LOOKFANTASTIC Anmeldelser

420 728

4,6

Dere, beklager lookfantastic med mine meldinger. Pakken min kom så fort og uskadd, jeg var så redd den skulle komme sein fordi nesten alle anmeldsene var klager. Men dere kom med pakken så fort jeg va... Vis mer

De fortalte meg ikke at jeg måtte betale toll! Kunne heller kjøpt hos andre butikker jeg stoler mer på og fått pakken fortere hos enn disse. Prisen med tollen ble ikke billigere og det tok for lang ti... Vis mer

Har bestilt mange ganger fra Lookfantastic, alltid fått produktene og aldri vært noe problemer med levering og ingen skader.☺️ Tar litt tid å få varene, men alltid kommet innen den tidsrammen jeg får... Vis mer

1. Kosmetikkbutikk
  6. Velværesenter

Om LOOKFANTASTIC

Helpful links

About us

As Europe’s number one online premium beauty retailer, LOOKFANTASTIC® is the ultimate destination for all your beauty needs. Carrying over 22,000 products with complimentary worldwide shipping to over 200 countries, we have become the online partner of choice for many leading brands including MAC, Kérastase and Yves Saint Laurent.

With a portfolio of over 660 premium brands onsite, revenue share grown 40% year on year in the last 4 years, making LOOKFANTASTIC® one of the most successful beauty websites globally. With unrivalled technology and a team of world-class experts, we have created over 30 localised sites in as many languages, and attracted over 10 million visits per month in 2017 alone; 71% of which were international.

As we continue to build our luxury portfolio of partners, we are constantly adapting to and welcoming new trends in the industry. With more clean, vegan and organic beauty brands than ever before across skin, hair and body care, we have everything onsite to suit every individual beauty need and concern.

LOOKFANTASTIC® is part of THG Holdings plc, a globally renowned end-to-end tech platform specialising in taking brands direct to consumers across the globe. Using its proprietary technology and infrastructure, THG Ingenuity, the Group enables brands to grow at scale while driving unrivalled value and continuous performance.

LOOKFANTASTIC® is driven by a desire to create brilliant customer experiences, which are built from the insight and data executed through our integrated technology and expertise. Widening access to premium beauty and empowering men and women all over the world, we are leading the online beauty movement. Dedicated to delivering the very best in beauty, we also have an onsite blog led by our team of experts. Whatever your beauty concern or question, we have a bank of educational content to help you look and feel fantastic.

Keep in Touch

With new products and brands arriving at LOOKFANTASTIC® daily, sign up to our newsletter to receive the latest information and offers.

Partnerships:

If you would like to discuss working in partnership with LOOKFANTASTIC® or supplying your brand to any of it's portfolio of websites please contact us on: partnerships@thehutgroup.com.

Enestående

421k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(420 728)

56 913 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dette er den verste nettside. Helt SCAM

Dette er den verste nettside i alle verden. Det er en helt SCAM. Hvis det var mulig å gi den en vurdering på 0 skulle jeg har gidd. Jeg har bestilte stor order fra dem for 2 måneder siden, når ordren kom ikke kontaktet jeg kundeservice som svart etter 2 dager. De sa at det var et eller annet med transport og de sender en ny pakke med engang, jeg sa greit. Den ny bestillingen kom ikke heller i løpet av den tide de sa det skulle komme, så jeg kontakt kunde service igjem. Jeg får høre at bestillingen min er tapt, det var ikke noen ny bestilling som er sendt😡 de bare bort kastet tiden min. Denne gangen sa de at jeg får mine penger tilbake og det kommer til å ta 5 uke-dager. Surprise suprise fikk ikke pengene tilbake, kontaktet igjen kundeservice service som sier at jeg får ikke refusjon fordi det kan opptil 30 dager for en bestilling for å komme. Jeg ventet for 2 måneder, hva i helvete. Hver gang jeg snakker med kundeservice får merkelig svar. IKKE KJØP FRA DENNE SIDE DEN ER HELT SCAM

19. juni 2023

Hei Bedra Adan.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Lookfantastic.

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Olaplex

Fast delivery

25. mai 2023

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

20% som ny medlem

20% som ny medlem. Taster det inn, kommer opp : denne koden virker ikke på disse produktene, prøv denne koden sol gir 10%n. Den virker heller ikke.
Allerede før jeg har bestilt lurer og lyger de. Gla jeg gikk inn her og lesre om de, for dette selskapet kommer jeg aldri og bestille fra!

28. mai 2023

Hei Line.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Vi beklager problemene og eventuelle ulemper som er forårsaket, og vil undersøke denne klagen nærmere. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kundekontoen din og beskriv problemet i detalj, slik at vi kan tilby en passende løsning.

Med vennlig hilsen
Radu

Rådgivningsteam for kunder

Lang leveringstid og UBRUKELIG kundeservice

Jeg la inn 3 ordre med SPORET levering, men alle ble sendt uten sporing. Altså, det er ikke min feil. Jeg har betalt for sporingen, men de har gjort feilen. Jeg har kontaktet kundeservice gjentatte ganger, men man får forhåndsskrevne svar som ikke svarer på spørsmålet eller problemet mitt. De nekter å refundere for frakt, og sier at jeg bare må vente. Det er toll og mva over 350kr og!

17. mai 2023

Hei Danial . Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Vi beklager problemene som har oppstått og ulempene dette har medført.

Jeg har lagt igjen en melding om dette på kundekontoen din.

Med vennlig hilsen

Radu

Rådgivningsteam for kunder

Unngå denne nettbutikken!!!

Unngå denne nettbutikken!!!! Jeg har aldri opplevd en så dårlig kundeservice og en bestilling som aldri dukket opp! Jeg betalte nesten 600 kr for varer som aldri ble levert, og til tross for at det sto at varen var sendt, har jeg ikke mottatt den. Prøvde å spore pakken, men hver gang jeg gjorde det, dukket det opp en feilmelding.

Kontaktet kundeservice flere ganger for å finne ut hva som skjedde, men fikk bare det samme svaret om igjen og igjen.

Så nå sitter jeg her uten varene eller pengene mine, og det føles som om jeg har blitt lurt. Jeg kan ikke engang uttrykke hvor sint og skuffet jeg er over denne opplevelsen. Jeg kommer aldri til å bruke denne nettsiden igjen, og jeg vil sterkt anbefale at du også unngår den. Spar deg selv for hodepine og frustrasjon, og velg heller en annen nettbutikk

21. april 2023

Hei Emma,
Jeg beklager din opplevelse med denne bestillingen. Jeg har sendt deg en melding i profilen din. Kan du logge inn og lese den, takk.
Riina, Lookfantasict.no

Dessverre veldig dårlig opplevelse med…

Dessverre veldig dårlig opplevelse med denne nettsiden. Fikk ikke varene mine. Sendte inn etterspørsel flere gangen, hvor jeg hver gang fikk melding om at problemet skulle løsest. Dette gjorde det aldri, og varene mine dukket aldri opp. Ville derfor ikke anbefalt å handle fra denne nettsiden

28. januar 2023

Hei Live,
Jeg beklager opplevelsen din med denne bestillingen. Kan du fortelle oss ditt ordrenummer eller sende en melding til vår kundeservice. Vi ordnet dette for deg.
Riina Lookfantastic.no

Styr unna!

Useriøst nettsted!! Jeg kjøpte en krølltang derfra med stikkontakt som ikke passer i Norge, så jeg returnerte produktet, og har etter snart tre måneder, fortsatt ikke fått refundert noe som helst. Måtte betale toll da jeg hentet ut pakken fra posten og. Jeg har kontaktet de flere ganger og de sier bare at de ikke har fått produktet i retur enda, så jeg ser vel aldri noe til de pengene igjen.

5. desember 2022

Hei Susanne,
Riina, Lookfantastic.

Veldig fornøyd😊Lang leveringstid pga…

Veldig fornøyd😊Lang leveringstid pga toll👍

23. februar 2023

Hallo,
Takk for at du la igjen din anmeldelse!
Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.
Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.
Ta vare på deg og ha en fin dag.

Scam

Jeg bestilte en vare i november og enda ikke mottatt!! På nettsiden står det at den er levert, men jeg har ikke fått noe. Kontaktet kundeservice i desember og de mente at den er forsvunnet. Vel avsender har ansvar når en pakke ikke er levert til mottaker, SÆRLIG FIRMA. De ba oss fylle ut skjema og sa jeg skulle få svar innen 48 timer ang hendelsen, fikk aldri svar. Nå har det gått 1 måned og jeg har purret flere ganger uten å få svar. Det kreves erstatning. Jeg skulle kjøpe til en venninne bursdagsgave som jeg skulle levere i desember og nå er vi i februar!!! de ber oss om å sende DM på messenger, men ser at ingen får svar

ALDRI KJØP HER! DET ER SCAM!!

16. november 2022

Hej Therese,
Riina, Lookfantastic

Jeg er en av dem som bestilte…

Jeg er en av dem som bestilte adventskalender i 2022. Ikke mottatt, heller ikke fått igjen pengene! Anbefaler virkelig ikke dette firmaet!

31. oktober 2022

Hei Silje,
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Med vennlig hilsen, Lookfantastic.

Får ikke varen min og får heller ikke…

Får ikke varen min og får heller ikke hjelpe når jeg prøver å kontakte de.

25. januar 2023

Hei Maria,
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.
Med vennlig hilsen, Lookfantastic.

Fikk aldri pengene tilbake

Jeg bestille kalenderen min i slutten av september, det er nå januar og jeg fikk den aldri..Fikk en Mail 8.desember og sa at den hadde blitt kansellert og at jeg skulle på en refusjon på pengene som jeg aldri fikk!! 1000kr brukt på en kalender som jeg aldri fikk, verken det eller pengene tilbake. Kjøper aldri igjen

7. desember 2022

Hei Mej sung
Jeg har løst dette problemet for deg og sendt deg melding til nettkontoen din.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssentralen?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å komme tilbake til oss, så hjelper vi deg.
Vennlig hilsen LOOKFANTASTIC

Styr unna!!

Styr unna!!! jeg bestilte en adventskalender i november og de sa at de sendte den ut så fort som mulig.
de sa også at den hadde blitt sendt 20 november. det er 3 desember og null adventskalender!! skal aldri kjøpe fra der igjen

2. desember 2022

Hei Pernille
Vennlig hilsen

Styr unna!

Jeg bestilte adventskalenderen på slutten av oktober. Har ikke fått den ennå, den ble ikke sendt heller. Fikk en mail, at jeg kan få 60kr i kompensasjon og at bestillingen blir send så fort så mulig. Ka betyr fort for dere? Det er allerede 2 desember…. Hvis den kommer en dag, så returnerer jeg den med en gang. Veldig misfornøyd!

1. desember 2022

Hallo Martyna,

Takk for at du deler din erfaring. Jeg beklager å høre om dette, på grunn av GDPR-regler kan vi ikke dele informasjon om bestillingen din, dette er for å beskytte personvernet ditt.

Vi tar alle tiltak for å unngå at disse situasjonene oppstår, og vi hjelper deg gjerne videre med spørsmålet ditt hvis du kontakter oss via din nettkonto eller våre sosiale plattformer.

Lookfantastic Kundeserviceteam.

Useriøs drittside

Jeg bestillte kalender til dama i starten av oktober , har fått flere mailer som ikke er mulig å svare på at dere jobber med saken å at kalenderen skulle være hos meg senest innen 24 november , dere har enda ikke sendt den å nå er vi i desember.... Fikk i går en ny mail med at dere skulle gi 60 kroner i kompensasjon , er dere seriøse ???? Hvordan får jeg kontakt med kundeservice , jeg ønsker som dere sikker fårstår ikke å kjøpe denne kalenderen lenger siden jeg nå har kjøpt en annen fra en seriøs aktør så kan dere forklare meg hvordan jeg avbestiller den fra dere ? Ser at jeg ikke er den eneste som har problemer med dere. Om dere ikke klarer å levere så kansje dere burde lagt ned hele butikken isteden for å skuffe alle kundene som handler hos dere ....

1. desember 2022

Hei
Vennlig hilsen

Styr unna

Anbefaler alle å styre unna denne siden. De har fortalt meg i nesten 3 måneder nå at produktet du har bestilt kommer snart, bare vent litt til. En annen ting, det at de har så mange 5-stjerner reviews er for meg en gåte og veldig mistenkelig (bots?).

26. november 2022

Hallo,

Lookfantastic Kundeserviceteam.

STYR UNNA!!

STYR UNNA!!! Bestilte adventskalender i september. Fikk melding om at den skulle sendes ut for mange uker siden, men ingenting skjer! Kontakter de på melding og får bare standard svada-svar!!!! Nå er det 1.des og ingen kalender. Aldri mer. Heldigvis bestilt med Klarna, så slipper jeg å måtte kreve penger tilbake.

30. november 2022

Hei Elin V
Jeg beklager å høre om frustrasjonen angående denne saken.
Jeg løser gjerne dette problemet for deg. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse dette umiddelbart.
Kongelig hilsen LOOKFANTASTIC

Styr unna denne siden

Ikke bruk denne siden.Elendig kundeservice. Bestilte en vare i begynnelsen av nov. Det står at varen er sendt,men jeg har ikke mottatt varen. Det går heller ikke å spore pakken,kommer opp error. Ved gjentatte anledninger har jeg kontaktet kundeservice,de sender det samme svaret flere ganger
Jeg må også underskrive et skriv om at jeg ikke har mottatt varen
Dette kan ikke gjøres på nettet.

29. november 2022

Hei Line Tyrgard
beklager å høre om frustrasjonen angående denne saken.
Jeg har løst dette problemet for deg og sendt deg melding til nettkontoen din.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssentralen?
Vennlig hilsen LOOKFANTASTIC

Kan bekrefte det alle skriver her

Kan bekrefte det alle skriver her. Bestilte kalender i september. Og blitt forsikret underveis at den skal komme frem i tide.
Ren scam, og useriøst nettside. Styr unna.

29. november 2022

Hei Nettshopper