Fraud, Fraud, Fraud This Mars Solar running a scam, these people are fraud and you should be aware not to send money or do business with them, they will take your money and will never send what you... Vis mer
Se hva andre synes
Momenteel is ervaring enkel nog via mail en een bevestiging. Heel vlotte en sympathieke verkoper genaamd Ali, deze zoekt alles voor je uit. Ook telefonisch zijn we vriendelijk geholpen. Hopeli... Vis mer
Selskapet har svart
Beste mensen BLIJF BIJ DEZE BEDRIEGERS WEG!!!!!! Zonnepanelen en batterijen laten plaatsen ,heeft bijna 2 jaar geduurd om gekeurd te krijgen. Aangezien MARSSOLAR daar verantwoordelijk voo... Vis mer
De installatie blijft uit en niemand geeft meer antwoord. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Mars Solar failliet zou zijn en dat ze komende weken hun faillissement gaan aanvragen. Hierdoor zijn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Leverandør av solenergiutstyr
- også i
- Leverandør av fornybar energi
- Solenergientreprenør
- Solenergileverandør
Skrevet av virksomheten
De filosofie van MARS SOLAR is simpel en doeltreffend: “laat de zon niet voor niets opgaan!”. MARS SOLAR heeft als doel om iedereen op verantwoorde en doeltreffende wijze van duurzame energie te voorzien. Zo als we al jaren doen, blijven we samen de mensen op een doeltreffende manier bewust maken van de positieve voordelen van hernieuwbare energie. Op die manier maken we samen België een stuk groener en bespaart u ook nog eens op uw maandelijkse energielasten! Alleen samen kunnen we jou helpen besparen op je factuur en zo zorgen we ook voor een groener België.
Kontaktopplysninger
106 kerkstraat, 9050, Gentbrugge, Belgia
- 09 286 35 76
- info@marssolar.be
- www.marssolar.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tevreden
Tevreden met al het werk die de werknemers hebben uitgevoerd, alles heel mooi uitgelegd en altijd telefonisch heel goed geholpen bij bijkomende vragen. De installatie is ook heel goed verlopen.
Ik wil hierbij ook nog een een dikke pluim geven aan Fleur, bedankt voor uw tijd!
Groetjes
I.

Vlotte samenwerking & vriendelijk personeel
Mijn samenwerking met mars solar is super vlot gegaan. Probleemloze plaatsing & vlotte communicatie bij al mijn vragen! Ik ben super tevreden en ik raad Mars Solar zeker aan!
Groetjes
Charlotte v.D

Svar fra marssolar.be
heel tevreden van de firma
heel goede firma goede nakoming en plaatsing van de 16 glaspanelen 2batterij samen 10Kw en omvormer en dat in juli 2021 waarbij mijn batterij oplaat zelfs bij klaar weer dus niet alleen bij zonlicht heb ze ondertussen 2 jaar en elk jaar krijg ik geld terug van mijn elc.leverancier dus nog een minuut spijt van de zonnepanelen kan ik iedereen aanraden grt. yvan

Top!
Samenwerking met Mars Solar was heel vlotjes, communicatie liep goed en installatie verliep zonder fouten. Dank aan Fleur voor de extra service. Aanrader!

Svar fra marssolar.be
Van bestelling tot plaatsing alles vlot…
Van bestelling tot plaatsing alles vlot verlopen, na de installatie goed geholpen geweest met de premie. Blij met onze keuze !

Svar fra marssolar.be
Zeer correct en perfecte installatie…
Zeer correct en perfecte installatie met opslagcapaciteit

Kei blij met Mars Solar
Kei blij met Mars solar. Mo en Joyce zijn vandaag gekomen om mij te helpen met de app te installeren op mijn nieuwe gsm. Merci!
In ben echt blij met mijn zonnepanelen en de service. Ik ben al klant sinds 2021 en al 2 jaar tevreden.

Alles is tip top!
Alles is tip top inorde ! Hele vriendelijke mensen van verkoop , plaatsing . We raden iedereen mar solar aan ! Vriendelijke groet
Fam. Baele

Ervaring met Mars Solar en hun oplossing
De thuis batterijen zijn geplaatst i november 2022.
Keuring is gekeurd doch wegens afwezigheid van enkele plannetjes afgekeurd. Navraag gedaan waar de plannen bleven geen resultaat. Plots toch een melding gekregen dat de installatie was goedgekeurd.
Van in het begin hebben de batterijen nog voor geen minuut gewerkt. Vragen om iemand terplaatse te komen geen resultaat. Wij wachten nog steeds. Mijn nuttige raad voor mensen die thuisbatterijen willen ga ergens anders. Voor Mars solar ik hoop dat u de mensen die voor u werken beter behandeld dan uw klanten.
Daags na deze review kreeg ik telefoon van de manager van Mars Solar. Deze persoon was begripvol
en excuseerde zich over het verloop van de installatie. Binnen de week kwam een technieker het probleem oplossen. Deze had hiervoor geen 20 minuten nodig. Momenteel werkt het systeem correct. Mars Solar heeft mij voor de voorbije maanden een compensatie beloofd, wat ik ten zeerst apprecieer. De nazorg blijkt dus na enkele maanden toch goed te werken.

Svar fra marssolar.be
Communicatie binnen dit bedrijf is een…
Communicatie binnen dit bedrijf is een HEEL groot probleem. Ik geloof niets meer wat ze zeggen, want ze komen toch hun beloftes niet na.
De zonnepanelen zijn gelegd eind februari '23. Zeggen die mannen mij dat de dag erna de installateur komt voor de omvormer en batterij. Je blijft een hele dag thuis, niemand gezien. Je belt naar de firma en krijg je te horen dat je niet op de planning stond. Gingen bellen voor een datum. Uiteindelijk komen ze 3 weken later (voor omvormer en batterij), maar kan het niet aangesloten worden. Dit gingen ze na het weekend komen doen. Je kan het al raden, die maandag niemand gezien.
Een dikke week later (we zijn dan al 04 april) komt de installateur alles aansluiten. Een woordje uitleg krijgen we niet, we gingen een mail krijgen met alle nodige uitleg, welke app we moesten installeren,...
Ik wacht tot op vandaag (20 april) nog steeds achter deze informatie.
Ondertussen had ik op 11 april gebeld om te melden dat de zekering van de batterij constant afsprong. Ook daar heb ik nog geen reactie op gekregen. Hebben ondertussen met onze electricien de oorzaak gevonden.
Heb nu vandaag nogmaals een niet al te lieve mail gestuurd want mijn geduld is op.
Ben niet tevreden hoe alles is verlopen en zal ze ook niet aanbevelen aan mijn vrienden.

Niet doen!!!
Eerste keer dat man van Mars Solar me uitleg komt geven: wauw, klinkt super! Ik ga er volledig in mee en ga akkoord met plaatsing zonnepanelen. Ik betaal een voorschot van €5900. Deze zouden vorige week woensdag geplaatst worden.
Ik heb toen speciaal verlof genomen. 's Morgens om 9u kwamen de werkmannen aan, maar er was geen lift. Oeps, foutje!?? Hoe zonnepanelen plaatsen zonder lift, op een huis met 2 verdiepingen? De werkmannen zeiden me dat er in de loop van de voormiddag een lift zou komen en dat ze enkele uren later zouden terugkomen. Ik heb de hele voormiddag gewacht, tevergeefs.
Mars Solar nam die voormiddag zelf geen contact op, IK moest hen meermaals bellen om te achterhalen wat er nu zou gebeuren. Uiteindelijk werd me duidelijk dat de zonnepanelen die dag niet geplaatst zouden worden, ongelooflijk. Voor deze miscommunicatie gaven de mensen van Mars Solar me een compensatie van €80. 80€???? Is dit niet absurd, €80 ten opzichte van de totaalsom van €11.900?
Er werd me beloofd dat ze de dag zelf of de dag erna zouden bellen voor een nieuwe afspraak. Twee dagen later had ik nog steeds geen nieuwe datum. Uiteindelijk, na zeer lang aandringen, kreeg ik een nieuwe datum voor de plaatsing, namelijk een week later, vandaag dus.
Vanmorgen om 9u stonden de werkmannen hier opnieuw. En niet te geloven, WEER ZONDER LIFT. Dit kan toch niet??? Die werkmannen zijn dus weer vertrokken, en nu??
Ongelooflijk, dit gebrek aan organisatie en communicatie. Ik betaal €11.900!!!!! voor zonnepanelen, daar werk ik een jaar voor!!! En wat krijg ik terug?
Ik heb een voorschot van 5900 betaald, en heb - buiten stress - nog helemaal NIETS in de plaats gekregen.
Als ik dit op voorhand had geweten, was ik er NOOIT aan begonnen. Ik wil nu gewoon mijn geld terug.

Svar fra marssolar.be
ik wil een oplossing! aanpassing in positieve zin
Deze week een heel verhelderend telefoontje gekregen van de office manager van Mars Solar. Ons dossier was door haar overgenomen omdat we al een redelijk hobbelig parcours afgelegd hebben sinds de ondertekening van het contract. Mijn vermoeden werd tijdens dit constructieve gesprek wel degelijk bevestigd: dit bedrijf is gewoon het slachtoffer geworden van hun eigen succes. Door de enorme groei en de vele bestellingen zijn ze serieus achterop geraakt en dan gebeurt het wel dat er wat schort aan de opvolging en/of communicatie. Het feit dat ze dit openlijk toegeven en er ook iets willen uit leren is voor mij een positief signaal. Het feit dat er nu iemand is die ons dossier nauwgezet opvolgt geeft mij terug wat hoop op een goede afloop. Ondertussen werkt onze installatie heel goed en door het mooie weer zien we echt wel resultaat. Door de app kan ik ook opvolgen of de batterij al opgeladen is, welk verbruik we hebben, wanneer we met pieken zitten, ... een heel handig instrument.
Al bij al nog een goede afloop en deze inspanningen verdienen dan ook een positieve feedback

Nooit meer……
Wat fout kon gaan is verschillende keren fout gegaan.
Beloofd om in oktober de zonnepanelen te komen plaatsen , in november hebben we die verschillende keren gecontacteerd hoe het zat.
Begin december werden die dan uiteindelijk geplaatst de week erop gingen normaalgezien dan de omvormer en thuisbatterij geplaatst worden ,opgebeld geweest van de elektrieker om te zeggen dat hij er niet ging geraken die dag, wij zeiden das niks want eigenlijk moet jij maar morgen komen volgens de planning (die wist dat dus niet).
De volgende dag verlof genomen voor niks want niemand gezien .
Niemand bereikbaar bij de firma om een woordje uitleg.
De dagen erna nooit iemand bereikbaar ondertussen naderde het einde van 2022 (premie halveerde in 2023) maar ze hadden beloofd dat alles nog in orde kwam.
Plots kregen we een telefoontje dat de keurder langs ging komen op 24/12.
Wij vroegen wat zal die dan keuren? Oeps ze wisten niet eens dat de omvormer en thuisbatterij er nog niet hingen! Ze vielen compleet uit de lucht!!
Ondertussen hangt alles wat er moet hangen en is de keurder geweest maar zijn we dus wel de premie mislopen door hun toedoen.
De app om te kunnen volgen wat de zonnepanelen opbrengen die hebben we ook niet gekregen!!
Nu nog wachten op onze premieaanvraag en hopen dat alles toch nog in orde zal komen.
Een tip voor de firma is communiceer met elkaar zodat niet alles in t honderd loopt en vooral ook met de klant.
En probeer toch maar eens bereikbaarder te zijn.
Wij zijn alvast geen tevreden klant.

Tevreden JA
Dankzij de vlotte babbel van de verkoopster (BdC) in zee gegaan met Mars Solar, ergens eind juni de offerte getekend voor akkoord. Met de belofte dat de installatie ergens eind oktober 2022 geplaatst zou worden. Voorschotfactuur betaald juli '22. op 20.10.2022 telefoon van Mars of er al iemand komen kijken is naar de woning, ik; neen je gaat jullie moeten haasten installatie is beloofd voor eind oktober. Oei Meneer dat gaat niet meer voor dit jaar zijn kreeg ik te horen. Nachtje over geslapen en dan maar een briefje gestuurd naar Mars S, niet dadelijk reactie tot vrijdag 11 november (ja ze hebben mij gebeld op een feestdag) meneer we komen volgende week de panelen en batterij plaatsen! Ik helemaal content en ja ze waren op afspraak dakwerkers hebben alles op dak gelegd en bekabeling tot in garage getrokken. Die dakwerkers hebben goed en mooi werk geleverd op mijn vraag hebben ze mij nadat alles lag mee met de hoogtewerker naar boven genomen zodat ik de installatie kon inspecteren. (plat dak Bel-etage woning)
Een dag of 2 later is Alli den elektricien hier alles komen aansluiten, wat een top vakman vriendelijk en kennis van zaken!
Denkt met jou mee, wisten niet goed waar we de batterij 10Kwh kwijt moesten, Alli als we de batterij nu eens daar hangen op de muur en die kast schuiven we zoveel naar links op dan is het voor iedereen netjes, en zo is het nu ook netjes geïnstalleerd. Installatie kon niet opgestart worden was al zo goed als donker.(begrijpelijk) Alli is op zaterdag 19-november de installatie komen opstarten en had zelfs de keurder mee dus installatie op zelfde dag gekeurd. Aanvragen ivm premie is gebeurd door Mars en op 30.11.2022 van Fluvius ons G en B-nummer gekregen.
Verder werken zij met degelijke materialen Belinus, SAJ zie ook het aluminium frame waar de zonnepanelen op liggen deze zijn niet van het minste ook hier zie je dat frame meer dan een leven meekan.
Wij zijn op het einde van de rit op een paar weken vertraging na (ook hier begrip voor) een TEVREDEN klant!
!!!MAAR beste mensen van Mars Solar, werk aan jullie communicatie onderling/intern maar ook met ons > jullie klanten!!!
Als de communicatie goed loopt gaan jullie nog veel klanten (zeer) tevreden stellen daar ben ik van overtuigd.
Of ik Mars Solar zou aanbevelen > JA zeker!

Svar fra marssolar.be
Veel beloven maar niks nakomen
In mei 2022 de offerte opgemaakt en toen zei de verkoper tegen september 2022 zal alles geinstaleerd zijn.
Na vele mails en telefoontjes waar ze meestal niet op reageren nog steeds niemand gezien .Toen beloofden ze in december 2022 zeker te komen en alles ging in orde zijn voor 2023 ivm met de premie.Niemand gezien of gehoord .Toen beloofden ze half december komen we zeker.Niemand gezien of gehoord.Toen bleef ik bellen en mailen en eindelijk iemand te pakken gekregen.
Ik kreeg eindelijk iemand te pakken en ze beloofden terug met zekerheid voor 2023 is alles in orde en gekeurd.Nu eind januari 2023 nog steeds niet in orde.Enkel een omvormer en een batterij nog geen zonnepanelen en nog niets aangesloten.Ze kwamen dan eindelijk deze week maandag om mijn panelen te plaatsen.Dat was één man die enkel de rails kon plaatsen die dag.Ik vroeg kom je morgen verder doen.Hij zei neen zal zaterdag of volgende week eens zijn.Ik snap niks van hun planning.
Volgens mij beginnen ze overal maar werken ze dus niks af.
Wat.in september 2022 gedaan ging zijn is in januari 2023 nog steeds niet gedaan.Waardoor we een premie van 3000 euro mislopen.Ze geven dan een compensatie van 1 zonnepaneel wat zeker niet voldoende is in vergelijking met de 1500 euro dat we kwijt zijn.
BESTEL DUS GEEN ZONNEPANELEN BIJ MARSSOLAR
Mars Solar, geduld en doorzetting nodig
Zonnepanelen en thuisbatterij besteld in januari 2022. Alles zou +-2 maanden duren. De zonnepanelen werden pas eind mei geplaatst, de batterijen volgen een maand later en worden verkeerd aangesloten... een nieuwe installateur komt die fout rechtzetten, tenminste dat hoopten we toch, de installatie wordt afgekeurd door fluvius. Direct contact opgenomen met Mars Solar, een alweer loze belofte dat ze dit in orde gaan maken later hebben we eind augustus nog steeds een niet werkende thuisbatterij en complete radiostilte vanuit Mars Solar... we zijn intussen 7 maanden verder. In september komt er dan toch goed nieuws.
Koen, een nieuwe werknemer zet z'n schouders onder de verdere werking. Lander komt langs en sluit de batterijen correct aan. Er blijken nog een aantal dingen niet in orde. Na contact opgenomen te hebben komt Gill langs om de installatie te finetunen en correct aan te sluiten. Er wordt een nieuwe omvormer geplaatst en de installatie wordt een 4e keer gekeurd en goed bevonden.
Premies werden door Koen z'n toedoen aangevraagd zodat alles nu in orde is. Onze ervaringen waren niet rooskleurig, maar we zijn Koen dankbaar voor zijn doorzetting in zijn zoektocht naar oplossingen en een goede afloop. Met deze werkkracht lijkt het de goede kant op te gaan met het bedrijf.
We kunnen eindelijk tevreden zijn met het resultaat. Bij deze nogmaals dank aan Koen. De extra ster is voor u.
We vinden het wel jammer dat in het ganse proces de zaakvoerders hun verantwoordelijkheid niet opnamen om ons zelf te contacteren en hun personeel alle lastige communicatie te laten oplossen...

Svar fra marssolar.be
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.