Wat een service. Werd net gebeld n.a.v. verlenging van de autoverzekering die ik via Oostendorp heb geregeld en nu loopt bij Bovemij. Omdat men de premiestijging te hoog vond is mij via ASR een gelijk... Vis mer
Selskapet har svart
Een gebruikte auto gekocht en bij het ophalen zat er schade op, ik hem hem echt goed gecontrolleerd van tevoren en er zat geen schade op. Ook op de foto’s van de verkoopadvertentie niets te zien. Verv... Vis mer
Selskapet har svart
BYD Sealion7 Verkoop via Vincent echt tot in de puntjes geregeld. Aflevering binnen afspraken. Service was gewoon TOP. Vincent super bedankt en het is echt een geweldige auto. Oostendorp te Herte... Vis mer
Selskapet har svart
just now New Let op! Indien geen Nederlands (maar wel EU) dan mag u hier geen proefrit maken want de verzekering dekt niet. Belachelijk en discriminerend. Verkoper verschuilt zich achter de verz... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
3 uur voor niks gewacht.... Reparatie zou 1 uur duren. Na 2 uur ging ik rondlopen in de zaak en zag mijn auto buiten staan. Ik vroeg de kale man achter de balie of mijn auto al klaar was, omdat hij al buiten stond. Na zoeken, zei hij sjagrijnig: reparatie klaar, maar u moet wachten op sleutel en factuur. Deed verder geen moeite.
Na weer een uur werd ik eindelijk geroepen en de zaak afgehandeld. Toen ik later mijn mail opende stond er om 10u46, uw auto is klaar u kunt hem afhalen!
2 uur voor niks gewacht!!!! Balen!!!!!! 😵💫
twee jaar geleden een Mazda CX5 gekocht bij Oostendorp Helmond. Na 2 jaar, met 82.000 km op de teller is de versnellingsbak stuk. Oostendorp maar ook Mazda Nederland hebben zich van hun slechtste kant laten zien, ze hebben geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor de verkoop van een ondeugdelijk product (non-conformiteit). Als klap op de vuurpijl gaf de werkplaatschef als opmerking dat hij alleen maar werd gebeld als er iets aan de hand was. Ik heb hem toen meegedeeld dat ik hem 2 jaar geleden feestelijk heb bedankt door 30.000 euro op de rekening te storten. Ach, was het antwoord, voor mij was 30.000 euro veel, voor een ander 5000 euro. Het is voor ons de eerste maar zeker de laatste keer dat wij een auto hebben gekocht bij Oostendorp.
Enige tijd geleden een hyundai ix 35 gekocht bij dit bedrijf , na enige tijd zei een andere dealer tegen mij dat de spraakherkenning en stuurbediening telefoon niet werkte, ik oostendorp gebeld met deze mededeling doen ze net of ze gek zijn , nee daar koop ik nooit van mijn leven nog iets 🤑
I'm not suggesting going to their workshop in Eindhoven. Especially if you are an expat. I had a problem with a car after service, and they talk super rude with me on the phone. Delivering message could happen in more polite way, if you don't know how to speak with customer, they are in big trouble.
Wat een schandalige en onbeschofte manier van werken in Uden. Auto had nog helemaal geen beurt nodig daar begint het al. Waar is de service om dit aan te geven??? Daarnaast gaan de prijzen 2,5 keer over de kop voor het vervangen van remblokken en remschijven. Wat het meeste verbaasde was werkelijk het schelden en tekeer gaan van Mike de balie medewerker.
Mensen ga hier nooit meer naartoe het zijn oplichters! Ze belazeren je waar je bij staat. De recensies hieronder zeggen eigenlijk al meer dan genoeg. Wij gaan de mazda verkopen en komen nooit meer terug hier. En meerdere met ons dat weet ik zeker.
Krijg post van Oostendorp Auto om een nieuwe auto te kopen de inruilprijs voor mijn auto was asociaal laag (6 tot 7 duizend euro lager dan de waarde) dat ik daar nooit meer terug ga. denken ze daar nu echt dat zo iets werkt? kost alleen maar meer klanten. dus wil je inruilen LET OP en check het ook bij andere autobedrijven.
Ik moest “even” een koplampje vervangen en wilde een lampje kopen. Men bood aan om dat voor me te doen. Binnen een kwartier geregeld en hoefde alleen het lampje af te rekenen. Goede service!!
Een occasion gekocht. De auto ziet er geweldig uit en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Bedankt Mark.
