Bestilte varer med 1-3 dagers levering. Nå har det gått 11 dager og jeg har fortsatt ikke sett noe til det jeg har kjøpt og betalt. Mottok melding for 8 dager om at varene er sendt med PostNord. De ka... Vis mer
Bestilte to produkter som skulle leveres 8.juli. Valgte prioritert levering, fordi jeg skulle ha med produktene på ferie. I følge epost fra netonet har de leverte begge til transportør. I følge tran... Vis mer
- Elektronikkfirma
- Mobiltelefonforhandler
- PC- og datatilbehør
- Elektronikkbutikk
- Kamerabutikk
- Butikk for stereoanlegg
Siden 1999 har vi i NetOnNet hatt tre mål. Å gi deg elektronikk til lave priser, alltid fri frakt og personlig kundeservice. Enten du handler på nett eller i en av våre butikker, skal du alltid kunne forvente den samme lave prisen, raske leveringen og gode kundeservicen. Vi gjør elektronikk tilgjengelig for alle, med et bredt produktutvalg og en prismatch som faktisk matcher prisene. Hvorfor gjøre det vanskelig, når elektronikk er så lett med NetOnNet?
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Bruk Posten, ikke Post Nord
Det som må gjøres ! Dere må finne ny levandør/frakt selskap. Ikke bruk Post Nord. Di levere aldri etter avtale.
Bare skuff etter skuff når det gjelder Post Nord.
Nettonnet har levert feil produkt og kundeservice er totalt fraværende
Nettonnet har levert meg et helt annet produkt enn hva jeg bestilte og nekter å svare. Jeg har altså betalt 10 000kr for en lydplanke jeg aldri fikk og får ingen respons av kundeservice. Dette har nå pågått i 2 uker hvor jeg forsøker å få kontakt og jeg blir nødt til å ta saken videre til Forbrukerrådet om ikke jeg hører noe snart.
Ingen svar fra kundeservice
Ingen svar fra kundeservice. Sendte inn pakke med ødelagt utstyr som skulle ordnes på garantien - fikk beskjed av Posten at pakken ikke ble hentet og dermed returnert. Over en mnd. har gått og jeg er like langt når det kommer til internett-utstyret.
Styr unna er vel det greieste!
Delebetalings avtale er bare tull og dyrt, pass på.
Kan blir satt i fella av vilkårene til delebateling, ikke rentefri nei. Fort mye dyrere enn MasterCard. Pass på
Veldig dårlig kommunikasjon og jeg fikk…
Veldig dårlig kommunikasjon og jeg fikk ikke hva jeg har bestilt
Har holdt på å få returnere en…
Har holdt på å få returnere en Sodastream som var defekt siden 10.12.25. De bruker flere uker på å svare, når de først svarer så er det lite til ingen informasjon. Absolutt den verste kundeservicen jeg har opplevd. Sitter fortsatt å venter på pengene for den returnerte varen, men begynner å innse at de kommer aldri…
en ok erfaring.
Jeg bestilte en samsung tab s10 ultra, så viste det seg at jeg ikke kan bruke oled skjerm og mått sende den tilbake. ja det var litt vanskelig å få tak på kundeservice, men det gikk veldig lett å finne ut av det ved å sjekke nettsiden og følge instruksene. de har ingen gratis retur når du hever kjøpet. så måtte betale 130 kr for å sende tilbake. men når den først gikk i retur så tok det 2 dager før pengene ble returnert på vipps. ja tapte 130 kr på å sende i retur, men ikke sikkert jeg hadde fått det jeg betalte for den om jeg solgte på finn heller. etter alle disse dårlige meldingene her var jeg redd jeg ikke skulle se noen av pengene på flere uke. men det gikk greit. så kan ikke klage.
Tenkte for en gangs skyld jeg skulle…
Tenkte for en gangs skyld jeg skulle avvike fra komplett.
Å, hvor dumt det var.
Kjøpte en datamus, Razer Naga, mottok den defekt, rett ut av boks. Reiste vekk en måned på jobb og håpte "klikkingen" skulle gå seg til. Kom hjem og sendte en melding, tok en måned før svar.
Ikke hjelpsomme, sta og eneste måten var at dem skulle "bekrefte" at den var defekt var å sende dem inn til dem, eller kjøre til andre siden av norge for å levere den inn. Kunne ikke få en vurdering på et verskted, ikke filme at musen var defekt, ingenting.
Her må noe gjøres hos NetOnNet.
Forferdelig kundeservice, og om dem har sendt en defekt vare, burde dem være frempå for å få det forbedret.
Hold dere unna, vi har så mange bedre utvalg å velge mellom i Norge, og scoren dere ser her av NetOnNet reflekterer hvordan dem er, å behandle kundene sine.
Kundeservicen er en vits
Har kontaktet de for over en uke siden da det manglet del til Microbølgeovn som ble kjøpt. Denne del er helt nødvendig ved bruk.
Kjøpte støvsuger for 7mnd siden
Kjøpte støvsuger for 7mnd siden, så sluttet den brått å fungere. Sender mail, tar 2 uker før de svarer om at jeg må sende inn støvsuger. Ganske kritisk å ikke ha støvsuger i hele jula… Omsider får jeg beskjed om at jeg kan få tilsendt lånestøvsuger, men ikke sett noe til hverken min eller lånestøvsugeren siden jeg sendte inn støvsugeren min før jul.
Nå har de ikke svart på kundeservice siden 22 desember…
Umulig å få kontakt
Umulig å få kontakt med dette selskapet.
Har bestilt en vare til 3300 kr den 27/12/25. Fikk beskjed om at den skulle leveres den 02/01/26. Deretter utsatt til den 03/01, osv. Osv.
Nå er det den 13/01/26, har utallige ganger kontaktet de igjennom e-post uten hell. Telfonnummer har de ikke.
Har nå tatt kontakt med banken min som har sendt krav til netonnet og bestilt varen et annet sted. Hold dere langt unna. Kan bare tenke meg hva som hadde skjedd om jeg faktisk hadde fått produktet og hadde måtte brukt garanti eller reklamert - veldig glad jeg slapp den opplevelsen.
Dette er svindel
Dette er svindel. Bestilte og betalte på Vipps for en Garminklokke til 3500 NOK. Fikk ikke levert, null informasjon. Kansellerte og har fortsatt ikke fått penger i retur. Ingen å kontakte. Styr unna!!!!!
NetOnNet er noe drit
Bestilte en CPU Kjøler og der mangla det halvparten av skruene så jeg kunne ikke montere kjøleren. Helt umulig å kontakte dem å får ingen respons fra dem.
Jeg har ventet i to uker for svar på…
Jeg har ventet i to uker for svar på angrerett, Dette er noe med det verste kundeservice jeg har sett. Venter med å svare til angrerett går ut.
Står at varen er på lager
Står at varen er på lager. Betalt med vips men skjer ingenting! Styr unna!
Ødelagt vare men ingen hjelp
Kjøpte en hårklipper til sønnen min på 2 år. Den klippet ikke jevnt, lugger veldig og stoppet etter 10 minutter selv om det står 85 minutter igjen i display. Og andre gangen vi tok den frem så vil den ikke starte. Prøver å lade, men lager bare en svak durelyd. Også sier kundeservice at vi må sende den inn på service og betale selv hvis de finner brukerfeil. Men den var jo sånn når vi kjøpte den, og virket sløv og brukt fra før. Kommer aldri til å handle her igjen
Nedadgående kurve
En skygge av det net on net tidligere har vært, de har fått store problemer med kundeservice over lang tid nå... Tar en mannsalder og få svar på det enkleste spørsmål, samt en chat som er stengt 24/7 pga for stor pågang
Dette må de få i orden før jeg skal handle hos dem noen sinne igjen.
Svarer ikke på e-post
Jeg brukte angrerett å leverte produktet tilbake på Alnabru den 28.11.25 nå har det godt 5 uker og har enda ikke fått pengene overført tilabke til min konto. Har sendt dem 3 eposter men ingen svar. Det er helt håpløst og forholde seg til så dårlig kundeservice uten mulighet for å ringe dem.
Refunderer ikke beløp
Svarer ikke på kundeservice. Kansellerte en ordre før den ble sendt, fikk beskjed om at pengene skulle returneres etter 2-3 dager snart gått en måned fortsatt ikke penger på konto. Får ikke svar på mail.
Unngå så mye som mulig.
Unngå så mye som mulig. De leverer ikke som lovet, hentepunktene deres kan være upraktiske, og glem kundeservice – med mindre du liker å diskutere med en dum AI-chatbot. De svarer ikke engang på e-poster.