Vi havde akut brug for hjælp i forbindelse med skimmelsvamp i vores lejlighed, da vores udlejer håndterede situationen meget dårligt. Det fik os til at føle os utrygge og meget stressede. Hel... Vis mer
Se hva andre synes
Midt i et kaotisk og meget belastende forløb med vores udlejer kunne vi ikke have ønsket os bedre hjælp end den, vi fik fra Daniel fra LLO. Hans tålmodighed, evne til at lytte og forstå vores sit... Vis mer
Selskapet har svart
Meldte mig ind 27.12 og d.d endnu ikke modtaget rådgiver så ingen man kan kontakte. Jeg har taget advokat og har selv løst sagen billigere end det har kostet mig at melde mig ind uden kontakt. Alle de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.
Kontaktopplysninger
Reventlowsgade 14, 4., 1651, København V, Danmark
- +45 33 86 09 10
- llo@llo.dk
- www.llo.dk
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi kan varmt anbefale LLO Aalborg
Vi kan varmt anbefale LLO Aalborg – men med den vigtige pointe, at man som lejer også selv har et stort ansvar.
Forløbet har lært os, hvor vigtigt det er at gemme alle dokumenter, få aftaler på skrift og selv være aktiv i at samle og udlevere relevant materiale. LLO hjælper og støtter, men de kan kun arbejde ud fra det, man selv bidrager med.
Vi boede i to år hos, hvad der må være en af Aalborgs værste udlejere. Ved fraflytning forsøgte han at løbe fra skriftlige aftaler og blev truende i sin adfærd. Sagen trak ud i over et år efter fraflytning og har været både opslidende og følelsesmæssigt drænende.
Sammen med LLO Aalborg har vi vundet vores sag i Huslejenævnet med fuldt medhold – og selvom det desværre ikke blev enden på sagen, har de fortsat støttet os hele vejen.
Vi er nu desværre videre til fogedretten, politianmeldelse, medieomtale og et skridt nærmere, at Grundejernes Investeringsfond kigger på udlejeren. Sagen handler ikke længere kun om pengene, det er blevet et princip for os.
Det mest værdifulde for os har været, at LLO ikke har sluppet os undervejs. De har fulgt os hele vejen, været tilgængelige, professionelle og engagerede, og det har givet en stor tryghed i en ellers meget belastende proces.
Kort sagt: LLO Aalborg er en rigtig god samarbejdspartner, hvis man selv er grundig, struktureret og engageret. Vi er meget taknemmelige for deres støtte og kan kun anbefale dem videre.

Svar fra LLO
I called your phone number the other…
I called your phone number the other day, waited in a phone line for about 1,5 hours until I got through to one of your advisors. She couldn't answer any of my questions without mentioning I had to upgrade my membership. It was really frustrating and I became more anxious about my housing situation than before I talked to her! I also asked her what the point was with a Basis membership if there was no help or guidance included in it, and she couldn't answer it. In the end she rushed me to finish because of the phone line (that I had just waited in myself for 1,5 hours). Bad customer service and no understanding of the fragile situation. I have cancelled my membership and will in the future seek advice elsewhere.
Fra næsten ingenting til fuld tilbagebetaling
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det kan virkelig betale sig – også når man er ved at miste tålmodigheden
Jeg har været medlem af LLO i omkring et år og har været igennem en lang, sej og til tider ret opslidende kamp med min udlejer. En af de sager, hvor man flere gange tænker: “Kan det her virkelig passe?”
Jeg gik ind i sagen med styr på dokumentation både ved ind- og udflytning, men lærte undervejs, hvor afgørende det er, at ting ikke bare er skrevet ned, men også bliver brugt og husket korrekt. Her var LLO virkelig guld værd. De holder fast i fakta, regler og processer – også når man selv er følelsesmæssigt investeret (hvilket jeg bestemt var).
En lille husker til alle: Læs reglerne grundigt ved både ind- og udflytning – det er langt vigtigere, end man tror. Og behandl boligen med respekt hele vejen igennem og aflever den ordentligt. Ordentlighed betaler sig i sidste ende.
Jeg skal være ærlig og sige, at det i starten var svært for mig at afvente. Jeg følte ikke altid, at min sag blev prioriteret, men måtte også erkende, at sagsbehandling tager tid, og at man ikke kan presse processen, bare fordi man selv er midt i det hele. Det var nok mit største benspænd – og jeg er endda selv uddannet socialrådgiver.
Resultatet taler dog for sig selv. Jeg gik fra at stå til at få omkring 700 kr. tilbage ud af knap 30.000 kr. til at få det hele retur, fordi der ganske enkelt ikke var noget at komme efter.
En helt særlig og stor tak skal gå til Henriette Grage. Hun har været med hele vejen, været grundig, professionel og vedholdende – også når sagen trak ud. Det betyder mere, end man tror, når man står over for en meget kampklar udlejer.
Kort sagt: Det kan virkelig betale sig at være medlem af LLO. Jeg kunne aldrig have stået alene i den her sag uden deres hjælp.
Ret skal være ret.
Og her blev den det.
Kh Heidi W

Svar fra LLO
Professionel og kompetent bistand ved fraflytningssyn
Jeg har fået helt fantastisk hjælp og støtte fra LLO fra start til slut. Min advokat var yderst professionel, kompetent og nem at kommunikere med, og han repræsenterede mig ved fraflytningssynet for at sikre, at jeg blev behandlet fair. Han var godt forberedt, håndterede dialogen roligt og fast og sørgede for, at alt forblev faktuelt og rimeligt. Takket være hans indsats fik jeg mit fulde depositum tilbage. Som udlænding, der ikke taler dansk, tvivler jeg stærkt på, at jeg ville have opnået samme resultat – slet ikke det fulde beløb – uden deres repræsentation.
Jeg skulle have læst anmeldelserne herinde, inden jeg betale 1500kr. for at blive medlem hos LLO.
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg er blevet behandler så dårligt, blevet talt ned til og har fået usande og ukorrekte oplysninger om mine rettigheder i min sag af sagsbehandler fra LLO. Dette fandt jeg ud af, da jeg i sidste ende måtte hyrer en boligretsadvokat som nu tager sig af min sag.
Lad vær med at spilde jeres penge på LLO!

Svar fra LLO
Helpful info about how to navigate…
Helpful info about how to navigate moving out/termination of tenancy, moving into new flat, and finally receiving partial deposit back
Har fået en helt fantastisk hjælp &…
Har fået en helt fantastisk hjælp & støtte. LLO’s jurist har været yderst professionel & kompetent. Hun har haft alt kommunikation med udlejer, der har igennem hele forløbet (sagen har desværre varet næsten et år) juristen har været en yderst professionel hjælp. Sagen er endelig afsluttet & uden LLO’s jurist med kompetence i lovgivningen & paragraffer havde jeg ikke vundet selv.
LLO’s jurist har sørget for at jeg vandt min sag. & fik udbetalt de 10.000 kr som udlejer har snydt mig for i første omgang.
Fantastisk hjælp med seriøs og autoritær rådgivning
Jeg har siden starten af 2025 haft LLO I Århus med som min repræsentant i en grotesk konflikt mellem min private udlejer og jeg selv.
Gang på gang har min jurist/kontaktpersonen hos LLO med stort overblik, juridisk ekspertise, slagkraftig og autoritær respons på de helt utilstedelige angreb jeg gennem lang tid var udsat for gennem min udlejer og dennes advokat.
Da det spidsede så meget til at min udlejer stævnede mig til Fogedretten med krav om udsættelse af min bolig gennem 12 år, gjorde LLO's modsvar og juridiske redegørelse, at jeg ikke blev sat ud af mit bolig med mangel på lovhjemmel!!
Jeg giver LLO som et hele, og min jurist, Shanie, i Århus afdeling FEM STORE STJERNER og en STOR buket roser for en fantastisk hjælp og støtte!!!
Palle Nyborg
Tusind Tak:)!
Jeg har været utrolig tilfreds med den hjælp og støtte, jeg har fået fra LLO. De har været en stor støtte i forbindelse med min fraflytning, og jeg har hele vejen igennem oplevet et venligt og professionelt samarbejde.
Jeg har altid fået hurtige og klare svar på mine spørgsmål. En særlig stor tak til Jarl, som har været helt igennem fantastisk og en kæmpe hjælp.
Sekretariatet snorksover
LLO opfordrer på hjemmesiden til at man ringer for at høre nærmere om medlemskab. Det har jeg prøvet ad to omgange. Første gang opgav jeg. I dag har jeg ventet som "nr. 1 i køen" i 45 minutter. De sidste ti minutter har jeg brugt på at læse anmeldelser på Trustpilot, hvor der alene er dårlige omtaler. Medlemskab af LLO giver absolut ikke mening. Trustpilot får dog fem stjerner :)

Svar fra LLO
Jeg har været tilfreds og er efter 3 år…
Jeg har været tilfreds og er efter 3 år kommet i mål med min sag og fået mine penge retur. LLO har betydet, jeg har kunnet bevare roen og være tålmodig. Jeg har haft den samme rådgiver næsten hele vejen igennem og først til sidst en ny. Jeg oplevede de havde fagligheden i orden så jeg fik tillid. Desværre er kommunikationen teknisk langsom. Det er en ulempe så derfor giver jeg ikke 5 fulde stjerner. Jeg synes de bør have mere direkte kontaktmulighed, når ens sag kører. Man har mange spørgsmål undervejs og det er et tungt system.
Rystende dårlig
Rystende dårlig - jeg er både vred og dybt skuffet på min datters vegne. Hun fik en fraflytningsrapport hvor der næsten ingenting skulle laves og ender allige vel med en regning på 9000 efter 10,5 måneder i lejligheden. Fakturaen er påført forhold der ikke findes i rapporten og forkerte areal. LLOs repræsentant burde have udtrykt dissens. Men nej. Retssikkerheden er en by i Rusland. Hvad skal man med fjender når man har den slags venner. Gør dig selv en tjeneste og spar de penge!

Svar fra LLO
Jeg og alle de øvrige 200 beboere er…
Jeg og alle de øvrige 200 beboere er blevet tvunget gennem huslejen til at betale for et medlemskab hos [LLO], som vi ikke ønskede. Aftalen er præsenteret som demokratisk juridisk bindende, selvom kun få stemte for, og når blot 5 personer dukker op og stemmer for, tæller det som fuld tilslutning, selvom resten ikke ønsker det og ikke deltager. Ingen ved reelt, hvad vi får for pengene, og siden vi blev medlemmer, har vi oplevet de samme problemer med udlejer som før – måske endda en smule værre. Huslejen stiger stadig groft efter det nye år, mens udlejer mæsker sig i trecifret millionoverskud. Som følge heraf sidder vi nu alle fast i et evighedsabonnement uden vores samtykke. Dette er urimeligt og uacceptabelt.

Er bare så ked af det..
Er bare så ked af det... denne sag har varet langt over et år.
Kommer i huslejenævnet og vinder min sag, meeeeen et sted går det galt mellem kommunikationen ( hvis der overhodet var nogen) omkring de få ting udlejer skulle stille krav om ( jeg skulle erstatte 5 små gulvfliser i et badeværelse ,efter vi for EGEN regning opsatte nyt badeværelses interiør og erstatte en loftlampe fra jem og fix )
Derved siger " min" advokat så at han jo ikke kan bede om mine resterende penge når han ikke ved hvad husejeren vil ha og det er synd for mig hvis de går tabt 😢
Er bare blevet holdt for nar alt imens man betaler for medlemskab. Til hvilken nytte hvis en evt ny sag bliver det samme udfald.
Udover DET har jeg betalt forskellige beløb og sagsoprettelse af denne ene sag ,hele 3 gange.
Jeg er bare endt i depression og stress pga dette ! Men vil nu bede om at få alt i sagen udleveret og så må jeg lave et privat søgsmål.
Jeg har vundet , men alligevel tabt 😢 ...
Hold jer væk!!!!!!!!!!!!!

Kæmpe tak til Anne Sofie Lillie og LLOH
Grundet Anne Sofie Lillie og LLOH kunne vi fraflytte vores lejlighed med ro i sjælen, trods aktiv vandskade, dårlig til nærmest ingen kommunikation med udlejer og frygten for en kæmpe efterregning.
Undervejs var Anne Sofie Lillie med os, både på opkald og mail og vi fik fantastisk vejledning og endte også med et afslappet fraflytningssyn, med helt ro i maven, fordi vi vidste at vi havde LLOH i ryggen.
Endnu engang et stort tak til LLOH for at give os en ro til at starte vores nye liv 🌷

Svar fra LLO
Meget tilfreds med sagsbehandlingen i…
Meget tilfreds med sagsbehandlingen i Sydsjælland og Lolland Falster afdelingen
😊
LLO/slf er de mindst hjælpsomme…
LLO/slf er de mindst hjælpsomme mennesker der findes , når man beder om telefonisk vejledning/rådgivning. Hvis man har et problem, man ikke selv kan løse, må man finde nogen, der vil hjælpe, LLO/slf vil i hvert fald ikke. Hvad er det egentlig man betaler for?

24 ugers ventetid...
Jeg har for nylig meldt min mor ind i LLO, da hendes lejemål for nylig er blevet solgt.
Ny ejer er begyndt at foretage ændringer i lejemålet, som vi ikke mener er ok. Blandt andet ændret varmeopgørelsesmetode uden varsel - lukket for vandet i en stor del af lejemålet mv.
Først ved indmeldelse finder vi ud af, at der er 24 (!) ugers ventetid på en rådgiver??
Til den tid har ny ejer nok jaget hende på porten... Det er altså ikke acceptabelt venner.
Hun blev indmeldt midt i oktober.

Svar fra LLO
Dårlig/ingen information og lange svartider
Opdatering: her 3 måneder efter har vi fortsat intet hørt fra vores rådgiver eller Thomas, der ellers kommenterer herunder at jeg blot kan skrive til ham og så vil de kigge på forløbet. Vi har brugt 3 år på en sag der langt fra er færdig og jeg begynder at tvivle på den nogensinde bliver det, når svartiden er over 3 måneder på hver eneste henvendelse.
Vi har ventet flere år på en fælles sag, som nu skal for retten. Sidenhen er mange flyttet, men har stadig krav på erstatning, hvis sagen vindes i retten. Desværre bliver der intet info meldt ud til alle beboere. Der bliver lovet til et fysisk møde, at der bliver meldt noget ud til alle dem, der ikke kunne komme til mødet, da ikke engang 10% af beboerne dukkede op til mødet. I stedet udsendes blot et spørgeskema uden info. Spørgeskemaet er tilmelding til advokat sag, som de tilmeldte selv skal betale, trods vi allerede har betalt kontigent i flere år. Desværre udsendes der intet info om hvad spørgeskemaet omhandler, men deadline for tilmelding er om to dage. Derfor går rigtig mange mennesker glip af deres erstatning på en sag vi har ventet flere år på, blot fordi LLO er så forfærdelig ringe til at dele information ud. Hvis man efterspørger det får man intet svar. Deres håndtering af sagen virker meget uprofessionelt og kommunikationen er helt i bund.

Svar fra LLO
Find hjælp hos rigtige professionelle.
Jeg troede at LLO var stedet man kunne få gode råd samt forventning af en professionel håndtering.
Efter udlejer rejser krav fra udflytning, kontakter jeg LLO for at få hjælp. Jeg informere LLO om forholdet og giver dem information samt spørgsmål de kunne kontakte udlejer omkring.
LLO's kontakt med Udlejer var reelt som at læse en bølles måde at håndtere ting på. De spurgte ikke ind til problemerne vi havde givet dem at undersøge, de skrev blot til udlejer at han havde gjort hans fraflytning forkert, og når udlejer vendte tilbage til LLO for at få informationer om hvad LLO mener ikke er overholdt er dette svaret han får.
"Hej
Hvis du ikke er enig eller ikke kender til det bør du indsende for huslejenævnet
H. R. *"
*Fjernet fuldt navn og titler på personen der sags-behandlede min process efter forespørgsel fra LLO.
LLO mener så at den burde køres hos Huslejenævnet, og jeg spørger om det er det rigtige at gøre og om de mener at det er den rette vej ud fra dialogen med Udlejer. Det er det og den bliver sendt til Huslejenævnet.
Jeg modtager ikke nogen tilbagemelding fra LLO, jeg skriver til dem for at rykke på informationer. Der går nu en uge før end at LLO vender tilbage med svar, og det er også en uge efter at Huslejenævnet havde svaret LLO.
LLO skriver bare, så kom afgørelsen. Ikke noget med hvad man så skulle fremad, opfølgende opkald eller andet for at sikre deres medlem bedre forståelse.
Efter at spørge flere gange til hvad jeg kan og forståelse for hvad der er sket og hvorfor at det virkede som om at Huslejenævnet ikke havde taget punkter op i deres afgørelse så som at udlejer kræver betaling for fjerne etableret fornyelse som var aftalt med udlejer, mm. Er det bare. "jeg så noget andet end de må havde gjort."
Der er intet hjælp videre.
Desværre så er det her en hård lærdom, og ville ønske jeg havde brugt min tid på at læse om regler og hvad der er godt at gøre, end at forvente at en organisation som slår sig på at kunne hjælpe faktisk kunne hjælpe og rådgive.
Se om du har mulighed for at få hjælp via advokat bistand via din Indbo forsikring eller at søge fri process til hjælp. Eller kontakt andre organisationer.
LLO virker til at de har været dem folk gik til og det navn har de levet for længe på, og det har gjort at deres service på alle områder virker til at være faldet så langt ned, fordi de nok skal få nye folk der melder sig ind i LLO fordi det er navnet de fleste kender.
Svar på svaret fra sagsbehandler.
Det handler ikke om at du har sendt den til huslejenævnet og at de har gjort medhold til udlejer, det er hvad det er.
Der er jeres overordnet håndtering af sagen jeg anmelder. At i skriver som i gør til udlejer som er på alle måder uprofessionel, og at den måde i sender information og klæder mig på til hvad man så skal efterfølgende når der kommer svar fra huslejenævnet, samtidig med at i smider en uge væk uden at skrive huslejenævnets melding, til mig. Det er at i er uprofessionelle uanset had huslejenævnet konkluderede, men specielt når der er frister som i bare laller tiden væk fra.

Svar fra LLO
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.