Fraud, Fraud, Fraud This Mars Solar running a scam, these people are fraud and you should be aware not to send money or do business with them, they will take your money and will never send what you... Vis mer
Se hva andre synes
Momenteel is ervaring enkel nog via mail en een bevestiging. Heel vlotte en sympathieke verkoper genaamd Ali, deze zoekt alles voor je uit. Ook telefonisch zijn we vriendelijk geholpen. Hopeli... Vis mer
Selskapet har svart
Beste mensen BLIJF BIJ DEZE BEDRIEGERS WEG!!!!!! Zonnepanelen en batterijen laten plaatsen ,heeft bijna 2 jaar geduurd om gekeurd te krijgen. Aangezien MARSSOLAR daar verantwoordelijk voo... Vis mer
De installatie blijft uit en niemand geeft meer antwoord. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Mars Solar failliet zou zijn en dat ze komende weken hun faillissement gaan aanvragen. Hierdoor zijn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Leverandør av solenergiutstyr
- også i
- Leverandør av fornybar energi
- Solenergientreprenør
- Solenergileverandør
Skrevet av virksomheten
De filosofie van MARS SOLAR is simpel en doeltreffend: “laat de zon niet voor niets opgaan!”. MARS SOLAR heeft als doel om iedereen op verantwoorde en doeltreffende wijze van duurzame energie te voorzien. Zo als we al jaren doen, blijven we samen de mensen op een doeltreffende manier bewust maken van de positieve voordelen van hernieuwbare energie. Op die manier maken we samen België een stuk groener en bespaart u ook nog eens op uw maandelijkse energielasten! Alleen samen kunnen we jou helpen besparen op je factuur en zo zorgen we ook voor een groener België.
Kontaktopplysninger
106 kerkstraat, 9050, Gentbrugge, Belgia
- 09 286 35 76
- info@marssolar.be
- www.marssolar.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
BESTE MENSEN WERK NOOIT MET DEZE FIRMA !
Ik schrijf deze review op aanvraag van mijn collega .
BESTE MENSEN GA NOOIT MET DEZE FIRMA IN ZEE !!!!
hier enkele van mijn mails naar hen verzonden nooit een reactie gekregen .beste , we zijn ondertussen 1JAAR VERDER EN MIJN INSTALLATIE WERK NOG STEEDS NIET !!! mijn 1ste mail 4 FEB'24 op 14 mei 2023 heb ik met u en uw firma Mars Solar een contract onderschreven voor het plaatsen van een batterij die oplaad via mijn zonnepanelen dit voor de prijs van 6500 euro .
Ons voorschot van 3250 euro hebben wij betaald op 5 juni 2023 zoals afgesproken .
De leveringstermijn was tussen de 2 en 4 maanden na betaling van voorschot ( zie contract ) .
Na deze periode verstreken was en niemand gezien of gehoord te hebben zijn wij dan zelf begonnen om met u contact op te nemen wat dan lukte en op 19 oktober 2023 is de installatie dan toch gebeurt .
Na het plaatsen bleek deze installatie niet te werken
Na verscheiden keren dit aan u telefonisch te melden alsook een e mail te sturen is dan toch iemand langs geweest op 21 december 2023 om dit te herstellen met als resultaat dat de installatie nog steeds niet werkte als de installateur gedaan had wat deze ons zelf bevestigde
Dus nog steeds een installatie die niet werkte .
Ondertussen hoorde we niets meer van u .
Nadat de installateur weg was hebben we dan weer vele malen u geprobeerd te contacteren .
Weer zonder resultaat .
In Januari hebben we dan ook dagelijks geprobeerd via telefoon u te contacteren maar weer zonder resultaat of gehoor , er werd zelf niet meer opgenomen
We zijn nu 5 februari en wat wij ook proberen om u te contacteren er word niet gereageerd .
Kijk voor ons is nu de maat vol .
Wij hebben met u een contract onderschreven waar wij ons voorschot op hebben betaald van 3250 euro en u dient zich aan dit contract te houden
mail nr 2 Belsele 14/02/2024
Geachte Heer , Mevrouw ,
op 14 mei 2023 heb ik met u en uw firma Mars Solar een contract onderschreven voor het plaatsen van een batterij die oplaad via mijn zonnepanelen waarvan ik de stroom dan kan gebruiken , dit voor de prijs van 6500 euro .
Na deze periode verstreken was en niemand gezien of gehoord te hebben zijn wij dan zelf begonnen om met u contact op te nemen wat dan na verschillende malen u proberen te bellen lukte en op 19 oktober 2023 is de installatie dan toch gebeurt .
Na het plaatsen bleek deze installatie niet te werken Na verscheiden keren dit aan u telefonisch te melden alsook een e mail te sturen is dan toch iemand langs geweest dit op 21 december 2023
Deze heeft geprobeerd de door u geplaatste installatie te laten werken maar dit lukte niet .
De betreffende installateur bevestigde dit ook .
Dus nog steeds een installatie die niet werkt .
Ondertussen hoorde we niets meer van u .
Na enkele dagen verstreken te zijn hebben we dan weer vele malen u geprobeerd te contacteren .
Wat te verwachten was weer zonder resultaat .
In januari hebben we dan zelfs dagelijks geprobeerd via telefoon u te contacteren maar weer zonder resultaat of gehoor , er werd zelf niet meer opgenomen
Plotseling werden we in februari dan toch door u gecontacteerd dat er enkele personen zouden komen kijken naar de betreffende installatie wat ook gebeurde maar des tevergeefs nog steeds geen werkende installatie en nog steeds geen oplossing .
Wat er nu wel al is gebeurt is dat wij al nu al enkele keren door u werden gecontacteerd met de vraag om 80 procent van de de factuur te betalen .
Dit is ongehoord !!!
Wij hebben met u een contract onderschreven waar wij ons voorschot hebben betaald volgens de bepalingen in uw contract een som van 3250 euro en u dient zich aan dit contract te houden , de rest zal worden betaald als de installatie werkt !
Wat ik nog het liefste zou hebben is dat u alles gewoon komt afbreken wat u plaatste en ons geld gewoon terugstort .
Dan kan ik mij beroepen op een degelijke firma die mijn installatie wel kan plaatsen zoals het hoort want mijn vertrouwen in u en uw firma is momenteel helemaal weg
Zo hebben we nog verscheidene mails gestuurd nooit een antwoord gekregen hier . .bellen lukt niet ze nemen niet op als ze dan eens terug bellen voor toch een afspraak te maken wordt die geannuleerd door hen .Op een vorige review over hen kregen we nu ineens wel antwoord dat ze niet weten wie ze moeten contacteren ... wat een dom antwoord , beantwoord de mail die jullie krijgen van ons !Welnu we zijn1 JAAR verder en onze geplaatste batterij werk nog steeds niet het is altijd wel iets met deze firma ! wij hebben een dossier over deze zaak opgesteld en deze gaat zoals in onze vorige mails vernoemd volgende week naar de rechtbank wij zijn het beu ...
een zeer ontevreden klant die U firma aan niemand zal aanbevelen !
apres les traveaux il ne repond plus aux telefone pas serieux
pas serieux
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Ik heb zo lang 10 zonnepanelen en ik krijgen niet zo veel energie van. As mooi zon es ik krijgen allen 3.16kwh voor hele dag en dat is niet normaal. Ik heb zo veel keer gebeld maar niet antwoorden ook email sturen ook niet antwoorden. Di bedrijf moet sluiten zijn niet normaal. Ik betalen 11.500€ voor mijn gsm op te laden dat is echt niet normaal. Ik heb te veel stress van dit bedrijf. Mensen opletten van dit bedrijf.

Meer potentieel mogelijk
Op zich liep de installatie vlot. Het initiële kabeltraject is wel niet gerespecteerd wat nu wel wat onverwachte esthetische problemen met zich meebrengt. Denk dat de desbetreffende sales hier teveel heeft beloofd en te weinig heeft nagekeken of dit wel 'best practises' was. Ook de communicatie zou wat gestructureerder kunnen zijn. Je hebt soms de indruk dat er intern weinig overleg is.

Een aanrader
Enkele weken geleden heb ik een eerste gesprek gehad met Muzo van Marssolar. Een zeer vriendelijke verkoper met een heel duidelijke uitleg. Ook na het ondertekenen van de offerte blijft hij nog bereikbaar en volgt hij het project op.
Vandaag hebben ze de zonnepanelen komen plaatsen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader!

Goed afgehandeld
Goed afgehandeld, tevreden met de plaatsing april 22. Frederik heeft beloofd om ervoor te zorgen dat we het traject konden uitvoeren zonder te boren (door mijn wachtbuizen). Oktober 23 Joyce ontvangen voor te luisteren of alles nog goed verloopt. Ook een klein cadeautje gekregen dus welverdiend 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Svar fra marssolar.be
Begin 2023 werden we opgebeld door…
Begin 2023 werden we opgebeld door iemand van Marsolar met de vraag of we interesse hadden in het plaatsen van zonnepanelen? Op dat moment swingden de energieprijzen de pan uit. Dus we besloten te luisteren. We waren eerst iet wat sceptisch omdat je te pas en te pas wordt opgebeld door tal van zonnepanelen handelaars. Tijdens ons verkennend gesprek kregen we een professionele uitleg. En we besloten met hen in zee te gaan. Alles is vlot is verlopen. Gedurende het hele traject, vanaf de financiering, opmeting & plaatsing alsook dienst na verkoop bleek de samenwerking met Marsolar een schot in de roos.
Wij beschikken momenteel over een professionele installatie van zonnepanelen en thuisbatterij. Wij wekken onze eigen energie op en zijn niet meer afhankelijk van de energie op de markt. Een rendement dat voor vele jaren gegarandeerd is.
Bedankt Marsolar.

Super service
Super vriendelijke verkoper Muzo over de vloer gehad, installatie was binnen de maand rond en een paar weken later kwam Joyce kijken of alles in orde was. Super service!!!!

Svar fra marssolar.be
Top service en corecte afhandig
Top service en corecte afhandig. Bedank mars solar team.
Blij dat we met deze mensen hebben samen gewerkt 😁😁👍👍

Top bedrijf
Heel vriendelijke mensen, communicatie verliep goed als ook de installatie. We hebben geen problemen gehad. Top team!

Svar fra marssolar.be
Super vlotte en goede service!

Zonnepanelen geplaatst bij Mars Solar
Zonnepanelen geplaatst bij Mars Solar. Charles Muzo en Frederik. Top werk geleverd dus een welverdiende review. 👍🏼👍🏼

Volle vertrouwen!
Het begin liep wat stroef, maar nu is alles opgelost dankzij Joyce die is langsgekomen

Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, goede service en kwaliteit en goede opvolging.

Goede service.
Goede service.
Problemen worden snel aangepakt.

Svar fra marssolar.be
Goede installatie van de zonnepanelen
Goede installatie van de zonnepanelen. Geen problemen met timing. De afwerking was zeker in orde. De moeite waard om te overwegen bij een nieuwe installatie.

Svar fra marssolar.be
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.