Neverlandshop Anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Super mooie Disneywinkel voor de echte…

Super mooie Disneywinkel voor de echte Disney liefhebber. Groot assortiment gericht op de Volwassen verzamelaar.
Website is ook handig in gebruik door de categorieën. Bestellen gaat makkelijk en wordt erg snel en netjes verzonden.

22. februar 2024

Prima

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor een product dat bijna nergens anders meer te verkrijgen was. Ze hebben het netjes achtergehouden totdat ik het kwam halen.

13. september 2023

Item komt niet overeen met de foto!

Ik bestelde bij hen een laatste item van de Disney film CARS. Daar stond 50% korting op en foto's van het item met een verpakking in perfecte staat.
Toen het item hier bij ons aankwam, had men er wellicht mee gevoetbald voor verzending, want de plastiek doorkijkverpakking was helemaal kapot, slecht samengekleefd met Tesa tape. De inhoud van de verpakking was wel goed, dat moet er bij gezegd worden.
Toen ik dit bij Neverlandshop aankaartte dat ik toch wel wat teleurgesteld was in hetgeen ze geleverd hadden, kreeg ik volgende, droge reactie van hen :
" Hallo
Jammer om te horen dat u het zo op pakt.
Voor ons was het zo dat het een artikel is waar mee gespeeld wordt en dus de verpakking niet belangrijk is.
Wij hebben de auto’s nog nagekeken en die waren helemaal in orden en dat was voor ons het belangrijkste.
Wij vonden daardoor ook die 50 % korting ook goed voor dat artikel.
Als het een collectes item was hadden wij ook van te voren iets laten weten maar eigenlijk zou die dan ook niet op de website staan.
Door de hoge korting hebben wij ook helaas geen ruimte om nog iets te doen.
Sorry hiervoor maar het is voor ons ook altijd lastig met de webshop want je weet nooit hoe iemand iets op pakt.
Met vriendelijke groet,
Team NeverlandShop"

Met andere woorden : zij bepalen wat ik met het item moet doen ... er mee spelen of het als collectors item behandelen... maar dat laatste kan niet, want dan zou het nooit op hun site gestaan hebben.
Wàt een klantenservice krijg je daar bij hen en wat nòg belangrijker is : je krijgt niet steeds geleverd hetgeen op de foto staat en hetgeen beschreven staat...
Nooit meer!!

13. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis