gedaan, verzending staat stil sinds 30 november. Reageren nergens op. Hebben geen social media zoals ze claimen. 40 euro voor niks weg terwijl het een kado was voor mijn vriendin met een foto van haar overleden moeder in de hanger van de ketting. Nep nep nep
Een maand geleden vier armbandjes (met…
Een maand geleden vier armbandjes (met dezelfde foto) bij hun besteld bedoeld als kerstcadeau. Nog steeds niets binnen. Track & trace code van hun werkt niet meer en reactie op mijn email is er ook nog niet. Baal hiervan!!!
Wachten niks te zien bij order info en…
Wachten niks te zien bij order info en nu site Error steeds mail mail mail vies om zo aan centen te komen met iets waar gevoel in zit bah..nu toch binnen gekregen..was meteen begonne met mailen..een vriendin van me die eerder bestelt had dan ik heeft nog steeds niks
Bad quality & unreachable
I ordered 2 necklaces but received 4. Two with pictures of strangers. De two that where mine had a very bad quality. Tried to reach Papaja’s but not a single reaction back. No idea how to return them. Very bad experience!
NIET BESTELLEN!! SCAM !!
Ik had een armbandje besteld van mijn overleden tante nooit binnengekomen €30 verspild geprobeerd om in contact te komen met papaja maar ik heb niks er over gehoord echt jammer weggegooid geld maak niet de zelfde fout als mij
Lange levertijd maar ziet er goed uit
Ik zag de reviews pas nadat ik had besteld, dus ik werd een beetje bang. Ik wist niet dat het uit china komt. Maar gelukkig niks aan de hand. Het heeft alleen 2 weken geduurd waardoor ik het cadeau niet op tijd kon geven. Verder ziet het er goed uit. Niks mis met de foto of ketting. Anders had ik 5 sterren gegeven
NIET BESTELLEN bij Papaja’s!!
NIET BESTELLEN bij dit bedrijf!!! Vorige week verkeerde armbandjes ontvangen met onbekende foto’s. Nu dagelijks probeer ik contact te zoeken met Papaja’s maar totaal geen reactie. Ook betaal je hier vooruit je kunt dan beter bij een bedrijf bestellen die met Klarna werkt. Had ik van te voren beter moeten onderzoeken.
Maar bij deze wees gewaarschuwd dit is echt zonde van je geld!
Oplichters
Oplichters! Voor de kerst een armbandje voor mijn vader besteld van mijn overleden moeder!
BETAALD en NOOIT niks gekregen!
Dat jullie de mensen zo willen bezeiken schaam jullie diep!
Waardeloos
Waardeloos, bestelde en betaalde armbandjes nooit ontvangen.
Geen gehoor, geen bestelling
Ik heb al meerdere emails verstuurd in verband met mijn bestelling dat ik deed begin november.
Zou al 3 weken onderweg zijn. Laatste update 17 november.
Geen gehoor langs geen enkele kant.
Niet aangekomen en geen contact
Op 21-09 een bestelling geplaatst. Deze werd vrij snel verstuurd maar is nooit aangekomen omdat het adres niet te vinden was volgens DHL. Meerdere keren contact proberen te krijgen met Papaja's maar geen reactie. Geld kwijt en geen product.
Precies zoals omschreven
Precies zoals omschreven. Super uniek cadeau. Ik had 1+1 gratis armbandje. foto goed te zien en mooi armbandje, levertijd klopte. Dus ik zeg top!
waardeloos,ze zijn er voor je ..jaja…
waardeloos,ze zijn er voor je ..jaja voor je geld zijn ze er
2 armbanden besteld krijg er 1 en een prul ketting.Foto bijna niet te zien.Was een kado voor iemand maar ga dit niet zo geven..en inderdaad wordt niet gereageerd op emails
Bijna 2 weken geleden Liefdes hanger…
Bijna 2 weken geleden Liefdes hanger besteld met gegraveerde tekst. Nog steeds niets ontvangen. Reageren niet op mailtjes met de vraag hoe lang het nog gaat duren. Totaal geen reactie. Heel teleurstellend. Hopelijk sturen ze bestelde alsnog op.
Want sommige klanten hebben wél hun bestelling ontvangen, maar wél na enkele mailtjes. Vaak ook niet eens in goede orde. Ik vind dit niet kunnen en Papaja komt op deze manier heel onbetrouwbaar over. Je betaald, je hebt verwachtingen en vervolgens hoor je niks en reageren ook niet. Héél jammer!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.