NetOnNet Anmeldelser

1 608

1,8

Bestilte varer med 1-3 dagers levering. Nå har det gått 11 dager og jeg har fortsatt ikke sett noe til det jeg har kjøpt og betalt. Mottok melding for 8 dager om at varene er sendt med PostNord. De ka... Vis mer

Bestilte to produkter som skulle leveres 8.juli. Valgte prioritert levering, fordi jeg skulle ha med produktene på ferie. I følge epost fra netonet har de leverte begge til transportør. I følge tran... Vis mer

En skygge av det net on net tidligere har vært, de har fått store problemer med kundeservice over lang tid nå... Tar en mannsalder og få svar på det enkleste spørsmål, samt en chat som er stengt 24/... Vis mer

Jeg bestilte en samsung tab s10 ultra, så viste det seg at jeg ikke kan bruke oled skjerm og mått sende den tilbake. ja det var litt vanskelig å få tak på kundeservice, men det gikk veldig lett å finn... Vis mer

1. Elektronikkfirma
  2. Mobiltelefonforhandler
  3. PC- og datatilbehør
  4. Elektronikkbutikk
  5. Kamerabutikk
  6. Butikk for stereoanlegg

Siden 1999 har vi i NetOnNet hatt tre mål. Å gi deg elektronikk til lave priser, alltid fri frakt og personlig kundeservice. Enten du handler på nett eller i en av våre butikker, skal du alltid kunne forvente den samme lave prisen, raske leveringen og gode kundeservicen. Vi gjør elektronikk tilgjengelig for alle, med et bredt produktutvalg og en prismatch som faktisk matcher prisene. Hvorfor gjøre det vanskelig, når elektronikk er så lett med NetOnNet?

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 608)

151 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Useriøse svindlere!

Useriøse svindlere!! Kjøpte og betalte for et produkt for en mnd siden og har ikke mottatt varen enda. Umulig å komme i kontakt med noen på kundeservice da det ikke finnes noen. Ingen telefonnummer å ringe, ingen svarer på e-post, kun en ubrukelig Ai chatbot som man kan henvende seg til.

21. desember 2025

Svarer ikke på en uke på kundeservice

Svarer ikke på en uke på kundeservice, sender meg hårklipper med emballasjen løst i en større boks, altså ikke fylt opp hulrom med feks bobleplast, som ikke er annet enn en vits. Dårlig opplevelse, de må få inn fler og bedre folk evt bare skjerpe seg og drive seriøst

10. desember 2025

Horribel kundeservice

Umulig å få tak i dem på chat, mail og telefon. Jeg reklamert på et produkt og hørte aldri fra dem. Tok da direkte kontakt med Garmin, som sendte meg ett nytt produkt i løpet av en time etter første kontakt. Jeg sendte mail til netonnet for å fortelle at det hadde ordnet seg, og da bestemmer de seg for å svare meg.

17. desember 2025

Verste du kan gjøre er å handle her

Verste du kan gjøre er å handle her. Kundeservice er ikke eksisterende, har ikke tlf lenger, chatbot er ubrukelig, fikk ikke svar på email. Etter 14 dager eg har fortsatt ikke fått bestillingen min, noe som ble reklamert levert på 3 dager.

16. desember 2025

Elendig

Elendig, elendig, ELENDIG!!!!! Her må ingen finne på å bestille! Vanskelig å få tak i kundeservice og som er helt ræva! Får bare håpe de rydder opp! Tenker egentlig 0 stjerner.

27. november 2025

Holder ikke mål!

Først bestilte jeg fra netbutikken de slo seg ilag med, de leverte ikke. Så fant jeg at netonnet hadde samme vare på lager, og sender etter 1 - 3 dager. Dette er bare oppspinn og rett frem løgn. Venter fremdeles på bekreftelse etter 4 dager!! Svenskeide nettbutikker er skandinavias kineser nettbutikker!

8. desember 2025

Håpløst å komme i kontakt med…

Håpløst å komme i kontakt med kundeservice.
Kjøpte julegaver 24.11.25 og har enda ikke mottatt de. På sporing står det «feil i eksportdokumentasjon» og det er null svar fra kundeservice.
Ligg unna!!!!

6. desember 2025

Stort sett alltid fornøyd

Stort sett alltid fornøyd. Aldri hatt behov for å returnere eller reklamere. Men på grunn av manglende informasjon om noen produkter, vart det bomkjøp og retur. Men å returnere er et kapittel for seg selv. Mye må skrives ut, og jeg har ikke skriver.. :) Og så får man oppgitt to forskjellige adresser man skal returnere til, i tillegg til at man bare kan registrere en vare til retur..? Det blir en annen el-aktør heretter, dette er siste gang jeg benytter meg av netonnet. Helt håpløst å få hjelp av kundeservice.
***
Nedjustert til 1 stjerne. Håpløs kundeservice. Mangler varer, og ingen svar å få. Hadde gitt 0 om mulig

11. desember 2025

Helt elendig styr unna denne bedriften…

Helt elendig styr unna denne bedriften !!!!! har nå ventet en uke på at de skal sende varen min fra lageret og den er ikke sendt, umulig og komme i kontakt med et eneste menneske i kundeservice. Har sendt 3 mailer som er eneste måte og få kontakt med dem og har ikke fått svar enda.

10. desember 2025

Ekstremt dårlige greier

Bestilte pakke for snart to uker siden. Pakken er ikke sendt. Får ikke tak i kundebehandlere på mail, chatten er stengt og chatroboten er ekstremt lite hjelp i. Det står at man kan kansellere bestilling før den er sendt, på mine sider, men inne på mine sider er det ingen bestilling. Synd man ikke kan gi 0 stjerner. Dette er siste gang jeg handler her.

8. desember 2025

Styr unna

Har bestilt en julegave, varen er på lager og etter 9 dager er den fortsatt ikke sendt.

Å komme i kontakt med mennesker i dette firmaet er helt håpløst, her blir du sendt videre til en AI behandler som ikke kan hjelpe deg.

1. desember 2025

Manglende sending av ordre

Etter over ei uke etter mottatt ordrebekreftelse er varen ikke sendt. Dette er ikke akseptabelt oppførsel ovenfor kunder i 2025.
Ville valgt en annen nettbutikk.

9. desember 2025

Fraråder å handle hos NetOnNet

Jeg reklamerte på en TV og opplever NetOnNet som både vanskelig å få tak i og lite forbrukervennlige. Flere av tilbakemeldingene jeg fikk fra kundeservice og verkstedet deres er etter vurdering i strid med forbrukerkjøpsloven – både når det gjelder kostnader, ansvar og håndtering av produkt under reklamasjon. Dette er noe forbrukerrådet selv har uttalt i en samtale med de.

Et konkret eksempel: Jeg ventet over 10 minutter i chat for å snakke med et menneske. Agenten åpnet samtalen med «Hej, vad kan jag hjälpa dig med idag?», men svarte på spørsmålet mitt. Etter gjentatte meldinger fra meg endte det bare med «En medarbeider har forlatt samtalen.» Uten forklaring. Uten hjelp. Ingen oppfølging.

Det gir svært lite tillit når kundebehandlingen stopper opp og rettigheter skyves over på forbruker. I kundeservicemenyen viser de til en kundeombudsside, men den siden er jo selvfølgelig fjernet. De har ingen telefonnummer, svarer aldri på epost og har en chat åpen mellom 09-12 som de ikke en gang svarer på.

De har gode priser, leverer raskt, men det hjelper lite om du er galt og du forventer en kundebehandling som i det minste følger norsk forbrukerkjøpslov. Det gjør ikke NetOnNet, og derfor fraråder jeg alle å handle derfra.

4. desember 2025

Helt umulig å komme i ko takt med et…

Helt umulig å komme i kontakt med et menneske her. Har sendt inn en maskin for det var feil på den. Står at man kan søke på ref nr ingenting skjer.prøver chat og etter flere meldinger så kan man trykke for å snakke med et menneske..Prøvde flere ganger ingenting skjer.Så kommer det opp at chatten er stengt pga stor pågang...kan ikke nåes på tlf heller..anbefales IKKE.

4. desember 2025

Ryobi muttertrekker

Kjøpte Ryobi muttertrekker som ikke klarte å løsne mine hjulbolter. Det står i teksten at den er kraftig. Klagde men fikk beskjed om at åpent kjøp ikke gjelder etter 30 dager. Det hadde gått 37 dager siden kjøp og jeg hadde ikke prøvd den tidligere.

3. desember 2025

Fikk varene med en gang

Bestilte varer til pcen natt til søndag, valgte leveringen som kunne ta extra tid. Fikk varene allerede på onsdag! Rask levering, 0skader eller problemer med bestilling

3. desember 2025

Jeg kjøpte støvsuger

Jeg kjøpte støvsuger til 990kr
, plutselig klikker og slutter å fungere, sjekker alt før sender videre til servicen, finner ingen synlig feil.
sender til service, nå sier de at det var vårt feil, sitter med faktura på 1500kr. Hold dere unna.SCAM SCAM

24. november 2025

Elendig kundeservice

Kommer ikke til å benytte meg av netonnet igjen etter jeg hadde et defekt produkt og det var helt umulig å få kontakt med kundeservice. Har registrert saken og får ingen tilbakemelding og ingenting skjer.

11. november 2025