Do Not Buy From These People!! They are not Worth it! They don’t respond to my messages. I have emailed them , and , sent them an Instagram message! There is no contact number for them and , they don’... Vis mer
Se hva andre synes
Pure oplichting! Armbandjes besteld en betaald...niets ontvangen! Contact opnemen lukt ook niet want het opgegeven nummer en mail bestaan niet! De zogenaamde alexandra kan je ook niet beantwoorden! Co... Vis mer
In december 2023 armbandjes besteld voor familie (met foto’s van emotionele waarde). Armbandjes wel ontvangen, maar 1 ging snel kapot (foto was eruit gevallen, heeft nu alleen een gat). Hierover... Vis mer
Na 2 mails gestuurd te hebben, omdat ik vanwege slechte reviews toch huiverig was het bestelde product niet te ontvangen, vandaag mijn bestelling ontvangen. 1,5 week nadat ik de armbandjes met foto’s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
support@papajas.nl
Kontaktopplysninger
Den Haag, Nederland
- www.papajas.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Lage kwaliteit en lange levertijd
Levering duurde erg lang.
Bestellingen worden binnen 1 dag verwerkt maar moet vervolgens vanuit China komen.
Kwaliteit van de armbanden is aan de slechte kant en de foto kwaliteit in de armband ook.
Ook erg jammer dat je niet goed kan aangeven waar de focus in de foto moet liggen.
Slecht
Slecht!
Ik krijg standaard mails dat mijn adresgegevens niet in orde zijn, terwijl dit niet het geval is. Heb na 1,5 week ook nog niks ontvangen.
Ik zou graag mijn geld terugkrijgen. Waardeloos dit
Hier niks bestellen
Ik krijg reacties waar ik niks aan heb ze geven mij geen duidelijkheid. Ik had het graag voor moederdag willen hebben, het is al langer als een week geleden besteld. Echt aso
Nu al spijt van mijn…
Nu al spijt van mijn bestelling.....helaas te impulsief besteld en nu de recensies gelezen en ben bang dat ik niks zal ontvangen 🫣
16-5 pakketje ontvangen dat wel....maar wat een knaken kwaliteit, kan je beter zelf bij aliexpress bestellen.....zeer teleurstellend als je dit iemand cadeau wil geven😔😢
tegen papaja
Ik zie dat er veel mensen zijn die hun product niet ontvangen hebben? Zelf heb ik het ook nog niet mogen ontvangen en 0,0 contact mogelijk. Zijn er al mensen die aangifte hebben gedaan tegen dit bedrijf? Misschien slim als meerdere mensen dit doen..
Na bestelling geen bevestiging gekregen…
Na bestelling geen bevestiging gekregen hierover contact gezocht maar krijg geen reactie. Toen vermoede ik al het een en ander en na het zoeken naar de reviews werd het me al gauw duidelijk. Dit zijn niks anders dan oplichters. Het spul komt waarschijnlijk uit China voor een paar euro's. Wie weet komt het nog maar ga er niet meer vanuit.
Bezint eer gij begint om hier te bestellen. 99% kans dat je je geld kwijt bent. Update. Uiteindelijk contact gekregen en bestelling ontvangen vanuit China.
Via aliexpress is het sneller en simpeler en krijg je bij late of geen levering je geld terug.
Dec 2023 armbandjes besteld
Dec 2023 armbandjes besteld. Nooit gekregen. Ze beloven dat ze het oplossen maar nu mei 2024 niets ontvangen en geen contact meer.
Heel slecht bedrijf..
Bestelling geplaatst en armband was na…
Bestelling geplaatst en armband was na iets meer dan een maand uit elkaar gevallen.
Ondanks 60 dagen garantie geen vervangende aband ontvangen of enige restitutie.
2 armbanden besteld 2 kleuren maar ik…
2 armbanden besteld 2 kleuren maar ik kreeg 2 hetzelfde kleur.
Bestelling zou afgeleverd zijn binnen 7 werkdagen maar ik kreeg ik pas na bijna 1 maand.
Heel slecht communicatie.
Gelukkig heb ik de armbanden wel gekregen.
Slechte kwaliteit
Duurde erg lang voordat de ketting kwam, en binnen 4 maanden is de foto koker al los. Al meerder malen gemaild maar krijg geen reactie.
Oplichters
Oplichters! Ik heb 6x armbanden gekocht in de actie 1 betalen + 1 x gratis ! Heb er nog maar 3 x gehad en ze laten niks.meer weten !! Meerdere e-mails gestuurd en een keertje antwoord gekregen dat ze het zouden oplossen maar nu 3 maanden veder niks meer gehoord en als je ze weer email krijg je niks terug!! Jammer armbanden zijn mooi maar blijkbaar lichten ze je op !! Niks kopen !! Groetjes Cromzigt
SLECHTE SERVICE; GEEN COMMUNICATIE.
Hierover (TIG KEER) gemaild, echter geen reactie terug (tot op heden nog steeds niet). Heel erg jammer, aangezien de bestelling wel 80 euro waard was………
Mega slechte service; zou dit nooit aan iemand aanraden!!!
Oplichting. Nooit ontvangen
Eind januari 1+1 armbanden besteld voor mijn zus die net haar moeder verloren was.
Kreeg een bevestigingsmail en vanaf daar stopte alle communicatie. De bestelling zou afgeleverd zijn in de brievenbus maar die is nooit aangekomen. Probeer al maanden in contact te komen met de klantendienst. Zowel uit UK als NL maar krijg geen reacties op mijn mails en contactformulieren.
Ondertussen zijn we 4 maand verder en heb nog steeds geen reactie gekregen. Is dus pure oplichting. Ik heb helaas te laat deze website gezien want de hoeveelheid reviews had kunnen voorspellen hoe het zou lopen. Dus ... Doe het niet want je bent je centjes kwijt.
Na weken wachten zouden de armbanden…
Na weken wachten zouden de armbanden aankomen. Ware het niet dat dhl de bezorgdatum steeds verschoof. Vlak voor het daadwerkelijk bij m’n huis was ging het pakket retour afzender vanwege ‘ beschadiging van de doos’. Armbanden nooit ontvangen dus. Na tig onbevredigende mailtjes er maar mee gestopt.. Geld weg, geen armbanden. Waardeloos.
Destijds 2 armbandjes besteld met een…
Destijds 2 armbandjes besteld met een foto van onze moeder die nu bijna 1 jaar geleden is overleden. Omdat mijn broer zo ziek was had ik zó graag dit emotioneel kadootje voor hem gehad, echter hij is een maand geleden overleden.... maanden over en weer correspondentie maar NÓÓIT iets ontvangen! EXTRA pijnlijk in dit geval. Dus NEE bestel niet! Debbie
Begin december kettinkje besteld
Begin december kettinkje besteld, door DHL verkeerd behandeld. DHL zegt contact op te nemen met papaja’s maar die reageren niet dus nú ongeveer 50 mailtjes aan papaja’s verder nog steeds geen ketting. Zou mijn spullen ergens anders bestellen, b.v. bij een bedrijf wat wel aan service doet. Voor dit bedrijf besta je niet meer als er per ongeluk iets fout ga met/na het versturen.
Wel betaald niets ontvangen
Wel betaald, niets ontvangen. En krijg geen reacties op mijn minsten 8 verzonden berichten. Kortom:
NIET BESTELLEN HIER!!!!!
September 2023 een bestelling gedaan…
September 2023 een bestelling gedaan van bijna €100,00 en inderdaad in het begin wel contact gehad maar word al zeker 3 maanden aan het lijntje gehouden de laatste maand ook geen reactie meer terug gekregen zo ga je niet met foto s om van iemand die er niet meer is voor mij een heel belangrijk persoon ik ben echt radeloos en ontzettend boos
Een bestelling gedaan van 2 armbandjes
Een bestelling gedaan van 2 armbandjes. Helaas 1 ontvangen. Hierop gemaild uiteindelijk antwoord gekregen en ze zouden een nieuwe opsturen. Zo blij toen deze binnenkwam totdat we gingen kijken. Bleken er mensen op te staan die we niet kennen. Hierop weer gemaild, nog eens gemaild en happy en weer gemaild. En tot nu toe geen reactie. Zo jammer dit
Lange levertijd, wel ontvangen.
Duurde wel lang. Contact proberen te zoeken maar geen contact mee te krijgen. Uit eindelijk onverwachts toch bestelling ontvangen en goede kwaliteit foto's!!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.