Plaggene er «Premium» men kundeservicen er mildt sagt elendig. Ønsket å returnere en jakke som ble levert uten "hangtags" Norrøna har alt av informasjon om kjøp og kvittering men nekter å ta pro... Vis mer
Leverer mange gode produkter, men syns deres nettløsninger, spesielt rundt cashpoints er tungvint. Burde være slikt at hvis man bruker cashpoints, men må retunere pga størrelse, så kom cashpoint... Vis mer
Ødela norrøna buksa mi og fikk fikset den lett som bare det da jeg sendte den inn, eneste var at det tok lang tid fordi de flyttet kontor eller lignende. Synes klærne er utrolige og anbefaler de på... Vis mer
Norrøna was founded in 1929 by Jørgen Jørgensen, and is still owned by the same family. Our focus of the products are quality, function and design. At Norrøna our compass is pointed toward innovation. Norway’s stunning nature is our laboratory. Our goal is sustainability and welcoming people to nature. Norrøna has been part of expeditions to the North Pole and South Pole, Mount Everest and the Great Trango Tower in the Karakoram. Our ambassadors help push the envelope of what is possible in skiing and snowboarding, mountain biking, climbing and polar expeditions. We believe that product development has to be driven by the bravest among us; those who dare to think new; those who take on extreme adventures.
Har ikke svart på negative anmeldelser
God kvalitet og kundeservice
God kvalitet og kundeservice. Liker outlet-siden godt
Få kunder i butikkene, iallfall p Jessheim
Produktene er generelt meget gode, men det er kanskje en grunn til at det er svært få kunder i butikkene deres, iallfall på Jessheim. Høye priser, veldig sjelden salg.
Noen av de beste produktene og servicen…
Noen av de beste produktene og servicen jeg har opplevd
Elendig kundeservice etter 3 forskjellige behandlere. 2 på telefon og en på chat. Uprofesonel bedrift.
Elendig kundeservice etter svindelforsøk. Jeg har godt over gjennomsnittet norrøna klær. Men da jeg nå har kjøpt en Fjørå bukse i SMALL til min kone, og fikk levert MEDIUM fra nettbutikken. Jeg sendte buksen tilbake da dette ikke var den varen jeg hadde bestilt. Jeg har ventet i 27 dager og har hatt 3 forskjellige operatører fortelle meg at jeg må bare vente. Elendig!
Falketind bukse
Har en Falketind bukse. Super bukse på alle måter. Skulle ønske buksa kunne blitt sydd i bomullsstoff. Knitringen i stoffet er det eneste som er irriterende.
Plaggene er «Premium» men kundeservicen…
Plaggene er «Premium» men kundeservicen er mildt sagt elendig.
Ønsket å returnere en jakke som ble levert uten "hangtags" Norrøna har alt av informasjon om kjøp og kvittering men nekter å ta produktet i retur for en feil de selv har gjort. Useriøst og ønsker ikke strekke seg en millimeter for å løse problemet.
Styr unna!
Prøvde å handle tilbudsvarer fra Norrøna
Prøvde å handle tilbudsvarer fra Norrøna webshop. Varene var på lager, pengene ble betalt. Det tok Norrøna 6 dager å respondere at varene ikke var på lager og at vi kunne bestille noe annet.
Dette gjentok seg 2 ganger til. De annonserer varer med 2-4 stk på lager som ikke eksisterer og gir ikke beskjed før en uke senere.
Det er bra dere forstår at det oppleves frustrerende. Dere får ingen forståelse. Snarere tvert imot. Dere har låst midler på egen konto på grunn av internt rot hos dere. Dere har brukt 4-6 dager på å finne ut av feilen, for så å bare returnere pengene.
Ingen forståelse for et dere ikke tar ansvar og rydder opp der altså...
Dårlig kundeservice og «feilvare»-produkt
Jeg har nok over gjennomsnitt mye Norrøna-klær og er godt fornøyd med mye av det. Men da jeg sist bestilte en rød Falketind dunvest fra Outlet, så jeg fort at den hadde mange sorte flekker på innsiden av det røde stoffet. Jeg fikk forklart fra kundeservice at det stemte, for de gadd ikke skille ut sorte fjær fra andre fjær. Det var billigst å ha det sånn. Jeg forventer virkelig mer av Norrøna, som ikke akkurat er en billigbutikk. Det bør i alle fall og uansett stå at det er rød vest med sorte flekker. Da jeg så skrev vurdering på produktet med forklaring på sorte flekker, ble ikke vurderingen godkjent. Med andre ord kan man ikke stole på vurderingene mtp at bare positive vurderinger blir godtatt. Elendig kundeservice og en skikkelig skuffelse ved siste handel.
Elendig kundeservice på nettbutikken
Har bestilt fem varer på tilbud i nettbutikken. I tillegg skulle jeg bruke alle cash poengene som jeg har opparbeidet for å redusere totalsummen. I ordrebekreftelsen fra Norrøna dagen etter var alle varene bekreftet og totalsummen stemte med den opprinnelige. Så kom pakken og jeg så fort at den ene varen ikke var med. I faktura som jeg mottok fra Klarna var alle varene fortsatt med og totalsummen er den samme.
Neste dag tok jeg kontakt med Norrøna og spurte om de hadde tenkt å ettersende varen eller kreditere beløpet og hva tid de hadde planer om å informerte meg om dette.
Fikk svar fra en kundebehandler med navn Nikolas samme dag. Ingen beklagelse, ingen forklaring mht hvorfor jeg ikke har fått alle varene og heller ingen forslag til erstatning av den manglende varen. Det han derimot brukte mest tid på er å forklare meg hvordan de cash poengene jeg hadde opparbeidet 'blir jevnt fordelt mellom alle varene', dvs den varen som jeg har aldri mottatt uten noen forklaring eller beklagelse skulle også tas med! De reduserte da prisen på den manglende varen og overførte de poengene som ble igjen tilbake til min konto. Jeg ble aldri spurt om hva jeg ønsker, de har bestemt alt på mine vegne. Jeg kommenterte dette og etterlyste en forklaring igjen, men noe svar fikk jeg aldri.
Det er ikke snakk om store penger, men tror de virkelig at jeg vil fortsette å handle i deres butikk igjen etter denne opplevelsen?! Maken til arroganse skal man lete lenge etter.
De kan bare beholde de cash poengene, jeg har ikke behov for de.
Gode produkter og enda bedre kundeservice
Har garderoben fylt med Norrønaklær og det alle meste er fantastisk kvalitet på. Har skallbukser og jakker, softshellbukser, luer, dunjakker, tskjorter osv.
De plaggene som jeg har hatt noen problemer med har jeg bare tatt med til en Norrønabutikk og fått fikset produktene, eller fått penger tilbake evt nytt av samme eller et annet produkt i hånda.
Som feks når jeg kjøpte en bukse Lyngen skibukse fra Outnorth som det plutselig kom en uforventet skade på. Outnorth nektet å behandle det som en reklamasjonssak, så tok bare med produktet til Norrønabutikken og de brukte bare noen få sekunder på å si at dette var en soleklar reklamasjonssak og tilbydde meg nytt produkt med en gang. FANTASTISK!
Men et tips når man skal kjøpe Norrøna produkter er å lese om produktet på nettsidene deres.
Der står alt svart på hvitt om forventet bruksområder og slitestyrke, vann- og vindtetthet osv.
Dermed kan man kanskje få et mer realistiske forventninger på hva og hvordan produktet skal forventes å bruke og holde.
Fantastisk kvalitet og super rask…
Fantastisk kvalitet og super rask levering
God kundeservice!
Meget rask og effektiv hjelp fra online kundeservice da jeg kontaktet dem angående en feilregistrering på kundekonto ved kjøp i butikk. Jeg har også så langt svært gode erfaringer med kvaliteten på produktene jeg har kjøpt gjennom flere år, hvor alle fremdeles er i bruk.
Elendig kundeservice og kvalitet
Elendig kundeservice av den ansatte hos Norrøna Flagship store i Oslo. Jeg kjøpte en jaktbukse hos Norrøna for to uker siden, og har rukket å bruke den på jakt to ganger før den fått "slitasjeskader". Dro innom for å høre om dette var vanlig på deres jaktprodukter, spesielt siden dette er et produkt som Norrøna selv rangerer som 5/6 på slitestyrke. Jeg er 100% klar over at jakt i skogen sliter på klærne, men jeg forventer at et produkt jeg betaler over 2000,- kroner for, skal tåle det den er laget for å brukes til. Å krabbe i lyng/skog, gå blant busker og trær. Men den ansatte hos Norrøna stilte ingen spørsmål, det eneste hun sa var: "huffda, du har visst hatt et uhell. Det dekkes ikke av garantien vår". Og ga beskjed om at siden hun var grei kunne hun fikse en reparasjon gratis, men da vil det være lapper på buksa og synlig at det har vært skade. Når jeg spurte hvorfor buksen var merket med 5/6 på slitestyrke hadde hun null svar å gi, og hun mente heller ikke at en bukse laget for jakt, skal tåle den type bruk.
Neste gang jeg kjøper meg jaktbukse velger jeg meg definitivt et annet merke. Elendig kvalitet og kundeservice!
Dårlig og slapp kundeservice av Julie
Dårlig og slapp kundeservice av Julie. Hun satt pålogget i timesvis og spurte om jeg ikke heller kunne prøve å finne ut av problemet mitt selv siden nettsiden var nede hos henne. 4 timer senere orket hun fortsatt ikke å undersøke for meg, selvom jeg sa at hun bare kunne sende meg en e-post med svaret, og oppga e-post adressen min. Dermed er det ikke aktuelt for meg å kjøpe opplevelser og produkter herfra nå.
God service
Jeg fikk en skade på min jakke som egentlig ikke var dekket av garanti, men Norrøna fikset likevel jakken.
Norrøna fikset opp etter rot av transportøren!
Jeg bestilte to artikler som ble sendt i to forsendelser. Da de kom til min by, lastet transportøren begge pakker på bil med tre minutters mellomrom. Begge pakker skulle til en sånn pakkeboks. Dagen etter fikk jeg en sms om at den ene pakken var klar for henting. Den andre pakken er og blir borte. Etter én uke etterlyste jeg den hos Norrøna. Jeg tok kontakt med dem og ikke transportøren da jeg hadde handlet direkte med dem. Der fikk jeg hurtig respons og de sendte nytt produkt to dager etter. Hva de gjør med transportøren vet jeg ikke, men det er irrelevant for meg. Norrøna fikset opp i saken hurtig!
Har gått bort fra å kjøpe Norrøna
Mye bra, mye dårlig. Etter at flere av jakkene jeg har kjøpt etter relativt kort tid har gått i oppløsning flere steder, bukser som revner og en del andre ting så har jeg bestemt meg for å gå over til Dynafit. Har bare gode erfaringer så langt med de! For all del, jeg har over 30 produkter fra Norrøna og mye av det er bra, men som sagt er det mye dårlig kvalitet og for den høye prisen de tar så synes jeg rett og slett ikke en del av produktene holder mål. Føler det er et sjansespill. Noe er svært bra og andre produkt er så dårlig at det er helt utrolig!
Oppdatering : okt 23
Var i Åndalsnes for en måned siden og kjøpte spontant en Norrøna Falketind 750 dunjakke da jeg hadde glemt jakke. Tenkte å gi Norrøna en siste sjanse. Oppdaget etter en stund at begge lommene hadde hull i bunnen Hullene var så store at man lett får en finger gjennom de. I ene lommen kunne jeg stikke en finger gjennom hullet og inn i dunen på jakken. Jakken må sendes inn på reklamasjon. Nå er det nok for min del. Dette var garantert siste Norrønaplagg for mi del. Synd da klærne er veldig gode å ha på seg, men det hjelper lite når kvaliteten er så dårlig. Hadde for ikke så lenge siden en primaloftjakke også på reklamasjon som ble reparert tre steder og denne er like ødelagt igjen. Mange nye hull i kragen og primaloften tyter ut. Kjøpte også en tynn jakke til over 2000 og kragen er helt ødelagt etter lite bruk. To Fjørå jakker som jeg hadde før denne ble helt ødelagt på innsiden og fikk tilgodelapp. Angrer bittert på at jeg lot meg friste igjen med den siste dunjakken her..
Oppdatering 13/11
Får beskjed om at de sender jakken tilbake uten å bli reparert. De finner ikke hullene i lommene. Helt utrolig. De er såpass store at det skal ikke være mulig å ikke oppdage de når de sjekker. Fikk i siste liten stoppet returen og de skal på nytt sjekke. Følte kundebehandler var noe arrogant og svarer meg med at de ikke kan reparere noe de ikke finner da jeg fortalte at jeg ikke kom til å handle mer fra de etter å ha hatt så mye trøbbel. Da satser jeg på at de blir reparert. Forventet egentlig ny jakke da denne var helt ny. Vet bare at jeg skal holde meg laaangt unna Norrøna heretter. De har blitt et snobbemerke og kvaliteten er helt fraværende.
Kjempetrivelige og høyst kompetente…
Kjempetrivelige og høyst kompetente ansatte - i alle fall fikk jeg inntrykk av at fler av de som var tilstede på jobb denne dagen kunne absolutt alt som var verdt å vite om produktene. Høyst fornøyd med kundeservicen også når det kommer til garanti og den slags, var faktisk over all forventning. Supert, supert, supert!
Kanon produkter og fantastisk service…
Kanon produkter og fantastisk service 👌.