NextGenTel Anmeldelser

1 215

2,5

Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i... Vis mer

Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver... Vis mer

Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding v... Vis mer

Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og le... Vis mer

1. Internettleverandør
  2. Nettleverandør

NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.

Under middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 215)

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg har hatt en svært dårlig opplevelse…

Jeg har hatt en svært dårlig opplevelse med NextGenTel. Jeg endte opp med å betale over 7000 kroner uten å ha brukt tjenestene deres i det hele tatt. På grunn av dårlig kundebehandling og det jeg opplever som uærlige metoder, ble jeg presset med fakturaer og regninger.

Jeg prøvde flere ganger å kontakte dem, og fikk beskjed om at jeg ville motta en sluttfaktura. Etter å ha betalt den, fortsatte de likevel å sende nye fakturaer – selv om alt var avsluttet. Totalt har jeg betalt over 8000 kroner for noe jeg aldri brukte.

Dette føles som ren utnyttelse av kunder. Jeg anbefaler på det sterkeste å holde seg unna NextGenTel.

12. juni 2025

Kundeservice med attitude problemer

Kundeservice med attitude problemer. De leverer elendig internet, og er ufine når du klager på det. Nettet faller ut flere ganger om dagen. Hadde det ikke vært fordi nettet er inkludert i leien hadde vi kvittet oss med rælet for lenge siden. STYR UNNA OM DU KAN!!!

15. oktober 2025

Telefonkø

Supporten setter deg i uendelig kø om du forsøker å forhandle pris. Tidligere gikk det an å prate med de, og de var behjelpelige rundt avtaler og løsninger.

2. oktober 2025

Styr unna om dere ikke liker det jeg…

Styr unna om dere ikke liker det jeg vil kalle, den mest vanskelige og inkompetente kundeservicen jeg noensinne har opplevd.
Kjøpte ett hus hvor tidligere eier hadde NextGenTel, så vi tenkte at disse kan vi bare beholde så det går sømløst.
Ringer flere måneder i forveien og opplyser om innflytelsesdato, og at vi må ha nett til dato, OK, ingen problem.
10 telefonsamtaler og 2 mnd senere etter innflytting oppstår det enda problemer, til tross for at vi har gjort slik vi fikk beskjed om. Gamle eier har ringt og sagt opp eierskap over linjen, likevel blir vi opplyst om at deres abonnement må «gå ut» før vi kan bestille selv.
Har tidligere overtatt leilighet fra samme leverandør, til samme uten at det var et mareritt slik som nå gjennom annen leverandør. I fremtiden blir det garantert et annet selskap.

1. august 2025

Jeg er ikke kunde og har ikke tenkt å…

Jeg er ikke kunde og har ikke tenkt å bli det heller. Helt motsatt - skal be alle jeg kjenner å aldri bytte til Nextgentel. De burde skifte til et annet markedsføringsbyrå. Ble ringt opp fra et helt useriøs og frekk menneske som etterhvert forsto at jeg ikke kommer til å bytte. Han truet med at kablene skulle bli kuttet og la etterhvert på røret. Rapportete det til kundeservice som er vanskelig å få tak i. Men tror ikke at debryr seg.

5. september 2025

Anbefales ikke

Anbefales ikke. Gått fra 499 til 1000kr på et halvt år. Dårlig nett. Har aldri nådd i nærheten av det jeg betaler for. Styr unna

28. august 2025

Hei,
Vi beklager virkelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med både pris og hastighet hos oss. Vi forstår godt at det er frustrerende når tjenesten ikke oppleves som den skal, og når kostnadene øker mer enn forventet.

Takk for at du gir oss beskjed – vi ønsker gjerne å se nærmere på hva som har skjedd med linjen din og faktureringen. Ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com eller ring oss på 98707979 så , så kan vi undersøke saken og finne en løsning.

Beste hilsen, Jenny i NextGenTel

Rotete oppstart på avtale

Veldig rotete og forvirrende oppstart av avtale. Ventet i to uker uten å høre en ting

24. august 2025

Hei Georg,

Så leit å høre at oppstarten av avtalen ble rotete og at du måtte vente i to uker uten informasjon. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oppstarten.

Vi setter stor pris på at du gir oss beskjed, slik at vi kan forbedre oss. I den nye NextGenTel-appen kan du følge bestillingen din og alltid holde deg oppdatert på neste steg frem til vi har levert fiber til deg. Der finner du også informasjon om ditt abonnement, faktura og vanlige spørsmål og svar.

Jeg håper du tar kontakt med oss dersom det er noe som ikke fungerer som det skal, eller du ikke er fornøyd med - så vi får muligheten til å hjelpe til.

Ha en fin torsdag :)

Jenny i NextGenTel

nextgentel er noe av det verste av…

nextgentel er noe av det verste av kundeservice noen gang. de vil ikke høre på kunder. det er feil i koblingsboks og mange i vår gate forsøker å fortelle dem dette men de vil ikke høre. styr unna nextgentel og betal heller litt xtra for andre leverandører.
Oppdatering 28august…svaret fra NextGenTel er nøyaktig likt det jeg tidligere gjentatte ganger har fått på mail fra NextGenTel. Kan dokumentere dette hvis ønskelig. Standard svar. 4 forskjellige underskrift navn, nå fra Jenny. Føyer seg bare inn i en utrolig dårlig kundehistorie. Og forsatt ikke noe nett men purringer på faktura, det klarer dem. Styr unna

21. august 2025

Hei Tom,

Vi beklager veldig at du har hatt en så negativ opplevelse med oss, og at du opplever at vi ikke har lyttet til tilbakemeldingene fra deg og andre i området ditt. Slik skal det selvsagt ikke være.

Vi setter pris på å få informasjon om fellesfeiler dersom kundene oppdager dette før vi selv har fått inn melding om det. Vi vil gjerne høre mer om opplevelsen din med oss, ta gjerne kontakt med oss på bytt@nextgentel.com slik at vi kan følge opp saken din.

Jeg håper også at nettet er tilbake hos deg, dersom det fortsatt er noe som ikke fungerer som det skal står vi klare til å hjelpe om du tar kontakt!

Jeg bestilte internett fra NextGenTel

Jeg bestilte internett fra NextGenTel. Jeg fikk ikke internett i min leilighet så jeg avbestilte tjenesten. Så måtte jeg betale over 5000kr for en tjeneste jeg aldri fikk. Styr unna!

1. august 2025

Hei Mads,

Takk for at du deler opplevelsen din, selv om det er kjedelig å lese at du sitter igjen med en så negativ erfaring hos oss. Vi beklager virkelig at du opplever å ha blitt fakturert for en tjeneste du ikke har fått levert.

Vi ønsker å se nærmere på saken din for å forstå hva som har skjedd og hvordan vi kan finne en løsning. Ta gjerne kontakt med oss direkte på telefon eller chat, vi står klare til å hjelpe!

Jenny i NextGenTel

Faktisk bedre å ikke lureriha nett.

Faktisk bedre å ikke ha nett.. og umulig å komme utav.. blir FLODD

29. juli 2025

Hei Bjørn,

Vi beklager at du opplever tjenesten vår slik – det er selvsagt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle det. Vi forstår at du er frustrert, og vil gjerne se nærmere på saken din for å finne ut hva som har skjedd, og om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe.

Ta gjerne kontakt med oss direkte via chat i appen eller telefon, så skal vi gjøre vårt beste for å rydde opp.

Ustabilt

Aldri hatt så ustabilt fibernett noen gang. Betaler dyre dommer for 1000 linje, men hjelper svært lite når nettet ikke klarer og holde en stabil linje...
Noe av det dårligste jeg har vært borti... og som desverre er eneste leverandør av fiber der jeg bor

29. juli 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din, selv om det er trist å høre at du opplever nettet som så ustabilt. Vi forstår godt at det er frustrerende med ustabilt nett!

Dette er absolutt ikke slik det skal være, og vi ønsker gjerne å undersøke nærmere hva som kan være årsaken i ditt tilfelle. Det kan være forhold vi kan justere eller følge opp – og vi vil veldig gjerne få muligheten til å hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med oss - enten via chat i appen eller på telefon, så ser vi sammen på hva som kan gjøres for å bedre stabiliteten hos deg.

Jenny i NextGenTel

Har vært mere uten nett enn med

Har vært mere uten nett enn med! Funker bedre å streame nett fra tlf enn den spøken de har av et internett. Hadde jeg levert like dårlig produkt som NextGenTel hadde jeg vært uten jobb for lenge siden

16. juli 2025

Hei Michael,

Takk for at du deler opplevelsen din, selv om det er svært beklagelig å høre at du har hatt så mye ustabilitet med nettet. Det skal selvsagt ikke være slik, og det vil vi gjerne få gjort noe med.

