Orange Romania Anmeldelser

268
TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Buna ziua Am un abonament cu net nelimitat , minute naționale nelimitat tate pe deasupra mai am si 300 min internationale . M-am trezit cu cost suplimentar de 150 de roni ca am vorbit cu mai multe... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

3 abonamente active, internet care pică non-stop. La instalare am primit cartele nefuncționale și un tehnician care mi-a oferit din start numărul unui „colaborator” ce rezolvă problemele contra 100 le... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ce-am mai hoață compania că am văzut vreodată la închiderea abdomenului mi sa perceput taxa adițională nu știu pentru ce.am cerut închiderea abonentului în nenumărate ori mi sa scris că o să fiu suna... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Very sneaky business practices. The person tells me a price in RON before I make a fiber optic subscription. The first invoice is higher due to Orange using an insanely inflated FX rate RON-EUR. On to... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(268)

53 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Am internet si cablu tv de la orange

Am internet si cablu tv de la orange, in ultima vreme, internetul incepe sa pice dupa ora 8, la acea ora nu exista nr la care sa suni, iar cele care exista ziua sunt cu plata!!! Cand am trecut de la abonamrntul orange la Yoxo( tot orange) am pierdut toate avantajele care mi-au fost oferite. Interesant e ca in limba maghiara e gratuit, sa va fie rusine!

23. juli 2024

Experienta umilitoare

09.07.2024 - Cel mai jenant serviciu primit vreadata - interactiunea din magazinul Orange Calafat a trebuit sa fie escalata la tipete altfel nu am fi primit nici macar o a doua privire dupa care apelurile cu 2 persoane de la Serviciul Clienti au fost si mai proaste unde in cele din urma mi s-a inchis in nas apelul.
Mama momentan plateste 2 abonamente pentru ca a fost inselata de Orange si nimeni nu vrea sa o ajute sa il inchida pe cel mai vechi - ni s-a spus sa facem carere pe proprie raspundere si sa o trimitem la sediul Orange prin posta + o factura restanta vanduta la o firma de colectare pentru care nu a fost vreodata emisa vreo factura catre client, veche de un an si am aflat de ea azi.
Pacat, tot ce trebuia era putina compasiune fata de clientii in varsta si dorinta de a ajuta.
Rusine Orange Calafat si Serviciul cu Clienti!
Romania e vestul salbatic si Orange e de rasul curcilor.

9. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

In August 2023 am achizitionat un…

In August 2023 am achizitionat un router wifi pe care il foloseam la o casuta in Vama Veche pentru camerele de supraveghere, toate bune si frumoase, a mers perfect pana in aprilie 2024, cand acest router a inceput sa isi piarda stabilitatea pe reteaua electrica, nu de retea internet. Am sunat de 4 ori in call center, foarte amabili , mi au facut resetari, de retea(nimeni nu intelegea ca aparatul Huawei se oprea si se aprindea din electric), in final : mergeti in magazin ca se va inlocui aparatul( convorbiri inregistrate), merg in magazin in Mangalia: trebuie sa il trimitem in service si cei de acolo vor decide daca se inlocuieste( deja de vreo 2 luni plateam ceva de care nu beneficiam) . Dupa o săptămână sunt sunat si mi se spune ca aparatul nu are nimic si se va inlocui sim ul, merg la magazin sa iau aparatul, il aduc acasa, surpriza: aceasi problema! Probabil in service" specialistii" aia plictisiti cu aer de miliardari excentrici care ei lucreaza acolo ca sa mai treaca timpul nu ca ar avea nevoie de job, l au bagat in priza , s a aprins, " e bun domle" nu inlocuim. I am sunat ca vreau sa reziliez contractul si sa predau aparatul din moment ce de atatea luni platesc un serviciu de care nu beneficiez. Sunt sunat de un alt inteligent din call center: nu se poate, trebuie sa platiti daune contractuale...adica, nu scuze, nu haideti sa va inlocuim aparatul, ala mai facea si pe politistul: ati fost in magazin, cand, nu apare ca s a schimbat simul, mergeti in alt magazin( pai ba desteptule, alt magazin e la Constanța 60 de km, imi plateste Orange motorina si timpul?). In concluzie, fugiti de idiotii astia angajati la aceasta companie, adica nu va abonati la ei, ca o incurcati rau, si va pierdeti timpul si banii!!! Si ca sa fie totul ok: SC AGROMALL FRUIT TRADE SRL, DAVID BOGDAN, CUI RO45794912! PE SOCIETATE NU POTI FACE PLANGERE LA ANPC CA SE INCURCA DOMNII SI DOAMNELE DE ACOLO, NU MAI AU TIMP DE CAFEA SI REZOLVAT PROBLEME LA CUNOSTIINTE.

1. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Absolutely horrible, avoid at all costs

I would give negative five stars if it would be possible. I have a contract with them for broadband internet. Absolutely horrible service, worst I had in the past 20 years. In the past 6 months there were three service interruptions, one lasted for two weeks despite the original promise of it being resolved within 48 hours (no refund/apology was issued, of course) and currently there is another interruption (expecting it to last for weeks). Customer service is awful, they pass the caller between 4-5 departments before providing the standard answer without actually taking any action: we are sorry, we are working on it, there is nothing we can do, we are prioritizing this. I work from home so every time the service goes out, I have to use my phone as a mobile hotspot, shortening its lifespan due to it heating up and also having to deal with slow internet speeds. Unfortunately they are the only wired internet provider in my area, but I am seriously considering switching to a mobile internet provider (definitely to a competitor) or even Starlink. Absolutely horrible, unreliable - avoid them at all costs.

28. juni 2024

No data protection

I had a change on my Orange subscription a couple of weeks ago and spoke to an Orange representative. Today I have received a call from a random person pretending to be from Orange, ( he had my home address and of course my number and data from my Orange invoice) that wanted me to send him my ID picture in order to get a new internet subscription. After I told the guy that it is impossible to get that subscription as the service does not exist in that area he assured me that it is and he can make me a 50% discount at that offer. Now I am really, really, really pissed that the F. Orange could not protect my personal data and anyone can steal it. Needles to say that I will raise a report with the authorities but being Romania I do not think I have a chance. I would like Orange to sort their stuff( I meant to write something else but Trustpilot does not let me) and offer respect for their users and protection for their data as they should follow GDPR rules.

20. juni 2024

Angajat Orange

06/15 - a fost o defectiune de la Orange (cablul - internetul).
06/16 - a venit un angajat orange pt. a rezolva problema. L-am prins ca vorbea la telefon cu alt angajat orange si (persoana cu care vorbea) ii zicea sa puna vina pe noi, ca este vina noastra ca s-a intamplat acest lucru. Cand l-am intrebat care a fost faza cu asta, nu a zis nimic. Foarte profesional. Experienta -100

16. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tin conferinte si am nevoie de o viteza…

Tin conferinte si am nevoie de o viteza cat mai buna insa internetul are mereu sub 10 Mbps la upload. Este un internet de 2 lei...  Mi-au zis ca e de la cartela si am schimbat-o. Apoi mi-au zis ca e de la telefon, l-am schimbat si pe ala. Ca la final sa imi spuna  fix asa : "Noi nu garantam acoperire peste tot" .  Serios???

Aceasta experienta a avut loc chiar ieri in magazinul Orange din Sun Plaza Bucuresti.

12. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Revin cu o noua experienta neplacuta…

Revin cu o noua experienta neplacuta gen Orange Romania dupa cea anterioara.Dupa ce O LUNA de zile nu am reincarcat cartela PrePay( am si telefon fix) , am avut surpriza sa ma trezesc cu numarul de telefon suspendat.Si, pentru reactivarea numarului de telefon am fost obligata de catre aceasta entitate cvasicorupta si totalitara sa trec vrand-nevrand la abonament si am ales optiunea de 45 lei in loc de 55 lei( in scris si verbal), ca la prima factura sa ma trezesc ca sunt taxata de 55 lei.Va bateti joc de oameni! Cand se termina abonamentul( de abia astept), VOI TRECE LA ALTA FIRMA DE TELEFONIE , iar pe voi va acuz de incalcarea drepturilor omului.Poate mai primiti o o amenda consistenta de la ANPC! La corruption sans frontieres, messieurs!

8. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Am stat si am citit o parte din…

Am stat si am citit o parte din comentarii legate de serviciile Orange Romania. Posibil sunt eu o persoana norocoasa?... Sunt client Orange de peste 18 ani la serviciile de voce si din 2018 la serviciile de internet si tv prin fibra. În afara de faptul ca prețurile sunt mai mari fata de concurenta, nu pot sa mă plâng de serviciile lor. Viteza de internet din 2018 si pana in luna Aprilie 2024 pentru un abonament la Fibra 1000 a fost permanent constantă pe download 940 Mbps si 550 Mbps pe upload. Nu am avut întreruperi sau căderi ale netului locație orașul Galati. In anul 2018 a fost singurul operator care a accepta sa am contra cost un IP fix. (Ținând cont ca veneam de la o firma concurenta ce se tinea în top în ani 2017... Pentru ca aveam nevoie de IP fix si am solicitat contra cost răspunsul a fost gen: "Politica firmei nu accepta furnizarea unui IP fix nici contra cost la persoanele fizice. Uite ca la Orange Romania se poate.) Iar din 2024 luna Aprilie am făcut upgrade la un abonament Fibra 2300... până la aceasta data 02.05.2024 totul este OK... Vedem pe parcurs cum se menține. Tot ce am detaliat mai sus legat de viteza constantă conf. contract servicii va pot arata testele de viteza înregistrate pe un site de testare a vitezei (Ookla) nu pot sa atașez linkul dar datele sunt înregistrate in istoric. Deci cum spuneam tine probabil de noroc....

2. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mă tot chinui să închid un contract

Mă tot chinui să închid un contract, mi au spus ca trebuie să le aduc dovada cum ca m am mutat zis și făcut . Astăzi am fost în Park Lake la data de (1 mai ) s-au făcut ca ma ajuta dar au trimis o cerere 😂😂 pe lângă asta ma tot plimba stânga dreapta sa mai tragă de timp. Vă rog frumos reveniți vă pierdeți clienții aiurea și pe lângă asta sunteți si nesimțiți (nu toți ) este unu așa mai mic de înălțime și cu vocea foarte subțire, lucrează cumetre puțin la comportament prea sus te vezi dar din păcate ești la alt nivel .

1. mai 2024

Cea mai proasta rețea

Cea mai proasta rețea. Încerc de 3 sapt să închid un abonament , mă plimbă dintr-un sediu în altul , call center ul îmi un lucru cei din magazine îmi spun altceva. Îmi mai cer și 300 de lei doar pt ca vreau să închid acest abonament mai devreme decât scrie in contract. ( nu mi a fost specificat acest lucru când l am deschis). În concluzie, nu aș mai colabora niciodată cu această”rețea”.

1. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Platesc wifi pe care nu l am.

Platesc wifi pe care nu l am.
Au venit meseriasii au stricat mai.mult de 2x.
Vorbesc cu peretii.Vreau sa cancelez abonamentul ca a trecut 1 an si nu mi dau optiunea rezilierii.
Orange Romania .un dezastru total.
Nu recomand.

21. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Orange Communication Romania sunt niste…

Orange Communication Romania sunt niste hoti! Dupa ce ca au servicii proaste si le pleaca clientii, te mai si fura la factura cand te portezi! Am portat doua numere de firma catre Vodafone iar minunatii Orange Communication au facut in asa fel incat sa intarzie portarea cu cateva zile iar pe ultima factura inca figurau cele doua portate cu abonament luat in avans. Raspunsul lor ca imi vor storna banii in factura de luna viitoare! Pana atunci ei se folosesc de banii mei abuziv si ilegal. Asta se cheama HOTIE!!!!

8. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv