Bra service. Enkel leveranse. Gode priser.
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Danmark
- support@hififreaks.dk
- www.hifi-freaks.dk
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Bra service
Bra service. Enkel leveranse. Gode priser.
Super priser og rask levering rett ved…
Super priser og rask levering rett ved døra! Jeg er veldig fornøyd med alt! Quad Artera Stereo er den siste utgaven av hifi klassikeren som er perfekt for mine Harbeth C7. I kombinasjon med Artera Pre, låter C7ES3 utmerket i hele lydspektrum, de er som skapte for hverandre! En nydelig kombo jeg kommer til å beholde kanskje for alltid!
Norske kjøpere må være klare over at de må først betale den danske momsen inkludert i sluttprisen. Etterpå, betales den norske momsen digitalt til transportøren så får man refundert den danske momsen til slutt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anbefalles!
Perfekt kundeservice og den kvalitet de…
Perfekt kundeservice og den kvalitet de lover er den man for
bestilte en DC-block fra audiolab i…
bestilte en DC-block fra audiolab i oktober og har siden ikke hørt noe fra de,sendte mail i november, enda ikke hørt fra de. Sendte ny mail nå i desember, fikk nå ihvertfall en automatisk mail tilbake at de hadde motatt mailen.
Bestilte ett par høyttalere
Bestilte ett par høyttalere, som gikk raskt ut av butikken, men som ble liggende på ett lager i nesten en uke før de ble returnert tilbake til butikken. De ble sendt raskt avgårde igjen. I mellomtiden prøvde jeg chat, messenger og mail..men lite svar å få.. har kun 1 gang fått svar på chat, og da skulle jeg få tilbakemelding, noe som ikke skjedde. Nå har nå høyttalere endelig kommet, og de gav meget god valuta for pengene. Full score på kvaliteten på produktet, men fint å få tilbakemelding når ting stopper opp.. men nå er de her og jeg er godt fornøyd med kjøpet. KAN sikkert kjøpe mere hos Hifi freaks, som fikk navnet Hifi Breaks i sendingen…🧐🧐
Konkurs fra 25/11/2020.
Konkurs fra 25/11/2020.
Ikke kjøpt noe .
Heldigvis jeg betalt med klarna .
Behov for bedre kundebehandling
Har vaert kunde hos hififreaks noen år, og har opplevd gjengen der som flinke og effektive, i tillegg til at de har gode priser. Men etter at min cd spiller begynte å "rakle" for sirka 1 år siden endret ting seg. Forste gangen den var inne for reparasjon tok det kort tid innen samme problem oppsto (tviler på at noe ble gjort), så etter kort tid måtte jeg derfor sende den inn igjen. No har det gått over 2 måneder, og jeg får ingen svar. Jeg vet fortsatt ikke status for reparasjon, eller for den delen om cd spilleren overhode ekisterer fortsatt...tragisk kundebehandling! Med enkel dialog og ryddig orientering hadde man enkelt beholdt kunder for fremtiden, og fått kundene sine å snakke varmt om firmaet; de kan jo sakene sine, men de/noen der trenger kurs i kundebehandling. Håper fortsatt på svar...innen jul.
Ganske enkelt og intet mindre.
Ganske enkelt og intet mindre.
Tibo systemet er fantastisk, service, leveringshastighed og pris er super skarpe
Funker fint helt til noe skal returneres
Kjøpte et produkt med feil. Har sendt flere mailer uten å få svar. Har også vært i kontakt via chat, og da får jeg svar helt til det fremkommer at jeg har en reklamasjon. Da blir det stille.
Det var tredje kjøp fra HiFiFreaks, og det blir definitivt det siste. Anbefaler alle å heller legge igjen pengene hos en seriøs aktør.
Ganske enkelt fremragende koncept.
Løp & kjøp
Gode produkter til flotte priser og god service.
Håpløst å handlehos hififreaks
Bestilte vare som var merket som "på lager" etter anbefaling fra selger i chat. Kjøpte varen. Tok kontakt to uker etter varen var kjøpt. Fikk beskjed om at varen skulle komme på lager om tre uker. Tok kontakt tre uker etterpå. Fikk da beskjed om at varen skulle komme om fem nye uker.
Kan legge til dårlig kundeservice gjennom kontakt også.
Upålitelig sted å handle hvor de ansatte tydligvis har svært lite kontroll på hva de har av inventar.
Typisk supre selgere og imøtekommende…
Typisk supre selgere og imøtekommende så lenge alt går på skinner, ikke fullt så bra når det oppstår problemer med leveranser eller annet. De svarer sent eller ikke på mail, og betaler ikke tilbake det de skylder før de har fått mange henvendelser.
Det finnes seriøse firma, så styr klar av dette!
Super service varen hjemme kom og hent…
Super service varen hjemme kom og hent eller skal vi sende👍👍👍👍👍
super fin hjemme side
super fin hjemme side - men det var ikke helt let at fine rundt og fine deres lager men ellers super !
Man kan også godt forhandle med dem
Man kan også godt forhandle med dem. Og så har de selv interesse i produkterne - det er ikke blot salgsgas.
Perfekt og god kundeservice
Perfekt og god kundeservice, med kunden i centrum