Cyber Farm Anmeldelser 41

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har handlet med Cyberfarm (Mark) nogle gange, og har været meget tilfreds med priserne & servicen. Man kan sige, at Cyberfarm håndtere kunderne meget professionelt, hvis man skulle komme ud for prob... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Hi-fi-butikk

Skrevet av virksomheten

Cyber Farm, din professionelle mediepartner.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Købte et UAD Apollo lydkort

Købte et UAD Apollo lydkort, hvor der desværre opstod problemer med en af knapperne få måneder efter køb. Cyberfarm var super hjælpsomme, og ombyttede med det samme til en ny enhed. Gnidningsfri oplevelse hos kundeservice.
Kan varmt anbefale Cyberfarm.

26. september 2025

Top service hos Cyberfarm

I går reddede Cyberfarm endnu engang mit firma fra total kollaps. Julian kom anstigende 15 min. efter vi havde ringet og fixede studiet. Det er en fantastisk service, som kun meget få firmaer yder idag. Du kan måske nok spare et par hundrede kroner ved at købe dit gear på nettet, men du får altså ikke denne service. Det er guld værd for et lydstudie som mit, som jo også lever af at yde en god service. Cyberfarm er altid venlige med gode råd om indkøb og også fravalg af nogle produkter. De får top karakter.

28. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Venter forsat efter flere måneder

Opdatering.
Efter min anmeldelse på trustpilot, får jeg en personlig henvendelse fra Mark fra cyberfarm. Han er super venlig og imødekommende og han forklarer hvad der er sket og giver en status på problemet. Han tilbyder at matche prisen på en tilsvarende pedal, og sender den med det samme. Han spørger endda om jeg selv havde et bud på formuleringen på lagerstatus på hjemmesiden. Det er virkelig god og menneskelig kundeservice. Derfor går jeg fra 1 stjerne til 5 stjerner. Jeg handler gerne her igen.

Den 31. Marts bestilte jeg to UAFX pedaler, da de havde dem på tilbud til næsten halv pris. Den ene pedal var på fjernlager, men der stod at de kunne leveres d. 11 April. Dette ville jeg gerne vente på, da andre firmaer havde længere leveringstid på produktet. Efter at have ventet i en måned og have henvendt mig gentagne gange uden at få svar på hvornår de kunne leveres, vælger jeg at ringe dem op. De forklarer at de venter levering fra producenten mandagen efter. Jeg spørger om de vil holde mig opdateret, da jeg står og mangler produktet. Dette får jeg lovet, men hører aldrig noget. Havde jeg vidst at det ville tage så længe, så havde jeg købt pedalerne et andet sted. Desværre er der ikke længere tilbud på pedalerne nogle steder, så jeg kan enten vente eller annullere ordren og bestille et andet sted til dobbelt pris. Det er nu d. 11 Juni og jeg har stadig ikke hørt noget. Jeg synes Cyberfarm burde have skrevet på siden, at varen var udsolgt i stedet for at få det til at se ud som om at de har den på lager et andet sted. Jeg kunne godt have brugt min bestilling i studiet, men måtte desværre undvære.

31. mars 2025

løst problem

Update:
Strakt efter jeg sendte mail omkring problemet, fik jeg Update omkring lydkortet. Det kommer inden onsdag, så jeg kan nå at få det med til noget vigtigt jeg skal.

Da problemet er løst, er tidligere negativ anmeldelse, self vendt til en positiv anmeldelse

Ordrenummer

12. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vildt hurtig og god kundeservice

Vildt hurtig og god kundeservice.

Bestilte fra dem fordi de havde kortere leveringstid end konkurrenterne, og jeg var spændt på om de rent faktisk kunne holde det.

De tilbød mig, ud af det blå, at få en vare en anden havde returneret i stedet for en ny (mod 15% rabat), og jeg blev lidt nervøs for om det ville gøre leveringen langsommere. Men når man sender dem en mail, er der svar inden for 5-10 minutter, så det var nemt og gnidningsfrit at få koordineret.

Første gang jeg har prøvet cyberfarm. Men ikke sidste.

10. september 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Først dårlig oplevelse, men CF rettede op

Edit:
René fra Cyber Farm rakte ud til mig, og vi fandt en løsning. Godt, at et firma rykker på det, når de slår en skæv.

Oprindelig anmeldelse:
Jeg så, at Cyberfarm havde Arturia Pigments, en synthesizer, prissat til cirka 700 kr., hvilket er halvdelen af, hvad synthesizeren koster alle andre steder. For at sikre mig, at de ikke havde begået en fejl, skrev jeg en mail til dem og spurgte, om det nu også var den fulde version af programmet. Den mail svarede de aldrig på, men har nu hævet prisen til de "almindelige" 1499.-

At begå en prissætningsfejl er en ærlig sag, men ikke at besvare min henvendelse, hvor jeg gør dem opmærksom på fejlen, og blot hæve prisen er til gengæld direkte uforskammet. Jeg kunne blot have købt den til den lavere pris uden at forhøre mig, men gjorde det ikke, da jeg egentlig ikke er fan af at udnytte den slags fejl. Det er dog en filosofi, jeg fremover vil fravige ved lignende fejl hos Cyberfarm, og ellers vil jeg anbefale, at man handler steder, der styrer deres forretning med en lille smule mere konduite.

15. april 2024

Hej Jens.
En anmeldelse vi godt kunne have været for uden - for at være helt ærlig.
Som du selv skriver, var det netop et uheldigt sammefald, mellem at du sender os en mail - dog til en mail adresse hvor på vi oplyser, at der kan forekomme svaretid og at prisen på netop det produkt, bliver hævet inden vi overhovedet har fået læst din mail.
Istedet for at få fat i os på anden vis, som f.eks. at ringe til os - vælger du så at give os en dårlig anmeldelse på Trustpilot. Typisk aldrig et godt udgangspunkt for en fremadrettet positiv dialog.
Ikke destomindre, bliver du efterfølgede du kontaktet af os, med den største forståelse og imødekommenhed man kan tænkte sig. Det munder ud i at vi tilbyder dig produktet til det som du havde set det til tidligere - uden diskussion.

Du skriver at det er en ærlig sag at kunne begå en fejl - hvilket vi er enige i. Du skriver osse du ikke er fan af at udnytte hvis nogen begår fejl? Hvorefter du sekundet efter skriver at en anden gang ville "udnytte" hvis du ser noget du tror er en fejl på vores hjemmeside???

Du skriver at vi "bare" har hævet prisen da du sender os en mail - uden at svare dig - hvor du på dette måde indikerer, at vi skulle være ude på at snyde dig? Hvilket du finder direkte uforskammet.
Det giver jo ingen mening. Hvad skulle vi dog i alverden have ud af det? Du er den eneste der har noget at "vinde"
Det ændrer jo ikke på at du jo havde skrevet mailen, som vi ville have svaret dig på - på sammen måde som vi naturligvis osse reagerer på din anmeldelse på Trustpilot.

Hvis du virkelig bare ville sikre, at en pris ikke var en "fejl pris" hvorfor så ikke lige snakke med os før du vælger at skrive på Trustpilot? Jeg kan garantere dig at det ville der komme noget meget mere positivt ud af. ;-)
Cyber Farm samler på langsigtede kundeforhold, hvor forståelsen mellem os og kunden går begge veje. Hvor vi mødes i øjenhøjde.
Cyber Farm er over 30 år og vi sætter en ære i hvad vi laver. Men kan der ske fejl? Ja, det kan der - og det er givet vis ikke sidste gang, men det handler i sidste ende om hvordan tingene bliver håndteret, både af os men osse af kunden.
Vores filosofi er at man kommer længst med postiv dialog.
Fremadrettet - hvis du stadig skulle ønske at handle hos os, ville vi sætte pris på hvis du ikke ville påbegynde din nye filosofi - uden at have snakket med os først. ;-)
mvh Mark, Cyber Farm

Suveræn service.

Mark, Rudi og for den sags skyld hele holdet ude hos Cyberfarm leverer en overordenligt god service. Yderst sjældent (specielt nu til dags) oplever man så hjælpende og løsningsorienteret et personale. De har op til flere gange sørget for at holde mig kørende og det har været med det samme jeg har kontaktet dem. Hvis man gerne vil opleve hvad det vil sige at være en værdsat kunde, så skal man bare kontakte Cyberfarm. De står klar til at hjælpe, om det er med spørgsmål for super nørden eller for begynderen. Om budgettet er stort eller lille.

Varmeste, varmeste anbefaling herfra!

5. april 2024

Svar fra Cyber Farm

Tusinde Tak Sebastian. Det varmer at du er så glad for vores service!

Handler her igen!

Bestilte 1 stk. Universal Audio SD-1 igår. Leveret med GLS idag. Alt tiptop inkl. pris. Handler her igen!

20. februar 2024

Svar fra Cyber Farm

Hej Mik. Tusinde tak! Det sætter vi stor pris på!

Her er kunden i centrum

Har netop handlet med Cyberfarm og her vil jeg trygt handle igen, hvis jeg skulle købe mere udstyr. En shop hvor kunden er i centrum! Tak!

14. desember 2023

Svar fra Cyber Farm

Hej Søren. Tusinde tak for de fine ord! Det er meget værdsat fra vores side. God Jul og Godt Nytår til dig.:-)

Tak til Cyberfarm

Jeg fik ved en fejl et par Slate VSX høretelefoner med essentiel pakken, i stedet for platinium.
Mark fra cyberfarm ringede personligt til mig udenfor arbejdstid med en serial key, så jeg kunne opgradere mit produkt, og nå mine deadlines.

Tak til Cyberfarm familien for deres fleksibilitet!

5. desember 2023

Svar fra Cyber Farm

Hej Sajad. Tak for det. Det er godt det hele ordnede sig. Det er jo det det handler om. :-)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Cannot get a response after multiple attempts

I have tried to get into contact with cyberfarm, after my synthesizer needs a repair. It was purchased less than two years ago from cyberfarm - I sent a message through a webform, after another week I sent an email to their info mail (here I got a confirmation that they have received my email and will respond after half a day), after another week I sent a reminder email, now I week later I have sent an email in the chat.

From what I can tell, customer support is appalling.

2. desember 2023

Hi Cecilia.
We received your Synth this morning.
As I wrote to you in the email - it not a good idea to use other PSUs than the original one if you are not 100% that it has the right specifications as it can damage the synth if you are unlucky. We have now checked the unit. It seems to work as it should. We have swapped faulty PSU for one that works - Free of charge.
We are of course not happy about getting a bad review because of a missed e-mail?
I think we have proven you wrong - when you say our customer support is appalling. You have not even bought the Synth from us. In fact you have never purchased anything from us, as far as I can tell. You could have burned your synth. Instead we spent a lot of time communicating things to you - and helping you solve your problem which turns out to be self inflicted on your behalf. And you leave us with a 3 star review.
In our world - not justified at all - Paints a very wrong picture of us. Hopefully others can see this.
Starting out by leaving us a bad review - before something has even started usually don´t give one the best impression.
Not realizing how important reputation for most companies are - show poor judgement in our opinion.
For the future we urge you think about being kind and fair towards others, before judging.
Especially if you need someones help and in a situation like this.
Forcing someone with bad reviews is never a good idea- especially if you are wrong in the first place and the it turns out it was absolutely unnecessary. :)

Hi Cecilia. We are very sorry that you did not get an answer sooner on your request regarding your repair issue. We do have a repair link directly on our website for exactly these kind of things. The info mail is not for repairs - it is meant for more general inquiries (Not urgent ones - Like repairs usually are ) We understand that it can be difficult to know this of course. You are of course entitled to your opinion on our customer support. We tend to think we are friendly and we always look to find the best possible solution for our clients in any given situation. We have sent you an email today to figure out, what can be done to solve this, the best way possible. Did you talk to anyone on the phone at any point in time? If so, you should have been directed to our repair link on our website, and there would be no need to leave a bad review. From our perspective this clearly a miscommunication and unfortunate events, that could easily have been avoided. If you had seen the repair link - or had called us - Hopefully this situation would not have happened.
We need to be more clear on how contact should be made with us, depending on what the matter is. Again our apologies for any inconvenience it may have caused you.
Cyber Farm

Fantastisk service

Fantastisk service. Nok har der været bump på vejen som jeg selv har været uden om, men de stoppede aldrig med at følge op på sagen og presse på. Kan klart anbefales!👌

5. oktober 2023

Svar fra Cyber Farm

Hej Shayan. Mange tak. Det betyder meget for os. Vi gør vores bedste, for at vores kunder kan få en god oplevelse. Osse selvom der nogle gange, kan være ting der driller. Vi er glade for at det hele spiller hos dig nu. :-) dBh Cyber Farm

Diverse

Købte mit første produkt hos cyberfarm. Fik en virkelig god behandling af et forstående personale, der gik den ekstra mil for mig.

God kommunikation hele vejen igennem. Fair priser og virkelig hurtig levering.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

14. april 2022

Svar fra Cyber Farm

Det er vi glade for at høre :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og gode produkter

God service og gode produkter. Fik god vejledning om mit produkt og alternativer, da den valgte farve ikke var tilgængelig. Smertefri levering.

12. november 2021

Svar fra Cyber Farm

Hej Danni. Det er vi glade for at høre :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den klart mest kompetente musik…

Den klart mest kompetente musik forretning jeg kender, og de har altid en løsning på tingene.
Jeg har været kunde i mange år, og det vil jeg fortsat være.

16. oktober 2021

Svar fra Cyber Farm

Hej Sieber. Vi sætter stor pris på de fine ord! :-)

Extremely fast and friendly

Extremely fast and friendly. BTW, the Beyerdynamic iDX 200 IE are not available in other Danish internet shops. The price was pretty low. Thx!

25. august 2021

Svar fra Cyber Farm

Hi Krzystof. Thank you so much, for your kind words. :-)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv