Lichtendirect Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend bedrijf met goede service. Hier mooie plafond LED lamp gekocht. Instructie over bediening via app ontbrak, waardoor ik veel tijd kwijt was met überhaupt de juiste app vinden. Gemeld aan za... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf dat persoonlijke opvolging hoog in het vaandel draagt. Bij het wegblijven van mijn bestelling kreeg ik (na mijn negatieve review) een mail waarin werd aangegeven hoe dat kwam. Mijn lichtsn... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bedrijf verstuurt snel en de informatie is zorgvuldig. Ook de garantie bevalt me. Echter hetgeen ik gekocht heb kon ik op een welbekende Chinese site voor dik 20 euro minder kopen (ja exact hetzelde p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De beste service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Vorige week 2 plafondventilators besteld en geleverd gekregen in de bestelde kleur zwart. Deze week nog een derde besteld maar w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning
  2. også i
  3. Hage

Skrevet av virksomheten

Lichtendirect – verlichting met aandacht voor kwaliteit en service Bij Lichtendirect geloven we dat de juiste verlichting een ruimte tot leven brengt. Onze missie is om de verlichtingservaring van onze klanten te verrijken met hoogwaardige producten, snelle levering en persoonlijke service. Wij beschikken over een eigen voorraad in Nederland, zodat we bestellingen direct kunnen verzenden en een betrouwbare levertijd kunnen garanderen. Bestelt u op een werkdag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Ons klantenserviceteam staat klaar om te helpen bij vragen of technische ondersteuning – zowel vóór als na uw aankoop. Wij luisteren naar onze klanten en streven altijd naar een oplossing die past bij uw situatie. Elke maand breiden wij ons assortiment uit met nieuwe producten, waaronder LED-plafondlampen, lichtsnoeren, inbouwspots, tuinverlichting en designverlichting. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd, energiezuinig en worden geleverd met 2 jaar garantie. Bij Lichtendirect staat service en klanttevredenheid centraal. We willen dat elke klant met een glimlach terugkijkt op zijn aankoopervaring. Ontdek verlichting met een glimlach – de juiste service, de beste prijs en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

68 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Echt een topservice!

Echt een topservice!! ik had een ledstrip besteld en bij installatie door mijn eigen schuld de connector laten vallen waardoor hij stuk was gegaan.
Gebeld met een vriendelijke meneer Van de klantenservice en de volgende dag kosteloos een nieuwe ontvangen.
En nu superblij met de mooie ledstrip.

26. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost en dat u tevreden bent met de LED strip. Wij staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar mogelijk.

Veel plezier met uw verlichting en graag tot een volgende keer.

Snel geleverd

Snel geleverd. Enorm mooie lampen. Het is dimbaar maar niet zoals een ronde dimmer. Het is meer in stand dimbaar. Super goed kwaliteit.
Keurig!

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor uw mooie review en de positieve woorden over de snelle levering en de kwaliteit van de lampen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het dimmen in standen en de uitstraling van de lampen.

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Lichtendirect!

Klantvriendelijk

Vriendelijk aan de telefoon en belofte nagekomen.

30. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne woorden. Goed om te horen dat u onze service als klantvriendelijk heeft ervaren en dat wij onze belofte zijn nagekomen. Daar doen we het voor.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

nette service heel goed en…

nette service heel goed en correctopgelost

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles netjes en correct is opgelost en dat u tevreden bent over onze service.

Graag tot een volgende keer.

Goede LEDS

Goed, duidelijke uitleg en tevreden met de kwaliteit

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de LED’s.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Snel geleverd

Snel geleverd. Een goed product.

2. februar 2026

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ledstrip vervangen ondanks dat het niet onder garantie viel

Nadat we de ledstrip hadden opgehangen, liet deze weer snel los. Het bleek de ondergrond zelf te zijn.

Ondanks dat het niemands fout hebben ze de strip toch vervangen.

Zo'n service zie je niet vaak meer tegenwoordig. Echt geweldig!!!

20. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor deze mooie woorden.

Fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen, ook al lag het probleem uiteindelijk niet aan het product zelf. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Lichtendirect.

Hartelijke groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

No nonsens oplossingen en snelle…

No nonsens oplossingen en snelle reactie als je direct mailt!

6. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze no-nonsense aanpak en snelle reactie waardeert. We helpen u graag en denken altijd praktisch mee.

Goed meedenken en vriendelijk

Goed meedenken en vriendelijk

8. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u onze service als meedenkend en vriendelijk heeft ervaren.

Alles perfect

Alles perfect
Super firma

2. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor.

7. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren. Hier doen wij het voor en dit motiveert ons enorm om elke dag onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Graag tot een volgende keer.

Ales goed geregeld

Ales goed geregeld

31. desember 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u tevreden bent. Daar doen wij het voor en we helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

prima levering goede kwaliteit tot nu…

prima levering goede kwaliteit tot nu toe

5. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat u tot nu toe tevreden bent over de kwaliteit. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan uiteraard voor u klaar als u vragen heeft.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede bezorging, mooie kwaliteit lamp.

De bezorging was goed geregeld en de kwaliteit van de lamp mooi. Dus, een tevreden mens.

29. desember 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat de bezorging soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de lamp. Daar worden wij blij van. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Lichtendirect.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Prima product en ben er zeer tevreden over.

2. januar 2026

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel en correct was en dat u tevreden bent over het product. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Lichtendirect.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat mijn led-strip na bijna 2 jaar…

Nadat mijn led-strip na bijna 2 jaar kuren ging vertonen, hebben ze snel en lief meegedacht, en gaven aan dat het stuk gegaan was. Daarna hebben ze snel een erg goede oplossing gegeven, namelijk om de led-strip te vervangen. Erg bedankt daarvoor! Super service!

2. desember 2025

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en de mooie woorden!
Fijn om te horen dat we u ook na bijna twee jaar goed hebben kunnen helpen en samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Service en meedenken vinden wij erg belangrijk, dus het is prettig om te lezen dat dit zo is ervaren. Veel plezier met de nieuwe LED-strip en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Lichtendirect

27. november 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.
We staan altijd voor u klaar en helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Lichtendirect

Top service. Geweldig

3. november 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw geweldige review!
Wat fijn om te horen dat u onze service als top ervaart. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Graag tot een volgende keer!

Snelle levering! En goede verlichting

10. november 2025

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de verlichting. We waarderen uw feedback en helpen u graag weer in de toekomst!

Team Lichtendirect

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv