NextGenTel Anmeldelser

1 215

2,5

Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i... Vis mer

Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver... Vis mer

Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding v... Vis mer

Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og le... Vis mer

1. Internettleverandør
  2. Nettleverandør

NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.

Under middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 215)

151 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fiber jeg aldri fikk

Fikk bestilt fiber hos dem. I første uke klarte dem ikke levere tjeneste mens jeg fikk beskjed at de kan levere på adressen min. 2 uker senere sier dem at det er linjeutfall og dette må fikses. 3 uker senere sier dem at de må grave ned under jernbane fordi det er der problemet ligger. Etter det så fikk jeg beskjed at det var en propell som har ødelagt linje. Hele tiden var det bare tull. Og feilretting var satt opp alltid på fredag ettermiddag slik at jeg får ikke kontakt med dem pga. arbeidstid var mandag-fredag til 17:00. Til slutt kom montør for å se på utstyr hjemme hos meg og har tatt et par telefoner. Da fikk jeg bare beskjed "beklager, men vi kan ikke levere fiber hos deg. Det er ikke Telenor som har linje her" veldig dårlig opplevelse. Jeg har betalt for tjeneste dem kunne ikke levere selv om de har sjekket og sagt at de kan levere. Jeg brukte mye penger både for fiber jeg aldri fikk og mobildata jeg måtte skaffe for familien mens vi var uten internett. Jeg anbefaler overhodet ikke dem. Har du mulighet til å velge noe annet da bør du det.

15. mai 2026

WiFi ruteren er for dårlig

WiFi ruteren er for dårlig, nettet er ustabilt på kjøkkenet som er 12 meter unna ruteren og vi er stadig på 5G. Nede på soverommene er vi helt uten dekning. Syns det er sleipt at angreretten på 2 uker gjelder fra man kontakter de ved flytting siden de anbefaler å melde flytting seinest 4 uker før. Da hadde vi jo ikke fått testet internettet før angreretten var gått ut.

24. mars 2026

Fin kundeservice

Fin kundeservice. Men UTROLIG dårlig signal i et lite hus. Kommer ikke inn på smart tv og barna får ikke hørt lydbok på soverommet fordi signalet til wifi er dårlig. Trist at det er 12 mnd bindingstid. Skuffet

1. juni 2026

begrens antall eposter

Dere kan jo starte med å begrense antallet eposter fra dere. På de få ukene jeg har vært kunde nesten 20 eposter inklusive de fra Riks TV. Det synes jeg er massivt, og nå denne tilbakemeldingen før man er blitt ordentlig kjent med dere. Kan dere ikke bare ta det litt piano?

4. juni 2026

Svar fra NextGenTel

Hei, Per Atle. Takk for din tilbakemelding. Vi har erfart at kunder ønsker rikelig med informasjon slik at de er godt rustet til overgangen. Vi har nå gått igjennom kundekommunikasjonen og gjort noen justeringer til neste gang.

Ferdig med NextGenTel

Etter mange timer og dager og uker i telefonen med stadig forskjellige saksbehandlere hos NextGenTel sier jeg meg ferdig med kundeforholdet der. Har hatt 3 dager med internett fra 17.april-20.mai
men regningene kommer....

28. april 2026

Hei, Ingjerd.

Det var leit å høre at internettet ikke ble helt som det skulle. Slik skal det jo ikke være.

Vi kontakter deg slik at vi får nøstet opp i dette sammen.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Faen ikkje så dumt det hær

Lett å sette igang å sette opp, vanskelig å kontakte vis det sku være noe

27. mai 2026

Svar fra NextGenTel

Hei, August. Så kjekt å lese at alt fungerte. Gjennomsnittlig ventetid på vårt kundesenter er under to minutter så vi håper du kommer litt raskere frem om du tar kontakt med oss igjen.

HELT HORIBELT COWBOY SELSKAP

Nextgentel er største lurerie jeg har vært borti, ble ringt og plaget og presset av en selger som ikke ga seg når jeg sa jeg var reservert.. dette er største tabben jeg har vært borti.. ingenting funker og kundeservice er drit.. hold dere langt unna disse bandittene

7. april 2026

Svar fra NextGenTel

Hei, Chxz. Det var leit å lese om din opplevelse. Dette er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg slik at vi kan finne en løsning sammen.

Er så fornøyd

Er så fornøyd. Hadde Telenor før og nå sparer jeg 12.000 i året. Tar litt tid å bli kjent med nytt oppsett, men det var egentlig bare positivt. Alt av apper ligger inne og du kan caste direkte fra telefon om du vil det. Veldig bra så langt :)

20. mai 2026

Svar fra NextGenTel

Hei, Eivind. Det var veldig kjekt å lese at alt fungerer som det skal, og ikke minst om den store besparelsen du får. Kos deg videre både med castingen og litt ekstra lommepenger til is i sommer.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Etter litt krøll med oppstart med en…

Etter litt krøll med oppstart med en uke uten internett fungerer nå og tv helt utmerket, veldig bra

2. mai 2026

Svar fra NextGenTel

Hei, Øyvind. Så bra alt løste seg til slutt. Vi gleder oss til å levere internett til deg i lang tid fremover.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Tjenesten som tilbys er dårlig

Tjenesten som tilbys er dårlig, dekning faller ut 5 fra ruter. Det som virkelig er til å klage på her er kundeservice og oppfølgning. Umulig å få ordentlig kontakt og det er masse gjemt i fin skriften på alle kontrakter. ikke velg noen av produktene, dere bli bare dratt gjennom gjørmen med alle problemer og unnskyldinger.

Hei, Jostein.

Takk for din tilbakemelding. Det var trist å lese om din opplevelse. Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg slik at vi kan få nøstet opp i dette sammen med deg.

Fryktelig treg levering

Fryktelig treg levering.
Lite imøtekommende kundeservice, og rigide regler om bindingstid, med skyhøye gebyrer om man kommer i en situasjon at man må flytte før bindingstiden er over. Terningkast 1

Hei, Margareth.

Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre om din situasjon og opplevelse. Vi tar dette til oss slik at vi kan gjøre denne prosessen mer smidig i fremtiden.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Selger av bredbånd lovte noe han ikke…

Selger av bredbånd lovte noe han ikke klarte å holde så følte oss lurt. Når vi tok kontakt med kundeservice ble vi bare satt over til andre som satte oss videre uten at problemet ble løst. Den 5.personen klarte til slutt å se at selger hadde gjort noe feil. Da dette ble rettet opp i fikk vi til slutt internett. En dårlig start på et kundeforhold for vår del. Har «kranglet» oss frem til en måneds reduksjon. Er spent på veien videre.

4. mai 2026

Hei, Geir.

Takk for din tilbakemelding. Her må jeg si meg enig at dette var ikke helt starten vi ønsket på kundeforholdet hos oss. Vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom utfordringen ikke løser seg.

Fungerer greit.

Fungerer greit.

11. mai 2026

Hei, Werner.

Tusen takk for en fin tilbakemelding her på Trustpilot. Vi skal gjøre vårt beste for at du forblir en fornøyd kunde fremover.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel

Ubrukelig leverandør

Elendig kundeservice, rutere som piper så høyt at du alltid må ha på tv for å prøve å overdøve piping, montører som plasserer utstyr der det er enklest for dem isteden for best for kunden. Styr unna!!

8. april 2026

Hei, Terese.

Takk for din tilbakemelding. Utstyr som piper kan jeg forstå er frustrerende. Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg slik at vi kan bytte utstyret som lager lyd - slik skal det ikke være.

Vi håper å høre fra deg. Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Første erfaring

Enkel og grei installasjon. Fungerer greit på både Tv og mobil. Fin bildekvalitet. Hilsen Jan Bjørnstad

12. mai 2026

Hei, Anne Tove.

Tusen takk for en fin tilbakemelding her på Trustpilot. Vi gleder oss til å levere lynraskt internett til deg fremover.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Oppkobling fungerte bra og også…

Oppkobling fungerte bra og også tilkobling av forsterkere

12. mai 2026

Hei, Sjur.

Takk for din hyggelige tilbakemelding her på Trustpilot. Vi skal gjøre vårt beste for at forblir en fornøyd kunde, også fremover.