Melincollectors Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middels

Useriøs virksomhet. Burde stoppes.

Jeg hadde ekstremt vondt i ryggen i det jeg skulle forlate legekontoret. Sekretærene forslo at jeg bare skulle dra uten å betale, så ville jeg få en sms på egenandelen og skulle slippe noen form for gebyr/fakturagebyr hvis jeg betalte innen 24 timer. Jeg mottok aldri noen sms eller mail, men fikk noen dager senere regning i posten på egenandelen og fakturagebyr på kr. 71. Når jeg leser andre anmeldelser, stemmer jo det ganske godt med hvordan dette firmaet driver.

13. juni 2023

Melin Collectors = Jesper Melin Ganc-Petersen = Convene Collection

Privat eid firma som har gjort avtale med legekontorer, om å kreve inn egenandelen du må betale når du har besøkt legen din.

Negativ Internett omtale, medførte at eier Jesper Melin Ganc-Petersen skiftet navn på sitt firma, fra Melin Collectors til Convene Collection. Han ønsket ikke å få sitt personlige navn MELIN koblet til denne "lovlige svindelen".

Melin Ganc-Petersen har tjent seg søkkrik på å plyndre svake i samfunnet. Eldre som har problemer med dagens digitale betalings-løsninger, herav eldre med demens/alzheimers, er en av hans gullgruver. Han flår de og tjener rått på purregebyrer og inkassosalærer.

Med viten og vilje sender han ikke SMS påminnelse, for om du husker å betale, taper han penger.

Han varsler kun ihht minimumskrav i loven, i håp om at mange ikke får med seg varselet. Samt gjør diverse krumspring slik at de svake i Norge som ikke klarer/orker å følge opp urimelige gebyr-krav de mottar fra Jesper Melin (Convene), i maktesløshet bare betaler det Jesper Melin Ganc-Petersen krever.

Her er eksempel på 2 nett artikler du bør søke opp:

1. Han tjener seg søkkrik på inkasso
2. Inkasso: Politi er fortvilet over småkravene de er tvunget til å inndrive

Sitert fra den ene artikkelen:
"- Melin Collectors (...) skor seg på de som er såpass utafor når de er hos legen, at de overser betalingsautomaten og heller ikke får med seg betalingsoppfordringen etterpå, skriver seksjonssjef Monica Lægreid ved Østfold politidistrikt til Nettavisen.

Hun jobber ved namsmannen i Moss, og sier at ansatte hos namsmannen i Norge er fortvilet over praksisen der småsummer blir krevd inn til store problemer for skyldnere."

25. august 2022

Convene bidrar til dårlig helse

Folkene bak Convene (tidligere Melin) har tjent seg styrtrike) på bekostning av, i all hovedsak, de kronisk syke, de svakeste i samfunnet og de med dårligst betalingsevne. Dersom man har problemer med å få betalt en regning tidsnok (f.eks i januar, når man som kroniker allerede har brukt over tusen kroner hos fastlege, noe som er mye for en med inntekt under fattigdomsgrensen), så får man ikke tilsendt noe purringer i posten på den der siste regningen, eller noe varsel om innkasso. Det første brevet man får fra dem er det faktiske innkassokravet, og det kommer så fort at de har blitt tatt av finanstilsynet for å ha sendt ut inkassokrav for tidlig. Når man ser sumnene på kravet skjønner man også fort hvorfor de har blitt tatt for å kreve inn for mye i inkassogebyr. Man skjønner at de skjønner at de driver en ulovlig operasjon, for dersom man kun betaler for selve legetimen, og gir blaffen i deres trusler (ja, man utsettes for regelrett verbale trusler fra de "hyggelige" kundebehandlerne) om rettsforfølgelse og tvangsinndrivelse, så skjer det ikke noe mer med saken. Det tør de vel ikke. Men det er nok mange eldre, uføre og andre syke mennesker de klarer å lure for mye penger ut av. Og av den grunn er det totalt uetisk at så å si alle landets legekontor og legevakter bruker Convene som sin betalingsoperatør. Det å gi pasienter ekstra (unødige) finansielle bekymringer er å bidra til uhelse. Jeg ser frem til den dagen legene selv tar dette innover seg og gjør noe med situasjonen.

2. februar 2022

Uetisk selskap

Selskap som spekulerer i at folk glemmer å betale, gamle som ikke forstår osv. Tjener seg rike på at folk er syke, ved å være raske på å sende ut dyre betalingsvasler.
Det som gjorde meg forbanna var da dems betalingsautomater nektet å lese av Visa kortet mitt og jeg endte med et ekstra faktura gebyr på rundt 50kr. Kredittkort kort tar den heller ikke. Frekk maskin! Frekt selskap. Ingen legesenter burde ha slike makkverk av betalingsautomater.

17. november 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (10 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis