Wat een service. Werd net gebeld n.a.v. verlenging van de autoverzekering die ik via Oostendorp heb geregeld en nu loopt bij Bovemij. Omdat men de premiestijging te hoog vond is mij via ASR een gelijk... Vis mer
Selskapet har svart
Een gebruikte auto gekocht en bij het ophalen zat er schade op, ik hem hem echt goed gecontrolleerd van tevoren en er zat geen schade op. Ook op de foto’s van de verkoopadvertentie niets te zien. Verv... Vis mer
Selskapet har svart
BYD Sealion7 Verkoop via Vincent echt tot in de puntjes geregeld. Aflevering binnen afspraken. Service was gewoon TOP. Vincent super bedankt en het is echt een geweldige auto. Oostendorp te Herte... Vis mer
Selskapet har svart
just now New Let op! Indien geen Nederlands (maar wel EU) dan mag u hier geen proefrit maken want de verzekering dekt niet. Belachelijk en discriminerend. Verkoper verschuilt zich achter de verz... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb er 2x een prima auto gekocht/ geleased. Het zijn fijne, vriendelijke mensen met veel verstand van zaken. Ik kan ze 100% aanraden.
Gertje Huisman

Svar fra Oostendorp Auto
Kom ik om een mooie auto in te ruilen zitten ze te zeiken en zeuren dat mijn auto is geïmporteerd. Wat een onervaren verkoper , zelf doet men niets anders dan auto’s importeren en bij kopen via de handel. Dus meneer Oostendorp ook bij u staan veel import auto’s!

Svar fra Oostendorp Auto
Mijn Hyundai heb ik naar volle tevredenheid in onderhoud bij Oostendorp Nijmegen. Ik meldde mij onlangs bij hen ivm een defect waarvan ik hoopte dat deze onder de fabrieksgarantie zou vallen. Helaas liet Hyundai weten dat het onderdeel niet kosteloos vervangen kon worden omdat het niet onder de garantie valt, hetgeen ik wel kan snappen. Toch bood Oostendorp mij een hele schappelijke oplossing waarbij het probleem toch kosteloos werd opgelost zonder het onderdeel te hoeven vervangen.
Door een misverstand over het al dan niet kunnen blijven wachten op de reparatie, kreeg ik ook nog eens gratis een (hele dikke) leenauto mee. Bij geen enkele andere autogarage ben ik zo klantvriendelijk behandeld als bij Oostendorp Nijmegen.

Svar fra Oostendorp Auto
Had een probleem met mijn airco, begon steeds een sissend geluid te maken. Eerste afspraak alles nagekeken en airco bijgevuld, heeft het even gedaan maar probleem kwam snel weer terug. Nieuwe afspraak en bleek dat de airco condensator defect was. Deze kon dezelfde dag vervangen worden, dit onder garantie en coulance van Honda. Ook nog kosteloos een leen auto meegekregen. Ik ben zeer blij dat het zo snel opgelost is en zonder kosten. Laat de zomer nu maar komen!

Svar fra Oostendorp Auto
De service was goed, alleen schandalig om 39,33 euro te vragen voor een leenautotje voor 2 uurtjes ,erg jammer !!!

Svar fra Oostendorp Auto
Oss, we gingen kijken voor een andere auto. Hadden er 1 gezien kwamen al mensen voor, dus iets anders, uiteindelijk geslaagd Hyundai 10 of zoiets. Maar s e rcice klantvriendelijkheid, ik kan niet anders zeggen , mensen bedankt voor alles en ik rijd weer super. 👍🏻

Svar fra Oostendorp Auto
Afspraak gemaakt voor een proefrit Suzuki Vitara garage Eindhoven . Telefonisch is onze afspraak nog bevestigd. Bij aankomst bleek dat onze afspraak wel bekend was bij receptie maar niet bij de bewuste persoon. Ook waar wij een proefrit mee wilde maken was verkocht???? Aanbod om met een Vitara een proefrit te maken. Hebben dit gedaan. Maar onze zin was al over. Kregen ook het gevoel dat deze persoon geen zin in ons had als klant .De bewuste auto staat nog steeds op de verkoopsite.!!!!! Door de klantonvriendelijkheid komen wij hier nooit meer!!!!!!!

Svar fra Oostendorp Auto
Ik heb hier een nieuwe Mazda cx-60 gekocht, catastrofe. Ik heb de auto na zo’n 6 maanden en een enorme verlies weer ingeruild, want na ruim 10 service bezoeken waarna we nog steeds met 19 verschillende problemen rondreden hadden we het gehad met deze auto. Oostendorp directie was niet in staat om een fatsoenlijke compensatie te geven. Voor mij nooit meer een Mazda, en Oostendorp groep hoef ik ook nooit meer te zien, stelletje losers. Zodra je met een advocaat aan de slag gaat nemen ze de auto’s terug waarvan ze de problemen niet kunnen oplossen onder voorwaarden dat men in het openbaar niets negatiefs mag zeggen over hun en vervolgens verkopen ze die bak ellende vrolijk door aan anderen alsof er niets aan de hand is, walgelijk! Waarom zouden mensen toch hun CX-60 na een aantal maanden met nog geen 20 duizend kilometers weer inruilen? Blijf uit de buurt van CX-60 zou ik zeggen!
Dat Oostendorp graag met me in contact wil komen is onzin, ze hebben al mijn contact gegevens. Of hebben ze inmiddels zoveel slachtoffers gemaakt dat ze niet meer weten welke ik ben ??

Svar fra Oostendorp Auto
Ik heb een nieuwe auto bij van oostendorp den bosch gekocht gekocht een hyundai kona hybrid ben zeer tevreden over de gang van zaken .klein misverstand over de trekhaak die zou bij deze auto er recht onder zitten maar in praktijk zit die er schuin onder in verband met derde rem licht maar dat is geen rede geweest om de auto niet te kopen

Svar fra Oostendorp Auto
Gauw weg en nooit meer terug naar Oostendorp Nijmegen.... mijn man kocht er altijd onze auto's en bedrijfsbussen maar aangezien ze je daar alleen maar zien staan wanneer je iets komt kopen komen we er never nooit meer. Gelukkig heb ik mijn man kunnen overtuigen en ziet hij nu in dat het niet normaal is zoals het er daar aan toe gaat en dat het echt niet door de beugel kan hoe hij er behandeld is.

Svar fra Oostendorp Auto
Onze eerste allereerste (nieuwe) Toyota is een feit! Om precies te zijn een Toyota Yaris Cross sport GR.
Enkele weken geleden stapten we binnen bij Oostendorp in Venray. Onze blik viel direct op de deze uitvoering, hij stond namelijk al te shinen bij binnenkomst.
Binnen enkele ogenblikken stapte de uiterst vriendelijke verkoper Job op ons af met de vraag of hij iets kon betekenen voor ons. Wij hadden onze wensen aan hem voorgelegd. Hij nam ons mee langs enkele Cross uitvoeringen, prachtige exemplaren maar die ene bij binnenkomst genoot onze voorkeur. Een Dynamic Grey Cross GR! Een paar dagen later hadden we een proefrit gepland, weliswaar in een andere uitvoering. We waren vrijwel direct verkocht.
Bij terugkomst hebben we een zeer prettig gesprek gehad met Job en hebben we besloten om tot koop over te gaan. Hij nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden bij een lekker bakkie "pleur" Da's op z'n Rotterdams hè ;-)
Vandaag hebben we de auto opgehaald, wat een prachtige bolide!
Wederom nam Job alle tijd voor ons en konden we met een voldaan gevoel de showroom uitrijden.
Job, dank je wel voor de prettige samenwerking en wellicht tot ziens.

Svar fra Oostendorp Auto
N.a.v. advertentie op Gaspedaal en Oostendorp’s eigen site, gereageerd op hun Mazda CX30. Na uitgebreid telefonische informatie van Oostendorp over de auto heb ik een net inruilvoorstel gekregen. Na samen nog eens doorgenomen te hebben hoe de transactie er uit zou zien, afgereisd naar Nijmegen (circa 80km). De nieuwe auto en inruilauto bekeken. Beiden naar tevredenheid dus op naar de definitieve overeenkomst….blijkt de Mazda opeens ruim €6000,- duurder. Na een laf ‘welgemeend’ excuus weer op weg naar huis. Teleurstellende ervaring en ochtend verloren.

Svar fra Oostendorp Auto
Auto gekocht bij deze dealer te Arnhem.
In de eerste instantie zeer tevreden met de aankoop maar mijn vrouw en ik besloot deze toch liever te willen ruilen voor een automaat.
Toen kwamen we erachter dat onze huidige gekochte auto een ingevoerde auto bleek te zijn!
Hierdoor is de prijs enorm gedaald en zijn de km niet betrouwbaar!
Ik vind dat deze dealer dit op zijn minst had moeten melden want dan hadden we deze auto nooit gekocht!
We voelen ons dan ook echt genaaid en veel autodealers zien een inruil.
Dus nee absoluut niet te spreken over dit bedrijf en we zijn gewoon opgelicht!
Ik adviseer mensen dan ook echt om navraag te doen mocht u een auto kopen bij een garage/dealer van dit is gevolgd want ze melden dit nooit!

Svar fra Oostendorp Auto
Helaas gaat er veel fout bij deze verzekerings maatschappij.. Alles wordt bij de klant neergelegd.. Nooit problemen gehad met een auto verzekering. Nu 1 jaar klant. En alleen maar ellende!! Ik ben zeer teleurgesteld! En overweeg over te stappen naar een andere verzekeraar!!

Eind goed, al goed.
Onze Toyota Yaris van 2017 ingeruild voor Yaris 2022.
Eerste keuze bleek verkeerd maar wat een geweldige service van Oostendorp Toyota Den Bosch. Zonder problemen gebruik kunnen maken van de door hun aangeboden omruilgarantie.
Dank aan Ad Nijssen.
Wat een verschil, zeker wat betreft techniek en verlichting.
Eerste kilometers zien er veel belovend uit, en met de aangeboden 3 jaar garantie kunnen we voorlopig zonder zorgen de toekomst tegemoet.

Svar fra Oostendorp Auto
Ik had wat vragen en twijfels over de inruil van mijn huidige toyota prius en ben bij Oostendorp Uden in contact gekomen met verkoper Thomas. Ik ben altijd een beetje op mijn hoede bij autoverkopers (als vrouw) maar wat een oprechte verkoper is Thomas die echt met me meedacht en heel eerlijk was. Deze man snapt het. Hij had veel kennis en ervaring en kon dingen vanuit mijn perspectief bekijken. Een bijzonder prettig open er eerlijk contact was het. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt en heb toch al veel auto's gekocht. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een grote onderhoudsbeurt.
Locatie Eindhoven!! Op de website zeggen ze dat ze tevreden klanten willen, maar o wee als je ze vraagt om je Toyota na te kijken en te repareren, dan wordt je als klant weggewimpeld en laten ze duidelijk en op zeer onklantvriendelijke wijze blijken dat ze geen tijd voor je maken!!!! Waardeloos!!! Ik raad NIEMAND dit bedrijf aan!
Super fijne ervaring met een verkoper die zeer goed met ons mee heeft gedacht, nam alle tijd en maakte het vertrouwen ook ruimschoots waar. Kleinschalig bedrijf (Arnhem) met een service die je nog maar zelden tegenkomt. Wat mij betreft een absolute aanrader.
Bij Mazda Oostendorp Uden is de service prima en is er vriendelijk personeel als je daar bent. Wel is er een probleem als je een bericht stuurt naar of voor de werkplaats via hun website, daar wordt niet op gereageerd, na zelf gesproken te hebben met de werkplaats medewerker, blijkt dat een bericht dat verstuurd wordt via de website voor de werkplaats of showroom terecht komt bij het klantcontactcenter, daar mag dan wel verbetering in komen, het is best jammer, want het is een goede autodealer. Ook niet handig vind ik dat als je het tel.nr. belt van de werkplaats in Uden, dat je dan het klantcontactcenter aan de telefoon krijgt, die dan vraagt wat het probleem is en bij welke vestiging en je daarna doorverbinden, terwijl ze al een bericht hadden ontvangen van mij.
Bij Oostendorp Auto Nijmegen (Toyotadealer) een Hyundai i10 gekocht.
Prima prijs. Prachtige tweedehands auto.
Auto netjes afgeleverd. Zelfs schokbrekers vervangen voor aflevering. Met 1 jaar garantie.
Topservice van verkoper.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.