Mottok aldri varene jeg bestilte. Fikk e-post om at beløp var refundert, men jeg hadde valgt å betale via Klarna. Klarna mottok aldri informasjon om at CharmsOfficial hadde kansellert ordren og min f... Vis mer
Fantastisk bra service! Jeg fikk ettersendt et armbånd, og når jeg fikk melding om at varen var levert i min postkasse, så fant jeg ingen pakke. Hverken i kassen eller ved døren. Sendte mail og fo... Vis mer
Charms is an online store specializing in charms bracelets. Customers can choose bracelets in various colors like silver, gold, rose, or black, and then personalize them by selecting from a wide range of charms. Charms Official supports international shipping and offers different language options for a global audience.

Mercuriusweg 98, 2516AW, Den Haag, Nederland

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Beautiful charms, but very long delivey time

Svar fra Charms Official
Har hatt en del problemer med den andre bestillingen jeg gjorde. Jeg fikk beskjed om ny logistikk-leverandør. Jeg mottok armbåndene etter 1måned. Synes armbåndene er veldig fine og til en veldig god pris! Regner med at det går like smertefritt å bestille fra dem som tidligere, så snart logistikk-leverandøren får ordnet opp i etterslepet. Kundeservice har prøvd å hjelpe så godt de har kunnet 😊

Svar fra Charms Official
Jeg anbefaler IKKE dette nettstedet, bestilte varer i november og skulle få gratis klokke om jeg bestilte enda mer, valgte derfor å gjøre dette, når jeg mottok bestillingen hadde de ikke sendt med klokken, men et sølv armbånd, de håpet vell at jeg ikke skulle klage siden de ihvertfall sendte med noe(alt i bestillingen var i gullfarge) Jeg klaget og de sier at de skal sende den når de får den inn på lager. i slutten av januar får jeg beskjed at de ikke får den inn på lager igjen alikevell og at jeg kan velge en ny klokke. Nå i midten av mars mottok jeg forsendelsen og det er en helt annen klokke enn jeg bestilte, denne også i sølv og veldig stygg, så når jeg har bestilt gullfarget charms blir disse totalt ubrukelig for meg. Klaget igjen og får da beskjed om at siden det er en gratis klokke så kan de velge hvem klokke de skal sende meg. Hadde jeg visst at de driver med reklame svindel for å få folk til å bruke ekstra penger så hadde jeg aldri bestilt fra dem. Nå sitter jeg igjen med en stygg klokke og Charms jeg ikke får brukt på noe... totalt sløs av penger....

Svar fra Charms Official
Bestilte fra de 2 ganger. Første gangen gikk d greit, men jeg fikk feil vare på en liten del av bestillingen. På den andre bestilling min tok det over 1 mnd og varen var enda ikke sendt. Jeg prøvde og avbestille/angre kjøpet men fikk da vite at man får ingen penger tilbake, KUN kreditt ! Derfor måtte jeg legge inn bestillingen på nytt. Tok til sammen 2 måneder før jeg fikk pakken, og da var det feil farge på armbåndet. Har sendt mail og klaget, men regner ikke med at d løser seg. Blir aldri å bestille derfra igjen.

Svar fra Charms Official
Mottok aldri varene jeg bestilte.
Fikk e-post om at beløp var refundert, men jeg hadde valgt å betale via Klarna. Klarna mottok aldri informasjon om at CharmsOfficial hadde kansellert ordren og min faktura hos Klarna er fremdeles aktiv. Har forsøkt å oppnå kontakt med CharmsOfficial via e-post uten å lykkes

Svar fra Charms Official
Varene, charmsene, er fine. Forsendelse og kundeservice er ikke bra. Har bestilt fra nettsiden flere ganger. Det tar alltid mye lengre tid en de oppgir, men denne gangen har jeg ventet i over 5 uker. De sier de har byttet frakt leverandør og at varene er på vei. Men ingen kompensasjon eller beklagelse. Kommer ikke til å bestille fra denne siden igjen !

Svar fra Charms Official
Jeg bestilte charms 4.1.2026. Det er nå 5.2.2026 og den er enda ikke sendt. Jeg betalte til og med ekstra for prioritert levering. Det er umulig å få kontakt med dem i tillegg, jeg har sendt et parr mailer, men jeg får ikke noe ordentlig svar.

Svar fra Charms Official
Rask levering skrivet nokon…E dokkar tuller?!Eg har bestilt armbandet og charms den 8 januar!!!Og det e 28 januar idag og pakken ikkje sendt endå!!!Ingen svar på e-post…Alt e bare tull! Absolutt ikkje anbefaler charms.com, veldig dårleg opplevelse alt dette!

Svar fra Charms Official
Vanskelig å få på. Noen charms ble bøyd og ødelagt…

Svar fra Charms Official
Vi har bestilt to ganger den første var alt i orden. Den siste gangen var det også bra men vi fikk ikke gull klokka, i stedenfor fikk vi et til sølvarmbånd som vi ikke har bruk for. Har prøvd å sendt mail men det funker ikke.

Svar fra Charms Official
Rask levering og god informasjon underveis!

Svar fra Charms Official
Fikk en charm som var feil, meldte det inn og fikk aldri svar

Svar fra Charms Official
Alt er til en fin og rimelig pris, og veldig god kvalitet! Fine charms og armbånd, fornøyd med alt! I tillegg til at man får med gratis armbånd og klokke når man har tatt med et visst antall charms, gjør handlingen mye mer interessant og attraktiv!

Svar fra Charms Official
Fargen var veldig messing. Ikke gull. De var veldig vanskelig å sette på, selv med det lille verktøyet. Jeg bestilte gull. Skulle få ett armbånd gratis. Da bestilte jeg gull å dette også. Men fikk da sølvfarget. Et stort minus er at det tok syyykt lang tid før det kom. Det har nå godt flere uker siden jeg fikk det. Har etterspurt om om nytt armbånd i gull -farge.ikke hørt noe.

Svar fra Charms Official
Fint produkt, det eneste er at jeg ikke fikk den gratis klokken jeg skulle få, fordi den var ikke lenger på lager. Dette ble ordnet opp i og den blir tilsendt når den blir tilgjengelig☺️

Svar fra Charms Official
Rask levering, god oppdatering underveis😊

Svar fra Charms Official
Ikke no tull med levering og ikke noe galt med varen😊

Svar fra Charms Official
Veldig god service.Pakken med charms kom ganske fort .