Se hva andre synes
Besøgte en dag lydbutikken, og stillede et spørgsmål pladespillertilslutning. Ekspedienten sagde til mit spørgmål(og jeg har selv svært ved at tro det i dag) "det er nok det dummeste spørgsmål jeg... Vis mer
Næste gang jeg vil opgradere mit lydanlæg bliver Lydbutikkendet første sted jeg besøger. Mange sælger god lyd, men få giver en så god, professionel og ultimativ service. Det kan ikke gøres meget bedr... Vis mer
Vi var rundt i alle butikker. Det var godt vi besluttede os for at kigge ind i lydbutikken til sidst. Indtil da havde vi undret os over hvor dyrt lyd kan være uden lydkvaliteten følger med tilsvarend... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
God lyd for alle der vægter musik kvalitet og god rådgivning højt.
Kontaktopplysninger
Frederiksberg Allé 52, 1820, Frederiksberg C, Danmark
- post@lydbutikken.dk
- www.lydbutikken.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Afleveret min vintageforstæker som var…
Afleveret min vintageforstæker som var en af to fra mit studio, fik den reperraret og tilbage, den kørte 5 min også brændte den sammen igen. Den historie gentog sig 3 gange hvor jeg fik lov at betale for de afbrændte dele da teknikeren åbenbart ikke tester . Jeg måtte tage kontakten til dem hver gang for at høre hvordan og hvorledes, ingen kontakt fra dem til mig, dette vare ca 4-5 månder. så gav de op og bad mig om at hente den. En misforestålese fra det studio hvor den tilhørte gjorde at den ikke blev hentede, der går 5 månder før jeg finder ud af den ikke er blevet hentede, da jeg har købt en ny forstærker til studioet og er på turne arbejde, klart min fejl. Hvad gør lydbutikken ? smider min vintageforstærker ud ! de ringer ikke til kunden (mig) og siger kom og hent den. Efter en del brok, forgæves kontakt på tlf og ubesvaret mails, skriver Claus (indehaver) ordret på mail, at de nu har et lager for uafhentede grej han lige ville tjekke, der er gået næsten et halvt år og nu kommer du i tanke om et lager for uafhentede grej. Men endnu en gang forsvinder de i tågen og svare ikke. Brug aldrig den butik ! det er en forbandet blosje fabrik der ikke tager nogen former for ansvar. Vh Thomas Jørgensen
Meget kompetente folk med dybt kendskab…
Meget kompetente folk med dybt kendskab til hifi-grej i den bedre ende 👍🏽
Besøg Lydbutikken først
Det kan ikke gøres meget bedre.
Super professionel service og…
Super professionel service og rådgivning.
Alle der er bidt af lyd kvalitet, vil føre sig hjemme i denne butik som emmer af stereo
Top kvalitet hele vejen igen
Tak for god support til at vælge og få…
Tak for god rådgivning og support til at vælge og få min Roon Nucleus løsning til at spille sammen med ny Yamaha WXA-50 multirumsløsning, som erstatning for min gamle løsning (også købt i Lydbutikken). Altid gode råd, løsningsforslag og hjælp fra Klaus til at få det hele til at fungere optimalt.
Virkelig kompetent vejledning og stærk…
Virkelig kompetent vejledning og stærk service fra især Pete.
Ja, de er passionerede og har en klar idé om deres lydfilosofi - så de har også holdninger til andre mærker. Det må man tage med. Kunde gennem mange år.
Butikken havde ikke varen…
Butikken havde ikke varen på lager, men skulle bestille ved leverandører, med tilhørende ventetid.
Super hjælpsom og hurtige kan varmt…
Super hjælpsom og hurtige kan varmt anbefale denne butik . 👍🙂
Tak for du fik mig på Roon(Nucleus)
Tak for du fik mig på Roon(Nucleus), sikke en forbedring i opløsning og er ikke nået til DSP endnu. God og oprigtig vejledning, mulighed for at prøve udstyr i ro og mag, også hjemme(fik lov at låne 50k forstærker i 3 uger og ingen sure miner da jeg afleverede den tilbage fordi den ikke rigtigt passede til mit set up).
Bedste pris i DK
Tak for handlen. Bedste pris i DK. Chord DAC fungerer efter hensigten og lever op til forventningerne. Jeg er glad.
Enkelt og hurtigt !
Solid viden og tårnhøj kvalitet.
hurtig levering og til den rigtige pris.
Fantastisk god HiFi shop...de er altid…
Fantastisk god HiFi shop...de er altid hjælpsomme derinde.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.