KreditNU Anmeldelser 1 809

4,6

Informasjon om virksomheten

1. Finanstjenester utenom bank

Skrevet av virksomheten

Hos KreditNU tilbyder vi private ansøgere et lån op til 25.000 kroner. Vi fokuserer på at have ansvarlige interne retningslinjer for udlån, og der foretages altid en grundig kreditværdighedsvurdering af alle ansøgninger. Vi udbetaler lånet som straksoverførsel, men kun i kundecentrets åbningstid. Telefonerne er åbne i hverdagene mellem kl. 10:00 - 18:00 og i weekenderne mellem kl. 12:00 - 17:00 Kreditvurderinger foretages i hverdagene mellem kl. 08:00 - 20:00 og i weekenderne mellem kl. 10:00 - 18:00

Tag del i Fordelsprgrammet

Vi udlodder hver måned 4 x 1.000 kr. blandt vores kunder

Vi udlodder hver måned 4 x 1.000 kr. blandt vores kunder
Vi gør det sjovere at være kunde hos KreditNU. Med Fordelsprogrammet deltager du automatisk i lodtrækningen om kontante præmier, når du betaler dit afdrag rettidigt.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service fra kundeservice

Dårlig service fra kundeservice

28. februar 2024

Hej Glenn

Tusind tak din anmeldelse. Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange for at komme til bunds i sagen og sørge for, at den landede et godt sted.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@kreditnu.dk eller ringe til os på 78 762 764 (hverdage 10-18, weekender 12-17), så vi kan hjælpe dig videre.

Vi vil uanset ønske dig en rigtig god dag.

Mvh.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil til hver en tid anbefale…

Jeg vil til hver en tid anbefale kreditnu.

11. desember 2023

Hej Elin

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du vil anbefale os. Og tak for at dele din feedback med os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og december.

Mvh.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg synes kredit er bedre alle de andre…

Jeg synes kredit er bedre alle de andre 😃selfølgelig for i 5 stjerne

31. august 2023

Hej Hatim

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du er glad for vores service - og tak for at dele det med os!

Hav en rigtig god dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og hurtig service

16. februar 2022

Hej Richard

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig information

Dårlig information og dårlig behandler kunde

10. februar 2022

Hej

Vi takker for din anmeldelse. Har du mulighed for at uddybe, hvilken information, der ikke har været tilstrækkelig? Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på info@kreditnu.dk, som kan hjælpe dig.

KreditNU

Hej!

Vi takker mange gange for din anmeldelse - og vi er rigtig glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores service!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super enkelt og pengene er der med det…

Super enkelt og pengene er der med det samme. God og venlig kundeservice

8. januar 2022

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

KreditNU-teamet

Vis anmeldelser på alle språk. (1 809 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv