L'easy Anmeldelser 5 760

4,2

Fint nok service syntes bare godt jeg selv kunne bestemme hvor lang tid jeg skulle vælge følte mig lidt presset til at vælge noget personen jeg snakkede med syntes jeg skulle

👍👍👍👍👍 Kan kun anbefale deres serveci

1. Finanstjenester utenom bank
  2. Hvitevareforretning
  3. Skriver- og skannerbutikk
  4. TV-butikk

L’easy blev grundlagt i 1985 og er en del af den danske koncern 3C Retail. Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder gennem produkt- og lånefinansiering, og vi hjælper danskerne med en løsning, der passer til netop dem – enkelt og ansvarligt. Har du ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på support@leasy.dk. Angiv dit kundenummer, navn og adresse, så vender vi tilbage senest inden for 1 arbejdsdag.

4,2

Bra

6k anmeldelser

Finservice..

27. juli 2019

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner. Din mening er vigtig for os.

Super service

Super service. Ganske enkelt

23. juli 2019

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os, at du har været tilfreds med vores service i forbindelse med din handel hos os.

Med ønsket om en god dag.

Gode og høflige

22. juli 2019

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse, - vi sørger for at bringe roserne videre til de rette medarbejdere.

Med ønsket om en god dag.

Fint

Ingen problemer

16. juli 2019

Hej Jesper,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive om os.

Jeanette, Support

God service levering til tiden

13. juli 2019

Hej John,

Tusind tak for anmeldelsen. Din mening er vigtig for os.

Det er dejligt at vide, at du er tilfreds med vores gode service og rettidige levering.

det er ok og sikkert

11. juli 2019

Hej,

LÈASY

LÈASY er fin - men det er deres renter også

9. juli 2019

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse. Din mening er vigtig for os.

Jeanette, Support

God kundeservice på alle tidspunkter

25. juni 2019

Hej Karina,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os meget at høre, at du får vores gode kundeservice på alle tidspunkter.

Klar anbefaling herfra!

Både service og produkter er helt i top!

24. juni 2019

Hej Carina

Mange tak for anbefalingen og de fem stjerner, som vi vil sørge for at bringe videre til de rette medarbejdere.

Virkelig god service

22. juni 2019

Hej Anita,

Vi takker mange gange for din anmeldelse og de rosende ord. Dem vil vi sørge for at give videre til involverede medarbejdere. Det glæder os meget, at du har fået vores virkelig gode service.

Maria, Support

det er et godt sted at handle nå man…

det er et godt sted at handle nå man ikke er millionær

21. juni 2019

Hej Johnny

Tak for de fem stjerner, det glæder os at du har været så tilfreds med din handel hos os, at du har ville give os en anbefaling med på vejen.

Torben, Support.

God service. Behagelige mennesker at snakke med, som forklarer tingene så man forstår dem

20. juni 2019

Hej Kamilla,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Dine rosende ord vil vi sørge for at give videre til involverede medarbejdere.

Maria, Support

Super service lev blev overholdt til…

Super service lev blev overholdt til punkt og prikke

20. juni 2019

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os, at du har fået en super service og at leveringen blev overholdt til punkt og prikke.

Fin betjening og levering

Fin betjening og levering, kan ikke ønskes bedre

17. juni 2019

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os, at du har fået en fin betjening og levering, og at det ikke kan ønskes bedre.

Leasy

Leasy er bare fantastisk

12. juni 2019

Hej Tina

Fantastisk anmeldelse, - tusind tak. Vi håber du bliver glad for det leverede :)