marssolar.be Anmeldelser

TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fraud, Fraud, Fraud This Mars Solar running a scam, these people are fraud and you should be aware not to send money or do business with them, they will take your money and will never send what you... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Momenteel is ervaring enkel nog via mail en een bevestiging. Heel vlotte en sympathieke verkoper genaamd Ali, deze zoekt alles voor je uit. Ook telefonisch zijn we vriendelijk geholpen. Hopeli... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beste mensen BLIJF BIJ DEZE BEDRIEGERS WEG!!!!!! Zonnepanelen en batterijen laten plaatsen ,heeft bijna 2 jaar geduurd om gekeurd te krijgen. Aangezien MARSSOLAR daar verantwoordelijk voo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De installatie blijft uit en niemand geeft meer antwoord. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Mars Solar failliet zou zijn en dat ze komende weken hun faillissement gaan aanvragen. Hierdoor zijn... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av solenergiutstyr
  2. også i
  3. Leverandør av fornybar energi
  4. Solenergientreprenør
  5. Solenergileverandør

Skrevet av virksomheten

De filosofie van MARS SOLAR is simpel en doeltreffend: “laat de zon niet voor niets opgaan!”. MARS SOLAR heeft als doel om iedereen op verantwoorde en doeltreffende wijze van duurzame energie te voorzien. Zo als we al jaren doen, blijven we samen de mensen op een doeltreffende manier bewust maken van de positieve voordelen van hernieuwbare energie. Op die manier maken we samen België een stuk groener en bespaart u ook nog eens op uw maandelijkse energielasten! Alleen samen kunnen we jou helpen besparen op je factuur en zo zorgen we ook voor een groener België.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Heel tevreden

Goeie service! Installatie van de zonnepanelen verliep vlekkeloos.

31. oktober 2023

Bedankt voor je review! 🌻

Verkoper Muzo

We zijn heel tevreden van zijn advies en behulpzaamheid van de verkoper Muzo

16. oktober 2023

Bedankt voor je review! We zullen het compliment zeker doorzetten naar Muzo! ☀️

Zéér slechte communicatie

Zéér slechte communicatie, offerte die van geen kanten klopt! Gelukkig GEEN offerte getekend!! Reviews hier spreken voor zich!, Telefonisch bereiken.....om mee te lachen!

16. oktober 2023

Hey Willem,

Wij zien in ons systeem dat we inderdaad een gemiste oproep van een Willem hebben. Onze adviseur Jens heeft deze persoon echter meerdere malen proberen terug te bellen om de offerte te overlopen. Wij hebben ook een email gestuurd, maar deze bleef helaas onbeantwoord. We vinden het dan ook erg jammer dat u meteen overgaat tot het plaatsen van een negatieve review.

Je kan ons altijd telefonisch bereiken tussen 09:00 en 13:00, en tussen 13:30 en 16:00.
We hopen jou alsnog binnen onze openingsuren te horen, dan helpen we je graag verder.

Groetjes!

Heel professioneel team

Heel professioneel team, heel tevreden van de installatie. We hebben Mars Solar reeds aanbevolen bij vrienden

7. september 2023

Dag Herwig, dankjewel voor je review! 💚

Heel tevreden

Heel tevreden. Alles van begin tot einde word opgevolgd tot in de puntjes. Mars Solar levert prima werk!

26. september 2023

Dankjewel voor je fijne review Andre! 🍀

Top firma

Top firma, vlot contact. Geplaatst binnen de afgesproken tijd. Proper afgewerkt.

21. september 2023

Dankjewel voor je review Thierry! ☀️

Des gens très comprehensive

Des gens très comprehensive. Je dirais aussi très patient. On ne connaissait rien par rapport au panneaux solaire mais ils nous ont  bien informé et bien guider. Mercii beaucoup!

31. august 2023

Bedankt voor je review! ☀️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mverkoper, klantenserviceomenteel is ervaring enkel nog via…

Momenteel is ervaring enkel nog via mail en een bevestiging.
Heel vlotte en sympathieke verkoper genaamd Ali, deze zoekt alles voor je uit.
Ook telefonisch zijn we vriendelijk geholpen. Hopelijk blijft alles zo vlot lopen. We houden jullie hier op de hoogte en hopen op vlekkeloze samenwerking. Zodat we 5 sterren kunnen geven.
Mvg
Sven c
Zoersel

1. september 2023

Svar fra marssolar.be

Hey Sven! Wij kijken alvast uit naar jouw installatie! Die zal vast en zeker vlekkeloos verlopen.

Met vriendelijke groetjes,

Fleur 🌸

Info plaatsen van zonnepanelen

Zeer vriendelijke verkoper.
Ivm zonnepanelen en thuisbatterij.
Heel veel duidelijker geworden.
Bedankt mars solar.
Mvg

20. juli 2023

Svar fra marssolar.be

Hey Mark, bedankt voor je fijne review! We zullen je complimentje doorgeven aan onze verkoper 😉
Geniet van het zonnetje! ☀️

Slechte service

Update (2/10): nog steeds niets gehoord wanneer de technieker zou langskomen...

Update (13/9): dit is idd gebeurd maar hebben nog geen contact gehad met een technieker wanneer ze zouden langskomen...

Slechte service. Beide apps (1 om te weten hoeveel er binnenkort en de 2e hoeveel we verbruiken, terwijl het er maar 1 zou moeten zijn) al meer dan een jaar niet. Na telefonisch contact, e-mails en messenger nog steeds niets van gehoord.

5. august 2023

Hey Jasmijn,

Ondertussen hebben wij reeds contact gehad. Na onze laatste poging om u te helpen door middel van de handleiding, hebben we besloten om een technieker langs te sturen om dit euvel te verhelpen.
Laat ons nog even verduidelijken: uw installatie heeft altijd perfect gewerkt. Het feit dat de app niet verboden was heeft geen invloed op de werking van de zonnepanelen.

Met vriendelijke groeten,

Fleur 🌸

Zeer content!

Mijn ervaring met de installatie van zonnepanelen was positief. Het proces verliep soepel en professioneel. Het personeel was duidelijk en was blij om uitleg te geven over vragen die ik had. Echt een topservice. Aanrader🌞👍

11. april 2023

Svar fra marssolar.be

Hey Alex! Bedankt voor je review 💚 We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt gehad 😊 Geniet van het zonnetje!
Groene groetjes,
Fleur van MARS SOLAR 🌸

Correcte service

Heel klantvriendelijk en snelle service

25. juni 2023

Svar fra marssolar.be

Hey Geertrui! Bedankt voor jouw mooie review! We willen je graag een leuk bedankje sturen, maar we vinden de naam "Geertrui" niet terug in ons systeem. Staat de bestelbon misschien op naam van uw partner of familielid? Stuur je ons anders een mailtje met je naam in?

Goeie communicatie

We zijn zeer verheugd over onze recente installatie van zonnepanelen en batterijen, hoewel we er aanvankelijke uitdagingen hebben ondervonden bij de initiale installatie. Gelukkig werden deze moeilijkheden snel opgelost, waardoor we nog steeds zeer positief zijn over het gehele proces en de uiteindelijke resultaten. Onze installateurs verdienen echt waardering (heel vriendelijk), voor hun reactievermogen en oplossingen.

18. mai 2023

Hey Franky,
Dankjewel voor je review, doet ons goed om te lezen! Bij vragen in de toekomst weet je ons te vinden 😉
Geniet van je installatie! 🌱

Één aanrader het bedrijf

Hele vriendelijke vrouwen Fleur en Magali 👍 alles voor de klant.
Men mag veel vragen stellen waar je direkt een antwoord op krijgt. Magali die de planning doet doet haar best om alles voor onze vakantie nog in orde te brengen 👍. Had zich iemand ziek gemeld die onze zonnepanelen zou komen installeren. Werden direkt verwittigd door Fleur en werd s anderdaags iemand anders gestuurd. Piotr heeft echt zijn best gedaan en vriendelijke mens 👍.
Alles word heel goed opgevolgd en snel.
Hebben in juni onze bestelling gedaan en ze liggen nu al op ons dak. Volgende week komt de électricien alles aansluiten en dan de keuring nog. Wij content.
We kenden het bedrijf Mars Solar niet. Hadden een afspraak gemaakt. Charles die heeft alles goed uitgelegt waarvoor ook dank.
Dus het bedrijf is zeker een aanrader. En kunnen we hopelijk lang genieten van onze zonnepanelen.

11. juli 2023

Hey Martine,

Dankjewel voor jouw lieve review! Ik heb de complimentjes ook doorgegeven aan Magali en Charles 😊 (vele groetjes van beiden!).
Mochten we jou in de toekomst ergens mee kunnen helpen horen we je graag 💚
Geniet van je installatie Martine! 🌱

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik ben kritisch… maar ervaar dat MarsSolar klantenservice belangrijk vindt!

Installatie was niet onmiddellijk technische in orde.

Cadeau nooit geleverd.
==> WERD INMIDDELS IN ORDE GEBRACHT

Subsidies laat aangevraagd bij Fluvius.

Moeilijk om MarsSolar te bereiken of om antwoord te ontvangen.
==> INMIDDELS RECHTSTREEKS CONTACT GEHAD, MET EEN OPEN COMMUNICATIE.
(Eveneens de gegevens van een vast contactpersoon ontvangen.)

Conclusie? Misschien werd ik geconfronteerd met een bedrijf in volle expansie, dat onvoldoende voorbereid was op ‘onvoorziene omstandigheden’.
De open communicatie was absoluut zinvol.
Klanttevredenheid is duidelijk erg belangrijk. Knáp!

30. juni 2022

Beste,
We zijn ons bewust van het feit dat we steken hebben laten vallen en zijn dan ook druk bezig met het verbeteren van onze workflows en communicatie.
Ik wil je dan ook graag helpen met het oplossen van jouw probleem. Zou je mij een mailtje willen sturen op fleur@marssolar.be waarin je verwijst naar jouw review op trustpilot, de naam op je bestelbon, en de problemen die zich momenteel voordoen? Dan help ik je zo snel mogelijk verder.

Zonnige groetjes,

Fleur

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn uiterst tevreden over de firma

Wij zijn heel tevreden over de firma en de werking hoe alles is verlopen
Alles was tot in de puntjes goed uitgelegt
We zijn eveneens heel tevreden over de zonnepanelen en de batterij die geplaatst is geweest we raden iedereen deze firma zeker aan
Er is topwerk geleverd bedankt aan ieder van jullie
Groeten sabrina en kurt

16. juni 2023

Dankjewel Sabrina en Kurt! 🌞

Alles zeer vlot verlopen

Alles zeer vlot verlopen, 14 zp met een 10 kwh batterij besteld en binnen de 3 maanden geplaatst en gekeurd (levering stond op 4 maanden). Dank aan Magali voor de snelle planning en Salah voor de opvolging

Mvg.
Viktor V.B

25. mai 2023

Svar fra marssolar.be

Dankjewel voor je review Viktor!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles verliep op een vlotte manier

Alles verliep op een vlotte manier, van afspraak naar bestelling en dan uiteindelijk de installatie. Bij elke stap werden we steeds goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Er was een enorm goede samenwerking in het team en ook een goede klantenservice. Alles is in orde. We zijn heel tevreden met onze zonnepanelen. Ze hebben na de installatie ook nog eens gebeld om even te checken of alles in orde was. Bedankt Mars Solar !!!

25. mai 2023

Dankjewel voor je review Chloé! 💚

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv