Bestilte varer med 1-3 dagers levering. Nå har det gått 11 dager og jeg har fortsatt ikke sett noe til det jeg har kjøpt og betalt. Mottok melding for 8 dager om at varene er sendt med PostNord. De ka... Vis mer
Bestilte to produkter som skulle leveres 8.juli. Valgte prioritert levering, fordi jeg skulle ha med produktene på ferie. I følge epost fra netonet har de leverte begge til transportør. I følge tran... Vis mer
En skygge av det net on net tidligere har vært, de har fått store problemer med kundeservice over lang tid nå... Tar en mannsalder og få svar på det enkleste spørsmål, samt en chat som er stengt 24/... Vis mer
Jeg bestilte en samsung tab s10 ultra, så viste det seg at jeg ikke kan bruke oled skjerm og mått sende den tilbake. ja det var litt vanskelig å få tak på kundeservice, men det gikk veldig lett å finn... Vis mer
- Elektronikkfirma
- Mobiltelefonforhandler
- PC- og datatilbehør
- Elektronikkbutikk
- Kamerabutikk
- Butikk for stereoanlegg
Siden 1999 har vi i NetOnNet hatt tre mål. Å gi deg elektronikk til lave priser, alltid fri frakt og personlig kundeservice. Enten du handler på nett eller i en av våre butikker, skal du alltid kunne forvente den samme lave prisen, raske leveringen og gode kundeservicen. Vi gjør elektronikk tilgjengelig for alle, med et bredt produktutvalg og en prismatch som faktisk matcher prisene. Hvorfor gjøre det vanskelig, når elektronikk er så lett med NetOnNet?
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Grusom kundeservice
Grusom kundeservice! Helt umulig å få kontakt. Bruker også PostNord som er like ille. Absolutt siste gang jeg handler i dette rælet av en butikk.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, alt går tregt, vanskelig å kommunisere med. Tilbyr rabatt for at man skal beholde et produkt som ikke kan skrues sammen. Og i tillegg bruker de postnord som leverendør. Alldri mer
Har en robotklipper som har vært inne…
Har en robotklipper som har vært inne på garantisaker 4 ganger. Nå har de hatt den inne i 1,5 mnd midt på sommeren. Får heller ikke svar fra de om fremgangen med reperasjonen.
Elendig kommunikasjon. Skal aldri mer handle her
Rask levering og gode produkter.
Rask levering og gode produkter.
Jeg kjøpte et produkt som hadde vært…
Jeg kjøpte et produkt som hadde vært åpnet før jeg kjøpte det. Produktet var for stort, så jeg ønsket å bytte det i et mindre. Da jeg ville returnere det, fikk jeg beskjed om at dette var et hygiene produkt og kunne ikke returneres. Men produktet hadde jo vært åpnet før jeg kjøpte det. Jeg klaget til NetonNet, men de sa at det står på deres nettside at det ikke kunne returneres når esken var åpnet. MEN ESKEN HADDE JO VÆRT ÅPNET FØR JEG KJØPTE DEN.
For det første er jeg skuffet over…
For det første er jeg skuffet over servicen deres. Og melde inn feil med mobilen var letter sagt enn gjort. For jeg må anskaffe meg printer for å sende inn dokumenter som jeg slipper hos andre. Dette var min siste kjøp hos netonnet. Aldri mer med den hjelpen jeg fikk og får. I tillegg har dere stjålet min telefon som jeg sendte inn. Ikke hørt noen verdens ting. Ikke er dere hyggelig heller med svaret jeg fikk.
Styr unna!!!
Kjøpte en grill for ca. to uker siden. Fortsatt venter jeg på denne grillen. Så langt heller ingen oppdatert status fra hverken NetOnNet eller PostNord. Veldig dårlig service. Fikk først svar fra denne kundebehandleren Glenn om at de skulle sjekke saken. Men han må være et spøkelse. Ingen respons så langt.
Oppdatering: Grillen kom noen dager etter at jeg selv måtte etterlyse den hos Postnord. Men fortsatt ingen status eller oppfølging fra NetOnNet sin side. Jeg opprettholder derfor karakteren med en stjerne!!!
Kjøpte en Dreame A1 robotklipper som…
Kjøpte en dreame a1 robotklipper som ikke holder mål, har kontaktet kundeservice men får ikke hjelp med problemene jeg har med klipperen. Har også lagt inn 1 stjerne på klipperen, men min anmeldelse kommer ikke fram. De viser bare 4 og 5 stjernes kommentarer på klipperen.
Jeg kjøpte en skjerm hos de og fikk…
Jeg kjøpte en skjerm hos de og fikk problemer etter 1 måned, jeg gikk til Alnabru og leverte hos dem, den første sa det tar 1 uke og den andre sa 1-2 uker og den tredje personen sa 2-4 uker at jeg får skjermen tilbake, så sykt profesjonelle de folket jeg snakker med som gir meg 3 forskjellige svar, tydeligvis så tar det 2 uker å sende til verksted og verste delen var at den var ikke ødelagt bare i fargemodus 😄 anbefaler å ikke bestille her, første gang det har skjedd noe sånt og varen kom fra hos netonnet så veldig fint 👍🏼
Kjøpte et vaffeljern til jul da jeg…
Kjøpte et vaffeljern til jul da jeg skulle bruke det i mai,da vi var i syden i 3 måneder,,,det steker ikke på undersiden,og da jeg skulle reklamere på det og ikke hadde kvittering,fikk jeg ikke byttet det,,,,dårlig service🙈🙈😄
Reklamasjon ignorert
Reklamasjon ignorert
Sendte støvsuger til 4000kr til reprasjon, fikk retur at dette er kundens feil. Åpnet produktet og fant ut at feilen var en plastdel som var porøs og trengte erstatning. Pris for ny del kostet 130kr så dette fikser jeg selv, samtidig som jeg fikk bevist hvor lite kundeservice gjør for å hjelpe kundene. Kan ikke anbefales
NetonNet - NotorNot
Gode priser, men den verste kunderservicen som eksisterer på denne planeten! Bryr seg ikke om lovverk og forbrukernes rettigheter i forhold til blant annet garanti! Er bedre å betale 10% mer og kjøpe produktet fra en profesjonell butikk!
Defekt produkt og ikke-eksisterende kundeservice
Lerretet lot seg ikke trekke opp etter bruk. Umulig å få snakke med noen hos NetOnNet for å løse problemet. Lerretet er kassert og NetOnNet bannlyst. Bruk heller en leverandør med kundeservice og produkter som virker.
Måtte betale 80% gebyr uten å sitte igjen med noe
Les kjøpsbetingelsene nøye! Jeg måtte betale 395kr i gebyr for at jeg ikke rakk å hente ut pakken (7dager uten varsel fra PostNord over langhelg). De reklamerer med fri frakt og åpent kjøp, men hvis du ikke får hentet pakken så tar de 80% av kjøpsummen!
Var i kontakt med kundeservice for å finne løsning men ble bare møtt med svar om at det står i betingelsene.
FRYKTELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Jeg kjøpte en vindusvasker,som var helt ubrukelig. den sølte og lagde striper på vinduet og lagde også en forferdelig skrikelyd. jeg betalte 149,- i porto og returnerte den til adressen som sto i angrerettskjemaet deres, men det viste seg at det var feil adresse for retur, så jeg kjøpte da en ny retur i form av en adresselapp netonnet skrev ut til meg som da kostet meg enda 69,- da jeg kom på posten for å sette på den nye adresselappen, så viste det seg at jeg måtte betale 135,- for å få ut pakken . Jeg måtte altså betale 149,- for å sende den, deretter måtte jeg betale 135,- for å motta den i retur, for så betale 69,- for å sende den på nytt.
Bare for at Netonnet ikke ville hente ut pakken jeg hadde sendt feil. i tillegg vil netonnet trekke meg ytterligere et par hundre kroner eller mer for at jeg hadde prøvd produktet. da ble det ikke mange kronene igjen til slutt siden produktet kostet 890,-
Da ble jeg så lei at jeg ikke brydde meg om å hente ut produktet. og spurte hva som ville skje med det. jo det ville bli sendt til et lager for å bli destruert.!! så det var min siste handel hos Netonnet. De er ikke veldig gode på kundeservice, lite velvillig til å hjelpe. Jeg hadde en lignende opplevelse med dem for noen år siden, som hadde gått litt i glemmeboken, men nå husker jeg det igjen ..så helt greit å handle hos netonnet- helt til du må bytte eller returnere et produkt!! STYR UNNA!
Bestilte 1 vare
Bestilte 1 vare, pga treghet i deres systemer så fikk jeg verken kjøpsbekreftelse eller noe og la inn orderen en gang til, så endte jeg opp med dobbel bestilling. Kundeservice nektet åkanselere ene orderen da "den alleredevar pakket". Alt går i retur og handler heretter hos noen andre. Dårligere kundeservice skal man lete lenge etter. Tok kontakt med engang men null hjelp!
Alltid hyggelig kundebehandling og god…
Alltid hyggelig kundebehandling og god kvalitet til riktig pris.
Enkel retur/reklamasjon.
Har brukt Netonnet i mange år og kan ikke si annet.
Takler ikke reklamasjoner
Levering er ok. Men ved feil og reklamasjon har jeg opplevd dette som en svært useriøs aktør. Har nå ventet et halvt år på reparasjon av en robotgressklipper som sviktet etter en kort sesong. De har fått den tilsendt og ingenting skjer. Når jeg begynner å stille krav om levering og etter hvert heving av kjøp slutter de bare å svare. Netonnet sin reklamasjonspraksis burde vært et tema hos Tv2 hjelper deg. Mitt råd er å handle et annet sted.
Etter å ha vært trofast kunde
Etter å ha vært trofast kunde, alltid betalt med faktura og når jeg prøvde å få avbetaling på forrige kjøp som de ikke kunne ordne pga mer omfattende dokumentasjjon via kundeservice (som forøvrig er svenske) så betalte jeg likevel fakturaen som jeg alltid har gjort. Brått har de nå gjort meg betalingsudyktig og kan ikke lenger handle med faktura. Snakk om å skyte seg selv i foten. Her mista de en trofast kunde.
6 måneder med MARERITT !!! Styr Unna !
Det mest absurde som gir en bismak i munnen er at vi er nå tvunget til å gi "1" av 5 stjerner her på TrustPilot, da 0 stjerner burde vært et valg. Etter 6 måneders mareritt med ikke bare deres ikke-eksisterende "kundeservice" men særlig med deres "teamleder" personlig, vil denne saken trolig ende i Forliksrådet og retten etter samråd med Forbrukerrådet! Alt er skriftlig dokumentert som vil da bli presentert som bevis.
NB: denne anmeldelsen vil bli redigert med utfyllende informasjon, etter oppdatering i saken. Følg med. Inntil da, styr unna !