Vi ønsker å levere en stabil og god tjeneste, og når det ikke skjer, er det viktig for oss å få mulighet til å rette opp. Vi vil gjerne undersøke nærmere hva som har skjedd i ditt tilfelle – og se om det er noe vi kan gjøre for å forbedre situasjonen.

Ta gjerne kontakt med oss direkte enten på telefon eller via chat fra appen, så ser vi på saken sammen.

Håper vi hører fra deg snart!

Jenny i NextGenTel

Det var forferdelig mye styr å få på…

Det var forferdelig mye styr å få på plass nettet hos meg. Det tok hele 6 uker før de klarte å komme seg hit.
Når jeg endelig fikk internet og tv, så har det gått fantastisk bra. Stabilt og kjempebra. Har ikke prøvd kundeservice enda, og håper jeg slipper det utifra det jeg leser her.

2. mai 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss! Vi forstår godt at det var frustrerende med så lang ventetid før oppkobling – det beklager vi virkelig. Det skal selvfølgelig ikke ta så lang tid, vi tar gjerne en nærmere titt på hvorfor det har skjedd dersom du tar kontakt med oss når vi får sett detaljer fra din bestilling.

Samtidig er det veldig godt å høre at både internett og TV nå fungerer som de skal – stabilt og problemfritt. Skulle du få behov for hjelp eller ha spørsmål fremover, er vi her for deg og vil gjøre vårt beste for å gi god service. Vi håper du får et godt inntrykk av oss dersom du skulle ta kontakt – de fleste av våre kunder opplever nettopp det.

Takk igjen for konstruktiv tilbakemelding!

Verste firma

Verste firma. Dårlig kundeservice og gjøre det sinnsykt knotete å betale. De har fakturaer som ikke er skikkelige pdf filer slik at det er et mareritt å føre det i regnskapet. Styr unna

3. juli 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, selv om det er leit å høre at opplevelsen din har vært så negativ.

Vi beklager at du har hatt utfordringer med fakturering og betalingsløsningene våre. Fakturaene skal være enkle å håndtere – også for regnskapsføring – og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.

I NextGenTel-appen kan du laste ned eller sende én eller flere fakturaer til e-post med noen få trykk – i fullverdig PDF-format.

Dersom du trenger hjelp med dette, hjelper vi deg gjerne – bare ta kontakt. Vi håper du får lastet ned det du trenger, og vi står klare til å bistå om det fortsatt er noe som skaper utfordringer.

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice,
uten et snev av velvilje.
Et virrvarr av ledninger og deler som ikke bare er nok til å ta motet fra ei 81 år gammel dame, men hennes barnebarn og.
Skal du ha hjelp til å sette det opp koster det 2950,-
14 dagers angrerett som slavisk følges fra datoen du underskrev
Ikke når du får utstyret og selv om utstyret ikke er i funksjon og.... du har bindingstid!
Skulle sjekket anmeldelser først...
Terningkast: 0
--------- Edit-----
I dag la de faktisk på under samtale og med vilje gjorde det vanskelig da jeg ville klage. Da måtte jeg ha fullmakt og "Du finner skjema i "dministrasjonen.. Ha en fin dag" klikk
Rart jeg ikke trengte det når jeg bestilte?
Helt ufordragelig service!

2. juli 2025

Hei Vegard,

Takk for at du deler opplevelsen din, selv om det er vondt å lese at både du og din bestemor har hatt en så negativ erfaring med oss. Vi forstår ut fra omtalen din at det har vært frustrerende – og vi beklager på det sterkeste at du opplevde samtalen med kundeservice som ubehagelig.

Vi forsøker å gjøre det enkelt å komme i gang, men vi ser at vi har feilet i dette tilfellet. Når det gjelder angreretten, følger vi de juridiske rammene, som sier at den gjelder fra signeringsdato – men det forutsetter selvfølgelig at vi leverer det vi skal etter avtalen.

At du opplevde at vi la på og gjorde det vanskelig å klage, er svært alvorlig. Vi tar dette videre internt. Når det gjelder fullmakt, er det personvernskrav både vi og alle andre leverandører må følge for å kunne diskutere avtalen med andre enn den som står som kunde, dersom kunden ikke kan samtykke til dette selv over for eksempel telefon.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken for å finne ut hva som har skjedd og hvordan vi kan rette opp. Ta gjerne kontakt igjen - Så lover vi å hjelpe etter beste evne.

Hold dere langt unna NextGentel

Hold dere langt unna NextGentel. Kundebehandling står til stryk og de er utrolig vanskelig å få tak i.
Ikke minst - du blir lurt til bindingstid hva du nå enn bestiller - om det er hastighetsøkning eller annen bestilling. Når man klager på dette, så henviser de til en telefonsamtale hvor samtykke ikke er blitt gitt. Jeg har forsøkt å si opp avtale i nesten 2 år pga negative opplevelser, men de viser til bindingstid.
Nå er internett nede pga fiberbrudd, og jeg må alikevel betale for abonnement!!
Hold dere unna!!

1. juli 2025

Hei,

Takk for at du deler erfaringen din – vi forstår at du er både frustrert og skuffet, og vi beklager på det sterkeste at opplevelsen med oss har vært så negativ over tid.

Vi får dessverre ikke sett detaljer i saken din her på Trustpilot, men vi ønsker gjerne å undersøke dette nærmere. Bindingstid knyttes normalt til spesifikke endringer ved kampanjepris – ikke ved hastighetsendring, men det skal alltid være tydelig kommunisert og samtykket til. Dersom du mener det ikke har skjedd, ønsker vi å se på det sammen med deg.

Når det gjelder avbrudd i tjenesten som følge av fiberbrudd, forsøker vi alltid å begrense konsekvensene for kundene våre så langt det lar seg gjøre. Hvis du opplever å betale for noe du ikke får levert, er det viktig at vi blir gjort oppmerksomme på det slik at vi kan følge det opp.

Vi håper du tar kontakt med oss slik at vi kan få sett nærmere på saken din og finne en løsning.

Jenny i NextGenTel

Ikke bruk tjenestene deres!!

Ikke bruk tjenestene deres!!! Spesielt ikke abonnement.
Jeg varslet i god tid om at jeg skulle flytte, og etter at jeg flyttet, viste det seg at det allerede var internett i boligen.

Men å si opp tjenesten var ikke enkelt – selv om jeg meldte fra på forhånd og betalte for en måned i forveien, fortsatte de å sende fakturaer og gebyrer for en tjeneste jeg ikke brukte.

Nå har jeg fått et krav på 4800 kr i bruddgebyr for å avslutte avtalen.

Det er umulig å få klarhet i noe.

27. juni 2025

Hei Olena,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår at situasjonen har vært frustrerende for deg, og vi beklager at du sitter igjen med et så negativt inntrykk.

Vi har dessverre ikke mulighet til å se detaljer om saken din her på Trustpilot, men vi ønsker gjerne å undersøke dette nærmere for å se hva som har skjedd og om noe kan løses.

Generelt anbefaler vi, dersom man er under bindingstid og skal flytte, at man enten flytter med seg abonnementet til ny adresse – eller overfører det til en ny person som overtar boligen man flytter fra. Vi prøver alltid å finne løsninger som gjør dette så enkelt som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Jenny i NextGenTel

Kan jo starte med det positive

Kan jo starte med det positive. Nettet fungerte ok. ikke bra, men ok.. Iløpet av 16 måneder var det feil på nettet 7 ganger! Nesten en gang annenhver måned, det verste jeg har vært borti..
Og når man sier opp avtalen må man faktisk BETALE 129,- for å sende demmes utstyr i retur. Smakløst!
I tillegg til det, når jeg inngikk avtalen LØY selger til meg angående hva som inngikk i avtalen. Rapporterte det inn selvfølgelig, men fikk ikke noe plaster på såret heller.

30. mai 2025

Hei Stefan,

Takk for at du deler opplevelsen din – selv om det er trist å lese at du sitter igjen med et så dårlig inntrykk etter tiden hos oss.

Vi forstår godt at gjentatte feil i nettet er både frustrerende og uholdbart, og vi beklager virkelig at du har opplevd så mye ustabilitet. Det er selvsagt langt unna den kvaliteten vi ønsker å levere.

Når det gjelder returkostnaden, dekker den frakten for å sende utstyret tilbake, og vi forsøker å informere tydelig om dette i avtalevilkårene. Samtidig forstår vi at det kan oppleves som urimelig, særlig når resten av opplevelsen ikke har svart til forventningene.

Vi tar også alvorlig at du opplevde feilinformasjon ved avtaleinngåelse. Det er bra at du rapporterte inn saken – og vi beklager at du ikke opplevde å bli godt nok fulgt opp i etterkant.

Jeg håper du tar kontakt med oss igjen, så vi får muligheten til å følge opp dette på en bedre måte!

Vi setter pris på tilbakemeldingen og tar den med oss videre for å bli bedre.

Beste hilsen,