NextGenTel Anmeldelser

1 215

2,5

Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i... Vis mer

Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver... Vis mer

Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding v... Vis mer

Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og le... Vis mer

1. Internettleverandør
  2. Nettleverandør

NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.

Under middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 67 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 215)

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ved oppsigelse den 05 på måneden ble…

Ved oppsigelse den 05 på måneden ble jeg fakturert for hele måneden. Jeg klagde ble trodd trodde jeg. Fikk inkassovarsel. Har fått faktura påfølgende 2 måneder. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Er dette det nye systemet for svindel?

4. juni 2025

ei Kjell Steinar,

Takk for at du deler din opplevelse, og vi beklager virkelig frustrasjonen du har hatt i forbindelse med oppsigelsen. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle seg behandlet.

Vår oppsigelsestid er inneværende pluss neste måned, uavhengig om du sier opp tidlig eller sent en måned. Dette informerer vi om i kommunikasjonen vi sender ut ved oppsigelse.

Du skriver at du har fått faktura for to påfølgenge måneder, det høres ut som noe ikke stemmer, , og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne en løsning. Vi ønsker gjerne å rydde opp i saken og få avklart hvorfor du fortsatt mottar fakturaer. Ta kontakt med vårt oss, så ser vi på saken din så raskt som mulig. Håper å høre fra deg snart!

Unngå NextGenTel

Fra avtalen ble inngått (dørselger) tok det en måned til utstyret ble levert. Akkurat tidsnok til at angrefristen er ute, ifølge kundeservice da vi forsøkte å si opp avtalen. For vi er ikke fornøyd med tjenesten NextGenTel leverer. Nettet faller ut og virker ikke i alle etasjene (kundeservice sin løsning er at vi skal betale ekstra for flere deco, altså en ekstra utgift og en løsning som heller ikke har vist seg å fungere). Aldri opplevd dårligere internett hjemme enn det vi har nå.

3. juni 2025

Hei Sofie,

Takk for at du deler din opplevelse, selv om det er synd å høre at den har vært så negativ. Vi forstår godt frustrasjonen – spesielt når utstyret ble levert sent og nettet ikke fungerer tilfredsstillende i hele boligen.

Så kjipt at dekningen ikke strekker til i alle etasjene. WiFi-dekning påvirkes av planløsning og bygningsmaterialer, og i noen tilfeller trengs det ekstra utstyr for å sikre stabilt nett i hele hjemmet – men vi forstår at det ikke føles som en god løsning dersom det heller ikke fungerer.

Vi håper du tar kontakt med oss igjen dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken din og vurderer alternative løsninger – vi vil gjerne prøve å hjelpe deg videre, for å finne en god løsning på dette.

Styr unna!!

Styr unna!!! Prøver å bytte til Telenor men de gjør alt vanskelig. Kundeservicen er helt på trynet. Tryggere å holde seg til Telenor. Har bestilt returlapp til 129kr og skal sende det forbanna utstyret tilbake til dem!

31. mai 2025

Hei OJ,

Vi beklager virkelig at du har hatt en så negativ opplevelse hos oss. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at det skal være i kontakt med kundeservicen vår.

Vi jobber på for at det skal være enkelt å både bli og være kunde hos oss. Vi tar gjerne mot flere detaljer om hva du har opplevd som vanskelig, slik at vi kan ta det med oss for veien videre.

Ta gjerne kontakt med oss direkte!

Nextgentel anbefales ikke

Ved innsalg ble kunstige fordeler tilbudt for å lure oss inn som kunde. Dette ble unnskyldt ved at nextgentel ikke selger sine tjenester direkte. Nettet har vært ustabilt i perioden jeg var kunde, dette var visst min feil da jeg brukte utstyr som var leid ut av Nextgentel. 1 år etter avslutning av tjenesten sliter jeg fortsatt med fakturaer som er lovet fjernet. Nextgentel har hyggelige mennesker i sin tjeneste, men selskapet evner ikke å levere sine tjenester, ei heller å holde løfter. En hver kontakt med Nextgentel må referatføres for egen sikkerhet.

22. mai 2025

Hei Dag,

Dette høres ikke bra ut. Vi beklager veldig at du har hadde en uheldig opplevelse som kunde hos oss. Vi vil gjerne hjelpe deg med de fakturaene du skriver om. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Beste hilsen, Jenny i NextGenTel

Bestemoren min på 80 år skulle prøve…

Bestemoren min på 80 år skulle prøve seg på internett da hun bor i Lofoten og er helt alene med bare tv som selskap store deler av tiden. Dårlig dekning og internett falt ut hele tiden, hun skjønte ikke hvordan hun skulle fikse det selv hver gang internett falt ut, ingen kunne hjelpe henne med det da hun bor langt unna folk, da vi måtte si opp noe som ikke funket ordentlig, fikk hun regning på 3300kr for brudd på bindingstid, som ingen av oss fikk beskjed om at det var på nettet! Hun betalte 2700kr for å få satt opp ruter, og 3 måneder senere må betale 3300kr. Helt sykt jævli at dette er mulig å gjøre mot en eldre dame som har hatt små slag og forstår seg ikke på teknologi når det ikke funker som det skal! Vurderer å ringe advokat

21. mai 2025

Hei, Henriette

Dette høres ikke bra ut. Vi beklager veldig at din bestemor har hatt en uheldig opplevelse. Vi er ikke ute etter å lure noen til å bli kunde hos oss, og dette vil vi gjerne hjelpe med! Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Beste hilsen, Jenny i NextGenTel

Dame på over 80 år sitter uten tv....

Dette er noe med det verste jeg har vert borti.
Mor mi gikk over til Nextgentel med tilhørende Rikstv, problemet er at tv signalene ikke fungerer, tvskjermen er så uklar at det går ikke å se på tv.
Det er tatt flere telefoner både til Nexgentel og Rikstv men de klarer ikke fikse tv signalene.
Resultatet er at ei dame på over 80 år sitter helt alene uten tv og får ikke benytte andre tv leverandører fordi Nexgentel har sperret nettverket for andre og forlanger nesten 5000,- for oppsigelse, enda vi ringte og klaget dagen etter at hun byttet fiber leverandør.
Dette er absolutt helt for j... og lavmål å behandle gamle mennesker på denne måten, det er helt uhørt og de fortjener ingen stjerner i det hele tatt.

25. april 2025

Hei, Merete

Dette høres ikke bra ut. Vi beklager veldig at din mor har hatt en uheldig opplevelse. Dette vil vi gjerne hjelpe med! Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Sykt dårlig internett

Sykt dårlig internett. Angrer!! Men hadde visst bunnet meg et år uten at noen sa det til meg på telefonen. Detter ut hele tiden. Sykt ræva på soverommet funker nesten ikke (detter ut annenhvert minutt)når boksen er i stuen og leilighet er under 50 kvadrat. Ræva hele dritten! Stay away. Skuffa !! Ta dere sammen

10. mai 2025

Hei, Christine

Veldig kjedelig å høre at du har hatt ustabilt nett etter du ble kunde hos oss. Det vil vi hjelpe å få gjort noe med. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg!

Hadde Telenor i 2 år og alt var fint

Hadde Telenor i 2 år og alt var fint. Byttet til dette dritt selskapet og internett detter ut og blir tregt jevnlig. Altfor ofte oppdateringen og nedetid. Nedetid ofte satt til ett tidspunkt f.eks. klokken 01:00, men så bestemmer de seg for å skru av internett klokken 24:00. Uprofesjonelt og ikke verdt pengene. Hold dere unna!

28. april 2025

Hei, Daniel

Veldig kjedelig å høre at nettet har vært ustabilt og tregt etter du byttet til NextGenTel. Det vil vi hjelpe å få gjort noe med. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg!

Beste hilsen, Jenny i NextGenTel

Hold dere langt unna dette selskapet.

Hold dere langt unna dette selskapet.
Meget dårlige produkter de leverer og til de grader dårlig kundeservice, faktisk med de verste jeg har noen ganger opplevd.

16. april 2025

Hei, Bardur

Veldig kjedelig å høre at du har hatt en uheldig opplevelse hos oss. Vi i NextGenTel jobber på hver dag for å gjøre det enklere å bli og være kunde. Jeg vil gjerne høre mer om hva som er problemet med nettet og hjelpe deg videre. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Elendig service

Elendig service. Prøvde å få fiber til huset som alt ligger klart. Forrige eier hadde fiber gjennom telefon. Fikk beskjed om at det tar 3 uker før de behandler forespørselen, så får man se hvor lang tid leveringen tar. Ringte telenor. De fikset det på 2 dager. Styr unna.
Forrige gang vi bestille tok the 3 mnd for å få fiber. Selv om alt lå klart da også.

3. april 2025

Hei, Thomas

Veldig kjedelig å høre at du har hatt en uheldig opplevelse hos oss. Vi jobber på for at det skal være enkelt å bli og være kunde hos NextGenTel. Jeg hadde satt pris på dersom du ville sendt oss litt flere detaljer om bestillingen på e-post til: bytt@nextgentel.com, så vi kan se nærmere på hvorfor det ikke var en enkel overgang for deg. Håper å høre fra deg!

De er svindler

De er svindler. Jeg har betalt 129kr for retur lapp og de har ikke sendt meg retur lapp. Jeg kontakter med kundeservice og sier at jeg har betalt, men fikk ikke retur lapp og han sier at jeg må betale en gang til fordi at det gikk mer enn 1 måned.

1. april 2025

Hei, Murat

Veldig kjedelig å høre at du har hatt en uheldig opplevelse hos oss. Vi beklager. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp dersom du ikke allerede har fått hjelp. Håper å høre fra deg.

søppelfirma

søppelfirma
Holder ikke det dem lover ang hastigheter. Fikser det aldri.

19. mars 2025

Hei, Patrick

Veldig kjedelig å høre at du ikke er fornøyd med internetthastigheten fra oss. Vi jobber på for å levere akkurat den hastigheten du trenger. Ta gjerne kontakt med oss dersom du fortsatt har problemer eller har spørsmål på bytt@nextgentel.com, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg!

Føler oss lurt

Da vi slet med tregt internett fikk vi anbefalt fra nextgentel å bytte ruter. Det ble ikke oppgitt i telefonsamtalen at de startet et abonnement for oss på den beste ruteren de hadde. Noe vi ikke hadde bedt om eller ble informert om. Da vi opprettet en sak på min side med spørsmål ved fakturaene ble saken lukket uten svar.

27. januar 2025

Hei, Susanne

Dette høres ikke bra ut. Vi beklager veldig at du har hatt en uheldig opplevelse. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com, dersom du fortsatt ikke har fått hjelp eller om du har noen spørsmål, så vi kan forsøke å ordne opp. Håper å høre fra deg.

Beste hilsen, Jenny i NextGenTel

Norges dårligste Internettlevrandør og kundeservice.

Forhørte meg om pris men ikke bestlt. Har tidligere vært kunde så jeg lå inne i systemet dems. Likevel sendte de ut internett, som jeg returnerte. Det er umulig å kontakte kundeservive da alt er chat og telefon, hvor du som kunde ikke har noe skriftlig bevis og de har full kontroll. Jeg anså saken som avsluttet og etter noen måneder mottar jeg en regning på 4400,- som de krever for en tjeneste jeg aldri har benyttet meg av eller angrerett jeg ikke har blitt informert om. Jeg har aldri opplevd dårligere kundeservice på telefon, og føler meg svindlet. Har meld saken til forbrukerombudet.

3. mars 2025

Betaler vi virkelig 600kr mer i mnd for litt raskere kundeservice?

Når jeg leser kommentarene her må jeg ærlig si jeg ikke skjønner hva folk surrer med...

Hatt NextGenTel i over 1 år nå, og har aldri noensinne opplevd noe som helst problemer med internettet. Vanlige mennesker med dagligdags bruk av fiber som klager på kvalitets forskjell har absolutt null grunn til å betale mer for "bedre" nett enn å komme seg inn i et konkurranse marked.

Takk til NextGenTel for at jeg ikke lengre må finne meg i prisstigning etter prisstigning hos Telenor.

Netflix fungerer vertfall like fint for meg som før :)

6. mars 2025

NEXTGENTEL ER FANTASTISKE!

Etter å ha lest anmeldelsene så skjønner jeg ingenting. Jeg har vært kunde hos NextGenTel i over 3år og har aldri opplevd verken nedetid eller en dårlig kundeservice. Tvert imot har de vært kjempe behjelpelige hver eneste gang, og ikke minst har jeg spart meg for flere tusenlapper over de 3 årene. Så det at dette er en "forferdelgi" aktør, skjønner jeg ingenting av. Min opplevelse er tvert imot STIKK MOTSATT. Anbefales sterkt å skifte over når telenor er så svindyre som de er.

6. mars 2025

Jeg hadde en svært skuffende opplevelse…

Jeg hadde en svært skuffende opplevelse med NextGenTel. En selger hevdet at min søster ikke hadde TV inkludert i min nåværende fiberavtale med Telenor, basert på pris. Dette viste seg å være feil, og hun mistet derfor tilgang til både Netflix og Max. hun stolte for mye på selgeren og sjekket ikke selv før det var for sent å angre.

Da jeg klaget til NextGenTel, ble jeg møtt med arroganse og et blankt avslag. Vær forsiktig! Du kan bryte avtalen, men de krever da 5000 kroner i gebyr (de kunne gå ned til 4000 kroner).

2. februar 2025

Ekstremt rotete bedrift

Ekstremt rotete bedrift, har sagt opp abonnement og da skal utsyr returneres, men har ringt til de 7 ganger og enda ikke fått svar om hva og hvor det skal sendes. Har i midlertidig fått en regning på 1000kr for tapt utstyr. Generelt mye nedetid på internettet og de er umulige å få tak i.
Styr unna!

20. februar 2025

kanskje norges verste internettleverandør

fikk beskjed at vi kunne oppgradere wifien uten ekstra kostnad og takket ja, de sender en antenna til 2-3000kr (ikke avtalt) og bestiller montør til 3000kr (ikke avtalt). når vi gir beskjed at vi ikke har bedt om dette og ønsker å returnere antennen får vi beskjed at alt må betales UANSETT! montør kom aldri, regning betalt, internett stadig ustabilt og dårlig dekning i leilighet.

skrevet på 5G da internettet er nede IGJEN uten beskjed

20. februar 2025