Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for tilberedelse til punkt og prikke - men kødet var som gummi... Vis mer
Se hva andre synes
Vi bestilte på Wolt fra MENU Hjerting og de overholdt ikke erstatningskravene overhovedet. Sagde derefter de ville sende kompensation med, men det var der intet af heller. De var heller ikke villige t... Vis mer
Fremragende nytårsmenu fra Menu Holbæk for 3 gang i træk . Alt var igen super , super lækkert og nemt , at håndtere . Tak til udviklerne af menuen , personalet der fremstiller det og dem der di... Vis mer
Råddent kød. Menu Langenæs Aarhus For to dage siden købte jeg tre lammekoteletter hos Menu Langenæs Aarhus. Ved åbning af pakken bredte der sig en stank af råddent kød I dag henvendte jeg mig så i... Vis mer
Købte ind til min mors 9o års…
Købte ind til min mors 9o års fødselsdag i fiskebutikken i Meny i Domus Vista. Jeg var ikke helt tilfreds med varen, så jeg klagede min nød. De beklagede meget, forklarede fejlen og sagde, at jeg naturligvis ville få mine 5oo.- igen og en fin flaske god portvin til min mor, som et plaster på såret. Alle kan lave en fejl, men fin behandling. Min mor fik oven i købet et fødselsdagskort til portvinen. Fin service
Fortjener 0 Stjerner
Menu-butikken på Tårnbyvej 51 har nok det mest flabede,ubehøvlede uvenlige og dårlige personale jeg indtil nu har oplevet i mit liv!!!.
Deres viden og holdning til begrebet kundeservice er mindre end hos en middelstor Perlehøne!!..
Blandt utallige negative og dårlige oplevelser hos dem kan jeg især nævne måden de driver deres "Postbutik" på-de yder NUL kundeservice dér-laver deres egne åbningstider for postbehandling og service og møder bare generelt deres kunder med en fjendtlig,sur og MEGET dårlig attitude!.
Jeg har 3 gange tidligere klaget til PostNord om dette-og dags dato har jeg indberettet en 4. klage over deres måde at behandle mig og andre på som betalende kunde..
Jeg kommer ALDRIG til at benytte mig af dem mere!!!.
Gid denne modbydelige butik vil lukke meget snart!!!.
Delikatessen i Menu Fredericia
Delikatessen i Menu Fredericia
5 stjerner for aldeles velsmagende og flot anretning af tapasbakker til vores familiekomsammen lørdag den 25/7.
Alle deltagere var begejstrede og nød maden.
Min bedste anbefaling og tak fra os alle.
Jeg har lige været i Many Tårnbyvej
Jeg har lige været i Many Tårnbyvej. På gulvet er der markeret afstand ved kasselinjen. Det er så IKKE noget de ansatte respekterer. Jeg holdt afstand til den for an mig, da en ansat stillede sig 40 cm. bag mig. Da jeg påpegede det, var der ikke forståelse for det, som om vedkommende aldrig havde hørt om at holde afstand. Hverken den, som stod i kassen eller den, der stod ved posten, var til nogen hjælp. Hvorfor er der de proforma afmærkninger, når personalet skrider på kundernes sikkerhed?
Måske den anden stjeren er for meget…
Måske den anden stjeren er for meget pt, men regner med de kunne lave om på de færdigretter de har, som de har i alle butikker butikkerne..altså Coop's butikker..d
Der wr det samme trælse hunde-æde igen,igen,igen..det minder om TV, genudsendelse igen.
Man er træt med træt på.......
Fint smørrebrød til prisen
Fint smørrebrød til prisen, kun Ida Davidsen kan få 5 stjerner ;-)
Menu er en dejlig butik i Sæby
Menu er en dejlig butik i Sæby. Men deres telefon service er en narresut. Ingen svare i de forskellige afdelinger, og ingen reaktion på indtalte beskeder på telf.svaren.
Larve i min mad.. hvad med et undskyld??
Menu Rødovre Centrum
Jeg er skuffet og overrasket over den behandling jeg fik efter jeg gik ned personligt i butikkens delikatesse, for at fortælle om det problem jeg havde givet en anmeldelse om. Nu kommer den også her ind..
Normalt synes jeg butikken står flot og har før købt i deres delikatesse med fronten mod centret. Men det vil jeg ikke gøre igen! efter jeg fredag den 19/6, havde købt en bagel med til mit arbejde som frokost, da jeg åbner den og har spist lidt af den, kravler der en levende larve ud ad mit salatblad, som jeg heldigvis havde taget ud. Så hvor mange larver har jeg så spist?
Det er en fejl der bare ikke må ske!.. det er dybt uappetitligt, samt spild af penge og mad..
Jeg vælger at fortælle dem det personligt også igår den 26/6 og får så af vide, at det må man forvente når man har friske råvare i.
I stedet for at lytte og beklage, står hun ved, at det kan man forvente alle steder der bruger friske råvare. Undskyld, men en råvare kan godt være frisk, men skyllet ordentligt.. dyr hører ikke til i mad der er behandlet, lavet og sælges. Jeg står selv i butik og er dybt chokeret over en behandling og flabenhed man kan møde. Og især når jeg kan se, at kokken tilfældigvis står bag ved i køkkenet og kigger og lytter, kom dog ud og beklag...
Sur medarbejder
Havde bestilt 12 stk. smørrebrød i menu Viby Sj. Havde bestilt online 5 dage før. Kom ud for at hente min bestilling, men den unge dame var forvirret og spurgte hendes overordnet, der på en meget hoven og nedladende måde benægtet at jeg havde bestilt. Jeg fandt så min mail bekræftelse frem og hun hverken undskyldte eller beklaget oplyste at jeg så bare kunne få nogle af dem de havde. Jeg blev meget paf over ikke lige få en lille undskyldning, vi kan alle lave fejl, men dette her var nærmest kunden der havde tilladt at bestille, sagde til den unge dame der i øvrigt var høflig og sød at det var lidt for dårligt når man havde bestilt, hendes overordnet råbte over for hendes plads at jeg ikke skulle skælde den unge dame ud, hvilke jeg overhovedet ikke gjorde. Følte mig virkelig dårlig tilpas, hvilke jeg egenligt ikke skulle gøre, da dette ikke var min fejl. Kan kun konkludere hvis man har lært at arbejde i servicebranchen må man prøve at yde service og give en undskyldning når der er fejlet.
Menu, Skanderborgvej, Aarhus er elendig
Menu, Skanderborg vej, Aarhus. Sjusket Corona adfærd hos såvel kunder som butik. Man skal lede efter afspritning. Folk ser den ikke, hvor den står. Der er ingen adskillelse mellem båndene, når man pakker sine varer.
Oven i dette er ekspedienterne ved tobak alt for højt snakkende, også om private ting. De laver øjne af kunder, der fex vælter noget. Absolut det ringede sted at handle i området
Smilende kassemedarbejder.
Når vi (min søn og mig). Handler i menu i Virum, sidder der en ung pige i kassen, som er utrolig smilende, venlig og service minded. Når vi forlader butikken er vi i bedre humør - end da vi kom. Og vi siger hvergang. Tænk hvilken forskel et smil gør for os resten af dagen.
Ingen hjælp og ingen varer 2 uger i træk
2 fredage i træk
Ingen hele rødspætter når i åbner selvom de er i reklamen. Vi får at vide at i ikke tager alle tilbud hjem grundet corona.
Og nej det er tydeligt.
Vi manglede også jeres store bakke kyllingfillet til ca 120 kr
Hvorfor er der Max 1 stk på flere ting i butikken (til tilbudspris) dette står der intet om i reklamen (rejer, marcipanbrød)
Når man når kassen skal man stå i kø ovre i kiosken.
Herefter kaldes en til kassen grundet køb på ca 1600 kr. Tilbage derover, venter og venter.
Frost ender jo med at tø op før man når hjem.
Vi har altid købt ind ved jer i Viborgs vestby.
Men efter ombygning er alt blevet dyrere og de billige alternativer til mærker er ofte ikke at finde mere.
Vi er faktisk så skuffede at vi muligvis ikke kommer igen
Tårnbyvej s menu er et dejligt sted
Tårnbyvej s menu er et dejligt sted, gode vare og jeg er tilfreds, indtil i dag hvor en medarbejder mødte ind og 2 andre medarbejder, stod og viskede tiskede om hende der lige var mødt ind kl 10, at hun bare kunne få fingeren ud af en hvis del og der gå ikke længe før hun opdager der ingen poser er i hendes kasse.... Og igår osv MEGA DÅRLIG STIL I DET HELE TAGET
MENU påstår at fejl skyldes GLS. MON DOG???????????????
Menu får rigtig meget skældud for deres elendige varer, men deres SÅKALDTE SAMARBEJDE med GLS er også en skandale.
Jeg har nu 10 gange indenfor 2 (to) måneder oplevet, at varer, som skriftligt var oplyst leveret til MENU, Nordens Plads, IKKE kunne findes af personalet i butikken.
Jeg har af den grund konsekvent valgt at få mine postordre-varer leveret til GLS' pakkeshop på Toftegårds Plads, hvor personalet er LANGT MERE professionelt og hurtig og dygtig til at finde de lovede varer. Men desværre kan kunden ikke altid bestemme leveringssted (GLS påstår FEJAGTIGT) at Nordens Plads er nærmere min bopæl (Horsekildevej 51) end Toftegårds Plads.
Hvis ikke jeg får en beklagelse og forklaring jeg kan stole på, må jeg fastholde min beslutning om ALDRIG MERE at handle overhovedet i MENU
Gælder alle Menu'er.
Gælder alle Menu'er.
Menu har åbenbart solgt sin sjæl og gået med på bølgen med at deres kød skal være Halal. Dette har hermed kostet jer i hvert fald 2 kunder og jeg vil med glæde fortælle resten af min omgangs kræs om dette. Jeg kommer ALDRIG til hverken at handle i en Menu mere ej heller vise min støtte til Halal. De har sågar været så snu at lave det berømte Halal mærke så lille at man nemt kan overse det og så har de som udgangs punkt placeret det på bagsiden af produkterne.
En skam det er kommet der til, jeg har ellers altid elsket at handle i Menu.
Vi har handlet det meste af vores…
Vi har handlet det meste af vores dagligvarer i menu vorupør i mere end 25 år og vi har mange gange oplevet at få fordærvet oksefars med hjem. Idag var ingen undtagelse. Jeg købte en pk. med 400gr. fars der var pakket d.2 og jeg så købte d.3 og der stod på den at det skulle bruges inden d.9......
Jeg har ikke fantasi til at forestille mig hvad der var sket hvis jeg havde ventet til d.9 for det var så fordærvet at ikke engang katten ville spise det.!!!
Fra idag lægger vi vores dagligvarerhandel et andet sted.
Menu Tårnby
Menu Tårnby. Dårlig behandling.
Skulle afhente 1 pakke fra Postnord. Var til afhentelse fra 04-12-2019 kl. 13,00. Jeg ankom til butikken kl. ca. 16,00. Efter at have stået i kø med ca. 15 numre før mig, hvilket tog ca. 30 min, fik jeg besked på at de havde for travlt og derfor var pakken ikke kommet på hylden endnu, men stod ude i gården. Jeg kunne komme igen i morgen.
Det er simpelthen for dårligt. Menu må vide der er travlt i denne tid med pakker, og så må de sætte det personale på, der er brug for.
Menu
Menu, Risskov Tornebakken,
Ekstrem forskelsbehandling af kunderne! Varer der kontinuerligt er lagt ud men som er for gamle. Frugt og grønt med mug på. Efter kl.16 er det underbetalte ung-arbejdere der tager over,som ikke har styr på noget som helst,og derfor får man en lad holdning overfor dem da de aldrig gør sig umage! Værste kunde-betjening jeg har set længe! Priserne er højere "pga den høje service,problemet er bare,der er mere service,flere smil hos f.ex Rema hvor alt er til halv pris!!
DYBT RYSTET!
DYBT RYSTET!! (Tornebakken, Risskov).
Jeg er simpelthen så chokeret lige nu over deres opførsel,at mine hænder ryster! Jeg,min nu afdøde mor,og stedfar,har vitterligt lagt FLERE tusinde Kr.hos Dem gennem årene! Jeg forblev en loyal kunde. I formiddag så jeg et ægge-ur som jeg,(på forhånd!!),>havde< bestemt mig for at købe,-jeg tillod mig at pille den ud for at se hvilket batteri der skulle i,jeg kunne ikke se det udenpå og der var ingen service medarbejder der tilbød sin hjælp.Jeg ved da godt,at jeg bliver filmet,men tænkte det ikke gjorde noget når jeg HAR bestemt mig,samt lod den blive på hylden til jeg havde handlet færdigt,så jeg ville komme tilbage da jeg havde tunge ting i kurven der let ku' smadre uret!. På vej fra grønt-afd.,bliver jeg dog stoppet af en EXTREMT vred mand som var HELT oppe at køre og råbte højlydt! To Danske "slagter damer" ledsager ham,jeg bliver aggressivt tvunget til at gå hele vejen ind på Deres kontor mens alle glor på mig!!Jeg har handlet der i årevis,jeg har en ren straffeattest,og jeg havde ikke stjålet noget!! Han spørger,"havde du tænkt dig at købe dette?" Og jeg siger "ja",men han tar' så bare uret fra mig og kigger vredt på mig mens den ene "slagter-dame" skælder mig ud!! DYBT RYSTET,får jeg at vide,at "FOLK SOM JEG"???,"Ikke er velkomne!!". "Miin slags"?? D.V.S. udlændinge!? Jeg havde pænt tøj på,osv, lugtede ikke af sprut/røg el. lign.Politiet blev ikke engang tilkaldt,og jeg fik endda lov at handle færdig,men "miin slags",er "ikke velkommen mere". Jeg er udlænding,men har boet i DK det meste af mit liv. Han råbte mig ind i hovedet og lod mig ik tale færdig,og jeg er efterladt med en mild form for PTSD,dybt seriøst.
INGEN fortjener sådan en behandling!!!
MENU - Solrød
MENU - Solrød
Fremragende service fra slagterafdelingen. Min kone havde købt 3 oksefilet, men da vi havde lavet den første måtte vi konstatere at kødet ikke var særligt mørt som forventet.
Slagteren udviste fremragende kundeservice og tog de 2 resterende stege retur, samt gav kompensation for dem alle 3.
Tak for god service, vi er bestemt ikke skræmt væk :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.