Myprotein Anmeldelser

345
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jsem neuvěřitelně spokojená a určitě si z MyProtein ještě něco objednám! Na doporučení kamarádky jsem si oblečení objednala o číslo větší, než běžně nosím, a všechno mi krásně sedí. Kalhotky jsem na... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Váš web není vůbec přizpůsobený na mobilní zařízení, seká se to, na tlačítka se musí klikat dvakrát, UX zero, a automatické nahrávání adresy nebo čísla karty nefunguje. Nejhorší webové stránky, co... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Při tvoření objednávky je těžké objednávat oblečení ve stejných barvách a ve stejných kolekcích - když vyberete barvu podprsenky, nejsou ve stejné barvě legíny a opačně. Možná by bylo dobré mít možno... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(345)

123 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lucie D byla velmi nápomocná

Lucie D byla velmi nápomocná, milá a pohotová. Moc děkuji za její pomoc a vysvětlení.

7. juli 2021

Hi,

We are really happy to see read this feedback from you and thank you for this review.

If you will have anything that you will need any help within the future, please do not hesitate to contact our customer service team through your online account and we will help you.

Dobrý den

Dobrý den, moc děkuji za pomoc, radu a rychlé vyřešení mého problému s odesláním balíčku - reklamace. Děkuji a jsem s pozdravem. Iva Eisnerová

Hello, thank you very much for your help, advice and quick solution to my problem with sending the package - a complaint. Thank you and best regards. Iva Eisnerová

6. juli 2021

Hi Iva,

Děkuji za pomoc Lucii D

Děkuji za pomoc Lucii D. při vrácení zboží. Obratem podala informace, které nejsou k dispozici na internetových stránkách.

6. juli 2021

Dobrý den Jano,

Jsme opravdu rádi, že si přečteme tuto zpětnou vazbu od Vás a děkujeme vám za tuto recenzi.

Pokud budete mít v budoucnu cokoli, co budete potřebovat, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis prostřednictvím vašeho online účtu a my vám pomůžeme.

Lucie D.

Skvělá domluva s Lucií D. přes Messenger (přijde mi, že tam komunikace funguje líp než přes jejich stránky), rychlá odezva a vše hned vyřídila.

23. juni 2021

Svar fra Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

This is what I love to hear regarding your buying experience.

Have a good day,
Matt

Super skušenost

Super skušenost. Lucie zařídila proplacení celného řízení v hodnote 640 Kč. Moc děkuji.

15. juni 2021

Dobrý den Barboro,

Veľmi milá a ochotná

Veľmi milá a ochotná. Ďakujem za pomoc!:)

10. juni 2021

Dobrý deň Diana,

Sme naozaj radi, že si môžeme od Vás prečítať spätnú väzbu, ďakujeme Vám za túto recenziu.

Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, neváhajte kontaktovať náš tím zákazníckych služieb prostredníctvom svojho online účtu a my Vám pomôžeme.

Prajeme krásny deň.

Feedback Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very good support from Lucie D.

Very good support from Lucie D. I had problem with returning and she solved very fast. Thx

7. juni 2021

Hi,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Díky paní Lucii mi zásilka přijde

Díky paní Lucii mi zásilka přijde, oceňuji rychlou komunikaci přes FB.
Moc děkuji

4. juni 2021

Dobrý den Liduško,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paní Lucie mi pomohla vyřešit vrácení…

Paní Lucie mi pomohla vyřešit vrácení zboží i když jsem popletla email. Byla milá a vřele komunikovala. Moc děkuji a doporučuji.

1. juni 2021

Dobrý den Sabino,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Komunikovala jsem ohledně nedoručené…

Komunikovala jsem ohledně nedoručené objednávky s Lucií D. Problém byl během chviličky vyřešený.
Především oceňuji téměř okamžité reakce pomocí zpráv FB stránce MyproteinCZ.
Děkuji

25. mai 2021

Svar fra Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

This is what I love to hear regarding your buying experience.

Have a good day,
Matt

Vrácení zboží

Moc děkuji slečně Lucii D., která mi poskytla informace ohledně vrácení zakoupeného zboží. :)

21. mai 2021

Dobrý den Michaelo,

Komunikovala jsem s paní Lucií D

Komunikovala jsem s paní Lucií D. Je opravdu milá a vstřícná a ačkoliv nebylo v jejích silách nějak ovlivnit můj požadavek, nabídla alespoň příjemnou kompenzaci v podobě bodů na další objednávku. Jsem ráda, že se mezi marketingovými asistenty najdou stále milí a ochotní lidé.

20. mai 2021

Příjemná komunikace

Příjemná komunikace! Vše vysvětleno, chvalim personal 😊

18. mai 2021

Dobrý den Zuzano,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paní Lucie mi pomohla s vyřízením…

Paní Lucie mi pomohla s vyřízením vrácení zboží a poslala mi všechny potřebné dokumenty k vrácení. Vše rychle a bez čekání.

18. mai 2021

Dobrý den Martino,

Děkuji Lucii D.🤗

Děkuji Lucii D., která byla velmi nápomocná při mém problému s vrácením produktu. Bez její pomoci bych si s tím neporadila. 🌼

11. mai 2021

Dobrý den Karolíno,

Moc děkuji Lucii za pomoc🌸

10. mai 2021

Děkuji asistentce Lucii D

Děkuji asistentce Lucii D. za bleskurychlé vyřešení mého problému s vrácením zboží. Také oceňuji vrácení balíčku ZDARMA.

7. mai 2021

Dobrý den Romano,

Spolehlivý e-shop

Spolehlivý e-shop, rychle a prozakaznické řešení případných problémů.

7. mai 2021

Dobrý den Niku,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maximální spokojenost s pracovníci Lucie D.

Moc děkuji ochotné a milé pracovnici Lucii D, za vyřízení mého problému. S ničím nebyl problém, vše mi bylo vysvětleno, zodpovězeno. Skvělá práce 🌷.

6. mai 2021

Dobrý den Markéto,

Spokojenost

Mockrát děkuji Lucii D. za milou komunikaci a vyřízení vracení zboží . Velmi rychle komunikuje a se vším skvěle poradí. Bez její asistence bych asi zboží nedokázala vrátit . Oceňuji dopravu zpět zdarma . Ještě jednou mockrát děkuji Lucce za pomoc . 🙏🏻🤩🥳

Hezký den přeji

Kristýna

2. mai 2021

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv