Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i... Vis mer
Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver... Vis mer
Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding v... Vis mer
Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og le... Vis mer
NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.
Sandslimarka 31, 5254 , Bergen, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Jeg har hatt en svært dårlig opplevelse med NextGenTel. Jeg endte opp med å betale over 7000 kroner uten å ha brukt tjenestene deres i det hele tatt. På grunn av dårlig kundebehandling og det jeg opplever som uærlige metoder, ble jeg presset med fakturaer og regninger.
Jeg prøvde flere ganger å kontakte dem, og fikk beskjed om at jeg ville motta en sluttfaktura. Etter å ha betalt den, fortsatte de likevel å sende nye fakturaer – selv om alt var avsluttet. Totalt har jeg betalt over 8000 kroner for noe jeg aldri brukte.
Dette føles som ren utnyttelse av kunder. Jeg anbefaler på det sterkeste å holde seg unna NextGenTel.
Kundeservice med attitude problemer. De leverer elendig internet, og er ufine når du klager på det. Nettet faller ut flere ganger om dagen. Hadde det ikke vært fordi nettet er inkludert i leien hadde vi kvittet oss med rælet for lenge siden. STYR UNNA OM DU KAN!!!
Ingen tilgang på driftsmeldinger på nett, ingen informasjon om når netter er tilbake selv etter flere døgn nede. Ingen kontaktmuligheter i helg.
Useriøst selskap, styr unna!
Supporten setter deg i uendelig kø om du forsøker å forhandle pris. Tidligere gikk det an å prate med de, og de var behjelpelige rundt avtaler og løsninger.
Styr unna om dere ikke liker det jeg vil kalle, den mest vanskelige og inkompetente kundeservicen jeg noensinne har opplevd.
Kjøpte ett hus hvor tidligere eier hadde NextGenTel, så vi tenkte at disse kan vi bare beholde så det går sømløst.
Ringer flere måneder i forveien og opplyser om innflytelsesdato, og at vi må ha nett til dato, OK, ingen problem.
10 telefonsamtaler og 2 mnd senere etter innflytting oppstår det enda problemer, til tross for at vi har gjort slik vi fikk beskjed om. Gamle eier har ringt og sagt opp eierskap over linjen, likevel blir vi opplyst om at deres abonnement må «gå ut» før vi kan bestille selv.
Har tidligere overtatt leilighet fra samme leverandør, til samme uten at det var et mareritt slik som nå gjennom annen leverandør. I fremtiden blir det garantert et annet selskap.
Jeg er ikke kunde og har ikke tenkt å bli det heller. Helt motsatt - skal be alle jeg kjenner å aldri bytte til Nextgentel. De burde skifte til et annet markedsføringsbyrå. Ble ringt opp fra et helt useriøs og frekk menneske som etterhvert forsto at jeg ikke kommer til å bytte. Han truet med at kablene skulle bli kuttet og la etterhvert på røret. Rapportete det til kundeservice som er vanskelig å få tak i. Men tror ikke at debryr seg.
Anbefales ikke. Gått fra 499 til 1000kr på et halvt år. Dårlig nett. Har aldri nådd i nærheten av det jeg betaler for. Styr unna

Svar fra NextGenTel
Veldig rotete og forvirrende oppstart av avtale. Ventet i to uker uten å høre en ting

Svar fra NextGenTel
nextgentel er noe av det verste av kundeservice noen gang. de vil ikke høre på kunder. det er feil i koblingsboks og mange i vår gate forsøker å fortelle dem dette men de vil ikke høre. styr unna nextgentel og betal heller litt xtra for andre leverandører.
Oppdatering 28august…svaret fra NextGenTel er nøyaktig likt det jeg tidligere gjentatte ganger har fått på mail fra NextGenTel. Kan dokumentere dette hvis ønskelig. Standard svar. 4 forskjellige underskrift navn, nå fra Jenny. Føyer seg bare inn i en utrolig dårlig kundehistorie. Og forsatt ikke noe nett men purringer på faktura, det klarer dem. Styr unna

Svar fra NextGenTel
Jeg bestilte internett fra NextGenTel. Jeg fikk ikke internett i min leilighet så jeg avbestilte tjenesten. Så måtte jeg betale over 5000kr for en tjeneste jeg aldri fikk. Styr unna!

Svar fra NextGenTel
Faktisk bedre å ikke ha nett.. og umulig å komme utav.. blir FLODD

Svar fra NextGenTel
Aldri hatt så ustabilt fibernett noen gang. Betaler dyre dommer for 1000 linje, men hjelper svært lite når nettet ikke klarer og holde en stabil linje...
Noe av det dårligste jeg har vært borti... og som desverre er eneste leverandør av fiber der jeg bor

Svar fra NextGenTel
Har vært mere uten nett enn med! Funker bedre å streame nett fra tlf enn den spøken de har av et internett. Hadde jeg levert like dårlig produkt som NextGenTel hadde jeg vært uten jobb for lenge siden

Svar fra NextGenTel
Det var forferdelig mye styr å få på plass nettet hos meg. Det tok hele 6 uker før de klarte å komme seg hit.
Når jeg endelig fikk internet og tv, så har det gått fantastisk bra. Stabilt og kjempebra. Har ikke prøvd kundeservice enda, og håper jeg slipper det utifra det jeg leser her.

Svar fra NextGenTel
Verste firma. Dårlig kundeservice og gjøre det sinnsykt knotete å betale. De har fakturaer som ikke er skikkelige pdf filer slik at det er et mareritt å føre det i regnskapet. Styr unna

Elendig kundeservice,
uten et snev av velvilje.
Et virrvarr av ledninger og deler som ikke bare er nok til å ta motet fra ei 81 år gammel dame, men hennes barnebarn og.
Skal du ha hjelp til å sette det opp koster det 2950,-
14 dagers angrerett som slavisk følges fra datoen du underskrev
Ikke når du får utstyret og selv om utstyret ikke er i funksjon og.... du har bindingstid!
Skulle sjekket anmeldelser først...
Terningkast: 0
--------- Edit-----
I dag la de faktisk på under samtale og med vilje gjorde det vanskelig da jeg ville klage. Da måtte jeg ha fullmakt og "Du finner skjema i "dministrasjonen.. Ha en fin dag" klikk
Rart jeg ikke trengte det når jeg bestilte?
Helt ufordragelig service!

Svar fra NextGenTel
Hold dere langt unna NextGentel. Kundebehandling står til stryk og de er utrolig vanskelig å få tak i.
Ikke minst - du blir lurt til bindingstid hva du nå enn bestiller - om det er hastighetsøkning eller annen bestilling. Når man klager på dette, så henviser de til en telefonsamtale hvor samtykke ikke er blitt gitt. Jeg har forsøkt å si opp avtale i nesten 2 år pga negative opplevelser, men de viser til bindingstid.
Nå er internett nede pga fiberbrudd, og jeg må alikevel betale for abonnement!!
Hold dere unna!!

Svar fra NextGenTel
Ikke bruk tjenestene deres!!! Spesielt ikke abonnement.
Jeg varslet i god tid om at jeg skulle flytte, og etter at jeg flyttet, viste det seg at det allerede var internett i boligen.
Men å si opp tjenesten var ikke enkelt – selv om jeg meldte fra på forhånd og betalte for en måned i forveien, fortsatte de å sende fakturaer og gebyrer for en tjeneste jeg ikke brukte.
Nå har jeg fått et krav på 4800 kr i bruddgebyr for å avslutte avtalen.
Det er umulig å få klarhet i noe.

Svar fra NextGenTel
Kan jo starte med det positive. Nettet fungerte ok. ikke bra, men ok.. Iløpet av 16 måneder var det feil på nettet 7 ganger! Nesten en gang annenhver måned, det verste jeg har vært borti..
Og når man sier opp avtalen må man faktisk BETALE 129,- for å sende demmes utstyr i retur. Smakløst!
I tillegg til det, når jeg inngikk avtalen LØY selger til meg angående hva som inngikk i avtalen. Rapporterte det inn selvfølgelig, men fikk ikke noe plaster på såret heller.