Coop Bank Danmark Anmeldelser 2 152

3,0

Tak til Alice l. For et fantastisk bankskifte til Coop bank. Fuldstændig fantastisk kundeservice - de holder hvad de lover. Alice tog på ferie men lovede en kollega tog over - kollega... Vis mer

Jeg kan på det varmeste ANBEFALE COOP BANK ! De lytter og rådgiver og yder seriøst en god og kundevenlig service !!!

Ett rådighetsbeløp på over 50 % av min lønn er altså ikke nok til å få ett "lite" lån av Coop Bank. Service vet dem ikke hva er! Utlån er for de fleste banker i verden en av deres største inntekt... Vis mer

Meget dårlig kundeservice og forståelse fra bankens side. De vil ikke lytte eller gå med til ting der giver økonomisk mening. Vi skifter bank snarest muligt. Jeg kan ikke anbefale Coop bank... Vis mer

1. Bank

Om Coop Bank Danmark

Coop Bank er en onlinebank med boligfinansiering, lån, konti, kort og opsparing. Kort sagt alt det, du har behov for fra en bank, uanset hvor du er i livet.

Coop Bank bygger på værdierne ansvarlighed og redelighed. Tillid og troværdighed. Vi driver ikke en forretning med urimelige renter og gebyrer eller ublu omkostninger til lønninger, domiciler eller filialer. Vi har ydelser til en fair pris. Det giver dig mere luft i budgettet – til hverdagen, til fremtiden og til drømmene.

Vi ved godt, at detaljerne i et kundeforhold kan være svære at forstå. Derfor gør vi os umage med at skrive de små ting med stort. Vi hjælper dig med at forstå, hvad det vil sige at være kunde i vores bank, og vi er ekstra opmærksomme på at sammensætte bankprodukter, du kan gennemskue. Det er ikke bare noget, vi siger. Fem gange i træk er vores forbrugslån CoopLån 20+ blevet kåret som “Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Selvom Coop Bank er for alle, er vi noget særligt for Coops medlemmer. En del af bankens overskud sender vi nemlig tilbage til medlemmerne i form af bonus, som du kan handle for i Coops butikker.

Uanset om du er helkunde eller delkunde, og uanset størrelsen på dit kundeforhold er vores ambition dog den samme: Coop Bank vil være det trygge bankvalg for prisbevidste danskere.

3,0

Middels

2k anmeldelser

Dårlig service

15. desember 2025

Tak for din Trustpilot anmeldelse

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse.

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og håber, at du vil have ulejlighed med at kontakte os på telefon 43 86 11 11. så vi forhåbentlig kan få rettet op på din dårlige oplevelse.

Coop BANK

Tak til Alice L. for et fantastisk bankskifte til COOP bank

Tak til Alice l. For et fantastisk bankskifte til Coop bank.

Fuldstændig fantastisk kundeservice - de holder hvad de lover.

Alice tog på ferie men lovede en kollega tog over - kollegaen TOG over og ringede for at følge op på aftaler så bankskiftet kunne køre videre på trods af ferie. (Og det var en velinformeret kollega)

Så kom Alice tilbage fra ferie: jeg ringer bare lige for at høre at alt er som det skal være - man ved ikke hvad man skal sige for er ikke vandt til at en bank i 2025 yder sådan en kundeservice.

En bank som en bank skal være (de findes altså stadig)

Tusind tak Alice 🙏

Hilsner
Lars

20. august 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er utrolig glade for at læse dine positive ord, som afspejler den service, vi altid stræber efter at yde vores kunder.

Det betyder meget for os at høre, at vores team har sikret, at du har følt dig tryg og godt hjulpet.

Tak, fordi du valgte os som din bank. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Coop Bank

Jeg kan på det varmeste ANBEFALE COOP…

Jeg kan på det varmeste ANBEFALE COOP BANK !

De lytter og rådgiver og yder seriøst en god og kundevenlig service !!!

29. april 2025

Hej Osman.
Tak for din positive anbefaling af Coop Bank. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning og kundeservice.

Banken er god

27. august 2023

Kære Shaeyq.

Mange tak for din positive anmeldelse af banken. Vi er meget glade for at læse, du er tilfreds med os og generelt finder banken god. Tak for det.

Coop Bank

Det gode ved kortet er at man får sin…

Det gode ved kortet er at man får sin bonus point når man betaler dine vare ved kassen og mobil appen er bare fjong🤩

23. august 2018

Hej Allan

Mange tak for din feedback.
Du har ret. En af de gode ting ved at have et betalingskort fra Coop Bank, er nemlig, at man automatisk tildeles sin bonus, når man betaler med kortet.

kan varmt anbefales

23. juli 2018

Hej Herkules74

Tak for din varme anbefaling.
Den sætter vi stor pris på.

Ha' en god dag.

👍👍👍👍

Fungerer godt, super tilbud! ville ønske de var tilknyttet apple wallet, hvor man kan betale med mobilen. Men det kan være det kommer.

23. januar 2018

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, du synes det bare fungerer hos Coop Bank.

Desværre, kommer vi ikke til at tilbyde mulighed for tilknytning af vores betalingskort i Apple Wallet, da vi har lavet samme funktionalitet i Coop Appen.

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Ingen irriterende og skjulte gebyrer. Kan kun anbefales.

5. september 2017

Hej Thomas.

Tak for en flot anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplever vores services som velfungerende. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder vores systemer og produkter overskuelige og lette at håndtere.

Tak for anbefalingen. Den sætter vi stor pris på.

Latterlig Bank

Service vet dem ikke hva er!
Utlån er for de fleste banker i verden en av deres største inntekter ,men ikke for Coop.
latterlig opplevelse som jeg nok ikke vil utsette meg for igjen...nedverdigene rett og slett......
styr unna!!!
BTW: søkte istedet for bilfinansiering (som jeg skulle bruke lånet til) og jeg fikk positivt svar etter cirka 5 minutter på ett høyere beløp enn jeg søkte om hos drittbanken Coop....

10. august 2017

Hej Johnny

Vi er kede af, at vi ikke har været i stand til at hjælpe dig med det ansøgte lån. Vi har naturligvis fuld forståelse for den frustration, som følger med et afslag.

Vi tilstræber altid at give en fair vurdering af de enkelte ansøgninger. Vi kan desværre ikke udtale os om den konkrete sag, men kan fortælle at betingelserne for, om vi kan tilbyde dig et lån, er en helhedsvurdering der bygger på flere økonomiske faktorer.

Dårlig bank!

Vi skifter bank snarest muligt.

Jeg kan ikke anbefale Coop bank til andre.

11. november 2014
Vis anmeldelser på alle språk. (2 152 anmeldelser)