Lekekassen.no Anmeldelser

3,4

NB! Ikke kjøp varer som du risikerer å måtte bytte. Du som kjøper må selv dekke frakt hvis du må returnere/ bytte varen Hentet fra vilkårene på nettsiden: Returporto dekkes av deg som kunde. Vi ti... Vis mer

Bestilte to LEGO sett til god pris. Mottok pakken innen fem virkedager fra bestillingsdato. Eskene var i god stand og LEGO settene som forventet.

Gode tilbud og stort utvalg. Rask levering med valgfritt utleveringssted. Pakker godt. Kundeservicen er god, de svarer deg fort og ordner opp på en helt super måte. Kan varmt anbefale å handle på... Vis mer

Fikk 16. desember beskjed på e-post om at bestillingen var garantert levert før jul. Når jeg i dag 23. desember spør om bekreftelse, får jeg svar om at ordren ikke er sendt, varen er utsolgt, og p... Vis mer

1. Lekebutikk

Lekekassen.no har blitt Norges største leketøysbutikk på nett, og vi fortsetter å vokse i et raskt tempo. Vi tilbyr lave priser på leker, lynrask levering og fri frakt over 1000kr. Vår hyggelige kundeservice hjelper deg dersom du har spørsmål.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

36 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Forsinket adventskalender 1

Bestilte adventskalender 1. desember som skulle ta en til tre dager å få. Fikk beskjed den 8. desember at den blir forsinket og kommer før jul en gang. Siden dette ikke er en julegave, og skal brukes i tiden før jul, burde den prioriteres. Har ikke kundetelefon og svarer ikke på mail.
Hilsen skuffet farmor.

8. desember 2025

Hei Inger Lise,

Tusen takk for tilbakemeldingen – den setter vi stor pris på og tar med oss videre. Vi beklager virkelig at leveransen har tatt lengre tid enn vanlig. På grunn av ekstra stor pågang i forbindelse med julehandle opplever vi dessverre forsinkelser på enkelte ordre.

Du vil få en e-post med sendingsbekreftelse så snart pakken er sendt fra oss. Ønsker du ikke lenger varen, ber vi deg om å kontakte oss på mail support@lekekassen.no slik at vi kan kansellere ordren.

Igjen, vi beklager ulempen!

Venter på varer bestilt 2. desember

Jeg gir 3 stjerner fordi jeg har handlet her og ikke hatt problemer før. Jeg forstår at det er en travel tid på året, men jeg bestilte varer fra butikken deres for en uke siden. De har ikke blitt sendt ennå. Dette er skuffende.

9. desember 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale, og for at du tidligere har hatt gode erfaringer med oss – det setter vi virkelig pris på.

Vi beklager oppriktig at ordren din denne gangen har tatt lengre tid enn forventet. Vi forstår godt at det er skuffende når man venter på en vare, spesielt i en travel periode. På grunn av svært høy pågang rundt høytiden har enkelte ordre dessverre fått forsinkelser før de blir sendt fra lageret vårt.

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Bestille 2 pakker lego for over en uke…

Bestille 2 pakker lego for over en uke siden. Har enda ikke mottatt pakken, har sendt 2 mailer til de men har bare fått det samme svaret begge gangene.

Svaret hva at det hva stor pågang i desember. Ja jeg skjønner det, men andre nettbutikker klarer og sende etter bare 1-2 dager.

30. november 2025

Hei Håkon,

Tusen takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager virkelig at du fortsatt ikke har mottatt pakken din. Vi forstår godt at dette er frustrerende, spesielt når andre butikker har raskere leveringstid.

Desember er en svært travel periode for oss, og det har dessverre ført til forsinkelser på enkelte ordre. Vi jobber kontinuerlig med å få sendt alle bestillinger så raskt som mulig.

Igjen, vi beklager ulempen og takker for tålmodigheten.

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Lang levering og dårlig kundeservice

Bestille varer for 8 dager siden. Etter 5 dager sendte jeg mail for å høre hvorfor varene ikke var sendt, og om det gikk an å få dem sendt snart siden det er julegaver jeg skal sende videre. Fikk raskt svar hvor de beklaget forsinkelsen på grunn av stor pågang, og garanti om at pakken vil være hos meg før jul... Forståelig at det er stor pågang, men alle andre steder jeg bestilte klarte å pakke og sende på max 3 dager, og forventet levering når jeg sendte bestillingen her stod oppgitt til 3 dager. Om den som svarte på henvendelsen min hadde lest det jeg skrev (og ikke bare kopiert inn det jeg antar er et standardsvar) ville jo hen skjønt at det ikke hjelper meg noe å få varene til meg før jul, da jeg også må rekke postens sendefrister for å sende gavene videre. Frustrerende å bli møtt av dårlig kundeservice på toppen av den lange leveringstiden. Og hvorfor i all verden står bestillingen som "pakkes" i systemet, når den tydeligvis ikke er påbegynt å pakkes engang? Det er for dårlig.
Siden dette er julegaver er det dessverre heller ikke aktuelt å kansellere (som jeg for så vidt også fikk tilbud om i svaret jeg fikk), for da står jeg jo uten julegaver.
Nå kan jeg bare krysse fingrene for at dette kommer i tide, og advare alle andre om å ikke bestille herfra i perioder med høyt trykk.

30. november 2025

Hei Synne,

Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er virkelig lei oss for at ordren din har tatt lengre tid enn forventet, og for at vårt svar ikke traff situasjonen din. Vi forstår godt frustrasjonen, spesielt når det gjelder julegaver.

Vi jobber på spreng for å få sendt alle ordre så raskt som mulig og du vil få en sendingsbekreftelse på mail når pakken(e) er på vei til deg.

Igjen, beklager ulempen og takk for tålmodigheten!

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Dette er rett og slett skuffende

Dette er rett og slett skuffende, lekekassen har alltid vært min favoritt plass å handle og de sendte så raskt, den siste tiden(ikke bare før jul) har de blitt skikkelig treige! Det har gått 6 dager siden jeg bestilte og de driver enda å plukker! Jeg bestilte fra utlandet samme dag på Amazon og den er alt fremme og blir levert til uka! Seriøst lekekassen!

6. desember 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen – den setter vi stor pris på og tar med oss videre. Vi beklager virkelig at leveransen har tatt lengre tid enn vanlig. På grunn av ekstra stor pågang opplever vi dessverre forsinkelser på enkelte ordre.

Du vil få en e-post med sendingsbekreftelse så snart pakken er sendt fra oss.

Igjen, vi beklager ulempen!

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Hadde noko problem med ein vare. Umiddelbart fekk eg respons, og før eg i det heile tatt fekk tenkt meg om - Så sendte Lekekassen ny vare i posten! Freaking nice 😃

4. desember 2025

Hei Erling,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du er fornøyd og fikk rask hjelp. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din – det gjør oss ekstra motiverte!

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Behandling av ordre tar alt for lang…

Behandling av ordre tar alt for lang tid..

3. desember 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at du har opplevd lang behandlingstid på ordren din – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. I perioder med høy pågang kan det dessverre oppstå forsinkelser, men vi jobber kontinuerlig for å forbedre rutinene våre.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper vi får sjansen til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Alt for tregt..

Mottok ordrebekreftelse på en mandag, fikk ikke melding før 3 dager senere om at en vare jeg hadde bestilt ikke var på lager likevel.. Pakken ble ikke sendt før 3-4 dager senere.
Dette går for treeeegt.

28. november 2025

Hei Jorunn,

Tusen takk for tilbakemeldingen din - den skal vi ta med oss videre. Vi skjønner godt at dette har vært frustrerende, og vi beklager både forsinkelsen og manglende beskjed om at varen ikke var på lager.

Hilsen Anna-Kaisa - Lekekassen

Beste nettsiden å handle leker

Lekekassen synes jeg er en ryddig og trygg nettside å handle i fra. Handlet der mange ganger og veldig bra utvalg! Rask levering. Anbefales

23. oktober 2025

Hei Renate,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre, at du er fornøyd med handelen hos oss.

Flott kundebehandling

Bestilte et led lysbrett til mine barnebarn. De liker og tegne kopier av andre tegninger. Mottok brettet ganske raskt,men usb kabelen,som skulle følge med,manglet. Jeg kontaktet kundeservice på mail. Fikk til svar at usb kabel skulle følge med. Svarte tilbake om at den ikke var med i forsendelsen. Har ikke hørt mer fra kuneservice. Er ikke noe stor investering å kjøpe ny kabel,men Lekekassen bør sjekke varene før de sendes.
Fikk idag hyggelig tilbakemelding fra Lekekassen. De sender ny vare med en gang. Da blir nok barnebarna glade etter en liten skuffelse i går. Flott kundebehandling av Lekekassen.🤩

22. oktober 2025

Hei Odd.

Takk for tilbakemeldingen - det var leit å høre at du ikke er fornøyd. Vi ser at saken din ikke er ferdig behandlet, og vi retter selvsagt opp i feilen. Vår support svarer deg i saken snart igjen.

Ønsker deg en fin dag!

Fornøyd

Bestiller for det meste lego (tidligere pokémon også)
Aldri hatt et problem med levering eller nettsiden.

Veldig god på å ha tilbud på diverse i ny og ne! Alt i alt er jeg 100% fornøyd med Lekekassen.

1. oktober 2025

Hei Mikael,

Anbefales virkelig!!

Jeg bestilte en søndag og fikk det torsdagen uken etter. Kjempe rask levering og topp kvalitet lego rett fra produsent! Og ikke minst gode priser! Anbefales virkelig!!!

9. oktober 2025

Hei Lilly,

Raske og billig

Raske, billige og alle varene jeg trengte… etter en bysleng med barna var vi innom extra-leker og fant ut hva dem ønsker seg til bursdag og jul. Finner alle varene billigst på nett hos lekekassa og etter bare 2 dager har vi fått hentemelding!

Aldri mer stress med julegaver ol. Man finner gode tilbud etter alder inne på siden også!! 👍🏻

6. oktober 2025

Hei Henrik,

Hilsen oss i Lekekassen

Veldig hyggelig og kjapp kundeservice

Fine tilbud, og jeg liker livesendingene de har. I tillegg er kundeservice kjappe til å både svare og ordne opp.

...skulle bare ønske de hadde større Lego-utvalg. :)

1. oktober 2025

Hei Anders,

Tusen takk for fin tilbakemelding - den skal vi ta med oss videre.

Det er så fint å høre at du er fornøyd med handelen hos oss. ✨

Hilsen fra Anna-Kaisa - Lekekassen

Særdeles dårlig leverans

Bestilte bursdagsgaver jeg trenger til lørdag tidlig tirsdag morgen. Hjemmesiden oppgir lynraskt levering så her tenkte jeg at det går helt fint. På torsdags morgen ikke blitt sendt, tar kontakt med support og får et standardmail tilbake at de beklager. Så nå må jeg reise rundt å kjøpe bursdagsgaver. STYR UNNAN

4. september 2025

Hei Christian,

Takk for tilbakemeldingen - den setter vi pris på. Vi må bare beklage, dersom vi ikke har klart å levere innen det vi lover. Ta gjerne kontakt med oss igjen på mail, dersom du ønsker å gjøre endring på din ordre.

Hilsen oss i Lekekassen

Utrolig fornøyd med Lekekassen.

Utrolig fornøyd med Lekekassen.
De har de beste prisene på Lego Star Wars, og utrolig stort utvalg. Og selvfølgelig rask levering!

Stå på alle dere som jobber i Lekekassen – dere gjør en fantastisk jobb! 😊

3. juli 2025

Hei Sondre,

Takk for tilbakemeldingen - den setter vi pris på. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss. :)

God Sommer!

Gir lekekassen 3

Godt utvalg og svært gode priser - spesielt på LEGO - så de er førstevalget mitt der, men unødvendig lang leveringstid. Derfor 3 stjerner. Når jeg sier lang leveringstid så er det fordi jeg stort sett opplever at det går 2-3 dager før varen sendes etter bestilling.

9. juni 2025

Svar fra Lekekassen.no

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen - den setter vi pris på.
Vi må bare beklage, dersom vi ikke har klart å levere innen det vi lover.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med utvalget og prisene :-)

Flott kundeservice

Flott kundeservice, raske å svare på mail. Produktene sendes rask og kort ventetid. Godt utvalg og gode priser.
Fikk feil pakke en gang, de var raske å fikse å var lett å returnere.

15. november 2024

Hei Vilje,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår, og at saken ordnet seg på en god måte for deg.

Hilsen oss i Lekekassen

Fantastisk god og rask service

Fantastisk god og rask service. Kjøpte en Smart Trike som dessverre kom med en skade fra produsent. Pia ordnet opp rask og smidig.

3. april 2025

Hei Linda,

Tusen takk for fin tilbakemelding. Så godt å høre, at du er fornøyd med vår kundeservice, dette setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Veldig god service

Veldig god service. Kjøpte basseng hvor trekket ble ødelagt etter en sommer og noen stenger som rustet tidlig. Fikk raskt svar og nye deler.

7. mai 2025

Hei David,

Tusen takk for fin tilbakemelding - den setter vi pris på.
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår kundeservice.

Hilsen oss i Lekekassen :-)