Lekekassen.no Anmeldelser

3,4

NB! Ikke kjøp varer som du risikerer å måtte bytte. Du som kjøper må selv dekke frakt hvis du må returnere/ bytte varen Hentet fra vilkårene på nettsiden: Returporto dekkes av deg som kunde. Vi ti... Vis mer

Bestilte to LEGO sett til god pris. Mottok pakken innen fem virkedager fra bestillingsdato. Eskene var i god stand og LEGO settene som forventet.

Gode tilbud og stort utvalg. Rask levering med valgfritt utleveringssted. Pakker godt. Kundeservicen er god, de svarer deg fort og ordner opp på en helt super måte. Kan varmt anbefale å handle på... Vis mer

Fikk 16. desember beskjed på e-post om at bestillingen var garantert levert før jul. Når jeg i dag 23. desember spør om bekreftelse, får jeg svar om at ordren ikke er sendt, varen er utsolgt, og p... Vis mer

1. Lekebutikk

Lekekassen.no har blitt Norges største leketøysbutikk på nett, og vi fortsetter å vokse i et raskt tempo. Vi tilbyr lave priser på leker, lynrask levering og fri frakt over 1000kr. Vår hyggelige kundeservice hjelper deg dersom du har spørsmål.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

36 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Beste Online Lekebutikk!

Beste online lekebutikken jeg har vært borti. Har alltid fått det jeg har bestilt og levering har vært raskt og smertefritt hver gang!

I tillegg har dem utrolige priser. Prisene har økt litt i det siste. Litt minus der men hva er det som IKKE har økt i pris i det siste egentlig, hehe.

For de som har mottatt skadet produkt så er dette produsenten sin feil, ikke Lekekassen. Lekekassen produserer ikke lekene. De kjøper inn og selger videre.

2. april 2023

Super Service

Har ved flere anledninger kjøpt varer fra lekekassen.no. Varen pakkes kjapt, og sendes kjapt. Fikk en vare som var deffekt, men de ordnet raskt opp, så fikk ny vare etter 7 dager (bor i Nordnorge der postgangen tar gjerne 1 uke :) Anbefales, kundeservice var lett å få tak i, og orndet opp.

14. desember 2022

Jeg har bestilt flere ganger fra…

Jeg har bestilt flere ganger fra lekekassen og det er ikke første gang at det mangler noe i selve lekene. De ødelegget overraskelse til barn flere ganger og skal aldri bestille fra lekekassen igjen.
Anbefales ikke!!!

14. februar 2023

Rimelig og effektivt

Det er rimelig og effektivt å handle her. Varene kommer som bestilt. Jeg forespurte på en reservedel til en RC-bil som hadde gått i stykker etter meget kort tid. Da sendte de en helt ny bil i stedet. Ypperlig service.

11. februar 2023

Billigst på LEGO

Bestilt flere LEGO sett i prisklasse 1500-3000kr, da er Lekekassen alltid flere hundrelapper billigere enn alle andre steder. Første gang var jeg litt skeptisk mtp. at det var så mye billigere, men jeg fikk settet fort og esken så helt ny og uåpnet ut. Meget fornøyd.

8. januar 2023

Ingen hjelp til returnering - du må betale full pris for frakt

Har gode erfaringer med å kjøpe leker hos lekekassen.no, men det er veldig besværlig å returnere leker, som man f.eks. har mottatt i gave. Man må får ingen fraktseddel til å sette på pakken og man må betale full pris for frakt og det er som minimum 130 kr.

Nesten alle store nettbutikker i dag tilbyr redusert pris (eller gratis retur) og fraktseddel når man skal sende retur. Veldig skuffet over Lekekassen ikke gjør dette.

28. desember 2022

Bestilte leker i høst som skulle være…

Bestilte leker i høst som skulle være julegaver, fikk beskjed 1 juledag at en av lekene var ødelagt i esken. Sendte mail til kundeservice med video og bilde av feilen og responsen var fantastisk, de sendte en ny leke med en gang uten noe problem. Super kundeservice!

2. januar 2023

Alltid rask levering

Alltid rask levering! Bestilte et frokostsett, oppdaget at hanken på koppen var knust, sendte en henvendelse til support og fikk svar dagen etterpå hvor nytt frokostsett allerede var på vei🤩

6. desember 2022

Jeg bestilte et kosedyr

Jeg bestilte et kosedyr, og fikk ordrebekreftelse. Fant ut at jeg ville bestille to til og spurte om jeg kunne endre ordren. Lekekassen forsøkte å kansellere, så jeg kunne bestille på nytt, men det var for seint. Da fikk jeg tilbud om å gjøre ny bestilling og få frakten refundert ved å sende det nye ordrenummer. Jeg fikk alltid kjappe og hyggelige svar på mine forespørsler og jeg har også tidligere hatt gode erfaringer med Lekekassen.

18. november 2022

Her overrasket de stort!

Her overrasket de stort!
Bestilte sent på kvelden, sendt dagen etter, kom så dagen etter det. Altså 1 dag fra jeg bestilte! Raskeste leveringen jeg har vært borti.
En liten skade på LEGO boksen inni trekker litt ned, men alikevel topp notch!

15. september 2022