NetOnNet Anmeldelser

1 610

1,8

Bestilte varer med 1-3 dagers levering. Nå har det gått 11 dager og jeg har fortsatt ikke sett noe til det jeg har kjøpt og betalt. Mottok melding for 8 dager om at varene er sendt med PostNord. De ka... Vis mer

Bestilte to produkter som skulle leveres 8.juli. Valgte prioritert levering, fordi jeg skulle ha med produktene på ferie. I følge epost fra netonet har de leverte begge til transportør. I følge tran... Vis mer

En skygge av det net on net tidligere har vært, de har fått store problemer med kundeservice over lang tid nå... Tar en mannsalder og få svar på det enkleste spørsmål, samt en chat som er stengt 24/... Vis mer

Jeg bestilte en samsung tab s10 ultra, så viste det seg at jeg ikke kan bruke oled skjerm og mått sende den tilbake. ja det var litt vanskelig å få tak på kundeservice, men det gikk veldig lett å finn... Vis mer

1. Elektronikkfirma
  2. Mobiltelefonforhandler
  3. PC- og datatilbehør
  4. Elektronikkbutikk
  5. Kamerabutikk
  6. Butikk for stereoanlegg

Siden 1999 har vi i NetOnNet hatt tre mål. Å gi deg elektronikk til lave priser, alltid fri frakt og personlig kundeservice. Enten du handler på nett eller i en av våre butikker, skal du alltid kunne forvente den samme lave prisen, raske leveringen og gode kundeservicen. Vi gjør elektronikk tilgjengelig for alle, med et bredt produktutvalg og en prismatch som faktisk matcher prisene. Hvorfor gjøre det vanskelig, når elektronikk er så lett med NetOnNet?

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 610)

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Netonnet svarer ikke på mail

Netonnet sendte pakka med JokerNordPost. Nå har pakka ligget hos dem i tre uker. Sendte melding til Netonnet "kundeservice" for over en uke siden. Ikke fått svar. Sendte ny mail 3 dager seinere og kansellerte ordren. Ikke fått svar. Styr unna.

27. august 2025

Hei, og takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.
Vi forstår at ventetiden kan oppleves frustrerende, og beklager virkelig at du ikke har fått den oppfølgingen du forventet.

Vi er for tiden i en overgangsfase der vår svenske kundeservice tar over håndteringen av de norske henvendelsene. Dette medfører dessverre lengre behandlingstid på mange saker enn det vi ønsker. Vi jobber aktivt med å få på plass mer effektive rutiner slik at vi snart kan levere raskere og bedre oppfølging.

Takk for tålmodigheten din i denne perioden – vi setter stor pris på forståelsen.

Grusom kundeservice

Netonnet funker greit helt til du får et defekt produkt. Helt ubrukelig kundeservice, nesten umulig å få et ekte svar, de leser ikke hva du skriver og kommer med automatiske svar som ikke er relevante for situasjonen. Dette ble siste handel fra Netonnet for min del.

EDIT: Jeg har nå ventet over en måned uten å få et snev av hjelp, saken er nå hos forbrukertilsynet.

Hei, og takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Ubrukelig kundeservice i Norge... "Glenn"

Jeg har sendt dem emailer i 2 uker angående en garanti sak og de svarer ikke... Og de har lagt ned kundeservice på telefon i Norge...

Jeg kontaktet kundeservice i Sverige på telefon og fikk saken løst... Telefonnummeret deres er 004633488488 og koster 3kr minuttet.

26. august 2025

Kjøpte en pc for 20k som bare krasjer

Kjøpte en pc for 20k som bare krasjer. Den er inne på service for andre gang på samme feil og har nå være inne i to mnd og de svarer ikke lengre på mail. Vurderer forbrukerområdet.

27. desember 2024

Hei, og takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Dårlig service lite varer og sure folk

Postnord!

Om dere ikke slutter å bruke postnord handler jeg aldri hos dere igjen! Betaler for rask frakt 1-3 virkedager men tvn kom etter 10 dager å da var skjermen knust!

21. august 2025

Leverte inn prdoktet for service for…

Leverte inn prdoktet for service for flere mnd siden. De har sluttet å svare på mail. Umulig å få tak i de.

Styr unna denne butikken

19. august 2025

Useriøs kundeservice

Useriøs kundeservice
Jeg reklamerte et produkt jeg kjøpte, one blade, hvor hodet ikke lot seg feste på håndstykket. I steden for å undersøke det nærmere skyldte kundeservice bare på brukerfeil . Hadde de sjekket om et annet hode festet seg på håndstykket, så hadde de skjønt at det er noe feil med produktet. Men nei, enklere å skylde på ( den dumme) kunden.

14. august 2025

Hei, og takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Kjøpt mobil telefon net on net tvedt senteret

Kjøpt mobil telefon som skule ver greie og bruke i henhold til selgeren. Hadde ikke 5G en gang telefon var trege og jobbe med di enklaste oppgaver. Fikk beskjed eg kunne lesse meg opp på nettet før eg kjøpte den. Ikke de derfor har di selgere til og hjelpe med kjøpet så eg sleppe og sitte og lesse opp ? Fikk ikke byttet telefonen siden eg åpna pakken. Hvor i alle dager skal eg vite om de eg kjøpte fungerer i de hele tatt hvis eg ikke åpne det og ta i bruk !!! Helt bak mål opplegg og uerfarne selger dårlig kunde service.

7. august 2025

Hei, og takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Jeg kjøpte en mikrofon fra netonnet

Jeg kjøpte en mikrofon fra netonnet, men den var ikke god nok for meg. Så jeg sendte den tilbake og fikk pengene tilbake da de har åpent kjøp. Var problemfritt og de spurte ikke om noe. Veldig bra.

30. juli 2025

Aldri vært borti så skuffende og dårlig kundeservice…

Aldri vært borti så skuffende og dårlig kundeservice før. Sendte inn min tv som da var knapt 3 måneder gammel. Samsung sin OLED toppmodell S95d. Hvor det var noe galt med oneconnect boksen. Skulle tydeligvis aldri sendt inn hele tven.

Den kom tilbake med knust bakskjerm og fult av skitne fingermerker over hele tven fra verkstedet, hvor det er Elcare som Netonnet bruker til sine servicer.

Tven må ha fått seg et veldig hardt slag for å ha knekt bak der som den hadde gjort. Og med slik finelektronikk så er det jo umulig å vite hva slags følgeskader dette har gitt tven.

Så jeg ønsker ny tv eller heving av kjøpet. helt i henhold til forbrukerkjøpsloven.

Men Netonnet forholder seg tydeligvis ikke til forbrukerkjøpsloven og ingnorerer totalt mine emailer og bevis. De henviser bare videre til Elcare som igjen fraskriver seg alt av ansvar og sier at skaden kan ikke ha skjedd på deres verksted eller på transporten.

Det har snart gått 6 uker siden jeg sendte inn tven og saken har fortsatt ikke løst seg.

Kommer aldri til å handle fra Netonnet igjen! Tidenes dårligste og mest userriøse kundeservice!!

Bare å holde seg langt unna og heller handle hos de største med butikker..

Sign Petter Ormsettrø

22. juli 2025

Anbefaler ikke å handle her

Anbefaler ikke å handle her. Bestilte en elsparkesykkel for en stund siden og den virket bare et par uker. Prøvde å ta kontakt med kundeservice men ingen svar å få. Måtte kontakte svensk kundeservice for netonnet. De svarte med en gang og videresendte melding fra meg. Fikk svar fra norsk kundeservice etter flere dager at jeg kunne sende den i retur og betale 800kr for at de skulle sjekke den. De mente det var min skyld til skaden så derfor måtte jeg betale det. Hadde ikke råd til det da så endte opp med å kaste den. Dette er en stund siden men har glemt å skrive anmeldelse.

7. juli 2025

Styr unna!

Her må du ikke finner på å handle. Kjøpte en 86 tommer TV. Fikk denne levert etter litt om og men med PostNord. Desverre var skjermen knust ved levering. Kontaktet kundeservice, etter å ha gitt dem bilder i alle vinkler og what not som de spurte om har det vært tyst i 4 dager. Sitter nå med en diger pappeske i stua og er uten Tv. Anbefales absolutt ikke på noen måte!

8. juli 2025

Dårlig oppfølging og lang ventetid – kundeservice unngår kontakt

Jeg kjøpte en grill fra NetOnNet 10. juni 2025. Ved levering manglet det nødvendige deler, og en kritisk gasskobling var ødelagt. Allerede 19. juni meldte jeg dette inn. Siden da har jeg vært i kontakt med kundeservice gjentatte ganger – både via e-post og chat – men har opplevd svært mangelfull oppfølging og ingen reell fremdrift før etter nesten én måned.

Til tross for at jeg forklarte at grillen ikke kunne brukes uten denne delen – midt i sommeren – har jeg møtt lite initiativ til løsning. Når jeg i chat har påpekt dette og uttrykt frustrasjon over behandlingen, slutter kundeservice å svare eller avslutter samtalen. Det vitner om lav respekt for kundens tid og behov.

Jeg fikk til slutt beskjed om at de er rammet av sykdom og ferieavvikling. Det er selvfølgelig forståelig – men ikke et tilstrekkelig svar når man som kunde i praksis sitter med en ubrukt vare i flere uker, uten tilstrekkelig informasjon eller løsning. Det er heller ikke akseptabelt at man må purre gjentatte ganger for å få noe til å skje.

Jeg har sendt en formell klage og forventer at saken følges opp. Jeg forventer bedre service fra en stor aktør som NetOnNet, og håper andre slipper å oppleve det samme.

8. juli 2025

Butikk med forferdelig(nett)…

Butikk med forferdelig(nett) kundeservice! Jeg prøvde å kjøpe en symaskin med delbetaling, men de viste aldri hvor mange avdrag jeg skulle betale eller om valget faktisk ble godkjent. To minutter etterpå fikk jeg en e-post med informasjon om at bestillingen var godkjent og på vei – med hele beløpet som om det var én betaling! Hvordan kan de godkjenne en bestilling uten mitt samtykke, eller i det minste uten å informere meg ordentlig om betalingsmåten ble akseptert?
Jeg anbefaler ikke å handle her.

22. juni 2025

Grusom kundeservice

Grusom kundeservice! Helt umulig å få kontakt. Bruker også PostNord som er like ille. Absolutt siste gang jeg handler i dette rælet av en butikk.

17. juni 2025