Vi havde akut brug for hjælp i forbindelse med skimmelsvamp i vores lejlighed, da vores udlejer håndterede situationen meget dårligt. Det fik os til at føle os utrygge og meget stressede. Hel... Vis mer
Se hva andre synes
Midt i et kaotisk og meget belastende forløb med vores udlejer kunne vi ikke have ønsket os bedre hjælp end den, vi fik fra Daniel fra LLO. Hans tålmodighed, evne til at lytte og forstå vores sit... Vis mer
Selskapet har svart
Meldte mig ind 27.12 og d.d endnu ikke modtaget rådgiver så ingen man kan kontakte. Jeg har taget advokat og har selv løst sagen billigere end det har kostet mig at melde mig ind uden kontakt. Alle de... Vis mer
Selskapet har svart
Rystende dårlig - jeg er både vred og dybt skuffet på min datters vegne. Hun fik en fraflytningsrapport hvor der næsten ingenting skulle laves og ender allige vel med en regning på 9000 efter 10,5 mån... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.
Kontaktopplysninger
Reventlowsgade 14, 4., 1651, København V, Danmark
- +45 33 86 09 10
- llo@llo.dk
- www.llo.dk
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Delvis tilfreds
Jeg er meget tilfreds med LLO’s juristers arbejde, ifb en sag! Dog er det ikke tilfredsstillende at deres svar tid så lang! Fra man opretter en sag og til at nogen har tid til at kigge på den gik der hele 7 måneder!
Ikke særlig hjælpsomt
Ikke særlig hjælpsomt, og jeg følte mig slet ikke støttet eller taget alvorligt, især når man befinder sig i en sårbar situation med sin udlejer. Jeg måtte gentage og påpege detaljer i min sag igen og igen og fik næsten ingen svar. Afhængigt af din situation kan det hjælpe at få en anden til at kontakte udlejeren på dine vegne her kan København Retshjælp være nyttig, og de er også mere hjælpsomme.

Expert Help and Real Peace of Mind with LLO
We had an excellent experience with LLO. A special thanks to Jarl, who guided us through the checkout process with professionalism and calm expertise. He managed a demanding landlord with patience and precision, securing not only a fair financial outcome but also real peace of mind for us.
As expats unfamiliar with Danish rental law, having someone like Jarl on our side made all the difference. We can’t recommend him – and LLO – highly enough. It’s reassuring to know that such an organisation exists to protect tenants’ rights and ensure fair treatment.
LLO Aalborg står meget svagt fagligt
LLO Aalborg står meget svagt fagligt. De kan ikke overholde aftaler, og så er deres informationsniveau lavt til ikke eksisterende. De har også urimelige svar tider, og er umulige at komme i kontakt med.
Vores sag er blev stærkt skade siden LLO blev inddraget, og vi vil ønske at vi aldrig havde brugt dem i dialog med vores udlejer. Til alle der overvejer at melde sig ind i LLO for at få hjælp, så hold jer langt væk.
Før indBetalt 2.150 kr. – fik ingen reel hjælpmeldelsen ringede vi til LLO
Før indmeldelsen ringede vi til LLO, forklarede vores sag i detaljer og spurgte, om de reelt kunne hjælpe. Vi vidste, at de havde erfaring med den samme udlejer, som vi havde problemer med, så vi havde store forventninger. På baggrund af den samtale meldte vi os ind den 19. juni 2025 og betalte 2.150 kr. for et medlemskab, hvor vi straks indsendte al dokumentation. Alligevel faldt forløbet hurtigt fra hinanden. Vi modtog e-mails fra deres jurist uden nogen praktisk rådgivning i forhold til de akutte spørgsmål. De lovede at sende en mail for at aftale et telefonmøde, men den kom aldrig. De kunne ikke engang foreslå et konkret tidspunkt for en samtale, kun en mail om et opkald, som de derefter ignorerede fuldstændigt.
Uger senere påstod de, at de havde “rådgivet” os, selvom der aldrig fandt nogen telefonsamtale sted. Først efter indmeldelsen og betalingen gjorde de det klart, at LLO ikke kunne bistå, fordi vi allerede havde en advokat på sagen, noget der aldrig blev nævnt på forhånd. Telefonsamtalen var afgørende for at afklare, hvad LLO kunne bidrage med, men den skete aldrig. I stedet gemte de sig bag lange mails, langsomme svar og mere forvirring.
Resultatet var ekstra stress og ingen praktisk hjælp midt i en allerede vanskelig sag med udlejer. Spild af penge.
Vi har derfor besluttet at indgive formelle klager til Erhvervsstyrelsen, Forbrugerombudsmanden og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen for vildledende markedsføring og manglende levering af betalte medlemsydelser.

Horrible service
Horrible service. They wont even tell you the type of support they offer until you become a member and pay the full membership and then when you pay 1200 dkk they say Oh we don't offer this type of service and we don't do refunds. A disgrace.

Svar fra LLO
⭐ Overskrift: Betalt for juridisk bistand – fik ingenting! Vildledende markedsføring og passivitet fra LLO
⭐ Overskrift:
---
Jeg meldte mig ind i LLO Hovedstaden i juli 2025 og betalte 1.585 kr. for at få juridisk bistand og repræsentation i en konkret boligkonflikt med Lejerbo.
Jeg blev lovet, at LLO ville varetage mine interesser og stille en jurist til rådighed for sagen.
Trods gentagne skriftlige og telefoniske henvendelser over flere måneder har jeg ikke modtaget nogen juridisk hjælp, ingen mødeindkaldelse, og intet reelt svar.
Det virker som vildledende markedsføring, når organisationen reklamerer for, at man som medlem får adgang til “juridisk bistand” og “rådgivning”, men derefter ikke leverer noget som helst.
Jeg har derfor anmodet om tilbagebetaling af mit kontingent og har sendt formel klage til Civilstyrelsen og Forbrugerombudsmanden
for at få sagen undersøgt.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre lejere om at være meget forsigtige, før de betaler for medlemskab i forventning om konkret juridisk hjælp.
Min oplevelse er desværre, at LLO lover mere, end de reelt leverer.
🔹 Fakta:
Betalt kontingent: 1.585 kr. (juli 2025)
Ingen sagsbehandling efter 3 måneder, pta gentagne henvendelser
Klage indgivet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Erhvervsstyrelsen,
Forbrugerklagenævnet, Civilstyrelsen og Forbrugerombudsmanden pga. den manglende sagsbehandling og
manglende levering af betalt medlemsydelse.
---
👉 Jeg anbefaler, at man kræver skriftlig garanti for konkret sagsbehandling, inden man betaler.
LLO svigter sit ansvar over for betalende medlem – Betalte højeste kontingent 1.585 kr. for juridisk hjælp – fik ingenting – Løftebrud og urigtigt svar fra LLO
Denne udtalelse fra LLO er helt urigtig.
Jeg blev både skriftligt og telefonisk rådet af LLO’s medarbejder til at melde mig ind og betale kontingentet, for at kunne få juridisk bistand i min sag mod Lejerbo. Jeg blev bedt om at sende alle dokumenter, så LLO’s jurist kunne overtage sagen – hvilket jeg gjorde.
Jeg betalte endda det højeste kontingent på 1.585 kr., netop fordi jeg fik oplyst, at det dækkede, at en jurist skulle føre sagen, som lå ved Beboerklagenævnet.
Alligevel hørte jeg aldrig mere fra LLO, og jeg fik ingen bistand overhovedet.
Derfor er LLO’s svar på Trustpilot vildledende og et forsøg på at fralægge sig ansvar.
Man melder sig ind og betaler netop for at få hjælp – ikke for at blive ignoreret bagefter.
Jeg har mistet min tillid til LLO

Svar fra LLO
Kompetent hjælp med godt resultat
LLO har hjulpet os med at få et afslag på 25% af maler-regningen for vores gamle lejlighed. Vi blev imødekommet med god faglig hjælp og vejledning, og Maia tog sig virkelig tid til at tale vores sag og svare på alle vores spørgsmål. Det hele foregik med en god tone (både til os og udlejer) og i et rimeligt tempo. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg er bare glad for at jeg kan få…
Jeg er bare glad for at jeg kan få nogen retningslinjer fra LLO. Så jeg bliver bedre rustet til at snakke med ejer.
Tak
I dag har jeg siddet i telefon kø i 2…
I dag har jeg siddet i telefon kø i 2 timer og 38 minutter – startede som nr. 5 og endte som nr. 1, hvorefter linjen blev lukket ned uden at jeg fik hjælp.
Det er desværre ikke første gang, jeg oplever så lange ventetider. Derudover har jeg skrevet til jer flere gange via mail, men jeg modtager ingen svar.
Jeg håber virkelig, at I vil tage denne kritik til jer og arbejde på at forbedre tilgængeligheden, så medlemmerne kan få den hjælp, vi betaler for og har brug for.

6/7 måneders ventetid på hjælp
Meldte mig ind i april for hjælp ift. sag med min udlejer. Får tilbagemelding på at der er ca. 4 måneders ventetid på en rådgiver. September bliver jeg orienteret om, at det er tid til fornyelse af mit kontingent. Jeg har stadig ikke fået tildelt en rådgiver. Jeg beder om at ikke forny mit kontingent, samt eventuel en refundering, da jeg faktisk ikke har fået noget for mine penge. Det bliver afvist.
Synes det er under al kritik at der ikke bliver oplyst om ventetiden INDEN man melder sig ind og betaler.
Ligner ærligttalt bare noget bondefangeri
Jeg melder mig ind og opretter min sag. Bruger over 3 timer på at vedhæfte al den dokumentation, jeg kan finde, for at gøre deres arbejde så nemt som muligt - men hører desværre intet til min sag efter snart et halvt år. Først da udlejer fik at vide, at jeg havde sendt sagen videre, blev alle fejl og mangler i boligen pludselig udbedret. Inden da havde jeg betalt husleje i 6 måneder uden, at de ville rette op på selv de mest basale ting - som for eksempel en defekt emhætte. Det eneste jeg har fået er mails på deres webinar. Desværre opsiger jeg igen, da det slet ikke giver mening det her. Ligner lidt bondefangeri.

elendig kundeservice og svarfrist overskrider 4 uger
Jeg har ringet til dem gentagne gange i denne uge for at rykke på min sag som der stadig ikke er blevet taget hånd om. Jeg skrev til min “rådgiver” i juni måned om et spørgsmål omkring udflytningssyn som jeg aldrig fik svar på. Nu er det over en måned siden at jeg er fraflyttet min gamle lejlighed og jeg har juridisk set krav på at få mit depositum tilbage. Rådgiveren er ikke til at få fat på og han har endnu ikke kontaktet min gamle udlejer omkring min ret til at få mit depositum tilbage. I dag snakkede jeg med en kvinde i kundeservice som blev så frustreret over mine spørgsmål at hun smækkede røret på i hovedet på mig. Sikke en ubehagelig kundeservice. Jeg udtrykte blot min bekymring for om rådgiveren tog min sag seriøst nu når han ikke engang har svaret mig på min sidste mail tilbage fra juni måned.

De bare seje
LLO har hjulpet mig hele vejen igennem forløbet, både ift. sag i huslejenævnet og med flyttesyn.
De fandt info som jeg ikke selv var klar over, og var tydeligvis på min side hele vejen igennem.
Kunne kommunikationen være bedre? Ja, det kan godt gå lidt langsomt til tider.
Kunne der overordnet set være lidt mere styr på det? Ja.
Kunne kvaliteten af rådgivning forbedres? Måske. Men til den pris, findes der bare ikke alternativer. Kvaliteten er høj og man får meget mere end man giver - hatten af for det gode arbejder I laver.
Særlig tak til Jin og Jarl - I sgu seje!

Svar fra LLO
LLO har været virkelig gode til at føre…
LLO har været virkelig gode til at føre min sag,
en kæmpe hjælp!
Har gentagne gange bedt om at blive…
Har gentagne gange bedt om at blive kontaktet både på mail, tlf og personlig fremmøde hos LLO Kbh for at få et enten telefonisk eller personligt. Få bare en sludder for en sladder og standardt beskeden om at man vil blive kontaktet inden for 4 uger. Spild af penge og tid.
Så overvejer at snakke med forbrugerrådet om at få mine penge tilbage +for den tid jeg har brugt på at forgæves at kontakte dem uden at høre fra dem.
TOTAL ET KLOVNEFIRMA

Svar fra LLO
LLO’s repræsentant hjalp og ved…
LLO’s repræsentant hjalp og ved udflytningssynet og lavede en god aftale for os med udlejer. Kan klart anbefale at være medlem af LLO som lejer.
De læser ikke det jeg skriver
De læser ikke det jeg skriver, de svare i vest når jeg spørger i øst.
Penge ud af vinduet.

Udlejer sat på plads.
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Lejernes Landsorganisation (LLO). Vores nye udlejer mente, at han kunne stille en række urimelige krav ifølge lejekontrakten, men efter at have kontaktet LLO, fik de hurtigt sat ham på plads og sikret vores rettigheder. Senere hjalp de os også med at få hele vores indskud tilbage. Vi har følt os trygge og godt rådgivet hele vejen igennem – kan varmt anbefales til alle lejere, der har brug for professionel og effektiv hjælp! Det har sparet os for mange tusinde kroner.

Svar fra LLO
Vi har haft en sag med en defekt dør og…
Vi har haft en sag med en defekt dør og kontaktede LLO for at få hjælp. Forløbet har desværre været meget skuffende.
Efter vores henvendelse ventede vi ca. 7 måneder på at få tildelt en rådgiver. Vi modtog dog ingen opdateringer undervejs og gik i den tro, at sagen var i gang. Først da vi selv tog kontakt og rykkede for en status, fik vi at vide, at rådgiveren i mellemtiden var blevet sendt på udveksling – noget vi aldrig var blevet informeret om.
Nu har vi så fået at vide, at vi skal vente yderligere 4-6 måneder på at få en ny rådgiver.
Det er desværre ikke et forløb, vi kan anbefale.

Svar fra LLO
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.