NextGenTel Anmeldelser

1 215

2,5

Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i... Vis mer

Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver... Vis mer

Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding v... Vis mer

Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og le... Vis mer

1. Internettleverandør
  2. Nettleverandør

NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.

Under middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 215)

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Leverte til avtalt tid

Leverte til avtalt, lite problem, men d ble løst kjapt og enkelt😊

10. juli 2026

Hei, André.

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding her på Trustpilot. Vi skal gjøre vårt beste for at du forblir fornøyd fremover.

Internett

Hei!
Litt tidlig å spørre da Internett enda ikke er innstallert!

17. juli 2026

Hei, Norhild.

Takk for din tilbakemelding. Vi håper du legger igjen en tilbakemelding når vi leverer internett til boligen din.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Ekstremt pågående selger tok kontakt…

Ekstremt pågående selger tok kontakt for å overbevise oss om at vi var nødt til å skifte til ny leverandør, og at svaret måtte komme umiddelbart over telefonen når vedkommende tok kontakt. Dette selskapet har for min del allerede gitt meg mer enn nok grunn til å velge de bort dersom det kommer til at vi en gang i fremtiden skal skifte fra dagens leverandør.

17. juli 2026

Hei, Lars Marius.

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi har nå etterspurt mer kontaktinformasjon av deg slik at vi kan ettergå dette nærmere og gjøre tiltak for å bedre oss fremover. Håper vi hører fra deg.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Sykt treigt og dårlig nett som…

Sykt treigt og dårlig nett som vedlikeholdes og lægger hele tiden i Skotselv. Anbefales ikke i området, men er dessverre eneste som kan brukes her.

16. juli 2026

Hei, Silje.

Takk for din tilbakemelding. Vi har nå etterspurt mer informasjon om deg slik at vi kan undersøke dette nærmere. Håper vi hører fra deg.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Hadde avtalt nett i starten på juni

Hadde avtalt nett i starten på juni, men fikk det ikke før starten av juli. De har jo selvfølgelig masse unnskyldninger. Angrer på skiftet. Velger ikke nextgentel igjen.

6. juli 2026

Hei, Bjarte.

Takk for at du deler din erfaring.

Vi arbeider stadig med å få overganger fra en leverandør til en annen til å sli så smidig som vi kan. Det som ofte kan skyldes lengre leveringstid enn ønsket kan være oppsigelsestid hos nåværende leverandør eller annen juridisk eier på abonnementet.

Vi håper internettet kom til slutt, og at det nå fungerer slik det skal. Ta gjerne kontakt med oss på respons@nextgentel.com slik at vi kan bistå deg videre.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Jeg er lite imponert over hvor dårlig…

Jeg er lite imponert over hvor dårlig nett jeg plutselig har 😫 Hadde ALDRI byttet om jeg hadde visst at nettet mitt ble så dårlig. Så nå har jeg bundet meg til en elendig avtale 🤦🏼‍♀️

14. juli 2026

Hei.

Så leit å høre om din opplevelse. Vi har nå sendt deg en forespørsel hvor vi ønsker mer informasjon om ditt kundeforhold lsik at vi kan undersøke og løse problemet du opplever.

Håper vi hører fra deg.

Beste hislen, Filip i NextGenTel.

Det meste fungerte som forventet

Det meste fungerte som forventet. grei oppkobling og god dekkning på rutere.

13. juli 2026

Hei, Dag.

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. VI er glad for at alt fungerer slik det skal og at oppkoblingen gikk fint.

God service

Jeg trøblet litt med oppkoplingen, men fikk umiddelbar hjelp av kundeservicen og fikk etablert nettverket.

8. juli 2026

Veldig god service og hjelp av…

Veldig god service og hjelp av kundeservice da jeg skulle bestille internett. De var gode på å finne riktig pakke til meg uten å skulle selge det dyreste. Fulgte godt opp bestillingen i etterkant med nyttig info om hva som må være på plass før internettet ble aktivert.

17. juni 2026

Levert som avtalt

Levert som avtalt. Bra
Det virker som nettet er noe ustabilt. Faller ut fra VPN løsning som er meget sensitiv. Usikker på om det er noe dere kan se på og evt løse? Hastighet er ok.

7. juli 2026

Ruteren er av det dårligste slaget

Ruteren er av det dårligste slaget, ikke verd boksen den står i, denne klarer ikke sende gjennom en vegg, TV og internet slås av stadig, ruteren er returnert NextGentel og skal ikke belastes økonomisk.
Har sørget for og kjøpe en som fungerer.

2. juli 2026

Dette gjelder ny installasjon

Dette gjelder ny installasjon. Jeg regnet med at dette skulle gå enkelt, som jeg jo også fikk innrykk av ved kontraktinngåelse. Jeg klarte det ikke. Til slutt måtte jeg bestille en som er en Tv repr. Han holdt på i to timer , også med telefon bistand fra NexGenTel. Vi fikk det delvis til. Dette var sist fredag. Han kom tilbake mandag og vi fortsatte også nå med tlf hjelp. Etter en lang tlf samtale(med en flink og hyggelig hjelper) fikk vi orden på det. Spurte hva som var galt, men det fikk vi ikke svar på. Nå er fungerer det rimelig bra, men må bruke to fjernkontroller .

19. juni 2026

Tvunget til binding og kommer ikke ut

Elendig nett, elendig kundeservice. Sier ingenting om binding og hva det vil si når jeg bestilte på telefon, men sender i etterkant masse vilkår med liten skrift som jeg ikke har godtatt, og blir tvunget til å finne meg i. Og hvis jeg skal ut av det vet de meg betale mange tusen kroner. Har snakka med de utallige ganger men de nekter å sette kunden først. Hva enn du gjør ikke tegn avtale med dette selskapet, de bryr seg virkelig ikke om kundene sine og skal bare hove inn penger i kassa for elendig kvalitet. Føler meg helt lurt og utnytta.

30. juni 2026

Vel gir dere en dag til å frist …

Vel gir dere en dag til å frist problemet . Dere rotet det til med overgangen fra Telenor til dere . Hvis dere ødelegger dagen i morgen uten nett eller tv .da blir ødelagt wm kamp og 3 dager uten nett og vm fotball . Dere får en sjangse til . Eller har dere ikke holdt avtalen og eg har min fulle rett til heve kontrakten uten at dere kan belaste meg for bindetid . For det er dere som ikke holdt avtalen , ikke jeg . Dere for en dag til å fikse opp i dette . 3 dager uten nett og tv . Tapt arbeids dager for meg uten nett hjemme .

26. juni 2026

Next gentel suger

Next gentel suger! Det er det mest ustabile nett vi har vært ute for her, og de gjør ikke en dritt for å hjelpe, det er min feil at det er dårlig... Merkelig at nettet var så mye bedre da vi hadde telenor da.... Kvalitet koster, og det å bli lurt inn i billigopriser funker ikke. Jeg har allerede meldt flytting av itt nett, og kommer aldri tilbake hit iallefall!

22. juni 2026

Ræva selskap.

Har funket bra helt til for noen måneder siden da kutta internettet på en fredag. Ble ikke fikset før 6 dager etter. Så igjen på en fredag i går så kutter det. Heldigvis er kundeservice fortsatt åpent så hører med dem hva som er feil. Får beskjed om at det skal bli fiksa innen 16:00. Kl 20 så får jeg varsel i appen at ny estimert tid for fiks er 30.juni. Altså 11 dager etter. Og det står i appen at dette er en kjent feil de skal fikse. Selvfølgelig er de ikke åpent i helger så da er det fint at Telenor er åpent så man får ringt å bytta.

19. juni 2026