Oostendorp uden,Een waardeloos bedrijf,zijn vieze oplichters,kom er al jaren voor mijn auto te keuren en nu was hij afgekeurd en heb ik laten maken en dan moet ik alsnog de tweede keer weer betalen,ga er nooit naar toe onprofessioneel volk werkt er,mijn band was wat slap en dat liet ik nakijken zeggen ze dat er een nieuw ventiel op moest kostte ook €25 maar er lagen net nieuwe banden op,ik dacht laat maar ga ik wel terug naar de bandenspecialist,kom ik daar blijkt dat helemaal niet waar te zijn is niks met het ventiel aan de hand,willen ze je daar ook nog voor naaien,vraag me eigen nu af of dat de auto wel eerlijk gekeurd is en dat ik voor de afkeur niet op extra kosten ben gejaagd dat was al veel , teringlijers zijn het,ik kom er nooit meer
11 maanden geleden een auto gekocht , afgeleverd met een keuringsrapport ,geen aanmerkingen of iets dergelijks, na 11 maanden (wederom keuren )blijkt er na een paar duizend kilometer van alles mis te zijn,kosten ruim 400 euro , keurenkost 29.95 maar daar kom je niet mee weg ,
er word dus een auto afgeleverd waarmee je niet ver komt , mij daar nooit meer gezien , echt heel slecht , was het nog maar jos van boxtel , toen had je nog waar voor je geld
Auto verkopen kunnen ze wel, maar naderhand iets voor je oplossen dan zijn ze niet thuis. Onze auto had een terugroepactie, het probleem is netjes opgelost. Maar even moeite doen om de vermelding bij de rdw te veranderen waren ze niet van plan. Te moeilijk blijkbaar!

Svar fra Oostendorp Auto
super uitleg gehad
super service gehad
super afhandeling

Svar fra Oostendorp Auto
Nieuwe Toyota Aygo X gekocht via Toyota Oostendorp Helmond. Niet tevreden! Mss doordat de auto niet rechtstreeks bij deze garage gekocht, vinden ze de service niet zo belangrijk. Jammer! Auto ass.in verkeerde kleur gespoten. Een onderdeel niet gespoten!
Extreem slechte service! Toyota auris staat nog steeds, sinds vrijdag, met lekke band op een industrie terrein. Met kerst zaten we dus zonder auto. Hoewel men een 24 uurs service pretendeert doet Oostendorp niets, regelt niets. Ook niet na vele, vele telefoontjes, mails en chats. Verzekering blijkt wassen neus. We zijn woedend en zijn van plan hierna verdere stappen te ondernemen.
Mijn Mitsubishi ASX 3 weken geleden gebracht voor reparatie stuurslot
Begin dit jaar wilde ik een andere Toyota kopen. Ben naar Oostendorp in Uden gereden. Daar stond een auto die mijn interesse had. Ben daar naar binnen gegaan. Iedereen had pauze.
20 minuten rond gekeken ook in de desbetreffende auto. Niemand van het personeel had interesse om mij schijnbaar te woord te staan. Jammer...een gemiste kans. Ben weggegaan en ga daar niet meer heen.
Begin er niet aan. Je gaat eerst kijken naar een auto je plant daarbij op een later moment een proefrit in en voordat de proefrit daadwerkelijk (5 dagen na afspraak) heeft plaatsgevonden is de desbetreffende auto (tussentijds) snel verkocht aan een ander. Dit bedrijf is mijns inziens volkomen onbetrouwbaar. Auto’s schuiven zijn ze wel goed in, er staan namelijk keukenverkopers in de zaak.
vorig jaar mei mazda gekocht bij oostendorp uden. Na een paar maanden kreeg ik accu storing maar auto bleef lopen In apeldoorn nar de garage gegaan en men zei mij langere stukken te rijden Melding kwam regelmatig terug Afgelopen maand bleef de storing en tben teruggegaan naar mazda eickhof in apeldoorn Hier bleek de accu enog een capaciteit van 35% te hebben. Daarom oostendorp weer gebeld
Er werd mij bij hoog en laag verteld dat dit niet onder de garantie valt , zelfs niet na 1 week van aanschaf. Navraaq bij eickhof bleek dat dit bij hen wel onder garantie valt (bovag) Mijn vorige bmw had een start probleem , ook hier werd de accu vergoed . Vanaf nu wil ik alleen nog te maken hebben met Eickhof in apeldoorn en oostendorp in uden kom ik nooit meer!!!
Ik had mijn mazda CX-5 bij de vestiging Venray in onderhoud. Op een vrijdag had ik problemen met mijn auto en vraag of ze er naar konden kijken. Ik kreeg te horen dat ze daar de eerste 3-4 weken geen tijd voor hadden. Bij een andere garage kon ik de dag later terecht en kreeg te horen dat ik niet meer verder mocht rijden met deze auto. In Venray hadden ze mij mooi verder laten rijden dus en had ik de auto helemaal aan gort gereden. Ze laten je ook gewoon met een rood lampje rijden en zeggen dat er niets aan de hand is. Iedere andere garage zegt dat je met een rood lampje absoluut niet verder mag rijden. Als je dan een klacht in dient nemen ze niet serieus.
Zeer slecht garagebedrijf!!!!!!
Interesse in demo yaris.
Spreek je af met verkoper komen op zaterdag weekend kijken.
Oké bel van te voren auto uitgeleend!
Jammer dan!
Maak dan geen afspraken.
Heel jammer paar jaar geleden niets dan lof, denk dat ze te groot zijn geworden en dat hij nu denken ze de mensen er toch intrappen.
Maar goed er zijn meer dealers in Nederland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.